Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σε ποια σελίδα είμαστε ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπαμ μπουμ μπαμ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

424
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Π.Α.Ε., άιντε περιμένουμε το ΜΠΑΜ!
Θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι δημοσιογράφοι σε λίγο, μας μυρίστηκαν! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Μη γράφετε άλλο!! :redcard:

Θα περάσουμε την 424! :D :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Υπομονη....Νωρις ειναι ακομα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι λενε οι ρωσοι ρε?θα μας τρελανουν?για 6 μηνες πηραμε τον νεσιντ?
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Κάποιοι συνοπαδοί σας, μένουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί λοιπόν έχουν ένα μεγάλο προνόμιο: ΔΕΝ μπορούν να ακούσουν τα ραδιόφωνα της πόλης!!!
Σήμερα που έχω κάποια ηλικία, θυμάμαι την περίοδο που έμενα ακόμη Θεσσαλονίκη και κάθε μεσημέρι περίμενα να ακούσω τις αθλητικές εκπομπές. Πραγματική αρρώστια….. Όταν μεγαλώσεις αρκετά καταλαβαίνεις ότι είναι πραγματικά προνόμιο το να μην μπορείς ακόμη και να θέλεις, να παρακολουθήσεις αυτές τις εκπομπές.

Προσωπικά, και νομίζω πως και αρκετοί άλλοι, επιλέξαμε το paokmania για την ενημέρωσή μας και για να περνάμε κάποιες ώρες διαβάζοντας για τον ΠΑΟΚ μέσω του forum (και που και που να σχολιάζουμε και κάτι).
Το τελευταίο δεκαήμερο, δεν διάβαζα καν τα δημοσιεύματα, παρά μόνο το παρόν τόπικ τα σχόλια και τα κείμενα που παρατίθονταν από συμφορουμίτες (ούτε τα λινκς δηλαδή παρά μόνο τα κείμενα, λόγω ιντερνετ μέσω κινητού).

Το κακό είναι ότι πολλές φορές, το παρόν τόπικ πλέον παρομοιάζει με chat ή με κάτι άλλο. Δεν είναι ωραίο να μπαίνει κάποιος, να βλέπει καινούριες σελίδες, να αφιερώνει χρόνο και μετά να το μετανοιώνει. Τουλάχιστον παλιότερα δεν γινόταν αυτό ή δεν γινόταν τόσο συχνά. Ίσως πρέπει να ανοίξει κάποιο τσατ ή κάποια άλλα τόπικ με άλλους τίτλους.

Ίσως πάλι εγώ να είμαι λάθος και η πλειοψηφία των χρηστών να έχει άλλη άποψη.
Ας αποφασίσουν αυτοί που πρέπει για τον χαρακτήρα του forum, αλλά νομίζω πως η παρούσα εικόνα των συμμετοχών και των σχολίων λέει αρκετά από μόνη της.

ΥΓ προς moican: Συνοπαδέ, σε έχουμε χάσει και πραγματικά ώρες ώρες λείπουν τα σχόλιά σου. Κακώς εδώ μέσα έχει επικρατήσει πως όποτε μιλήσεις πρέπει «αναγκαστικά» να δώσεις είδηση κλπ κλπ.
Έχω την αίσθηση, πως αυτό το σκηνικό σε έχει οδηγήσει στο να μη σχολιάζεις συχνά κάτι το οποίο αποτελεί μειονέκτημα για το forum.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

εγινε το ΜΠΑΜ και χαμπάρι δεν πήρατε όλοι

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/4922 ... -tou-tomas
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Μανούλα μου.....
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Exει δεν εχει ρητρα το συμβολαιο του τσεχου να θυμαστε οτι η τουμπα ειναι απο μονη της ''ρητρα ''παραμονης...τοσοι και τοσοι παιχτες ερχονται και μολις μπουνε στο πετσι του παοκτση απο μονοι τους πιεζουν για να μεινουν,προσφατως ο Ολισε και ο καμαρα.Εαν ειναι γερος ο τσεχος θα κανει παπαδες και στο τελος μονος του θα πιεσει για να μεινει...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

paokmono έγραψε:Κάποιοι συνοπαδοί σας, μένουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί λοιπόν έχουν ένα μεγάλο προνόμιο: ΔΕΝ μπορούν να ακούσουν τα ραδιόφωνα της πόλης!!!
Σήμερα που έχω κάποια ηλικία, θυμάμαι την περίοδο που έμενα ακόμη Θεσσαλονίκη και κάθε μεσημέρι περίμενα να ακούσω τις αθλητικές εκπομπές. Πραγματική αρρώστια….. Όταν μεγαλώσεις αρκετά καταλαβαίνεις ότι είναι πραγματικά προνόμιο το να μην μπορείς ακόμη και να θέλεις, να παρακολουθήσεις αυτές τις εκπομπές.
Για τα 28 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και 10 χωρίς τίτλο,για τα χρέη,τις διοικήσεις Πρωτοδικείου,Γούμενου κλπ τα ραδιόφωνα φταίνε!!!

Βρέθηκε ο ένοχος.
Τα ραδιόφωνα και αυτοί που γκρινιάζουν.
Αυτοί έφεραν πχ τον Βιβιάν.Ή έδωσαν 2 εκ για τον Κουτσιανικούλη.

όχι αυτοί που διοικούν και αποφασίζουν.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα η διάρκεια του δανεισμού του Νέσιντ. Αν όντως πρόκειται για 6μηνο δανεισμό ή για ετήσιο με ρήτρα ανάκλησης του παίκτη από την ΤΣΣΚΑ το Γενάρη δυστυχώς δεν θα μιλάμε για συνεργασία μεταξύ ομάδων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο οι Ρώσσοι μας βλέπουν ως κέντρο αποκατάστασης - αποθεραπείας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε σεις αυτό με τα ραδιοφωνα εντάξει.. λες και εχουμε μηδενικό IQ δλδ και επηρεαζόμαστε από τον κάθε γελοίο ραδιοπαραγωγό..

Στα δια ταύτα εμμένω στην άποψή μου οτι η ομάδα χρειάζεται πιο πολύ κεντρικό αμυντικό παρά 10άρι.
Είναι έγκλημα να μείνουμε πίσω με Λοπεζ-Βιτορ-Κατσικά, +Κατσουράνη. Μπροστά κάπως θα τα μπαλώσουμε παίχτες υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Armagedonas έγραψε:
paokmono έγραψε:Κάποιοι συνοπαδοί σας, μένουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί λοιπόν έχουν ένα μεγάλο προνόμιο: ΔΕΝ μπορούν να ακούσουν τα ραδιόφωνα της πόλης!!!
Για τα 28 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και 10 χωρίς τίτλο,για τα χρέη,τις διοικήσεις Πρωτοδικείου,Γούμενου κλπ τα ραδιόφωνα φταίνε!!!

Βρέθηκε ο ένοχος.
Τα ραδιόφωνα και αυτοί που γκρινιάζουν.
Αυτοί έφεραν πχ τον Βιβιάν.Ή έδωσαν 2 εκ για τον Κουτσιανικούλη.

όχι αυτοί που διοικούν και αποφασίζουν.
εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Εσύ από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Άρμαγεδωνα πως τα καταφέρνεις και τους ΑΡΔ και παραγωγούς τους αθώωνεις ειναι απίστευτο
Ο Τζαντζαρας ουρλιαζε "η αστυνομια πρέπει να συλλάβει τον γκαρσια γιατι ειναι επικίνδυνος για την οικογένεια του" γιαυτο δεν φταίει ο Τζαντζαρας φταίει η οποιαδήποτε διοίκηση ......
Το 90% απο αυτούς που ειναι του χαρτζιλίκιου και του SMS φταίνε άλλοι αλλα όχι αυτοί ......οι οπαδοί παραγωγοί που παίζουνε τα παιχνίδια κάποιων που χάσανε κάποια κυλικεία π.χ η ειναι υποψήφιοι επενδυτές-λαμόγια όπως ο Φλωριδης
Για το αρρωστημένο ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ,Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΥΣΕ ΑΡΔ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ .......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”