Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
A ρε και να φέρναμε εμείς παίκτη 15 κιλά υπέρβαρο,τί είχε να γίνει..
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη το οτι ειναι μονιμοι πρωταθλητες μου απαγορευει να εχω ως στοχο το πρωταθλημα? αρα με αυτο το σκεπτικο και η ρεαλ δεν πρεπει να λεει οτι παει για πρωταθλημα γιατι τα τελευταια χρονια εχει χορτασει φαπα απο την μπαρτσα.MANIAKOS έγραψε:desperando έγραψε:μπορεις να μου πεις γιατι εμεις δεν πρεπει να φωναζουμε οτιπαμε για πρωταθλημα και ο γαυρος μπορει να το φωναζει?MANIAKOS έγραψε:Ξαναλεω οτι μεγαλη υποθεση ο προπονητης και πιστευω οτι θα γινουμε ομαδα του προπονητη αλλα με το παρον ροστερ ΔΙΑΦΩΝΩ στο να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ οτι παμε για πρωταθλημα.....αυτο και μονο...Για να το φωναξουμε πρεπει να κανουμε 2 3 π καλες κινησεις...
Ο σορλεν επαιξε και σε μεγαλες ομαδες οπως η μονακο του ζηκου κλπ κλπ και ταιριαζε σε αυτο που λεμε οτι ηταν γραναζι της ομαδας....δεν τον κρινω σαν μοναδα αρ εξτρεμ....ειδαμε ποσο ελειψε οταν εφυγε, ειδαμε στα χαφ στην Πολη πως ουτε κτλαβαμε που επειπε ο ΒΙτ κλπ...μεγαλος παικτης...
για πολλου ς λογους...γιατι ειναι οι μονιμοι πρωταθλητες...γιατι εχουν αλλη ανεση στο να φερνουν παικτες σε σχση με μας μιας και ειναι συνεχεια τσ λου....γιατι θα παρουν και 10 λεπτα καθυστερησεις αν χρειαστει και ακομα και αν εχουν καλυτερη ομαδα απο ολους οπως περσι δε θα διστασουν να βοηθηθουν..
οσο για την ανεση που εχουν στο να φερνουν παικτες το βλεπω. εκλεισαν την θεση 10 με τον 32χρονο τσορι,που ναι καποτε ηταν καλος αλλα τα τελευταια τρεια χρονια τον εχει παρει η κατω βολτα και αν αναρωτιεσαι γιατι δεν εχεις παρα να δεις την φωτογραφια του παραπανω.
το οτι ο γαυρος εχει χασει τους καλυτερους του παικτες στην περυσινη σεζον ουτε καν σχολιαζεται. πιστευετε οτι ευκολα θα βρει τα γκολ και τις ασιστ του τζιμπουρ και του αμπτουν?
δηλαδη θεωρεις οτι επειδη ο γαυρος ελεγχει το παρασκηνιο,εγω δεν πρεπει να λεω οτι στοχος μου ειναι το πρωταθλημα.
εγω βλεπω οτι μαλλον συνηθησαμε και μαθαμε με τα λιγα και στα μετρια. εγω ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες ακομα και οταν δεν ειναι στα καλυτερα τους παλι λενε οτι στοχος τους ειναι το πρωταθλημα,δεν θυμαμαι τον γαυρο την χρονια που βγηκε τελευταιος στα πλει οφ να λεει οτι δεν εχει ομαδα και οτι στοχος δεν ειναι το πρωταθλημα.
το εχω πει και στο παρελθον,η μονη μου διαφορα πλεον με τουν γκει ειναι ο κοσμος. η ομαδα μεγαλωσε καιρος ειναι να μεγαλωσουμε και εμεις
- desperando
- Επικοινωνία:
στον ΠΑΟΚ πλεον πληροφοριες δεν εχει κανενας,οτι και να λενε αυτοι που μιλανε ειναι εικασιες και λογια του αερα και το μονο που εχουν να κερισουν ειναι να χασουν την αξιοπιστια τους και κανενα στοιχημα οπως το παλικαρακι με το θεμα του γιοβανοβιτςJeremy4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι έχουν πληροφορίες εκ των έσω, αλλά δε μπορούν να πουν την πηγή τους ούτε κατι συγκεκριμένο, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να μπεις να πεις κατι τελείως αόριστο; Τι κερδιζει αυτός που το γράφει κι αυτοί που το διαβάζουν. Κουβέντα να γίνεται;
He's fat, he's round, he's worth a million pounds! Mickey Quinn! Mickey Quinn!

Συμφωνώ. Έχει κουράσει αυτή η φετινή ονοματολογία-αοριστολογία. Πλέον μόνο ότι βγαίνει επίσημα από την ΠΑΕ πιστεύω.desperando έγραψε:στον ΠΑΟΚ πλεον πληροφοριες δεν εχει κανενας,οτι και να λενε αυτοι που μιλανε ειναι εικασιες και λογια του αερα και το μονο που εχουν να κερισουν ειναι να χασουν την αξιοπιστια τους και κανενα στοιχημα οπως το παλικαρακι με το θεμα του γιοβανοβιτςJeremy4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι έχουν πληροφορίες εκ των έσω, αλλά δε μπορούν να πουν την πηγή τους ούτε κατι συγκεκριμένο, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να μπεις να πεις κατι τελείως αόριστο; Τι κερδιζει αυτός που το γράφει κι αυτοί που το διαβάζουν. Κουβέντα να γίνεται;
Για παράδειγμα το όνομα του Νέσιντ δεν είχε ακουστεί πουθενά πριν το βγάλει προς τα έξω η ΠΑΕ.
δηλαδη το οτι ειναι μονιμοι πρωταθλητες μου απαγορευει να εχω ως στοχο το πρωταθλημα? αρα με αυτο το σκεπτικο και η ρεαλ δεν πρεπει να λεει οτι παει για πρωταθλημα γιατι τα τελευταια χρονια εχει χορτασει φαπα απο την μπαρτσα.desperando έγραψε:
για πολλου ς λογους...γιατι ειναι οι μονιμοι πρωταθλητες...γιατι εχουν αλλη ανεση στο να φερνουν παικτες σε σχση με μας μιας και ειναι συνεχεια τσ λου....γιατι θα παρουν και 10 λεπτα καθυστερησεις αν χρειαστει και ακομα και αν εχουν καλυτερη ομαδα απο ολους οπως περσι δε θα διστασουν να βοηθηθουν..
οσο για την ανεση που εχουν στο να φερνουν παικτες το βλεπω. εκλεισαν την θεση 10 με τον 32χρονο τσορι,που ναι καποτε ηταν καλος αλλα τα τελευταια τρεια χρονια τον εχει παρει η κατω βολτα και αν αναρωτιεσαι γιατι δεν εχεις παρα να δεις την φωτογραφια του παραπανω.
το οτι ο γαυρος εχει χασει τους καλυτερους του παικτες στην περυσινη σεζον ουτε καν σχολιαζεται. πιστευετε οτι ευκολα θα βρει τα γκολ και τις ασιστ του τζιμπουρ και του αμπτουν?
δηλαδη θεωρεις οτι επειδη ο γαυρος ελεγχει το παρασκηνιο,εγω δεν πρεπει να λεω οτι στοχος μου ειναι το πρωταθλημα.
εγω βλεπω οτι μαλλον συνηθησαμε και μαθαμε με τα λιγα και στα μετρια. εγω ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες ακομα και οταν δεν ειναι στα καλυτερα τους παλι λενε οτι στοχος τους ειναι το πρωταθλημα,δεν θυμαμαι τον γαυρο την χρονια που βγηκε τελευταιος στα πλει οφ να λεει οτι δεν εχει ομαδα και οτι στοχος δεν ειναι το πρωταθλημα.
το εχω πει και στο παρελθον,η μονη μου διαφορα πλεον με τουν γκει ειναι ο κοσμος. η ομαδα μεγαλωσε καιρος ειναι να μεγαλωσουμε και εμεις[/quote]
Εμενα μ αρεσουν οι ρεαλιστικοι στοχοι.......και ρεαλιστικος στοχος ειναι να πας παιχνιδι παιχνιδι....ισως θυμασαι τι εγινε τελευταια φορα που υπηρξε δηλωση Ζαγορ για πρωταθλημα???>....Και ναι αν η ρεαλ παιζει με γεωργιαδη εξτρεμ πχ καλυτερα να μη λεει τπτ......
Σ αρεσαν τα προηγουμε χρονια οι δηλωσεις παικτων μας...??? ποσα κυπελλα και ποσα πρωταθληματα πηραμε στα λογια???? οι πρωταθλητες βγαινουν τον Μαιο......τα πολλα λογια δε μας βοηθησαν στο παρελθον αυτο λεω.....
Ή ο MANIAKOS έκανε λάθος στο quote ή ο desperando έπαθε κρίση ταυτότητας!!!

- desperando
- Επικοινωνία:
MANIAKOS
ναι μου αρεσει οι παικτες να εχουν υψηλους στοχους,αλλοτε θα τους πετυχαινουμε αλλοτε οχι.
το οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεσε τοσα χρονια να παρει εναν τιτλο ειναι γιατι δεν ειχε διοικητικη δυναμη. πως μπορω εγω να απαιτησω τιτλους και υψηλη αποδοση απο παικτες που ειναι απληρωτοι πανω απο 6 μηνες?
υγ οσο μπορεις να μιλας για πρωταθλημα με εξτρεμ γεωργιαδη αλλο τοσο μπορεις να μιλας με χαφ μασαντο και γκρεκο.
το κλεινω εδω το θεμα γιατι η συζητηση μας δημιουργει εναν φαυλο κυκλο, απλα εχω την εντυπωση οτι τους εχεις ψιλοθεοποιησει λιγο τους γαυρους αι αυτο δεν ειναι καλο
ναι μου αρεσει οι παικτες να εχουν υψηλους στοχους,αλλοτε θα τους πετυχαινουμε αλλοτε οχι.
το οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεσε τοσα χρονια να παρει εναν τιτλο ειναι γιατι δεν ειχε διοικητικη δυναμη. πως μπορω εγω να απαιτησω τιτλους και υψηλη αποδοση απο παικτες που ειναι απληρωτοι πανω απο 6 μηνες?
υγ οσο μπορεις να μιλας για πρωταθλημα με εξτρεμ γεωργιαδη αλλο τοσο μπορεις να μιλας με χαφ μασαντο και γκρεκο.
το κλεινω εδω το θεμα γιατι η συζητηση μας δημιουργει εναν φαυλο κυκλο, απλα εχω την εντυπωση οτι τους εχεις ψιλοθεοποιησει λιγο τους γαυρους αι αυτο δεν ειναι καλο
-
Το πιο θετικό για μας είναι ότι ο Ολυμπιακός δίνει έντονα την εντύπωση του κορεσμού,σαν το σάπιο φρούτο που είναι έτοιμο να πέσει από το δέντρο.
Και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται από πέρσυ το χειμώνα,όπου στον δεύτερο γύρο ήταν τραγικοί.
Τώρα αν θα το εκμεταλλευτούμε αυτό,σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται από πέρσυ το χειμώνα,όπου στον δεύτερο γύρο ήταν τραγικοί.
Τώρα αν θα το εκμεταλλευτούμε αυτό,σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Χιτμαν εσβησα την μια παραθεση γιατι δεν το επετρεπε το συτημα
Ντεσπε...απλα θα θελα να μαστε πιο προσγειωμενοι...μπορει να τα βλεπω εγω λαθος αλλα αυτα τα πρωταθλητες καλοκαιριου και μετα να ρχονται οι γκελες δε βοηθανε, επισης ξερουμε ποσο ακραια συναισθηματα εχουμε απο υπερβολικη χαρα μηδενισμος κλπ κλπ....
Π.χ περσι διοικητικα μια χαρα ημασταν με τον αστερα τα θαλασσωσαμε....μονο στα λογια μειναμε...

Ντεσπε...απλα θα θελα να μαστε πιο προσγειωμενοι...μπορει να τα βλεπω εγω λαθος αλλα αυτα τα πρωταθλητες καλοκαιριου και μετα να ρχονται οι γκελες δε βοηθανε, επισης ξερουμε ποσο ακραια συναισθηματα εχουμε απο υπερβολικη χαρα μηδενισμος κλπ κλπ....
Π.χ περσι διοικητικα μια χαρα ημασταν με τον αστερα τα θαλασσωσαμε....μονο στα λογια μειναμε...
- desperando
- Επικοινωνία:
περυσι καταφεραμε να παρουμε για προπονητη καποιον που ως μοναδικο του στοχο ειχε να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ και αυτα που καταφεραμε αμε αυτον στον παγκο παλι αθλος ηταν.και μια και το φερε η κουβεντα που προπονει ο καλυτερος ελληνας προπονητης?τι εγινε τα φιλαρακια του δεν μπορεσαν να του βρουν ενα καλο συμβολαιο?
εχω πει τη γνωμη μου οτι ελλην προπονητης ποδοσφαιρου σαν ορος δεν υφισταται.....
αλλα το να τα ριχνουμε ολα εκει δεν ειναι λυση...και οι παικτες φανηκαν λιγοι ομως, π.χ ο κατσουρ που δεν τον πιστευε μεγαλη μεριδα 2ος μβιπι για πλακα εγινε...και ο κατσε με τον δων επαιξε....Τεσπα ειναι παρελθον αυτος....
Γιατι απο το γεγονος οτι ψαχναμε προπονητη στο τελος τελευταια στιγμη οπως φανηκε εδειξε την προθεση της διοικησης να τον κρατησει κι αλλο...οποτε ας τ αφησουμε να παει χατε
//
αλλα το να τα ριχνουμε ολα εκει δεν ειναι λυση...και οι παικτες φανηκαν λιγοι ομως, π.χ ο κατσουρ που δεν τον πιστευε μεγαλη μεριδα 2ος μβιπι για πλακα εγινε...και ο κατσε με τον δων επαιξε....Τεσπα ειναι παρελθον αυτος....
Γιατι απο το γεγονος οτι ψαχναμε προπονητη στο τελος τελευταια στιγμη οπως φανηκε εδειξε την προθεση της διοικησης να τον κρατησει κι αλλο...οποτε ας τ αφησουμε να παει χατε

- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ προσωπικά το παρατηρώ με προσοχή και περιμένω τις κινήσεις που θα κάνει.desperando έγραψε: το οτι ο γαυρος εχει χασει τους καλυτερους του παικτες στην περυσινη σεζον ουτε καν σχολιαζεται. πιστευετε οτι ευκολα θα βρει τα γκολ και τις ασιστ του τζιμπουρ και του αμπτουν?
Για να το πάω On topic. Με τον ΟΣΦΠ, αφού δεν έχουμε (είναι προφανές αυτό) δικό μας scouting, θα ψωνίσουμε (στο περίπου) από την ίδια δεξαμενή. Αν παρατηρήσετε τα ρεπορτάζ θα δείτε οτι σε μεγάλο ποσοστό οι ίδιοι παίκτες προτείνονται στις 2 ομάδες.
Περιμένουμε λοιπόν (και εμείς και αυτοί) ποιος θα πάρει παίκτη και σε ποια θέση.
- desperando
- Επικοινωνία:
με την μονη διαφορα εμεις εχουμε προσβαση στην αγορα της ανατολικης ευρωπης και ο γαυρος ψαχνει τις μεταγαφες του στην αγορα της γαλλιας λογο Ισα και καρεμπε