Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από adam04 »

KOSTAS54 έγραψε:το αναρτώ και σαυτή τη συζήτηση

Επιτέλους ας καθίσουν ολοι οι ξύπνιοι, πελάτες των σκουπιδιάρηδων και λοιπών ημιαγράμματων ραδιο φο νικων παραγωγών, να ακούσουν-διαβάσουν με προσοχή ώστε να κατανοήσουν του τι ακριβώς λέει, στη χθεσινή συνέντευξή του, αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής που λέγεται Κατσουράνης.
Μετά ας σκεφτούν ποιοί είναι τα πρόβατα και πού βόσκουν χόρτο.
Γιατί χόρτο υπάρχει και στα λειβάδια των ραδιο φο νων, των οποίων είναι πελάτες και υπερθεματιστές αυτών που τους σερβίρουν, για να αισθάνονται ξύπνιοι και οχι πρόβατα όπως οι πολλοί υπόλοιποι, που απλώς περιμένουν να δούν και μετά να κρίνουν με αγάπη πάντοτε για την ομάδα.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

K_geo έγραψε:
από kataramenos5 » Τετ Ιούλ 17, 2013 1:25 pm
Μ αυτά και μ αυτά γυρίσαμε σελίδα.Φτού. :(
ο αρμαγεδώνας φταιεί. :mrgreen:
αναλαμβάνει πλέον την υποχρέωση να περιθάλψει τα ΠΑΟΚια που θα χρειαστούν εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά το ΜΠΑΜ που θα έλθει.

Φαντάζεσαι να παίρναμε Mania αντί για Necid ? :twisted:
Η επόμενη ελπίδα μας είναι...

496 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Περιοχή Ν. ΕΒΡΟΥ
Δ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Διοικ. Περίφ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
Υγειον. Περίφ. 4η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

496....κάτι γίνεται μέχρι εκεί!

(αρμαγεδώνα για σένα δουλεύουν μερικοί! :mrgreen: )

άντε ρε πρόεδρε, τρέλανε μας τώρα που βρήκαμε και χόσπιταλ. :opaokara:

ΥΓ: Ο Κατσουράνης είναι διαμάντι για τον ΠΑΟΚ και μακάρι να μπορέσουμε να τον πείσουμε να μείνει εδώ μέχρι αλλά και μετά το τέλος της καριέρας του. Ξέρει εκ. κιλά μπάλας και επίσης είναι απο τις απειροελάχιστες Ελληνικές ηγετικές φυσιογνωμίες.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

++++++++++ στον KOSTAS παραπάνω

Κανένα σχόλιο για τα λεγόμενα του Κατσούρ .... ??????????? ή όλοι περιμένετε μόνο τον χαβαλέ των μεταγραφών για να θαυμάσετε αυτά που δεν έχουμε και να απαξιώσετε αυτά που έχουμε ...

Τέλος πάντων έχει μεγάλο δρόμο για την γιατρειά μας ... η κοινωνία είναι κατεστραμμένη στην Ελλάδα ... άλλη συζήτηση άλλη ώρα ...

για ΠΑΟΚ ξανά που είναι η καψούρα μας και είναι μία χαρά ...

ο αντίπαλός μας ο γαύρος προσπαθεί από την αρχή του καλοκαιριού να πάρει έναν παγκίτη της Μαρσέιγ και από ότι λένε τώρα ο παίχτης δεν θέλει να έρθει στο Ελλάντα ... όπως βέβαια και πολύ ακόμα ...

το ερώτημα είναι λοιπόν ... μας κάνει τελικά ο Τζιόλης και ο Κατσούρ που είναι διεθνείς και παίχτες ποιότητας ή θέλουμε οποσδήποτε κάποιον Αμαλφιτανό ο οποίος με εξασφαλιζμένο το CL δεν έρχεται στον μόνιμο πρωταθλητή ...

πως είναι ποτέ δυνατόν λοιπόν να έρθει ακόμα καλύτερος παίχτης στον ΠΑΟΚ που είναι ακόμα ένα επίπεδο κάτω ??????????????????????????

Το όνειρο μου λέει ότι μπορεί ο πολύ μεγάλος προπονητής που πείστηκε να έρθει στον ΠΑΟΚ να πείσει και έναν παιχταρά να έρθει ... ποιον ????????

εγώ θέλω τον Ibrahim Affelay ... !!!!!

Μην γελάτε ρε εσείς ... αυτόν θέλω τι να κάνουμε ???? του έχω αδυναμία χρόνια ....

αν δεν έρθει αυτός ο παιχταράς πρέπει λοιπόν να τα βάψω μαύρα ?????

Μάλλον όχι ...

πρέπει να χαρώ με τα ρίσκα τύπου Νέσιντ λοιπόν και να περιμένω μπας και καταφέρω να πείσω κάποιον ενεργό παίχτη έως 29 ετών ο οποίος θα έχει κίνητρο πέρα από λεφτά να έρθει και να μου παίξει ...

αν νομίζουμε ακόμα ότι ο κόσμος κινείται γύρω από το Ελλαδιστάν είμαστε πολύ γελασμένοι ...
η τελευταία τρύπα του ζουρνά είμαστε ...

χαρείτε λοιπόν που η πρώτη ομάδα με την Κ20 και την Κ17 έχουν γύρω στους 20 διεθνείς Έλληνες και ξένους και μην μιζεριάζεστε με τους καραγκιόζηδες των ραδιοφώνων ...

υποσ.
αλήθεια είχαμε ποτέ άλλοτε τόσους διεθνείς παίχτες στον ΠΑΟΚ ... ????
ρε αυτόν τον κλεφταρά τον Ζαγοράκη ... πόσα λεφτά έχασε σε Κουτσιανικούληδες και παπαριές των υποδομών ??????????????

Έχουμε πολύ πλάκα τελικά ... !!!!
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Δεν θέλω να ρίξω το κλίμα, κατά την άποψη μου όμως όσο αφορά αποκλειστικά και μόνο τις έως τώρα μεταγραφές, απολύτως τίποτα δεν μου μαρτυράει πως έχω πλέον προεδράρα με πακέτο και πως θέλει να χτυπήσει το Πρωτάθλημα.
Προς το παρών νομίζω πως είναι ίσως και πολύ πιο οικονομικές από 1, ίσως και 2 μεταγραφικές περιόδους τα τελευταία 4 χρόνια.

Πρώτα μιλάς για Ροναλντίνους.... μας μπριζώνους όλους και την πορεία μας κολάς όλους στο wikipedia και στο transfermarkt για να μάθουμε που βαστάει η σκούφια του δανεικού που πήραμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιγά μην έψαχνα σε τρανσφερμαρκτ και γουικι για να δώ τον Νέσιντ, τον Ολίσε, τον Λουκά και τον Πορτογάλο. να μου πείς για τον Μοντάνα, να πώ ναι ρε μαν. αλλά μονο αυτόν δεν ξέραμε. όλοι οι άλλοι είναι και γνωστοί και μη εξαιρετέοι. :ugeek:

αν πηγαίναν στο τηγάνι θα μας τα είχαν κάνει ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το πρήξιμο που θα τρώγαμε. Οι παιχταράδες κτλ. και μην μου πείς ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και δεν τρώμε σανό, γιατί μια χαρά σανομίρλα τρώμε.

με 1, το πολύ 2 μεταγραφές ακόμα νομίζω θα έχουμε κάνει το πιο πλήρες και δυναμικό squad των τελευταίων ετών. 2 παίχτες σε κάθε θέση που μπορούν να παίξουν βασικοί σε κάθε αγώνα και όποτε χρειαστεί. αυτό είναι η ουσία για να κάνεις ΟΜΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αυτό με τον Ροναλντίνιο πρέπει να σταματήσει επιτέλους!
Μην παρεξηγείτε Ρον πρόεδρο μας!
απλά είπε ότι τα δίνω χοντρά αλλά ούτε καν κάθονται να συζητήσουν!
ετούτοι δεν έρχονται οι παικταράδες δεν φταίει ο πρόεδρος ούτε ο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ημαρτον ρε με αυτον τον Ροναλντινιο.ΗΜΑΡΤΟΝ.ΕΛΕΟΣ.Καλα εκανε και το ειπε.
Μηπως πιστευε κανενας απο εσας οτι θα ερθει ο Στεφενς στον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚΑΡΑ χωρις νταβανι
Γεια σου Σαββιδη αλανι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adam04 την Τετ 17 Ιούλ 2013, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Σωστός, εμένα αν μου έλεγε κανείς για τον στεφενς θα του λέγε το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;; Υπομονή ρε παιδιά έχουν ακόμα χρόνο...Ο Γκαρσια τότε ποτε είχε έρθει θυμάται κανείς; Το δεκαρακι θα σκάσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Παίδια όλοι λίγο - πολύ ξενερώσαμε με τη μεταγραφή Necid και οι λόγοι προφανείς (δανεικός, "σακάτης" κλπ κλπ). Μην ξεχνάμε αυτό που έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα posts:

Ο Παιχταράς αυτός δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα υπό νορμάλ συνθήκες

Αν είμαστε λίγο κ@λόφαρδοι, το Γενάρη η CSKA θα θέλει να μας τον πάρει πίσω με το ζόρι. Και αυτό θα σημαίνει 2 πράγματα
α. Ότι θα κάνουμε όργια στο πρωτάθλημα
β. Θα κάνουμε σοβαρή πορεία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

SRV έγραψε:Παίδια όλοι λίγο - πολύ ξενερώσαμε με τη μεταγραφή Necid και οι λόγοι προφανείς (δανεικός, "σακάτης" κλπ κλπ). Μην ξεχνάμε αυτό που έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα posts:

Ο Παιχταράς αυτός δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα υπό νορμάλ συνθήκες

Αν είμαστε λίγο κ@λόφαρδοι, το Γενάρη η CSKA θα θέλει να μας τον πάρει πίσω με το ζόρι. Και αυτό θα σημαίνει 2 πράγματα
α. Ότι θα κάνουμε όργια στο πρωτάθλημα
β. Θα κάνουμε σοβαρή πορεία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους
:nairepaok:
κι ΑΝ το γεναρη εισαι πρωτος κι εχει κανει παπαδες ο ''ΘΩΜΑΣ''ματωνει τα διχτυα και τα σχετικα και ερθουν οι ρωσσοι και σου πουνε τον θελουμε πισω....τρεχεις παλι τον γεναρη για φορ...εκτος κι αν δουμε τον σοβαρο κλαους και τον σαλπι του βαζελου και τριβουμε τα ματια μας!!!οχι απ τον πονο ομως!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα δούμε τον Γιάννου να γίνεται Θωμάς Νο 2!
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα δούμε τον Γιάννου να γίνεται Θωμάς Νο 2!

ωχ!!!πως μου ξεφυγε αυτος ρε αδερφε???ειμαι απαραδεκτος!!!ζητω δημοσια συγνωμη απο τον αποστολη(τον γιαννου ε?)τωρα ψιλοησυχασα που μου τον θυμησες!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικά έχει μπεί ένα μινιμουμ συμμετοχών. όπως πχ στο ακατανόμαστο που στον δανεισμό λές άν θέλεις τον παίχτη για πάγκο ή πρώτη ομάδα ένα πράγμα.
ε αν είναι έτσι ,να παίζει το παιδί, γερό να είναι και γαυράκια να μαμαεφ. :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

To Νεσιντ τον ειχα δει με τη σπουδαια ελπιδων που χαν τοτε 2 3 παιχνιδια και με μας φυσικα...εξαιρετικςο παικτης που φσυσικα χωρις 2 χρονια αποχης ουτε για αστειο θα ρχοταν...Βεβαια ειναι ρισκο οποτε δεν ξερω ..θα τον δουμε τον μικρο Τζεκο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”