Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δεν είναι τόσο ακριβος αυτός που είναι εδώ.Τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω. 

@theo G4
Αν θεωρείς πως το μπάτζετ που ξεστόμισε ο Ιβαν καλύπτεται με τον Λούκας, θεωρητικά και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο ΜΠ πριν 35 ημέρες, τότε ναι.
Προσωπικά πιστεύω πως επειδή είναι τσακάλια στη Διοίκηση (και γύρω από αυτήν) την περιμένανε τη φάση με τους Τούρκους μέχρι να γίνει το χθεσινό. Για ποιο λόγο να ρίξει να ρίξει ο άλλος λεφτά από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε τι έχει να αντιμετωπίσει; Το αφεντικό δεν τρελάθηκε, ακόμη.
Απο κει και πέρα πως θα διαχειριστεί με αυτό το ρόστερ ο Ολλανδός 4 ματς (που δεν έχει κανείς απαίτηση να τα πάρει και να μπει ομίλους είναι άλλο θέμα). Στόχος είναι το Γιουρόπα.
Όσον αφορά το Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν θα μπω στα τετριμμένα και πως η Μπάρτσα δεν το παίρνει και άλλα πολλά. Είναι Μαραθώνιος και η ομάδα αυτή δεν είναι για σπρίντ, είναι για αντοχή όπως την έκοψα από τα λίγα που είδα.
Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ και το θέμα είναι τι μας αρέσει τελικά: Να ξέρουμε τι γίνεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες και να μπερδέυουμε τον εξτρέμ με τον λίμπερο ή μας αρέσει η κερκίδα, το ωραίο θέαμα και το σωστό ποδόσφαιρο; Φίλαθλοι είμαστε στο κάτω - κάτω.
Κούρασα και δεν είπα κάτι ουσιαστικό.
Πιστεύω πως θα έρθει αυτός που περιμένουμε όλοι μας - έστω αργότερα. Όταν θα έχουν πέσει οι τιμές και ο χρόνος θα κυλά ξανά υπέρ μας.
Αν θεωρείς πως το μπάτζετ που ξεστόμισε ο Ιβαν καλύπτεται με τον Λούκας, θεωρητικά και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο ΜΠ πριν 35 ημέρες, τότε ναι.
Προσωπικά πιστεύω πως επειδή είναι τσακάλια στη Διοίκηση (και γύρω από αυτήν) την περιμένανε τη φάση με τους Τούρκους μέχρι να γίνει το χθεσινό. Για ποιο λόγο να ρίξει να ρίξει ο άλλος λεφτά από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε τι έχει να αντιμετωπίσει; Το αφεντικό δεν τρελάθηκε, ακόμη.
Απο κει και πέρα πως θα διαχειριστεί με αυτό το ρόστερ ο Ολλανδός 4 ματς (που δεν έχει κανείς απαίτηση να τα πάρει και να μπει ομίλους είναι άλλο θέμα). Στόχος είναι το Γιουρόπα.
Όσον αφορά το Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν θα μπω στα τετριμμένα και πως η Μπάρτσα δεν το παίρνει και άλλα πολλά. Είναι Μαραθώνιος και η ομάδα αυτή δεν είναι για σπρίντ, είναι για αντοχή όπως την έκοψα από τα λίγα που είδα.
Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ και το θέμα είναι τι μας αρέσει τελικά: Να ξέρουμε τι γίνεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες και να μπερδέυουμε τον εξτρέμ με τον λίμπερο ή μας αρέσει η κερκίδα, το ωραίο θέαμα και το σωστό ποδόσφαιρο; Φίλαθλοι είμαστε στο κάτω - κάτω.
Κούρασα και δεν είπα κάτι ουσιαστικό.
Πιστεύω πως θα έρθει αυτός που περιμένουμε όλοι μας - έστω αργότερα. Όταν θα έχουν πέσει οι τιμές και ο χρόνος θα κυλά ξανά υπέρ μας.
- ace79grpaok
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπράβο ace79. Κέντρο πέτυχες.
Οι χτεσινές δηλώσεις του Χουμπ είναι ξεκάθαρες.
Asimos έγραψε:@theo G4
Τωρα που το λες και το καλοσκεφτομαι,οι δηλωσεις του ολλανδου εγιναν χωρις να ξερει την επαναφορα μας στους αδυνατους του θεσμου.

Θα ειναι πολυ κακο σεναριο παντως αν τελικα δεν αποκτηθει καποιος.
@ace79grpaok
Προσωπική εκτίμηση είναι από όσα διαβάζω και αντιλαμβάνομαι καθημερινά.
Με Μέταλιστ τώρα (77μύρια μπάτζετ), στους αδύνατους μετά και με πρωτάθλημα που είναι η τελευταία χρονιά που οι όμιλοι είναι δώρο στον 1ο και τον Βαγγέλα τρελλαμένο που έχασε πρωτα βιολά εκτιμώ πως είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να χτυπήσουμε τίτλο.
Όταν από του χρόνου ή του παραχρόνου ο 1ος μπαίνει προκριματικά θεωρώ πως θα υπάρξει ανακατανομή στο πρωτάθλημα μας.
Μέχρι τότε, ο καρχαρίας Βαγγέλας δεν θα αφήσει ψίχουλο να πέσει κάτω!
Προσωπική εκτίμηση είναι από όσα διαβάζω και αντιλαμβάνομαι καθημερινά.
Με Μέταλιστ τώρα (77μύρια μπάτζετ), στους αδύνατους μετά και με πρωτάθλημα που είναι η τελευταία χρονιά που οι όμιλοι είναι δώρο στον 1ο και τον Βαγγέλα τρελλαμένο που έχασε πρωτα βιολά εκτιμώ πως είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να χτυπήσουμε τίτλο.
Όταν από του χρόνου ή του παραχρόνου ο 1ος μπαίνει προκριματικά θεωρώ πως θα υπάρξει ανακατανομή στο πρωτάθλημα μας.
Μέχρι τότε, ο καρχαρίας Βαγγέλας δεν θα αφήσει ψίχουλο να πέσει κάτω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 19 Ιούλ 2013, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Etos 2033rainmaker έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ace79grpaok :ela re rain telika tha erthei to 10ari?apo ton camps exoyme na doyme .
Rainmaker :se ligo kleinei.

Τι να σου πω...obanebane έγραψε:Asimos έγραψε:@theo G4
Τωρα που το λες και το καλοσκεφτομαι,οι δηλωσεις του ολλανδου εγιναν χωρις να ξερει την επαναφορα μας στους αδυνατους του θεσμου.![]()
Θα ειναι πολυ κακο σεναριο παντως αν τελικα δεν αποκτηθει καποιος.
Πιστεύεις πως τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν για να παίζουν με Πλατανιάδες, Βόλους και Ελαφρές Ταξιαρχίες;
Για μένα καλά κάνανε φέτος και δεν βγάλανε τίποτα προς τα έξω. Τίποτα όμως και ας μας αφήσανε στην τύφλα μας.
Αλήθεια, μια ανακοίνωση για την Τραγική Απόφαση του CAS και τη συμμόρφωση της Ουέφα δεν υπάρχει; Εντομεταξύ στη Νυόν, είναι ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη. Ούτε απο κει έφυγε κανένας ψίθυρος;
Εμείς μπορεί να σκοτωνόμαστε στα τσιμέντα και στους δρόμους, αλλά όταν χρειάζεται αυτοί είναι φίλοι χωρίς "".
- kataramenos5
++++moican4 έγραψε: Τώρα πως σε 4 ΦΙΛΙΚΑ μπορέσατε να διακρίνετεε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα, αλλά 1 και μόνο παίκτης θα το κάνει, συγνώμη αλλά είναι λάθος άποψη.
Ας αρχίσουν τα επίσημα, ας παίξουν 7-8 κανονικά παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτόν τον ΠΑΟΚ
Το πε κι ενα παλικάρι προχτές: Γράφε πιο συχνά.
Γενικά πιστεύω οτι οι ψύχραιμες φωνές πρέπει να ξαναδραστηριοποιηθούν γιατί υπάρχει έλλειμμα στο φόρουμ τελευταία.
@asimos Απο την αλλη δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ενας μεγαλος σε ονομα παιχτης (το εχω ξαναγραψει οτι προτιμω παιχτη με ουσια παρα ονομα,τωρα αν τα συνδιαζει και τα 2 θα ηταν σουπερ) αν ερχοταν δεν θα εβγαζε το συμβολαιο του στο αψε σβησε η ομαδα με τοσους διψασμενους και πανηγυρτζηδες
που διαθετουμε σαν λαος.
Θα δωσει και ωθηση αυτος ο παιχτης πως να το κανουμε?
Και ο λαζοβιτς να ειναι εμενα μου φτανει.

που διαθετουμε σαν λαος.
Θα δωσει και ωθηση αυτος ο παιχτης πως να το κανουμε?
Και ο λαζοβιτς να ειναι εμενα μου φτανει.
Να πω και κατι που μου ηρθε τωρα με κινδυνο να εκτεθω για αλλη μια φορα,κατι μου λεει πως θα ειναι δανεικος πολυ καλη περιπτωση και θα σκασει προς το τελος.
Δεν λέω κάτι φοβερό.kataramenos5 έγραψε:++++moican4 έγραψε: Τώρα πως σε 4 ΦΙΛΙΚΑ μπορέσατε να διακρίνετεε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα, αλλά 1 και μόνο παίκτης θα το κάνει, συγνώμη αλλά είναι λάθος άποψη.
Ας αρχίσουν τα επίσημα, ας παίξουν 7-8 κανονικά παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτόν τον ΠΑΟΚ
Το πε κι ενα παλικάρι προχτές: Γράφε πιο συχνά.
Γενικά πιστεύω οτι οι ψύχραιμες φωνές πρέπει να ξαναδραστηριοποιηθούν γιατί υπάρχει έλλειμμα στο φόρουμ τελευταία.
Η ομάδα έκανε πολύ καλή προετοιμασία, έχει έναν γυμναστή που από την ημέρα των εργομετρικών στην Θεσ/νικη όπου ήμουν εκεί και το είδα, έγραψα (νομίζω στο τόπικ του Στέφενς) ότι ο τύπος είναι απίστευτος και θα κάνει παπάδες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Αυτό είδα εγώ, όταν θα μιλήσω και με κάποιον παίκτη προσωπικά θα σας πω και την άποψή τους.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία τελείωσε, δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός που είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και αυτό που είδα είναι ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει γρήγορα, να πρεσάρει να κερδίσει την μπάλα ξανά και κάποια ακόμα που θέλω να δω στα επόμενα παιχνίδια.
Ακόμα γίνονται δοκιμές, ακόμα όλοι οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι και πιασμένοι.
Από Κυριακή αρχίζει το χαλάρωμα (κάπως)...
Έχουμε δρόμο και είμαι αρκετά αισιόδοξος.
Η μεταγραφική περίοδος πάντως να ξέρετε δεν τελείωσε...
Υπάρχει χρόνος για κάποια...προσθήκη...
- kataramenos5
Ναι ρε ινδιάνε αλλα εδώ έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα.Αν δεν έρθει ο ΜΠΑΜ δε μπορούμε τίποτα, όλα απ αυτόν εξαρτώνται.Το οτι έχεις προπονητάρα ,καλό γυμναστή,χτίζεις μια σφιχτή ομάδα και με πολλές λύσεις στον πάγκο δε αρκουν πλέον για να αντιμετωπίσεις τα θηρία της καλονής και της αρμάδας του Μακη Χ.moican4 έγραψε: Δεν λέω κάτι φοβερό.
@obanebane
Πολύ σωστά το θέτεις, αλλά νομίζω πως δεν τίθεται κόστος αποσβεσης. Αν ο Ιβαν κωλώνει για 10 μύρια (τυχαίο νούμερο) αστα βράστα!
Δεν ξέρω, περιμένω τουλάχιστον μια καλή προσθήκη + οτι άλλο καλό ξεμένει απούλητο στα ράφια τελευταίες ημέρες μετεγγραφών.
Ο Μόικαν ανα τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζεται και δίνει στίγμα.. Ας τον ακούσουμε πιο προσεκτικά. Το γεγονός οτι γνωρίζει δεν σημαίνει απόλυτα πως πρέπει να αναφέρει τα πάντα χαρτί και καλαμάρι. Έχουμε κάποιον, ας μην τον κάψουμε για όσο καιρό θα θέλει να δίνει πληροφορίες έχει.
Στο τέλος που το παζλ αυτής της μεταγραφικής περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί θα μπορουμε (όσοι εκμπέμπουμε στα ίδια μήκη κύμματος τουλάχιστον) να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να μας λυθούν οι απορίες.
Και για να γελάσουμε λίγο...
Φαντάζεσαι πέρυσι τέτοιο καιρό να είχε δώσει τον ΠΑΟΚ ο Βρύζας/Κατσαρής στον Καμπάνη;
Πολύ σωστά το θέτεις, αλλά νομίζω πως δεν τίθεται κόστος αποσβεσης. Αν ο Ιβαν κωλώνει για 10 μύρια (τυχαίο νούμερο) αστα βράστα!
Δεν ξέρω, περιμένω τουλάχιστον μια καλή προσθήκη + οτι άλλο καλό ξεμένει απούλητο στα ράφια τελευταίες ημέρες μετεγγραφών.
Ο Μόικαν ανα τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζεται και δίνει στίγμα.. Ας τον ακούσουμε πιο προσεκτικά. Το γεγονός οτι γνωρίζει δεν σημαίνει απόλυτα πως πρέπει να αναφέρει τα πάντα χαρτί και καλαμάρι. Έχουμε κάποιον, ας μην τον κάψουμε για όσο καιρό θα θέλει να δίνει πληροφορίες έχει.
Στο τέλος που το παζλ αυτής της μεταγραφικής περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί θα μπορουμε (όσοι εκμπέμπουμε στα ίδια μήκη κύμματος τουλάχιστον) να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να μας λυθούν οι απορίες.
Και για να γελάσουμε λίγο...
Φαντάζεσαι πέρυσι τέτοιο καιρό να είχε δώσει τον ΠΑΟΚ ο Βρύζας/Κατσαρής στον Καμπάνη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 19 Ιούλ 2013, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.