Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από joshua »

Μην αρχιζουμε τις ιδιες συζητησεις,πριν λιγο καιρο καποιοι διεριγνιαν τα ιματια τους οτι τον Λοπεζ τον περνουμε για 3-4ο και θα περναμε μπαμ μπουμ στοπερ για βασικο.Απο μεταγραφες επιπεδου αστερα τριπολης σιγουρα υπαρχουν δεδομενα καλυτεροι παικτες χωρις να ματωσεις και πραγματικα εκτος του στεφενς δεν καταλαβαινω απο που απορρεει τετοια σιγουρια οτι οι παικτες που πηραμε ειναι τοσο ανωτεροι απο τους αντιστοιχους του αστερα η του ατρομητου,παικτες στοιχηματα ειναι και οι περισσοτεροι δικοι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Τέλος ο Τζιμπούρ;;;

Μα καλά και στην 01:30 τα ξημερώματα τί δουλειά είχαν τα υπερπολυτελή και θωρακισμένα με απεμπλουτισμένο ουράνιο οχήματα τύπου Stealth έξω από την Τούμπα, τα οποία είδαν και γράψαν διάφοροι;;;;

Παραδεχθείτε το εκεί στην ΠΑΕ ρε, η δημοσιογραφία της πόλης σας αποκάλυψε!! Σας περίμενε ο Ραφίκ 2 ώρες μέσα στην άγρια νύχτα και εσείς τον στήσατε!!!

Σαββίδη λυπήσου τα λεφτά σου ρε!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EDIT: Τώρα είδα μια μεταγραφή ενός πιτσιρικά που ανακοινώσαμε ονόματι Πιαστόπουλος. Καλά λένε ότι δεν υπάρχει σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός στο σύστημα εκπαίδευσης....Με τέτοιο όνομα θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα ως διαιτητής...θα άφηνε εποχή!! Εύχομαι ωστόσο να βγει παιχταράς!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναι το θεμα ειναι οτι ειναι τελειως αφηρρημενο το με ποιον θα ειμασταν ικανοποιημενοι.προφανως οχι με παικτες του αστερα και του ατρομητου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Τζόσουα
κοίτα. στα σάιτ, τα ράδιο, τα μπλόγκ και το ακατανόμαστο, πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος. αλλά στέκεσαι σε 3 απο τις 8-9 μεταγραφές (χάσαμε το μέτρημα!). Και εγώ έχω αμφιβολίες και ενδοιασμούς για αρκετούς, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακοί παίχτες για Ελλην. πρωτάθλημα. Ίσα ίσα για τους 2 απο τους 3 που αναφέρεις πιστεύω θα μας κάνουν να κωλοτουμπιάσουμε :D

πχ Πέρυσι με Βεροια κτλ ο Ολίσε δεν έκανε πλάκα; φέτος γιατί όχι; ή ο Λόπεζ γιατί να μην μπορεί να μαρκάρει τον Κούκι και τον Αναστασόπουλο ξέρω γω; ή ο ναπολεόνι επειδή μας έβαλε 2 γκόλ είναι για Ρεάλ Μαδρίτης;

δεν λαϊκίζουμε, απλά ενίοτε θέτουμε την υπερβολή ώς παράδειγμα. :D

ναι. θα μπορούσες να φέρεις τον Σισσόκο πχ, αλλά μήπως και αυτόν δεν τον έχουμε υπερεκτιμήσει;

ΥΓ: δεν τον έβαλα ώς αποτυχημένη μεταγραφή. τον έθεσα ώς παράδειγμα υπερβολής. Αποτυχία είναι ο μπουκετοδέχτης απο πάνω. Γενικά, δεν είμαι και πολύ των πολλών $$$. μέχρι 3-4 δώσε. Παραπάνω όχι. καλύτερα να πληρώσω για να πάρω ένα 20χρονο παρά έναν 29 χρονο. προσωπική άποψη πάντα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Μην αρχιζουμε τις ιδιες συζητησεις,πριν λιγο καιρο καποιοι διεριγνιαν τα ιματια τους οτι τον Λοπεζ τον περνουμε για 3-4ο και θα περναμε μπαμ μπουμ στοπερ για βασικο.Απο μεταγραφες επιπεδου αστερα τριπολης σιγουρα υπαρχουν δεδομενα καλυτεροι παικτες χωρις να ματωσεις και πραγματικα εκτος του στεφενς δεν καταλαβαινω απο που απορρεει τετοια σιγουρια οτι οι παικτες που πηραμε ειναι τοσο ανωτεροι απο τους αντιστοιχους του αστερα η του ατρομητου,παικτες στοιχηματα ειναι και οι περισσοτεροι δικοι μας.
Απορρεει απο το γεγονος οτι οι περισσοτεροι ηρθανε με τη συγκαταβαση του προπονητη...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μου επιτρεψεις να εχω εντονες αμφιβολιες για αυτο.Εχει ειπωθει ξανα και νομιζω και απο τον ιδιο τον Σαββιδη,ο Στεφενς δεχτηκε να δουλεψει με το υλικο που θα του ετοιμαζαν αλλοι,εκτος και αν πραγματικα πιστευουμε οτι εχει αποψη για ολους οσους εχουμε παρει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kατσε γιατι θα τρελαθουμε..Πιστευεις οτι καθεται ο προπονητης του 1.3 εκ. και καθε μερα του φερνουν ενα παλτο και λεει " σας ευχαριστω ".... ? Δεν ειναι και τοσο αβουλος....

Το περιβοητο "υπαρχον υλικο" προφανως σημαινει οτι δεν θα αγορασουμε μια ολοκληρη ομαδα απο την αρχη....

Υ.Γ. "Υπαρχον υλικο" ειναι ο Χακομπο , ο Σαλπι , ο Κλαους και αλλοι....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε δεν νομίζω να μην έχει άποψη ρε τζος. δεν είναι και ο γδ δα. :lol: :lol: :lol:

και γιατί μένεις στον (αναπληρωματικό ώς φαίνεται) Μοντάνα και δεν μένεις στον (βασικότατο ώς φάινεται) Πορτογάλο; ;)

και οι 2 κούτρα ήρθαν.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Στέβενς είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται τον εαυτό του και τη δουλειά του. Και δεν επρόκειτο να πει "όχι αυτόν μην τον φέρετε" εκτός κι αν στη συγκεκριμένη θέση είχε να προτείνει κάποιον που ήθελε ο ίδιος ( όπως πχ έγινε με Καμαρά ).

Θέλω να πω ότι προφανώς ο Στέβενς έθεσε ως όρο να έρθει κάποιος της απολύτου εκτίμησής του σε θέση της επίθεσης. Για τις άλλες θέσεις δεν είχε ιδιαίτερη προτίμηση ούτε και αντίρρηση από τη στιγμή που έμαθε ότι οι παίκτες που έρχονται είναι διεθνείς ( Τζιόλης και Σπυρόπουλος ).

Τα σέντερ μπακ τα βρήκε ήδη στην ομάδα όταν ήρθε. Αντίθετα μπροστά έκοψε Καμαρά και Σισοκό, γιατί προφανώς ήθελε να έρθει κάποιος που θα επέλεγε αυτός, και ο οποίος θα είναι μάλλον ο επιτελικός χαφ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Να μου επιτρεψεις να εχω εντονες αμφιβολιες για αυτο.Εχει ειπωθει ξανα και νομιζω και απο τον ιδιο τον Σαββιδη,ο Στεφενς δεχτηκε να δουλεψει με το υλικο που θα του ετοιμαζαν αλλοι,εκτος και αν πραγματικα πιστευουμε οτι εχει αποψη για ολους οσους εχουμε παρει.
Αμφιβολιες μπορεις να εκφραζεις.
Δε σημαινει πως ειναι και ετσι..

Επισης να σου θυμισω οτι το ετοιμαζαν δε σημαινει οτι παρθηκαν.Με τη λογικη αυτη ο σισοκο γιατι δεν ηρθε??Ο φυτανιδης???
Να τα λεμε ολα..
Ετοιμαζαν και οτι εγκρινοταν ερχοταν...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παλυ δεν νομιζω οτι τους Φυτανιδη,Σισοκο τους εκοψε ο Στεφενς.Ο πρωτος κοπηκε επειδη ηθελε τετραετες κλειστο και ο δευτερος για οικονομικους λογους εκτος και αν θελετε να πιστεψω οτι απεριψε τον Σισοκο που σε 40 παιχνιδια εχει 2 γκολ και ενεκρινε τον Ολισε που σε 80 εχει 4.Να προσθεσω οτι δεν μιλησα πουθενα για παλτα αν εξαιρεσεις τον Λοπεζ απλα ειπα οτι μπορουσαμε και επρεπε σε καποιες θεσεις να φερουμε καλυτερους.Οσο δε για τον Στεφενς,ναι δεν μου κανει καμια εντυπωση ενας προπονητης να μην θετει βετο οσον αφορα τους παικτες,το εκανε και ο Μπολονι αλωστε.Κακα τα ψεμματα,μεγαλος προπονητης ειναι,θα προσφερει πολλα,αλλα πλεον και αυτοε οπως και ο ρουμανος βαδιζουν τον δρομο της αρπαχτης,δεν χτιζουν πια καριερες για να καιγονται ποιον παικτη θα τους φερουν.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν νομιζω οτι τους Φυτανιδη,Σισοκο τους εκοψε ο Στεφενς.Ο πρωτος κοπηκε επειδη ηθελε τετραετες κλειστο και ο δευτερος για οικονομικους λογους εκτος και αν θελετε να πιστεψω οτι απεριψε τον Σισοκο που σε 40 παιχνιδια εχει 2 γκολ και ενεκρινε τον Ολισε που σε 80 εχει 4.Να προσθεσω οτι δεν μιλησα πουθενα για παλτα αν εξαιρεσεις τον Λοπεζ απλα ειπα οτι μπορουσαμε και επρεπε σε καποιες θεσεις να φερουμε καλυτερους.Οσο δε για τον Στεφενς,ναι δεν μου κανει καμια εντυπωση ενας προπονητης να μην θετει βετο οσον αφορα τους παικτες,το εκανε και ο Μπολονι αλωστε.Κακα τα ψεμματα,μεγαλος προπονητης ειναι,θα προσφερει πολλα,αλλα πλεον και αυτοε οπως και ο ρουμανος βαδιζουν τον δρομο της αρπαχτης,δεν χτιζουν πια καριερες για να καιγονται ποιον παικτη θα τους φερουν.
Αρπαχτής ??????
Σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι βαρύ!!!!
:redcard:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
Αλλιώς είπαμε. μπορεί να πάρεις ένα πρωτάθλημα αλλά μετά απο 2 χρόνια να παίρνεις ένα...nano και να πανηγυρίζεις.... ;)
καλο θα ειναι να σταματησει αυτο το αστειο με τον βαζελο οτι και καλα καταστραφηκε επειδη εφερε σισε και πηρε το πρωτοαθλημα.
ο βαζελος καταστραφηκε γιατι αυτοι που τον πηραν τον χρησιμοποιησαν για να κανουν τις δουλειες τους και οταν αυτες γιναν τον πεταξαν σαν στημενη λεμονοκουπα χωρις να τους ενδιαφερει καθολου το μελλον της ομαδας.
αυτο πρεπει να διαφυλαξουμε στον ΠΑΟΚ ειτε ερθουν παικταραδες ειτε δεν ερθουν,οταν θα φυγει ο σαββιδης να μην αφησει ουτε ενα ευρο χρεη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

theo G4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν νομιζω οτι τους Φυτανιδη,Σισοκο τους εκοψε ο Στεφενς.Ο πρωτος κοπηκε επειδη ηθελε τετραετες κλειστο και ο δευτερος για οικονομικους λογους εκτος και αν θελετε να πιστεψω οτι απεριψε τον Σισοκο που σε 40 παιχνιδια εχει 2 γκολ και ενεκρινε τον Ολισε που σε 80 εχει 4.Να προσθεσω οτι δεν μιλησα πουθενα για παλτα αν εξαιρεσεις τον Λοπεζ απλα ειπα οτι μπορουσαμε και επρεπε σε καποιες θεσεις να φερουμε καλυτερους.Οσο δε για τον Στεφενς,ναι δεν μου κανει καμια εντυπωση ενας προπονητης να μην θετει βετο οσον αφορα τους παικτες,το εκανε και ο Μπολονι αλωστε.Κακα τα ψεμματα,μεγαλος προπονητης ειναι,θα προσφερει πολλα,αλλα πλεον και αυτοε οπως και ο ρουμανος βαδιζουν τον δρομο της αρπαχτης,δεν χτιζουν πια καριερες για να καιγονται ποιον παικτη θα τους φερουν.
Αρπαχτής ??????
Σε εκτιμώ αλλά αυτό είναι βαρύ!!!!
:redcard:
Δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλησε τοσο,εμενα παντως δεν με ενοχλει καθολου.Εχω την απαιτουμενη αυτογνωσια για να γνωριζω οτι το κινητρο του Στεφενς για τον ερχομο του ηταν το οικονομικο και οχι γιατι συγκινηθηκε απο το προτζεκτ του ΠΑΟΚ.Ξερω πολυ καλα οτι ουτε για αστειο δεν θα μπορουσα να τον προσελκυσω κατα την περιοδο της ακμης του.Βαρυ θα ηταν αν υπονοουσα οτι ηρθε για να κοροιδεψει και να πιει ουζακια αδιαφορωντας για την ομαδα,αλλα αυτο θα το ξερουμε ολοι προς το τελος της χρονιας κατι που δεν πιστευω γιατι κυριως δεν ταιριαζει στην κουλτουρα της προελευσης του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

despe δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, αλλά (σχεδόν) αυτό που είπες! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”