Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Εγω παντως μετα την ανακοινωση νεσιντ δεν δινω ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει ο τζιμπουρ παροτι εχω την εντυπωση οτι το ενδιαφερον ηταν υπαρκτο.
ο μοναδικος λογος πλεον για να ερθει ο τσιμπουρ ειναι να εχουν βρει ομαδα να πουλησουν τον κλαους!!!
οπου για μενα αυτο θα ηταν το ιδανικο σεναριο.
οπου για μενα αυτο θα ηταν το ιδανικο σεναριο.
άμα είναι να πάμε για Αισάττι, να δώσουμε λιγότερα και ίσως παίρνουμε τον Ελία. 

Ενας τσακαλακος στο facebook πριν κανει την ανακοινωση η ΠΑΕ δημοσιευει πληροφοριες και επαληθευονται..desperando έγραψε:που ακουγετε?
επεσε μεσα στο Necid τις προαλλες..
δεν μπορω να δωσω προφιλ..αλλα ψαξτο το προφιλ του αναδημοσιευτηκε απο πολλα pages στο fb...
Και πριν απο λιγο εγραψε κατασταση οτι ο Τζιμπουρ ειπε το ναι και καληνυχτα στον πειραια...
- desperando
- Επικοινωνία:
το παλικαρακι δεν παιζετε μακαρι να εχει για μια ακομα φορα δικιοxlebouras έγραψε:Ενας τσακαλακος στο facebook πριν κανει την ανακοινωση η ΠΑΕ δημοσιευει πληροφοριες και επαληθευονται..desperando έγραψε:που ακουγετε?
επεσε μεσα στο Necid τις προαλλες..
δεν μπορω να δωσω προφιλ..αλλα ψαξτο το προφιλ του αναδημοσιευτηκε απο πολλα pages στο fb...
Και πριν απο λιγο εγραψε κατασταση οτι ο Τζιμπουρ ειπε το ναι και καληνυχτα στον πειραια...

Αποκλειστικό: Έκλεισε ο Τζιμπούρ!
Συντάκτης: Δάκης Κ.
Δημοσίευση:Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 01:50
Bang! Bang! Bang! Οι πιστολιές θα πέφτουν βροχή σε λίγες μέρες!!! Και αυτό γιατι ο τρομοκράτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα...
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Αλγερινός επιθετικός πρώην πλέον παίκτης του οσφπ συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ(ο Βρύζας είπε στον παίκτη έλα Θεσσαλονίκη και σε 5' λεπτά θα τα έχεις βρεί με τον κύριο Σαββίδη!) και έτσι θα βρίσκετε τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον δικέφαλο του βορρά(λογικά μέχρι την Παρασκευή η Σάββατο 20-21/7)! Περισσότερες λεπτομέρειες του συμβολαίου του θα έχουμε τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση που κάνει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν αποκτώντας στην ουσία παίκτη του Ολυμπιακού και τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος!
Το PAOKPlanet.gr και ο VolleyPAOK - Δάκης Κ. σας είχε ενημερώσει για την "καψούρα" του Ιβάν με τον Ραφίκ εδώ και 7-8 μήνες με την λίστα του Ιβάν που μέσα ήταν και ο Αλγερινός επιθετικός πρώην πλέον παίκτης του οσφπ!
xaxa κατευθειαν αναμετάδοση!
Συντάκτης: Δάκης Κ.
Δημοσίευση:Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 01:50
Bang! Bang! Bang! Οι πιστολιές θα πέφτουν βροχή σε λίγες μέρες!!! Και αυτό γιατι ο τρομοκράτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα...
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Αλγερινός επιθετικός πρώην πλέον παίκτης του οσφπ συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ(ο Βρύζας είπε στον παίκτη έλα Θεσσαλονίκη και σε 5' λεπτά θα τα έχεις βρεί με τον κύριο Σαββίδη!) και έτσι θα βρίσκετε τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον δικέφαλο του βορρά(λογικά μέχρι την Παρασκευή η Σάββατο 20-21/7)! Περισσότερες λεπτομέρειες του συμβολαίου του θα έχουμε τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση που κάνει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν αποκτώντας στην ουσία παίκτη του Ολυμπιακού και τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος!
Το PAOKPlanet.gr και ο VolleyPAOK - Δάκης Κ. σας είχε ενημερώσει για την "καψούρα" του Ιβάν με τον Ραφίκ εδώ και 7-8 μήνες με την λίστα του Ιβάν που μέσα ήταν και ο Αλγερινός επιθετικός πρώην πλέον παίκτης του οσφπ!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokplanet.gr/2108/apokeistiko-ekleise-o-tzimpoyr
εγραψε ενας στο f.b οτι εκλεισε ο τσιμπουρ,το ειδανε οι παπαρες,βαλανε σαλτσα και γραψανε κειμενο.
paok87 έγραψε:Κράνιτσαρ γράφεται ότι προτάθηκε.
καψουρα τρελη.πολλα κιλα μπαλα ο κροατης
Και το PAOKweb πριν κανένα μισάωρο έγραψε ότι 2 υπερπολυτελή αυτοκίνητα βρίσκονται έξω από την Τούμπα και τα γραφεία είναι ανοιχτά. Πως γίνεται όλος ο ΠΑΟΚ να είναι Αυστρία και στα γραφεία να γίνονται ραντεβού είναι απορίας άξιο
- fiorentinos
- soflodoras
Oι αλγερινοι σου κανουν?pantou_dikefalos έγραψε:ουτε καταδιανια εβραιος στο ΠΑΟΚ, δεν το επιτρεπει η ιστορια μας
Τι αλλο θα δουν τα ματια μου θεε μου.Εγω προτεινω να κανουμε μονο μεταγραφες παικτες απο τη Δυτικη Γερμανια με τον αγκυλωτο τατουαζ στο μπρατσο.Για να νιωθει και ο παντουδικεφαλος πιο ανετα.
Σορρυ για το σχολιασμο , αλλα μια προσφυγικη ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ μας δεν μπορει να ανεχτει σκεπτικα Κατιδη. Η' μαλλον μπορει να τα ανεχτει (σα δημοκρατικη ομαδα που ειναι) αλλα δεν μπορει να τα αφηνει ασχολιαστα.
Οσο για τον Τζιμπουρ και τον καθε Τζιμπουρ που θα ερθει στην ΠΑΟΚαρα μας καλως να ορισει. Σιδερενιος και με πολλα γκολ
Δωσε καλυτερες πιθανοτητες.........obanebane έγραψε:Εγω παντως μετα την ανακοινωση νεσιντ δεν δινω ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει ο τζιμπουρ παροτι εχω την εντυπωση οτι το ενδιαφερον ηταν υπαρκτο.