Για ποιο λογο δυναμιτιζεις εχεις καποια πληροφορηση?Asimos έγραψε:Κλείστε το. Μετεγγραφές τέλος.
Ο προπονητης το ξεκαθαρισε οτι περιμενει εναν παιχτη ακομα.
Για ποιο λογο δυναμιτιζεις εχεις καποια πληροφορηση?Asimos έγραψε:Κλείστε το. Μετεγγραφές τέλος.
Candy Crash ?? Καλό ακούγετε!Asimos έγραψε:Μετά από 428 σελίδες μεταγραφών,
μετά από 94 παπάδες,
μετά από τόσο κακό χιούμορ,
μετά από την άγνοια που υπάρχει στο θέμα,
μετά από 5 χρόνια εδώ μέσα,
μετά τα νέα ήθη κι έθιμα στο οπαδικό κίνημα...
Είπα να κάνω κι εγώ τον χαβαλέ μου.
Δικαιωματικά.
Κανένα μπουρλώτο. Όποιος δεν μπορεί να μαζέψει τα νεύρα του ας το γυρίσει στο Candy Crash.
Μαζι σου...Αλλα το ζητημα ειναι οτι καποιοι ξεφευγουνε..Ολο το απογευμα "τσακωνομουνα" να ηρεμησω τον parolo και τον eortpol γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αν ειναι να σκαμε ακομα και οταν δεν παιζει-χανει η ομαδα δε βγαζουμε ακρη..Asimos έγραψε:Μετά από 428 σελίδες μεταγραφών,
μετά από 94 παπάδες,
Δικαιωματικά.
Κανένα μπουρλώτο. Όποιος δεν μπορεί να μαζέψει τα νεύρα του ας το γυρίσει στο Candy Crash.
Ναι είδα και δεν αναφέρομαι σε σένα. Αν κάτι είχε ενεργοποιήσει τις κεραίες μου θα στο έλεγα αμέσως.obanebane έγραψε:Ειδες καποιον να εχει νευρα φιλε asimos? και επειδη ειμαστε παλιοι στο φορουμ και για ολα αυτα που ανεφερες για το ατομο σου μπηκαμε στο κοπο να σε ρωτησουμε.
Κανενα προβλημα η πλακιτσα θεμιτη αρκει να την αντιλαμβανομαστε.
Είναι πολλά που έχουμε όλοι μας στο κεφάλι και πολλές φορές δεν είμαστε μετρημένοι στα λόγια ή στις πράξεις μας. Οι εποχές έχουν αλλάξει και λογικό ενας ΠΑΟΚ να μην μπορεί να μας κάνει καλά από μόνος του.sourmenetes έγραψε:Μαζι σου...Αλλα το ζητημα ειναι οτι καποιοι ξεφευγουνε..Ολο το απογευμα "τσακωνομουνα" να ηρεμησω τον parolo και τον eortpol γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αν ειναι να σκαμε ακομα και οταν δεν παιζει-χανει η ομαδα δε βγαζουμε ακρη..Asimos έγραψε:Μετά από 428 σελίδες μεταγραφών,
μετά από 94 παπάδες,
Δικαιωματικά.
Εχουμε ενα καρο προβληματα ο καθενας και αντι να ειναι η χαρα μας να μπαινουμε να γραφουμε εδω μεσα και να ξεσκαμε αναγκαζομαστε να το παιζουμε φυλακες στο στομα του καθενος..Ειναι δυνατον??
Περασαμε εποχες και εποχες και αντι να λεμε ρε μαγκες μπηκαμε σε μια ρεγουλα και ολα κυλανε νορμαλ ασχολουμαστε με μ@λ@κιες..
Για λέγε????Asimos έγραψε:Ναι είδα και δεν αναφέρομαι σε σένα. Αν κάτι είχε ενεργοποιήσει τις κεραίες μου θα στο έλεγα αμέσως.obanebane έγραψε:Ειδες καποιον να εχει νευρα φιλε asimos? και επειδη ειμαστε παλιοι στο φορουμ και για ολα αυτα που ανεφερες για το ατομο σου μπηκαμε στο κοπο να σε ρωτησουμε.
Κανενα προβλημα η πλακιτσα θεμιτη αρκει να την αντιλαμβανομαστε.
Απο κει και πέρα, έμεινα εκτός συζήτησης όλο αυτό το διάστημα για τον απλό λόγο πως δεν είχα κάτι να πω πλην μιας παρατήρησης που άκουσε ο αδερφός μου τυχαία μέσα στο Μακεδονία Παλλάς, τις ημέρες που παρουσιάστηκε ο Στέφενς.
Αλήθεια, πόσοι μπήκατε στον κόπο να με ρωτήσετε;
15-6-13theo G4 έγραψε:Για λέγε????
Τόσα που έχουνε γραφτεί κι ακουστεί που να τα παρακολουθείς όλα, ειδικά και από κάποιον που μπαίνει μία στο τόσο και δεν είναι τόσο ενεργός.obanebane έγραψε:Τι ακριβώς άκουσε ο αδερφός σου; να πω την αλήθεια δεν το είχα προσέξει στα γραφόμενά σου.