ok coachobanebane έγραψε: Δεν λειπει στοπερ τυπου κοντρερας σε καμια περιπτωση,στοπερ τυπου ντεμιγκελις λειπει.
Και κατι αλλο ο κατσουρανης δεν εχει παιξει ουτε λεπτο στο κεντρο αρα δεν υπολογιζεται για εκει σε καμια περιπτωση.

ok coachobanebane έγραψε: Δεν λειπει στοπερ τυπου κοντρερας σε καμια περιπτωση,στοπερ τυπου ντεμιγκελις λειπει.
Και κατι αλλο ο κατσουρανης δεν εχει παιξει ουτε λεπτο στο κεντρο αρα δεν υπολογιζεται για εκει σε καμια περιπτωση.
obanebane έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να τον δουμε σε καποια ματς (ελπιζοντας οτι θα ειναι μεγαλη η σεζον φετος με 50+ παιχνιδια) στο κεντρο λογω καρτων η τραυματισμων αλλα θα ειναι μετρημενα.
Ακομα και τον λορενς δοκιμασε διπλα στον τζιωλη στο κεντρο και μαλιστα δεν τα πηγε καθολου ασχημα ο ιρλανδος,τι αλλο θελουμε δηλαδη για να πειστουμε οτι δεν τον σκεφτεται καθολου για το κεντρο?
markos4 έγραψε:ολα τα παιχνιδια ειδα.obanebane έγραψε:Mαρκο δεν ξερω αν ειδες το παιχνιδι σημερα,αλλα αυτος ο κατσουρανης που ειδα εγω στο ματς θελει οχι εναν αλλα τρεις κοντρερες στη καθησια του χωρις κανενα ιχνος υπερβολης.
ο κατσουρανης ειναι ενας πολυ καλος ποιοτικος μεσος που λογω ηλικιας-δυναμεων εχει μεταφερθει στην αμυνα.
Η αληθεια ειναι οτι ανταποκρινεται πολυ καλα λογω ποδοσφαιρικου μυαλου...
Αλλα για μενα ο κοντρερας ειναι μεσα στους 3 καλυτερους αμυντικους που περασαν απο την Ελλαδα.
jibbie νομιζω οτι καταλαβαινομαστε σαφης ειμαι και εξηγω δεν νομιζω να βλεπεις καμια προθεση απο τη μερια μου να το παιξω ξερολας.jibbie έγραψε:ok coachobanebane έγραψε: Δεν λειπει στοπερ τυπου κοντρερας σε καμια περιπτωση,στοπερ τυπου ντεμιγκελις λειπει.
τον Κοντρερας του ΠΑΟΚ; διαφωνω. τον Κοντρερας του γκεη; συμφωνωobanebane έγραψε:Και γιαυτο που εννοεις ειπα τη γνωμη μου πιο πανω,εβαλα σε συγκριση τον στοπερ κατσουρανη με τον κοντρερας διαφωνεις σε αυτα που γραφω?