Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από shark4 »

Διαρκεια μας λειπει.... Σε αγωνιστικη αποδοση αλλα και σε διοικητικο επιπεδο.... Την τελευταια φορα που ψηγματα αυτου του ζητουμενου ειχαμε ηταν επι εποχης Σαντος....

Τι να τα κανω τα "μπαμ "και τα "μπουμ", αν την επομενη χρονια δεν εχω μαντηλι να κλαψω και αρχιζουν οι προσφυγες , τα προβληματα αδειοδοτησης ή αν φυγει ο προπονητης και αρχισουν οι αλχημειες...

Τιτλο και μεταγραφαρες εκανε και ο βαζελος αλλα το ονειρο κρατησε λιγο και περυσι χαιδεψαν- για ενα διαστημα- την "απεναντι οχθη" ....

Το να γινεις θελγητρο για εναν εν ενεργεια παικτη , διεθνη , με καριερα σε μεγαλες ομαδες , ταλεντο και ολα τα συναφη , απεχεις πολυ ακομα....

Τωρα το αν ειπε μια παπαρια ο Ιβαν , δεν τρεχει και τιποτα ... Και ο πρακτορας της Σταζι και πρωην προεδρος της ΔΕΚΟ , ειχε πει καποτε οτι θελει το Τσ.λ....

Επεα πτεροεντα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

bane1980 έγραψε:Σωστός ο Κεν.
Προτιμάμε ένα πρωτάθλημα φέτος και μετά 2οι για καμια 5ετία ή πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια, αλλά μετά να πάρεις άλλα 2-3 στην 5ετία;
Από πού προκύπτει το ότι αν πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, μετά θα είμαστε δεύτεροι για καμιά πενταετία; :?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ρομαν , για το πρωτο ερωτημα , ρωτα τους βαζελους ...Ξερουν αυτοι....

Η διαρκεια ειναι το ζητουμενο.... Απλως η ΔΕΚΟ, την εξασφαλιζει με αλλους τροπους και μεσα... Η δυνατοτητα αυτης της συνεχους διασφαλισης της δινει την δυνατοτητα να κανει μεταγραφες και να αποκοιμιζει ομορφα και ωραια τα στιφη των ερυθρολευκων ορκ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

shark4 έγραψε:Ρομαν , για το πρωτο ερωτημα , ρωτα τους βαζελους ...Ξερουν αυτοι....
Το θέμα είναι να κάνεις σωστή διαχείρηση, είτε της επιτυχίας, είτε της αποτυχίας.
Οι βάζελοι πήραν πρωτάθλημα και μετά την είδανε μπρούκληδες, αργά όμως κατάλαβαν οι Πατεροβαρδινογιάννηδες ότι έκαμαν μαλακία, λάκισαν, βυθίστηκε οικονομικά η ομάδα και τελείωσε το παραμύθι.
Το θέμα είναι αν ο Π.Α.Ο.Κ. πάρει πρωτάθλημα, να μπορέσει να κρατηθεί εκεί. Το θέμα είναι να κρατηθείς, όχι να ανεβείς. Να κρατηθείς και να μην πέσεις!

Επειδή όμως έχω εμπιστοσύνη στον Σαββίδη, διότι είναι μυαλωμένος, διορατικός και έξυπνος άνθρωπος και επιχειρηματίας, δεν φοβάμαι!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

barlow και bane συμφωνώ μαζί σας αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν αυτά που λέτε εσείς τα έλεγε και ο επίσημος ΠΑΟΚ..
Δυστυχώς όμως η παε μέσω του μεγαλομετόχου της έθεσε τον πήχη πολύ ψηλότερα, με αρκετή μάλιστα δόση λαϊκισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υπερβολικές απαιτήσεις από ένα ρόστερ που προσωπικά πιστεύω είναι λίγο για την επίτευξη του στόχου..
εορπτόλ ζώντας μόνο τη στιγμή όταν και αν σου έρθει η στραβή (που ξαναλέω μακάρι να μην έρθει ποτέ) ο χρόνος αντίληψής της, συνυπολογιζόμενου του πανικού που προκαλεί, είναι τόσο μεγάλος που μπορεί να οδηγήσει και στην καταστροφή..
Για παράδειγμα μια οικογένεια με 2 σταθερούς μισθούς για μένα οφείλει να αφήνει μήνα μήνα ένα μικρό ποσό στην άκρη για το ενδεχόμενο κάτι κάποια στιγμή να μην πάει καλά..
Αυτό το ποσό δε σημαίνει ότι η οικογένεια είναι βέβαιη για την αναποδιά που θα έρθει, ούτε ότι την προκαλεί να έρθει αλλά σε περίπτωση που συμβεί θα έχει κάπου να στηριχτεί έστω και για λίγο..
Τέλοσπάντων αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό, ούτε να σας αλλάξω θέλω, ούτε να σας το επιβάλλω..
Ας χαρεί όποιος θέλει, εγώ προσωπικά έχω μια αισιοδοξία για σταδιακή ανάπτυξη στο μέλλον κλείνωντας παράλληλα τα αυτιά μου στις μπούρδες και τα μεγάλα λόγια που ξεφεύγουν από την παε..

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το παράδειγμα του ζέλου να αποφύγουμε, συνετά και σταθερά.

Ρόμαν, το ίδιο λέμε, δεν είπα οτι "θα" 100%, είπα οτι αυτό το σενάριο είναι προς αποφυγή και εάν οι επιλογές διαχείρισης μας οδηγούν (ΕΑΝ) σε αυτούς τους δύο δρόμους, προτιμώ το δεύτερο.

Ναι, ούτε εμένα μου κάνει ρόστερ πρωταθλητισμού αυτό, αλλά με Νέσιντ και 10άρι πλησιάζει αρκετά λόγω Στέφενς.

Εμένα με νοιάζει εξίσου να προστατεύσει την επένδυσή του ο Ιβάν, γιατί εάν είσαι κολημμένος στους 3-5 βαθμούς μέχρι Ιάν-Φεβ, τα κομάντο με τις σφυρίχτρες θα αρχίσουν να έρχονται σαν τις ακρίδες του φαραώ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Kranatos έγραψε:barlow και bane συμφωνώ μαζί σας
αυτη η φαση με τα Nicknames ωρες ωρες εχει πλακα..
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

.

barlow η πλάκα είναι ότι την ώρα που το έγραφα δεν έκανα τον συνειρμό..
Πάντως και έναν Korfas-4 να είχαμε όφειλα να συμφωνήσω και μαζί του..
bane να προσθέσω και ένα CB ψηλό, ηγετική μορφή γιατί καλοί αυτοί που έχουμε αλλά το φόβητρο, ο βράχος πίσω νομίζω δεν υπάρχει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σβηστε τα οφτοπικ σας κυριοι...
Δε θα περιμενουμε πολυ..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για το σκοντο του ιβαν και μειωση των μπατζετ των τμηματων του ΑΣ αποψεις?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η συμφωνία που έγινε πέρσι δεν έλεγε 800 τον 1ο χρόνο και 500 μετά;
Κάνω λάθος στα νούμερα;

Το σκόντο που είναι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αν ειδες δημοσιευματα ξαναλλαξε σε πιο πολλα στα 800κπ και επειτα ξαναμειωθηκε το ποσο...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

διάβασα ότι θα έπαιρνε την εκμετάλλευση των κεραιών, κυλικείων, σούπερ μάρκετ και θα έδινε 800, αλλά τελικά έκανε πίσω (σε όλα, σε μερικά θα σε γελάσω).

Η γνώμη μου είναι ότι ο Σαββίδης αντιδρά για λόγους αρχής στη δώσε και μένα μπάρμπα νοοτροπία. Δεν είναι δηλαδή ότι δεν έχει να δώσει, αλλά ότι θα δώσει λάθος σημάδια. Τέσπα, το τραγικό δεν είναι ότι ο Σαββίδης δε δίνει 5 φράγκα παραπάνω, αλλά ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος να δώσει αυτά τα 5 φράγκα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Το ποσό των 800.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ στον πρώην τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Ο Έλληνας τεχνικός κέρδισε την δίκη σε α' βαθμό στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Η επιτροπή επίλυσης δεν αναγνώρισε την τροποποίηση του συμβολαίου του Δώνη στη συνάντηση με τον Σαββίδη κι έτσι ο Δικέφαλος θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του το συγκεκριμένο ποσό. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας.

Διάβασε περισσότερα στο: Δικαιώθηκε ο Δώνης | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

100% λαθος πρωτα του Σαββιδη για τον τροπο που επελεξε για να διωξει τον ακατανομαστο και για τα φιντανια στην διοικηση και τις τακτικες τους οπως η υλιθια συμφωνια τον γεναρη και κατι αδιανοητα μηνυματα σε κινητα και αλλες τετοια παπαριες.Η υποθεση εχει δρομο ακομα,αλλα οπως λεει και το γνωμικο η μαλακια πληρωνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”