3ος Προκριματικός Γύρος Champions League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 3ος Προκριματικός Γύρος Champions League

Δημοσίευση από Equalizer »

Το μεγάλο στοίχημα για μένα απο τα ΦΙΛΙΚΑ του ΠΑΟΚ και απο τα ΛΙΓΑ ΒΙΝΤΕΟ που είδαμε της Μέταλιστ, είναι να προσέξουμε πάρα πολύ τις κάθετες μπαλιές που βγάζουν στην πλάτη της άμυνας τα εξτρέμ.
Μέχρι τώρα στα φιλικά αυτό ήταν το μόνο πρόβλημα που είχαμε αμυντικά, και απο όσο έχουμε δει τη Μέταλιστ ουσιαστικά μόνο ετσι επιτίθεται, ή με στημένες φάσεις.

Τεράστια προσοχή λοιπόν, και τους έχουμε. Πρέπει βέβαια να ανεβάσουν απόδοση και οι Λίνο - Σκόνδρας, αλλά και αν έχουν τα μάτια τους 14 όσοι μικροί παίξουν σε αυτές τις θέσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στο σημερινο παιχνιδι δεν ειδα καθετες αλλα αποκλειστηκα σχεδον παιξιμο απο τα πλαγια.
Βεβαια για να σπασει το ταμπουρι θελει πολυ παιξιμο απο πλαγια ,σιγουρα φταιει ο τροπος παιχνιδιου του αντιπαλου.
Παντως θα συμφωνησω με τον despe οτι δεν ειναι φοβητρο ο αντιπαλος,σιγουρα και αυτοι διψουν για διακριση στο θεσμο και θα τα δωσουν ολα.
Θα δουμε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κλασική ομάδα που σφύζει από τεχνική και ταλέντο, αλλά στερείται παικτών με προσωπικότητα και παραστάσεις, με αποτέλεσμα να παίζει ένα αφελές ποδόσφαιρο όντας επικίνδυνη μπροστά και ιδίως στα πλάγια, αλλά μένοντας εκτεθειμένη πίσω.

Εμείς έχουμε τους έμπειρους παίκτες που η Μέταλιστ δεν έχει και σε αυτούς πρέπει να στηριχθούμε. Έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να κοντρολάρουμε το ρυθμό των παιχνιδιών.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Παναγιά μου πόσο φλώρος είναι ο Τσορμπατζόγλου;
Πλέον δεν αντέχω να διαβάζω κειμενά του κατάθλιψη με πιάνει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τώρα μας προκαλείς να κάνουμε κλικ :twisted:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

rainmaker έγραψε:Παναγιά μου πόσο φλώρος είναι ο Τσορμπατζόγλου;
Λάθος παιχνίδι είδε , την Μπαρτσελόνα περιγράφει......
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

kataramenos5 έγραψε:Τώρα μας προκαλείς να κάνουμε κλικ :twisted:
Ε ναί...εγώ έκανα κλικ και διάβασα άλλον έναν επικήδειο του ΠΑΟΚ ( μετά το χθεσινό του Τσώχου ). Αν στην ομάδα όλοι ήταν σαν αυτόν, η ΠΑΕ θα ζητούσε επίσημα από την ΟΥΕΦΑ να μη γίνει καν το παιχνίδι και να αποκλειστούμε με το κολακευτικό συνολικό σκορ 6-0.

Εμένα δε με φοβίζουν καθόλου οι των μετόπισθεν της Μέταλιστ. Ούτε εκείνος ο Σενεγαλέζος που είναι 150 κιλά, ούτε ο άλλος ο Βραζιλιάνος Τσιρίλο, που σήμερα έδιωχνε τη μπάλα στα τυφλά με 200 χλμ/ω.

Ο μόνος που με εντυπωσίασε πραγματικά είναι ο Ντέβιτς. Αυτός μάλιστα. Ούτε ο Βιάγκρα, ούτε ο Κόκα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Αντι για... Κλικ καντε του πλιτς.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

hitman έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τώρα μας προκαλείς να κάνουμε κλικ :twisted:
Ε ναί...εγώ έκανα κλικ και διάβασα άλλον έναν επικήδειο του ΠΑΟΚ ( μετά το χθεσινό του Τσώχου ). Αν στην ομάδα όλοι ήταν σαν αυτόν, η ΠΑΕ θα ζητούσε επίσημα από την ΟΥΕΦΑ να μη γίνει καν το παιχνίδι και να αποκλειστούμε με το κολακευτικό συνολικό σκορ 6-0.

Εμένα δε με φοβίζουν καθόλου οι των μετόπισθεν της Μέταλιστ. Ούτε εκείνος ο Σενεγαλέζος που είναι 150 κιλά, ούτε ο άλλος ο Βραζιλιάνος Τσιρίλο, που σήμερα έδιωχνε τη μπάλα στα τυφλά με 200 χλμ/ω.

Ο μόνος που με εντυπωσίασε πραγματικά είναι ο Ντέβιτς. Αυτός μάλιστα. Ούτε ο Βιάγκρα, ούτε ο Κόκα.

φιλε μου η περιγραφη σου ειναι και γαμω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα εγώ δεν σας έλεγα ότι ο τσορμπατζογλου ,μιζερογλου έπρεπε να λεγετε όλα τα άρθρα η σχόλια του αποπνέουν μια απίστευτη μιζέρια κακομοιριά ......
Αν δηλαδή μας τύχαινε κάποιος απο τους άλλους τι πρέπει να κάνουμε να αυτοκτονήσουμε ; Πάντως τέτοια αποθέωση της μετάλιστ ούτε για την μπαρτσα .....:):):):)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Όλοι ξεγραμμένους μας έχουν ,ο υπερόπτης προπονητής τους δε μας ξέρει καν κι εμείς με το κεφάλι χαμηλά.Τι μου θυμίζει αυτή η κατάσταση ,τι μου θυμίζει.. :D Ευρωπαϊκό παιχνίδι με δυνατότερο αντίπαλο κι εμεις με καλό προπονητή στο πάγκο μας και σφιχτή ομάδα.Γι αυτές τις στιγμές ζω.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν θα ξεχάσω τις δηλώσεις χαλιλχοτζιτς της δύναμο ζαγκρεμπ την ίδια συμπεριφορά έχουν και αυτοι
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

rainmaker έγραψε:Παναγιά μου πόσο φλώρος είναι ο Τσορμπατζόγλου;
Απλά είναι ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος που πουλάει την μιζέρια και την υποτακτικότητα
σε αυτήν την πόλη.( μιλάει για τον γκέυ και τον μαριδάκι σαν να είναι ανίκητοι)

'Αλλωστε κατά δήλωση του είναι δημοσιογραφικό δημιουργιμα του φούρναρη :oops:

Δεν φταίει αυτός και οι όμοιοι του , αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τους ανέχεται και τους επιτρέπει να κάνουν τόσο μεγάλο κακό στην εικόνα του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κουβεντίδης,Κόλκας και Τζορμπατζόγλου έχουν μείνει στο θέμα πληροφόρησης στην απ έξω και θάβουν με την παραμικρή ευκαιρία.Ειδικά Τζορμπατζόγλου και Κουβεντίδης περιγράφουν την Δόξα Κρανούλας και όχι τον ΠΑΟΚ,στον οποίο τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και στους αντιπάλους όλα λειτουργούν άψογα.

Το αποκορύφωμα από τους δύο βέβαια είναι ο Κουβεντίδης,ο οποίος έκραζε προχθές για το ότι η επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ είναι διαθέσιμη πλέον και στα Ρώσικα.Μιλάμε για πολύ κλάμα.

Καλά για το κείμενο δεν το συζητώ καν,αν δεν ήξερα την κλήρωση θα μάντευα πως κληρωθήκαμε με μία εκ των Μπάγερν Μονάχου,Ρεάλ Μαδρίτης ή Γιουβέντους.

Εγώ το είδα το ματσάκι και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους σε όλα.Ειδικότερα θα ήθελα να πω πως:

1)Ομάδα με 10+ Λατίνους ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να είναι σοβαρή ομάδα.Όσα πάνε κ όσα έρθουν είναι.Άμυνα της πλάκας.

2)Μεσοεπιθετικά πολύ γρήγορη,αλλά τσαπατσούλα και έπαιζε και με καφενείο,έναν αντίπαλο τουλάχιστον 3 κλάσεις κάτω από εμάς.

3)Το ένα το σέντερ μπακ πρέπει να είναι ξάδερφος εκείνου του Άλαν του Βραζιλιάνου που είχε έρθει σε εμάς και τον διώξαμε πριν το ξεκίνημα της σεζόν.

4)Είχανε κ ένα παίκτη γύρω στα 120 κιλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Odi ας κουλαρουμε λιγο και να μην πηγαινουμε εμεις αυτη τη φορα στο αλλο ακρο,ο αντιπαλος ειναι πολυ δυνατος καλυτερη ομαδα και πιο ετοιμη απο εμας,σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι οπως παρουσιαζεται απο τους αρδ πανελληνιως.
Δεν ειναι ομαδα που σε τρομοκρατει και λες αυτη δεν παιζεται με τιποτα.
Να δωσω και εγω ποσοστα αν και δεν μου αρεσει, θα συμφωνησω με το 60 40 που γραφουν οι περισσοτεροι εδω μεσα υπερ των ουκρανων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”