Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από simba »

Olise σε τοσο σημαντικο ματς απο την αρχη τον φοβαμαι οσο τπτ..Αν και με γαυρο κατω ειχε παιξει αρκετα καλα..
Παντως επειδη ειναι απροβλεπτος και μπορει να σου αποδωσει στο 3-4 απο ενα σταθερο 7, καλυτερα γεωργιαδη αν δε βαλει σαλπι/λωρενς δεξια..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πάρτε και έναν βραδυνό Μητροπολίτη
Ενημερωτικά, ο Ιζμαΐλοφ είχε καρφώσει την Μέταλιστ στα διπλά παιχνίδια με Σπόρτινγκ.
Ιζμαΐλοφ και... Αργεντινός

Ποια κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ για τον Ρώσο της Πόρτο Μαράτ Ιζμαΐλοφ και ποιος παίκτης έρχεται στο προσκήνιο

Χρονικά περιθώρια για να ενταχθεί άλλος παίκτης στον ΠΑΟΚ και να υπολογίζεται στα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου με την Μέταλιστ, δεν υπάρχουν.

Κατά συνέπεια, η αναζήτηση για τον μεσοεπιθετικό που θέλει ο Στέφενς γίνεται με ταχείς, αλλά όχι πιεστικούς ρυθμούς. Την υπόθεση, όπως έχουμε ξαναγράψει χειρίζεται κατά κύριο λόγο ο γιος του Ολλανδού τεχνικού, Μάικλ Στέφενς.

Εκείνος έκανε τις επαφές για την περίπτωση του Μαράτ Ιζμαΐλοφ της Πόρτο, ωστόσο προκύπτει ότι το ενδεχόμενο έλευσής του στον ΠΑΟΚ συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Γι' αυτό και τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει στροφή προς ένα Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει αρκετά υψηλό κασέ, όμως ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να παλέψει την περίπτωσή του. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, το βέβαιο, όμως, είναι ότι ο υιός Στέφενς κάνει συνεχείς επαφές για να προκύψει σύντομα η οριστική επιλογή.

Γράφτηκε από sport24.gr
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

o Izmailov ειναι ενας ταχυτατος μεσοεπιθετικος , αλλα νομιζω εχει προβληματα με τραυματισμους.
αν κανω λαθος , ας με διορθωσει καποιος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κανεις λαθος δεν ειχε προβληματα τραυματισμων , ειχε πολλα προβληματα τραυματισμων :)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε: υγ μαλλον ξεχνατε οτι ακομα ειναι 20 ιουλιου. ναι εμεις μπορει να βιαζομαστε αλλα οι παικτες δεν βιαζοντε να κλεισουν απο τωρα ομαδα, οι περισσοτεροι ψαχνουν για το κατι καλυτερο. το πανηγυρι αρχιζει μεταγραφικα μετα της 10 αυγουστου
+1
Μήν σου πω ότι το πραγματικά μεγάλο πανηγύρι γίνεται 31 Αυγούστου, τελευταία μέρα που οι μεγάλες ομάδες δανείζουν ή χαρίζουν ό,τι δεν τους χρειάζεται.
Αλλά καλύτερα να μήν τα λέω αυτά, γιατί προβλέπω εμφράγματα στο φόρουμ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

hitman έγραψε:Πλάκα πλάκα τον Καμαρά που ήθελε σαν τρελός να μείνει γιατί δεν τον κρατήσαμε έστω ως δανεικό;;; Και πέρυσι, χωρίς προπονητή είχε δείξει καλά στοιχεία.
Αν είναι να πάρουμε τον Καμαρά,ας πάρουμε καλύτερα έναν σπρίντερ 200 μέτρων να κάνει την ίδια δουλειά.Ποια στοιχεία έδειξε;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το μενου της γατας σημερα εχει αιμαρ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Pablo στο 6
Pablo και στο 10
:P
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο παμπλο αιμαρ ειναι για μας οτι ο σαβιολα για το γαυρο

10 χρονια 289 πρωτοσελιδα 7598 αρθρα στο ιντερνετ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Στην τελική ας πάρουμε τον Γιοβάνοβιτς, ένα κράμα αριστερού εξτρέμ και πίσω από τον φορ, ο οποίος είναι και ελεύθερος...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η αποψη μου και αισθηση μου ειναι οτι θα αποκτηθει επιτελικος μεχρι το πρωτο ματς με την μεταλιστ και αν περασουμε τη μεταλιστ θα αποκτηθει και σεντερ μπακ.
Στην περιπτωση που μπουμε ομιλους :D :D :D :D :D θα εχουμε και περαιτερω ενισχυση.

Αυτη ξαναλεω ειναι η αισθηση μου..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Και η δική μου τελικά Σούρ ..... και η δική μου!!!!
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Κουράγιο, δέκα μέρες μείνανε μέχρι να δούμε μπαλίτσα και να ησυχάσουμε (ή να ξεφύγουμε τελείως). Μέχρι τότε σύνδρομο στέρησης...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:Η αποψη μου και αισθηση μου ειναι οτι θα αποκτηθει επιτελικος μεχρι το πρωτο ματς με την μεταλιστ και αν περασουμε τη μεταλιστ θα αποκτηθει και σεντερ μπακ.
Στην περιπτωση που μπουμε ομιλους :D :D :D :D :D θα εχουμε και περαιτερω ενισχυση.

Αυτη ξαναλεω ειναι η αισθηση μου..
Εγώ δεν ελπίζω τίποτα, δε πιστεύω τίποτα, είμαι ελεύθερος.
:pano:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Odi έγραψε:
hitman έγραψε:Πλάκα πλάκα τον Καμαρά που ήθελε σαν τρελός να μείνει γιατί δεν τον κρατήσαμε έστω ως δανεικό;;; Και πέρυσι, χωρίς προπονητή είχε δείξει καλά στοιχεία.
Αν είναι να πάρουμε τον Καμαρά,ας πάρουμε καλύτερα έναν σπρίντερ 200 μέτρων να κάνει την ίδια δουλειά.Ποια στοιχεία έδειξε;
έδειξε ότι θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι στη θέση του Γεωργιάδη φέτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”