Ναι,αλλά αν γινόταν το ... θαύμα αντίστροφα και περνούσε η Νόρτζελαντ ποιος θα σε έπιανε.Μέχρι και για το προπατορικό θα έβρισκες ευθύνη του Σαββίδη,του Βρύζα,του Λιθουανού κοκ.Ακριβώς επειδή η ομάδα περιβάλλεται από πλείστους όσους ειδήμονες κατακριτικούς,που περιμένουν στη γωνία για να παραδώσουν μαθήματα σαςταλεγισμού στη "στραβή",καλύτερα έτσι.Όταν μπορέσουμε ατομικά και συλλογικά να αποβάλλουμε τα συμπλέγματα φαινομενικής ... ανωτερότητας αναφορικά με ΠΑΟΚ,που μας διακατέχουν πολλούς και στην ουσία πρόκειται για αντίδραση από τις χρόνιες ποδοσφαιρικές "σφαλιάρες" που τρώμε,θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε την εκκίνηση της ομάδας από θέση φαβορί.Προς το παρόν,είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε.Οπότε,'φχαριστώ,θα προσπεράσω.Armagedonas έγραψε: τί ηττοπάθεια είναι αυτή
άκου καλό μας έκανε
θα περνούσαμε πχ μια Νόρτζελαντ και μετά όλα για όλα με τον μεγάλο αντίπαλο
και αν γινόταν το θαύμα,αλλάζαμε επίπεδο μια για πάντα
οι ίδιοι οι οπαδοί μικραίνουν την ομάδα και μετά φταίει ο Ραπτόπουλος.
αν είναι έτσι,να αποσυρθούμε από κάθε διοργάνωση,αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αποτυχίας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ενώ τώρα καλύτερα που βγήκαμε με τη Μέταλιστ ωστε σε αποκλεισμό να μην υπάρχουν πάλι οι ενοχλητικοί γκρινιάριδες ε?
Εδώ διάβασα οτι ας χάσουμε τουλάχιστον 1-0 να μην ξεφτυλιστούμε, για να μην αρχίσει η γκρίνια.. ρε πάτε καλά?
ΠΑΟΚ ή αντιγκρίνια είστε?
Έχετε αρρωστήσει να τη λέτε συνέχεια σε όποιον "γκρινιάζει".. ντάξει κάπου έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
Εδώ διάβασα οτι ας χάσουμε τουλάχιστον 1-0 να μην ξεφτυλιστούμε, για να μην αρχίσει η γκρίνια.. ρε πάτε καλά?
Έχετε αρρωστήσει να τη λέτε συνέχεια σε όποιον "γκρινιάζει".. ντάξει κάπου έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
- navigator11
Δεν αποκλείεται πάλι να υπάρξει γκρίνια.Αλλά-θέλω ίσως αφελώς να πιστεύω πως-δεν θα υπάρξουν,αν αποκλειστούμε φαινόμενα καταστροφολογίας όπως εαν αποκλειόμαστε λχ απ'την Γκρασχόπερ ή τους Δανούς.
Προσωπικά,ΠΑΟΚάρα είμαι αλλά διατηρώ το δικαίωμα να μη θέλω απ'την έναρξη της νέας χρονιάς να διαβάζω ΠΑΛΙ λίβελους και να ακούω ΠΑΛΙ επιθετικά,απορροία αγανάκτησης,"επιχειρήματα" για το πόσο τελικά στραβά και καθυστερημένα εξελίχθηκε,αν υπήρξε ποτέ,ο όποιος σχεδιασμός,για την "κοροϊδία" που υπέστη ο προπονητής και ο κόσμος απ'τον Σαββίδη,που έταξε λαγούς αλλά τελικά "άνθρακες ο θησαυρός",που εμπιστεύτηκε και φέτος να του φτιάξουν ομάδα τους περσινούς παταγωδώς "αποτυχημένους",που δεν τα "έσταξε" για να τα πάρει πίσω σίγουρα διπλά και τρίδιπλα απ'την πρόκριση στους ομίλους και πληθώρα άλλων σοφιστειών.Ε όχι ρε συ πάρολε,θέλω και για την ομάδα και για πάρτη μου η χρονιά να αρχίσει ΗΣΥΧΑ.Και ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης μέρους σημαντικού του οπαδικού κόσμου του ΠΑΟΚ θεωρώ πως δε βοηθάει την ομάδα,γενικότερα αλλά ειδικά μετά από πιθανά "στραπάτσα" με "υποδεέστερους" αντιπάλους.
Προσωπικά,ΠΑΟΚάρα είμαι αλλά διατηρώ το δικαίωμα να μη θέλω απ'την έναρξη της νέας χρονιάς να διαβάζω ΠΑΛΙ λίβελους και να ακούω ΠΑΛΙ επιθετικά,απορροία αγανάκτησης,"επιχειρήματα" για το πόσο τελικά στραβά και καθυστερημένα εξελίχθηκε,αν υπήρξε ποτέ,ο όποιος σχεδιασμός,για την "κοροϊδία" που υπέστη ο προπονητής και ο κόσμος απ'τον Σαββίδη,που έταξε λαγούς αλλά τελικά "άνθρακες ο θησαυρός",που εμπιστεύτηκε και φέτος να του φτιάξουν ομάδα τους περσινούς παταγωδώς "αποτυχημένους",που δεν τα "έσταξε" για να τα πάρει πίσω σίγουρα διπλά και τρίδιπλα απ'την πρόκριση στους ομίλους και πληθώρα άλλων σοφιστειών.Ε όχι ρε συ πάρολε,θέλω και για την ομάδα και για πάρτη μου η χρονιά να αρχίσει ΗΣΥΧΑ.Και ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης μέρους σημαντικού του οπαδικού κόσμου του ΠΑΟΚ θεωρώ πως δε βοηθάει την ομάδα,γενικότερα αλλά ειδικά μετά από πιθανά "στραπάτσα" με "υποδεέστερους" αντιπάλους.
-
Πιστεύω ότι έχουμε ξεφύγει λιγο(πολύ) απο το θέμα του τοπικ το οποίο είναι Μεταγραφές 2013/2014. Ρε σύστημα μεγαλε Μοικαν πες μας κάτι καλό σχετικά με τις μεταγραφές !!! Δώσε Παπά κάτι, εδώ ούτε οι ΑΡΔ δεν ξέρουν τι να γραψουνε! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
- soflodoras
Ειναι 100% βεβαιο οτι εχεις 2 προφιλ.Το ενα ειναι Παρολος,το αλλο αρμαγεδωνParolos έγραψε:Ενώ τώρα καλύτερα που βγήκαμε με τη Μέταλιστ ωστε σε αποκλεισμό να μην υπάρχουν πάλι οι ενοχλητικοί γκρινιάριδες ε?
Χαχαχα ......ΕΜΕΙΣ είμαστε ικανοί να περάσουμε άνευ αγώνα και να κραζουμε τους πάντες μέσα στον ΠΑΟΚ απο τα τατουάζ του κλαους μέχρι την διοίκηση για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας .....soflodoras έγραψε:Ειναι 100% βεβαιο οτι εχεις 2 προφιλ.Το ενα ειναι Παρολος,το αλλο αρμαγεδωνParolos έγραψε:Ενώ τώρα καλύτερα που βγήκαμε με τη Μέταλιστ ωστε σε αποκλεισμό να μην υπάρχουν πάλι οι ενοχλητικοί γκρινιάριδες ε?

- ace79grpaok
Είναι εμφανής η απογοήτευση του κόσμου στο παρόν τόπικ. Οι τελευταίες σελίδες φιλοξενούν συζητήσεις οφ τόπικ ( στο πλαίσιο των περσινών αντιπαραθέσεων ) και ελάχιστα έως καθόλου μεταγραφική συζήτηση. Για ποστ περί μπαμ και μπουμ ούτε λόγος.
Κατά πάσα πιθανότητα η "παγωμάρα" αυτή, έστω και προσωρινή, θα έχει αντίκτυπο και στη διάθεση των διαρκείας.
Κατά πάσα πιθανότητα η "παγωμάρα" αυτή, έστω και προσωρινή, θα έχει αντίκτυπο και στη διάθεση των διαρκείας.
Τι έγινε ρε παλικάρια, τι απογοήτευση είναι αυτή, πέσανε έξω τα καράβια..? 

- ace79grpaok
Κάτι ξέρει αυτός κάτι ξερειmoican4 έγραψε:Τι έγινε ρε παλικάρια, τι απογοήτευση είναι αυτή, πέσανε έξω τα καράβια..?

-
Διάβασα κάποια ποστ στα πεταχτά και είδα γκρίνιες και απογοήτευση..
Υπάρχει λόγος?
Υπάρχει λόγος?
-
Λογικά ο κόσμος έχει απογοητευτεί που δεν έχει γίνει ακόμα το "μπαμ" που όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα αργήσει ή δεν θα έρθει καθόλου!
- PaokPatraG4
Και εγω ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δυσκολο το βλεπω για καποια καλη μεταγραφη πλεον...μετα τους αγωνες με μεταλιστ ισως....αλλα Π.Α.Ο.Κ εισαι ρεεεε!!!!!