Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πολύ σωστός! Και δεν είναι καθόλου νεοπλουτιαμος (εκ μέρους μου τουλάχιστον) δεν είπε κανένας γαματα όλα και πάρε παίχτες 10-20εκ. Απλά ενυσχησε την ομάδα ΜΙΑ χρόνια με ένα δεκαρακι να δεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !
-
Η ομαδα καθε χρονο δουλευει καλα.moican4 έγραψε:Δηλ η ομάδα δεν δουλεύει καλά, δεν ρολάρει σωστά με τον καιρό, πρέπει να υπάρχει και "μπαμ'..?
Το "μπαμ" μας ενδιαφέρει ή η ομάδα..?
Ο Στέφενς δηλ δεν είναι ΜΠΑΜ?
ΥΓ. ace79grpaok, δεν γνωρίζω...
Καθε χρονο τετοια περιοδο τα καλυτερα λεμε,πριν τα επισημα παιχνιδια ομως.
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες απο τα χωρια!
Ο Στεφενς ειναι προπονηταρα αλλα οχι μαγος.
Εκτος και αν εχει το μαγικο ραβδι και μεταμορφωσει καποιους
χαμηλου επιπεδου ποδοσφαιρικα σε παιχταραδες.
Πιστευω οτι ο φετινος ΠΑΟΚ τα εχει ολα εκτος απο ποιοτητα.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα δωσει ενα ευρω η 1 εκατ ευρω για παιχτη
αρκει αυτος να ξερει μπαλα και να μας ανεβασει ποιοτικα.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιος μουσλιμοβιτς ρε φιλε ολη του η καριερα 9 γκολ στο καμπιονατο σε5 χρονια.Black_White_Heart έγραψε:Δεν διαφωνώ ρε παιδιά, το θέμα όμως είναι οτι δεν σκέφτονται όλοι έτσι, δηλαδή θέλουνε να δούνε και θέαμα και νίκες άλλωστε αυτός είναι ένας απο τους σκοπούς του αθλήματος! Δηλαδή εσείς πιστεύεται οτι αν δεν ερχόντουσαν οι Γκαρσια Μουλιμοβιτς κτλ. Θα υπήρχε η ίδια ανταπόκριση απο όνομα κόσμο; Εμένα δεν με ενδιαφέρει για να είμαι εικικρινης εγώ δυστυχος η ευτυχος τα ματσάκια θα τα βλέπω απο τον καναπέεγώ απλά θέλω να βλέπω την τούμπα πάλι γεματη
αν φερναμε σημερα εναν αντιστοιχο μουσλι θα επεφτε το κραξιμο της αρκουδας
-
Ναι έχεις δίκιο λάθος παράδειγμα, αλλά και πάλι υπήρχε κάποιος ενθουσιασμός στις τάξεις μας όταν ηρθε
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε σεις για να μηντρελαθουμε κι ολας,εχετε δει ποιον ανταγωνιζετε φετος η ομαδα? τον φοβερο και τρομερο γκει που καταφερνει να τρωει τριμπαλο στο 20λεπτο και ολοι οι γαυροι να λενε σημερα για τα θετικα της 4αρας.
ανταγωνιζομαι φετος μια ομαδα που εχει στον παγκο της τον ισπανο δωνη.ρε αφηστε την γκρινια και δωστε θετικη ενεργεια στην ομαδα
ανταγωνιζομαι φετος μια ομαδα που εχει στον παγκο της τον ισπανο δωνη.ρε αφηστε την γκρινια και δωστε θετικη ενεργεια στην ομαδα
Όχι φίλε Μάρκο δεν δουλεύει κάθε χρόνο καλά.markos4 έγραψε:Η ομαδα καθε χρονο δουλευει καλα.moican4 έγραψε:Δηλ η ομάδα δεν δουλεύει καλά, δεν ρολάρει σωστά με τον καιρό, πρέπει να υπάρχει και "μπαμ'..?
Το "μπαμ" μας ενδιαφέρει ή η ομάδα..?
Ο Στέφενς δηλ δεν είναι ΜΠΑΜ?
ΥΓ. ace79grpaok, δεν γνωρίζω...
Καθε χρονο τετοια περιοδο τα καλυτερα λεμε,πριν τα επισημα παιχνιδια ομως.
γιατι μετα αρχιζουν οι φαπες απο τα χωρια!
Ο Στεφενς ειναι προπονηταρα αλλα οχι μαγος.
Εκτος και αν εχει το μαγικο ραβδι και μεταμορφωσει καποιους
χαμηλου επιπεδου ποδοσφαιρικα σε παιχταραδες.
Πιστευω οτι ο φετινος ΠΑΟΚ τα εχει ολα εκτος απο ποιοτητα.
Εμενα δεν με ενδιαφερει αν θα δωσει ενα ευρω η 1 εκατ ευρω για παιχτη
αρκει αυτος να ξερει μπαλα και να μας ανεβασει ποιοτικα.
Πέρσι δεν δούλεψε καλά και εγώ τουλάχιστον δεν ανέφερα τέτοιο πράγμα.
Οι μόνοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για το αντίθετο ήταν οι αβανταδόροι του ΓΔβοσκού και οι συγγενείς του που τώρα έχουν εξαφανιστεί.
Από εκεί και πέρα ο Στέφενς είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου με προσωπικότητα, τώρα ποιοι θεωρείτε παίκτες χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιρικά είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.
Π.χ κάποιοι πέρσι θεωρούσαν ότι ο Ρομπερ κάνει για τον ΠΑΟΚ, εγώ όχι.
Τώρα πως σε 4 ΦΙΛΙΚΑ μπορέσατε να διακρίνετεε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιότητα, αλλά 1 και μόνο παίκτης θα το κάνει, συγνώμη αλλά είναι λάθος άποψη.
Ας αρχίσουν τα επίσημα, ας παίξουν 7-8 κανονικά παιχνίδια και εδώ θα είμαστε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για αυτόν τον ΠΑΟΚ
ο necid ηταν ή αλλος μοικαν?moican4 έγραψε:Είμαστε σε καλό δρόμο για μια υπόθεση που θέλει ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό..
Θα ξεκαθαρίσει σύντομα πάντως...(δεν αναφέρομαι σε Τζιμπούρ εννοείται, ο ίδιος θέλει εξωτερικό το είπαμε χθες)...
Αυτά..
necid
-
Γιατί πρέπει να βλέπουμε την ανταλλαγή απόψεων και ίσως και κριτικής πάντα σαν γκρίνια; Ούτε έκραξα κανέναν ούτε τίποτα, απλά είπα την άποψη μου τίποτα παραπάνω!
Και ο Μανιας και ο Μανιας πολυ καλλιτερος απο όσους πήραμε μέχρι τώραDimg4 έγραψε:μα γιατι το λες αυτο? αμπαλος ο αρη-γεδων?K_geo έγραψε:τώρα δεν μπορώ να πώ ότι είσαι εμπαθής. ΑΜΠΑΛΟΣ σίγουρα.Armagedonas έγραψε: καθόλου αστείο αυτό που είπες,είναι καλύτερος από οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή κάναμε φέτος,με εξαίρεση τον "γρίφο" Νέτσιντ
και πάμφθηνος
- desperando
- Επικοινωνία:
Black_White_Heart ειχαμε ενθουσιασμο γιατι δεν μας ειχε κυριευσει ο νεοπλουτισμος,γιατι ολοι ημασταν ΠΑΟΚΑΡΑ και δεν μας ενοιαζε κανενα μπαμ.
τωρα εχουμε απαιτησεις για να παμε στο γηπεδο,θελουμε 10αρι που να μαμαει, φορακλα που να ειναι τανκς (την πηραμε αλλα κανεις δεν μιλαει,αλλα τον μαϊο θα παρακαλαμε να μεινει),μας χαλει ο κατσουρανης στα στοπερ ολα μας χαλανε,πολυ μιζερια ρε παλικαρια παρα πολυ.και δεν το λεω για δ=σενα προσωπικα για ολους μας το λεω ακομα και για τον ιδιο μου τον εαυτο που ωρες ωρες τον πιανω να εχει κακη νοοτροποια
τωρα εχουμε απαιτησεις για να παμε στο γηπεδο,θελουμε 10αρι που να μαμαει, φορακλα που να ειναι τανκς (την πηραμε αλλα κανεις δεν μιλαει,αλλα τον μαϊο θα παρακαλαμε να μεινει),μας χαλει ο κατσουρανης στα στοπερ ολα μας χαλανε,πολυ μιζερια ρε παλικαρια παρα πολυ.και δεν το λεω για δ=σενα προσωπικα για ολους μας το λεω ακομα και για τον ιδιο μου τον εαυτο που ωρες ωρες τον πιανω να εχει κακη νοοτροποια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 19 Ιούλ 2013, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πέρσυ τίποτα δεν πήγε καλά, σωστός! Ο Ρομπέρ δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ μας,σωστός! Το οτι δεν έχουμε ποιότητα δεν το είπα ούτε το σκέφτηκα ποτέ μου! Απλά πιστεύω ,απο αυτά που είδα, έναν παιχτεί που να σου κάνει την διάφορα στο κέντρο και μπροστά!
-
Εγώ σου είπα εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά, αν είχα την δυνατότητα θα πετούσα καθε σκ για τα ματς (ακόμα και με τον sir ως προπονητή )desperando έγραψε:Black_White_Heart ειχαμε ενθουσιασμο γιατι δεν μας ειχε κυριευσει ο νεοπλουτισμος,γιατι ολοι ημασταν ΠΑΟΚΑΡΑ και δεν μας ενοιαζε κανενα μπαμ.
τωρα εχουμε απαιτησεις για να παμε στο γηπεδο,θελουμε 10αρι που να μαμαει, φορακλα που να ειναι τανκς (την πηραμε αλλα κανεις δεν μιλαει,αλλα τον μαϊο θα παρακαλαμε να μεινει),μας χαλει ο κατσουρανης στα στοπερ ολα μας χαλανε,πολυ μιζερια ρε παλικαρια παρα πολυ

αχ δεν το βλεπω να δικαιωνεσαι..ουτε -ιτς ουτε σεντερ μπακ ουτε 10αρι ουτε φορ..το μπατζετ αμφιβαλλω αν ειναι εστω 10-12 μυρια(ισω λεω κ πολλα),ενω λεγαν 15+..moican4 έγραψε:Η λίστα και προεργασία του Τσιστιακόφ για παίκτες φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση από τον Στέφενς καθώς αρκετοί από τους παίκτες- που είχα πει πριν μήνες ότι ο Ρώσος έχει μιλήσει ή έχει έρθει σε μια προφορική συμφωνία- άρεσαν στον Ολλανδό.
Τώρα για σέντερ μπακ, 10άρι και φορ θα παίξουν βαριά "χαρτιά".
Ο Τσιστιακόφ πρότεινε κάποιους, όπως και ο Στέφενς, και η δουλειά έχει αρχίσει.
Φυσικά οι μάνατζερ από την ημέρα που έμαθαν για Στέφενς και ΠΑΟΚ αραδιάζουν ότι μπορείτε να φανταστείτε από ονόματα και κασέ..![]()
Πάντως ένα όνομα "βαρύ"- διεθνής κιόλας, τελειώνει σε "ιτς" -μιας και είδα ένα δημοσίευμα σήμερα- (δεν αναφέρομαι σε Πέτριτς- Άλεξιτς)...
Εννοείται δεν θα αναφέρω θέση και λοιπά στοιχεία για ευνόητους λόγους...
- desperando
- Επικοινωνία:
παικτες στονΠΑΟΚ ικανοι να κανουν την διαφορα.
χακομπο = με διαφορα ο καλυτερος τερματας του πρωταθληματος
Λινο = το καλυτερο με διαφορα αριστερο μπακ στην Ελλαδα και ασχετως ηλικιας ειναι σε θεση να αλλαζει τις ισορροπιες
κατσουρανης = αν παιζει στην αμυνα ειναι μαζι με τον αβρααμ (αν ειναι στην κατασταση προ τραυματισμου) οι καλυτεροι παικτες σε αυτη την θεση. αν παλι παιζει κεντρο ειναι το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος.για εμπειριες και αλλες τετοιες μακακιες θεωρω ασκοπο να μιλησω.
τζιολης = και αυτος ειναι με διαφορα το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος. δεν φανταζομαι τον βασικο αμ.χαφ της εθνικης να τον συγκρινετε με τον κατσαπλια τον φεησα
λαζαρ = μετα τον κατσουρ το δευτερο καλυτερο χαφ στην Ελλαδα,η ποιοτητα του αδιαμφισβητητη,το χαφ με την καλυτερη τεχνικη καταρτιση.
παμπλο = οτι και να γραψεις για τον Παμπλο ειναι λιγο.ακομα και με ενα ποδι και μισο πνευμονι σε αυτο το πρωταθλημα κανει πλακα.
βουκιτς = βρητε μου παικτη στην σουπερκλικ με την ποιοτητα του σερβου.και να ξερετε ακομα και το μεγαλυτερο 10αρι να παρουμε στην ομαδα το πεισμα του σερβου ειναι τετοιο που θα φτυσει αιμα ο καινουριος για να εχει θεση βασικου.
λουκας = οσοι δεν τον πιστευετε (Τσε για σενα παει)θα τριβετε τα ματια σας σε κανα δυο μηνακια
σαλπι = μπορει να ειναι ατεχνος,να κανει κοντρολ με το καλαμι και αλλα πολλα αλλα παντα θα ειναι απο τους καλυτερους παικτες του πρωταθληματος.
Νεσιντ = το μονο που ευχομαι ειναι να μην εχει την ατυχια και παθει παλι καμια σοβαρη ζημια, ειδαλλως θα τριβουν ολοιο τα ματια τους με αυτα που θα δουν
αυτοι ειναι καποιοι απο τους παικτες που δεν ειναι για το κατι παραπανω και δεν μπορουν να κανουν την διαφορα
χακομπο = με διαφορα ο καλυτερος τερματας του πρωταθληματος
Λινο = το καλυτερο με διαφορα αριστερο μπακ στην Ελλαδα και ασχετως ηλικιας ειναι σε θεση να αλλαζει τις ισορροπιες
κατσουρανης = αν παιζει στην αμυνα ειναι μαζι με τον αβρααμ (αν ειναι στην κατασταση προ τραυματισμου) οι καλυτεροι παικτες σε αυτη την θεση. αν παλι παιζει κεντρο ειναι το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος.για εμπειριες και αλλες τετοιες μακακιες θεωρω ασκοπο να μιλησω.
τζιολης = και αυτος ειναι με διαφορα το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος. δεν φανταζομαι τον βασικο αμ.χαφ της εθνικης να τον συγκρινετε με τον κατσαπλια τον φεησα
λαζαρ = μετα τον κατσουρ το δευτερο καλυτερο χαφ στην Ελλαδα,η ποιοτητα του αδιαμφισβητητη,το χαφ με την καλυτερη τεχνικη καταρτιση.
παμπλο = οτι και να γραψεις για τον Παμπλο ειναι λιγο.ακομα και με ενα ποδι και μισο πνευμονι σε αυτο το πρωταθλημα κανει πλακα.
βουκιτς = βρητε μου παικτη στην σουπερκλικ με την ποιοτητα του σερβου.και να ξερετε ακομα και το μεγαλυτερο 10αρι να παρουμε στην ομαδα το πεισμα του σερβου ειναι τετοιο που θα φτυσει αιμα ο καινουριος για να εχει θεση βασικου.
λουκας = οσοι δεν τον πιστευετε (Τσε για σενα παει)θα τριβετε τα ματια σας σε κανα δυο μηνακια
σαλπι = μπορει να ειναι ατεχνος,να κανει κοντρολ με το καλαμι και αλλα πολλα αλλα παντα θα ειναι απο τους καλυτερους παικτες του πρωταθληματος.
Νεσιντ = το μονο που ευχομαι ειναι να μην εχει την ατυχια και παθει παλι καμια σοβαρη ζημια, ειδαλλως θα τριβουν ολοιο τα ματια τους με αυτα που θα δουν
αυτοι ειναι καποιοι απο τους παικτες που δεν ειναι για το κατι παραπανω και δεν μπορουν να κανουν την διαφορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 19 Ιούλ 2013, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.