Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Αιντχόβεν
μόνο με ολλανδό μπορεί να σπάσει αυτή η κατάρα.
Μετά μέταλιστ.
Και τις άλλες άστο καλύτερα
μόνο με ολλανδό μπορεί να σπάσει αυτή η κατάρα.
Μετά μέταλιστ.
Και τις άλλες άστο καλύτερα
Βγάλτε τα εθνικιστικά σας ελεύθερα...καλά σας φταίνε οι τούρκοι ή η γαμιόλα η ουέφα/cas ξερω γω τι;;
- Mario Jardel
Ρε πστ μου πριν κανα 2 χρονια δεν ειχαν τιμωρηθει οι καριολ ηδες για τον ιδιο λογο;
100% τουρκικος παπας
συνεχιζουμε κανονικα
καραφλο βελος προσεξε τι θα βγαλεις αυριο
συνεχιζουμε κανονικα
καραφλο βελος προσεξε τι θα βγαλεις αυριο
Προφανώς κάνανε καραμπινάτη δωροδοκία για να τιμωρηθούν απο την ΟΥΕΦΑ και το cas απο ότι λένε δίνει αναστολή ποινής δηλαδή πρόσεξε μην το ξανακάνεις .....
ΟΛΩΣ τυχαίως δυο τουρκικές ομάδες ε όσο και να συμπάθεις τους Τούρκους ένα μπινελικι το ρίχνεις
:)
ΟΛΩΣ τυχαίως δυο τουρκικές ομάδες ε όσο και να συμπάθεις τους Τούρκους ένα μπινελικι το ρίχνεις

- ΑποστόληςΑ
Αλίμονο αν είχαμε ελπίδες μόνο ως ισχυροί. Και πάλι πάνω στη Μπούρσα θα πέφταμε! Τώρα θα πέσουμε στην Fener και θα του πάρουμε και τα φανάρια και τα σώβρακα!
άκυρο το post μου.Αν ισχύουν 100% αυτά που λέγονται στην κεντρική,θέλω φενέρ και η ουέφα να μην επικυρώσει την απόφαση του cas μέχρι την έναρξη των πλει-οφ του τσου λου.΄Ετσι και να μας αποκλείσει η φενέρ πάλι μπορεί να παίξουμε στα πλει οφ.Μια ευκαιρία παραπάνω. Απλά δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας θα μετρήσει κανονικά στην έκτιση της ποινής μας ή όχι
Τι νόημα έχει τώρα η κεκλεισμένων θυρών Τούμπα; Να κοπούν εισιτήρια σε 10 μέρες κανονικά! :ugeek:
Μας δουλεύουνε ρε;;;

Μας δουλεύουνε ρε;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Από paok24
Η αίτηση που κατέθεσε χθες η Φενέρμπαχτσε στο CAS και το αίτημά της για προσωρινό πάγωμα της απόφασης της ΟΥΕΦΑ είναι η αιτία της σημερινής δήλωσης του Αζίζ Γιλντιρίμ και της σιγουριάς ότι η τουρκική ομάδα θα είναι αύριο στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η σχετική ανακοίνωση του CAS για την χθεσινή αίτηση της Φενέρ αναφέρει… ««Το CAS δέχθηκε σήμερα έφεση που υποβλήθηκε από την Φενέρμπαχτσε και αίτηση για επιπρόσθετα μέτρα η οποία υποβλήθηκε από την Μπεσίκτας, εναντίον της ΟΥΕΦΑ, σε σχέση με την απόφαση που έλαβε το σώμα εφετών της ΟΥΕΦΑ στις 10 και 11 Ιουλίου του 2013 σύμφωνα με την οποία η Φενέρμπαχτσε εξαιρέθηκε από την συμμετοχή της για τα επόμενα δύο Κύπελλα της ΟΥΕΦΑ στα οποία θα προκρινόταν συμπεριλαμβανομένου του Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14, ενώ η Μπεσίκτας είχε κηρυχθεί ανεπαρκής για να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ 2013-14. Μαζί με την έφεση η Φερνέμπαχτσε αίτημα προσωρινού παγώματος της απόφασης υπό συζήτηση».
Αναμένεται πλέον και η επίσημη θέση της ΟΥΕΦΑ για το θέμα και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.
Η αίτηση που κατέθεσε χθες η Φενέρμπαχτσε στο CAS και το αίτημά της για προσωρινό πάγωμα της απόφασης της ΟΥΕΦΑ είναι η αιτία της σημερινής δήλωσης του Αζίζ Γιλντιρίμ και της σιγουριάς ότι η τουρκική ομάδα θα είναι αύριο στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η σχετική ανακοίνωση του CAS για την χθεσινή αίτηση της Φενέρ αναφέρει… ««Το CAS δέχθηκε σήμερα έφεση που υποβλήθηκε από την Φενέρμπαχτσε και αίτηση για επιπρόσθετα μέτρα η οποία υποβλήθηκε από την Μπεσίκτας, εναντίον της ΟΥΕΦΑ, σε σχέση με την απόφαση που έλαβε το σώμα εφετών της ΟΥΕΦΑ στις 10 και 11 Ιουλίου του 2013 σύμφωνα με την οποία η Φενέρμπαχτσε εξαιρέθηκε από την συμμετοχή της για τα επόμενα δύο Κύπελλα της ΟΥΕΦΑ στα οποία θα προκρινόταν συμπεριλαμβανομένου του Τσάμπιονς Λιγκ 2013-14, ενώ η Μπεσίκτας είχε κηρυχθεί ανεπαρκής για να συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ 2013-14. Μαζί με την έφεση η Φερνέμπαχτσε αίτημα προσωρινού παγώματος της απόφασης υπό συζήτηση».
Αναμένεται πλέον και η επίσημη θέση της ΟΥΕΦΑ για το θέμα και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.
Re: Απ: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατι
Ναι ρε συ αυτό θυμάμαι και γω ότι ήταν ήδη με αναστολήMario Jardel έγραψε:Ρε πστ μου πριν κανα 2 χρονια δεν ειχαν τιμωρηθει οι καριολ ηδες για τον ιδιο λογο;
Θέλω να ξανακούσω το "fener bahtse bye.. bye .... " με δημιουργό τον Τόμας!!!!!!!!!
Ψιλοεπίσημα πράγματα:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 60191.html
Η Φενέρ υπάρχει στη λίστα του 3ου προκριματικού.
Ε είπα κι εγώ ΠΑΟΚ είσαι σιγά μην πιάναμε τους ισχυρούς από κολοφαρδία..
Πάρε και μια PSV και πάμε για σπάσιμο κατάρας.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 60191.html
Η Φενέρ υπάρχει στη λίστα του 3ου προκριματικού.
Ε είπα κι εγώ ΠΑΟΚ είσαι σιγά μην πιάναμε τους ισχυρούς από κολοφαρδία..
Πάρε και μια PSV και πάμε για σπάσιμο κατάρας.
- efthimis_paok
Είπαμε αυτός ο πίνακας έχει ημερομηνία 1-6-2013
- efthimis_paok
Ναι όντως, έχει update. Αλλα και πάλι, δυο μέρες τώρα δεν το είχαν πάρει χαμπάρι οι Τούρκοι και βγήκε σήμερα; Τελοσπαντων. Αναμένουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.