Μοικαν χωρις να θελω να μονοπωλησουμε το τοπικ,εκτος απο τον Ζαγορακη ποιος αλλος θεωρησε οτι ο Ρομπερ ειναι καλος;moican4 έγραψε:Όχι φίλε Μάρκο δεν δουλεύει κάθε χρόνο καλά.markos4 έγραψε:Η ομαδα καθε χρονο δουλευει καλα.moican4 έγραψε:Δηλ η ομάδα δεν δουλεύει καλά, δεν ρολάρει σωστά με τον καιρό, πρέπει να υπάρχει και "μπαμ'..?
Το "μπαμ" μας ενδιαφέρει ή η ομάδα..?
Ο Στέφενς δηλ δεν είναι ΜΠΑΜ?
ΥΓ. ace79grpaok, δεν γνωρίζω...
Καθε χρονο τετοια περιοδο τα καλυτερα λεμε,πριν τα επισημα παιχνιδια ομως.
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες απο τα χωρια!
Ο Στεφενς ειναι προπονηταρα αλλα οχι μαγος.
Εκτος και αν εχει το μαγικο ραβδι και μεταμορφωσει καποιους
χαμηλου επιπεδου ποδοσφαιρικα σε παιχταραδες.
Πιστευω οτι ο φετινος ΠΑΟΚ τα εχει ολα εκτος απο ποιοτητα.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα δωσει ενα ευρω η 1 εκατ ευρω για παιχτη
αρκει αυτος να ξερει μπαλα και να μας ανεβασει ποιοτικα.
Πέρσι δεν δούλεψε καλά και εγώ τουλάχιστον δεν ανέφερα τέτοιο πράγμα.
Οι μόνοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο ήταν οι αβανταδόροι του ΓΔβοσκού και οι συγγενείς του που τώρα έχουν εξαφανιστεί.
Από εκεί και πέρα ο Στέφενς είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου με προσωπικότητα, τώρα ποιοι θεωρείτε παίκτες χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιρικά είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.
Π.χ κάποιοι πέρσι θεωρούσαν ότι ο Ρομπερ κάνει για τον ΠΑΟΚ, εγώ όχι.
Τώρα πως σε 4 ΦΙΛΙΚΑ μπορέσατε να διακρίνετεε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα, αλλά 1 και μόνο παίκτης θα το κάνει, συγνώμη αλλά είναι λάθος άποψη.
Ας αρχίσουν τα επίσημα, ας παίξουν 7-8 κανονικά παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτόν τον ΠΑΟΚ
και μην μου πεις οι συγγενεις του;

Εγω δεν μιλησα γιατι περσινη προετοιμασια,μιλησα γενικοτερα για τις προετοιμασιες
και τον μεγαλο ενθουσιασμο πριν τα επισημα παιχνιδια.Σιγουρα υπηρξαν καλες χρονιες
αλλα φωτοβολιδες.
Διαφωνω επισης οτι ενας παιχτης δεν μπορει να κανει την διαφορα.
Εχω να σου δωσω το παραδειγμα του ιμπαγασα (προπερσι) στον γαυρο,ακομα και στα 35.
Τελοσπαντων ολα στο χορταρι κρινονται.Αλλα πιστευω θα ειναι μεγαλο
λαθος αν δεν αποκτηθει ενα 10αρι,ακομα και επικοινωνιακα υστερα απο τις βαρυσημαντες
δηλωσεις περι ροναλντινιου...