Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από markos4 »

moican4 έγραψε:
markos4 έγραψε:
moican4 έγραψε:Δηλ η ομάδα δεν δουλεύει καλά, δεν ρολάρει σωστά με τον καιρό, πρέπει να υπάρχει και "μπαμ'..?
Το "μπαμ" μας ενδιαφέρει ή η ομάδα..?
Ο Στέφενς δηλ δεν είναι ΜΠΑΜ?

ΥΓ. ace79grpaok, δεν γνωρίζω...
Η ομαδα καθε χρονο δουλευει καλα.
Καθε χρονο τετοια περιοδο τα καλυτερα λεμε,πριν τα επισημα παιχνιδια ομως.
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες απο τα χωρια!

Ο Στεφενς ειναι προπονηταρα αλλα οχι μαγος.
Εκτος και αν εχει το μαγικο ραβδι και μεταμορφωσει καποιους
χαμηλου επιπεδου ποδοσφαιρικα σε παιχταραδες.

Πιστευω οτι ο φετινος ΠΑΟΚ τα εχει ολα εκτος απο ποιοτητα.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα δωσει ενα ευρω η 1 εκατ ευρω για παιχτη
αρκει αυτος να ξερει μπαλα και να μας ανεβασει ποιοτικα.
Όχι φίλε Μάρκο δεν δουλεύει κάθε χρόνο καλά.
Πέρσι δεν δούλεψε καλά και εγώ τουλάχιστον δεν ανέφερα τέτοιο πράγμα.
Οι μόνοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο ήταν οι αβανταδόροι του ΓΔβοσκού και οι συγγενείς του που τώρα έχουν εξαφανιστεί.
Από εκεί και πέρα ο Στέφενς είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου με προσωπικότητα, τώρα ποιοι θεωρείτε παίκτες χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιρικά είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.
Π.χ κάποιοι πέρσι θεωρούσαν ότι ο Ρομπερ κάνει για τον ΠΑΟΚ, εγώ όχι.

Τώρα πως σε 4 ΦΙΛΙΚΑ μπορέσατε να διακρίνετεε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα, αλλά 1 και μόνο παίκτης θα το κάνει, συγνώμη αλλά είναι λάθος άποψη.
Ας αρχίσουν τα επίσημα, ας παίξουν 7-8 κανονικά παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτόν τον ΠΑΟΚ
Μοικαν χωρις να θελω να μονοπωλησουμε το τοπικ,εκτος απο τον Ζαγορακη ποιος αλλος θεωρησε οτι ο Ρομπερ ειναι καλος;
και μην μου πεις οι συγγενεις του; :D
Εγω δεν μιλησα γιατι περσινη προετοιμασια,μιλησα γενικοτερα για τις προετοιμασιες
και τον μεγαλο ενθουσιασμο πριν τα επισημα παιχνιδια.Σιγουρα υπηρξαν καλες χρονιες
αλλα φωτοβολιδες.
Διαφωνω επισης οτι ενας παιχτης δεν μπορει να κανει την διαφορα.
Εχω να σου δωσω το παραδειγμα του ιμπαγασα (προπερσι) στον γαυρο,ακομα και στα 35.

Τελοσπαντων ολα στο χορταρι κρινονται.Αλλα πιστευω θα ειναι μεγαλο
λαθος αν δεν αποκτηθει ενα 10αρι,ακομα και επικοινωνιακα υστερα απο τις βαρυσημαντες
δηλωσεις περι ροναλντινιου...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Ημέρα κλήρωσης σήμερα,ας πω κι εγώ την άποψή μου.Όλα στον ΠΑΟΚ φέτος γίναν με χρονοκαθυστέρηση.Άργησαν να εντοπιστούν στόχοι,να κλείσει το ρόστερ(ακόμη δεν έκλεισε),να κλείσει προετοιμασία κτλ.Μια σταθερά βλέπω φέτος και αυτός είναι ο προπονητής.Από μεταγγραφές ,συμπληρώσαμε κενά αλλά δε φτιάξαμε ρόστερ που απ ευθείας θα μας ανεβάσει επίπεδο.Μέσα σε αυτό το ρόστερ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά τύπου Lopez και Σπυρόπουλου.Αν μια ακόμη μεταγραφή θα μας δώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε,θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλω.Σίγουρα θα πάρουμε 10 αλλά το επίπεδό του πιστεύω θα κοιμανθεί στα επίπεδα των άλλων κινήσεων.Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα ήταν καλό να καταλάβουμε ότι για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε θα χρειαστεί 1 ή 2 χρόνια.Ο ίδιος ο coach σήμερα δήλωσε ότι δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα.Σε ότι αφορά τη metalist,την είδα και είναι συμπαγές σύνολο με πλήρες ρόστερ και συγκεκριμένα ατού στο παιχνίδι της όπως γρήγορα πλάγια,καλή κυκλοφορία και πίεση ψηλά στο κυνήγι της κατοχής.Άρα ποδοσφαιρικά ,δύσκολα τα πράγματα για σεντόνι.Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι θα τους πατήσουμε έσα-έξω και μετά θα δώσουμε ένα μάθημα στην αντιπαθέστατη Milan.
ΥΓ.Οσους χρησιμοποιούν τον εκνευριστικό όρο νεόπλουτος,για να απαντήσουν σε γενόμενη κριτική,μπορώ να τους χαρακτηρίζω με τον εξίσου εκνευριστικό όρο νεοΠΑΟΚτσήδες?Αφού φτάσαμε να λέμε ποίοι πρέπει να έρθουν στην ΤΟΥΜΠΑ και ποίοι να κάτσουν σπίτι τους.Που πάμε?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Despe δεν ξερω αν το ποστ σου παει σε μενα.
Για καποιους παιχτες διαφωνω για την ποιοτητα τους.
Π.χ τα τελευταια 5 χρονια θεωρω τον Τζιωλη (και το εχω γραψει παλιοτερα σε τοπικ
της εθνικης) τον πιο αμπαλο παιχτη της εθνικης.Ε δεν μπορω να τον θεωρησω τωρα καλο,
επειδη ειναι στην ομαδα μας,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τον στηριζω.
Διαφωνω επισης για τον Λαζαρ.Μου θυμιζει περιπτωση βερον,στις σαρδελες ο καλυτερος
μολις ανεβηκαμε σε ποιοτητα τα αποτελεσματα γνωστα στον οφη...
Ο παμπλο δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει περα του ψυχολογικου τομεα.
Ο Νεσιντ, ο Λουκας, Χακομπο, Λινο,σαλπι δινουν ποιοτητα.Οι αλλοι για μενα ειναι ερωτηματικο.

Δεν χρειαζεται να ερθουμε σε αντιπαραθεση τις αποψεις μας λεμε,
κουβεντα να γινεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Despe, τον Πορτογάλο ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

markos4 έγραψε:Despe δεν ξερω αν το ποστ σου παει σε μενα.
Για καποιους παιχτες διαφωνω για την ποιοτητα τους.
Π.χ τα τελευταια 5 χρονια θεωρω τον Τζιωλη (και το εχω γραψει παλιοτερα σε τοπικ
της εθνικης) τον πιο αμπαλο παιχτη της εθνικης
.Ε δεν μπορω να τον θεωρησω τωρα καλο,
επειδη ειναι στην ομαδα μας,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τον στηριζω.
Διαφωνω επισης για τον Λαζαρ.Μου θυμιζει περιπτωση βερον,στις σαρδελες ο καλυτερος
μολις ανεβηκαμε σε ποιοτητα τα αποτελεσματα γνωστα στον οφη...
Ο παμπλο δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει περα του ψυχολογικου τομεα.
Ο Νεσιντ, ο Λουκας, Χακομπο, Λινο,σαλπι δινουν ποιοτητα.Οι αλλοι για μενα ειναι ερωτηματικο.

Δεν χρειαζεται να ερθουμε σε αντιπαραθεση τις αποψεις μας λεμε,
κουβεντα να γινεται.
καλα και γω θεωρουσα τον γιακουμπ τον χειροτερο καρδιοχειρουργο αλλα αυτοι που γνωριζαν το επαγγελμα ελεγαν αλλα.αυτο ακριβως ισχυει και με σενα.σημασια δεν εχει η δικη σου αποψη αλλα η αποψη καταρτησμενων ανθρωπων με βαθια γνωση του αθληματος.πανε ρωτα την αποψη του σαντος ή του στεφενς για παραδειγμα
οσο για τον λαζαρ δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου καθως το καλυτερο του 6μηνο τοεκανε οταν η ομαδα δεν ειχε αρχισει να ξεπουλαει και εχει τον βιερινια τον κοντρερας και τον γκαρσια στα πολυ καλα του.
δες το και ισως αναθεωρησεις καποιες αποψεις
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ρεαλισμός και αυτογνωσία είναι οι λέξεις κλειδιά για να γίνουν τα πάντα πιο απλά και κατανοητά.

Ούτε μπαμ χρειαζόμαστε, ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού. Είμαστε ευθέως ανταγωνιστικοί απέναντι στο γαύρο, με προπονητή που δεν είδαν ούτε στον ύπνο τους. Η λογική λέει ότι θα παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα. Το ρόστερ είναι πλήρες και με βάθος για να κυνηγήσουμε 3 διοργανώσεις.

Το ίδιο ρεαλιστικά πρέπει να σκεφτόμαστε και για τους αντιπάλους. Για παράδειγμα, όταν στον gay πέρυσι πουλήσανε τον Μιραλάς, ο ίδιος ρεαλισμός τους επέβαλε να μην τον αντικαταστήσουν, με τη λογική ότι ο μόνος αντίπαλός τους ήταν ο ΠΑΟΚ του Γιδώνη και του Ρομπέρ. Και αυτά που λέγαμε ότι τους γαύρους τους ταΐζουν σανό και τους δουλεύουν ήταν να' χαμε να λέγαμε για να καλύψουμε την δική μας - περσινή - ανυπαρξία.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

soflodoras έγραψε:
Parolos έγραψε:Ενώ τώρα καλύτερα που βγήκαμε με τη Μέταλιστ ωστε σε αποκλεισμό να μην υπάρχουν πάλι οι ενοχλητικοί γκρινιάριδες ε?
Εδώ διάβασα οτι ας χάσουμε τουλάχιστον 1-0 να μην ξεφτυλιστούμε, για να μην αρχίσει η γκρίνια.. ρε πάτε καλά?
ΠΑΟΚ ή αντιγκρίνια είστε?
Έχετε αρρωστήσει να τη λέτε συνέχεια σε όποιον "γκρινιάζει".. ντάξει κάπου έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
Ειναι 100% βεβαιο οτι εχεις 2 προφιλ.Το ενα ειναι Παρολος,το αλλο αρμαγεδων
Πω ρε φίλε τι είπε ρε μεγάλε..
μπήκες δλδ στο φόρουμ έγραψες αυτό και αισθάνεσαι τώρα έτσι?? γουστάρεις..
τραβάτε ρε υποστηρίξτε κάνα γιδώνη και αφήστε τα δήθεν κλπ..
μπήκες είπες την παπαριά σου.. ακούστηκες..

Από τα ποστ σου πάντως βλέπω μόνο να τη λες σε άλλους μπορείς.. γράψε και τίποτα εκτός από εξυπνάδες..

Αν διαφωνείς με αυτά που έγραψα είσαι από άλλον πλανήτη.. Να παρακαλάνε κάποιοι να πέσουμε με δυνατή ομάδα για να μην υπάρχουν γκρίνιες σε περίπτωση αποτυχίας είναι αρρώστια φίλε μου.. Δε μπορώ να στο εξηγήσω αν δεν το καταλαβαίνεις..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κυριοι κοφτε το...
Ο καθενας την αποψη του, τη λεει και μεχρι εκει..Οποιος γουσταρει τσακωμο να κατεβει στην τριπολη να υποδεχθει τη ραπιντ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οποιος συνεχισει με αντιπαραθεσεις και ειρωνειες θα κοβεται χωρις δευτερη προειδοποιηση..

Και λιγο οντοπικ.Θα συμφωνησω με despe στα ονοματα που αναφερει και περιμενω χαρακτηριστικα να δω φετος εναν πολυ καλο λαζαρ που θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα χαφ γιατι εχει και την προσωπικη ενεργεια...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και λιγο χαβαλε για το video με τον κατσουρ...
Προσεξτε τι λεει στο τελος για τον προηγουμενο προπονητη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αρρώστια η γκρίνια σας.Βάσανο.Με τίποτα δεν είστε πια ευχαριστημένοι..Έχω σιχαθεί να σας διαβάζω..Μην παρακολουθείτε ΠΑΟΚ αν δεν τον γουστάρετε τόσο πια,ακούστε Κουβεντίδη να ενημερωθείτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Παρ 19 Ιούλ 2013, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Exεις απολυτο δικιο φιλε...
Άβαταρ μέλους
lakifirm

Δημοσίευση από lakifirm »

από Odi » 19 Ιούλ 2013 15:51

Αρρώστια η γκρίνια σας.Βάσανο.Με τίποτα δεν είστε πια ευχαριστημένοι..Έχω σιχαθεί να σας διαβάζω..Μην παρακολουθείτε ΠΑΟΚ αν δεν τον γουστάρετε τόσο πια,ακολυστε Κουβεντίδη να ενημερωθείτε.

πολλα ++++++++++++++ ακριβως τα ιδια νοιωθω και εγω αυτο κατανταει κουραστικο μιζερια και αγιος ο θεος δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κάνετε το εξής λάθος.. ο καθένας νομίζει οτι έχει το αλάθητο, και πάνω σε αυτό τσουβαλιάζει ανθρώπους..
"Οι γκρινιάριδες είναι οι νεόπλουτοι, που έχουν παράλογες απαιτήσεις, που πάνε στο γήπεδο και δε φωνάζουν αλλά μόνο κράζουν , θέλουν η ομάδα να χανει (ναι εχει γραφτεί πολλές φορες περσυ αυτό), είναι οι μπαχαλάκηδες, είναι αυτοί που κάνουν τα ντου, θέλουν το κακό της ομάδας, έδιωξαν τον παντελάκη κλπ και γενικώς ο γκρινιάρης φταίει για όλα"

Ε δεν πάει ρε μάγκες έτσι.. να σας πω ένα νέο, τα παραπάνω είναι 1,5εκ. άτομα, όχι μία κατηγορία..
Προσωπικά έχω γράψει τις απόψεις μου με επιχειρήματα ΠΑΝΤΑ, και έρχετε τώρα ο καθένας και τσουβαλιάζει και σε βγάζει κάρτα ταμπέλα γκρινιάρης χωρίς λόγο και σου προσάπτει τα πάντα ότι έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια..
Βαρέθηκα να τη λέει κάποιος σε άλλον χωρίς επιχείρημα παραμόνο με εξυπνάδες και ειρωνίες..
Κάνε την παράθεση και πες την άποψη σου αν διαφωνείς.. τόσο απλό..

Κάλλιστα με το σκεπτικό κάποιων , λεω κι εγώ γκρινιάριδες όσους θέλουν μεταγραφή 10άρι.. είναι εύκολο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτοί που θέλουν δεκαρι δεν είναι μονοδιαστατοι δεν γκρινιάζουν μονο η δεν απαιτούν μόνο στηρίζουν και την ομάδα και λένε τα θετικά
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μόλις τσουβαλιασες όλο τον κόσμο λοιπόν.
Κι εγώ θέλω 10άρι άρα είμαι όλα αυτά που είπες..
Καταλαβες οτι δεν έχει νόημα ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”