Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πάρα πολύ σωστός! Ακόμα και εγώ βέβαια περίμενα αμάν να γίνει καμία μεταγραφή και έκανα χαβαλέ αλλά μερικοί το έχετε παρακάνει με την μιρλα...Μιλάμε για έναν παιχτεί ο οποίος θα ξεχωρίζει στο και καλά πρωτάθλημα μας!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ακούτε ραδιόφωνο, σας προκαλούνε για να πάρετε τηλέφωνα και να στείλετε μνήματα! Κλείστε τα αυτιά σας γαμώτο ελάτε εδώ αντάλλαξε απόψεις κάντε και την κριτική σας αν υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει αλλά μέχρι εκεί! IN PAOK WE TRUST
Δεν ξερω αν ισχυει,αλλα καπου διαβασα οτι στο συμβολαιο δανεισμου του Necid θα υπαρχει και οψιον αγορας...
Τέλος πάντων κάποιοι δεν ήθελαν τον Δώνη από τον περσινό Μάιο και κάποιοι τον αποθέωναν ως "καλύτερο έλληνα προπονητή", θα τον δούμε στο χόρτο κλπ κλπ..
Αν έμαθα κάτι καλό από εποχή Σάντος είναι οτι για να φτιάξεις ομάδα πρέπει να έχεις σε κάθε γραμμή έναν ηγέτη που να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, που αυτοί οι τρεις ή τέσσερις θα αποτελούν τον κορμό.
Κανένα πρόβλημα να παίζω με Σπυρόπουλο αν στο κέντρο της άμυνας έχω έναν Κοντρέρας.
Κανένα πρόβλημα να παίζω με Πόποβιτς αν στα χαφ έχω έναν Γκαρσία.
Επίσης είχαμε 6 μήνες να βρούμε συγκεκριμένους παίχτες και να κάνουμε συζητήσεις.. αν νομίζεται πως μετά από 6 μήνες καταλήξαμε στον Τζιόλη και στον Λόπεζ που είχε πάει και Πολωνία για να υπογράψει και τον κλείσαμε τελευταία στιγμή, είστε γελασμένοι.. Είναι φανερό οτι δουλεύουμε με μάνατζερς κι όχι στυλ "είμαι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν και θέλω αυτόν επειδή τον παρακολούθησα και είναι αυτό που μου λείπει".
Όπως και να χει είχα την ελπίδα οτι θα πάρουμε ακριβό αμυντικό για να πω οκ, θα την παλέψουμε οι νίκες θα έρθουν από την άμυνα.
Α και τον Ιντζίδη γιατί τον στείλαμε δανεικό?
Ερώτηση προς όλους:
Αμυντικά είμαστε κομπλέ δλδ με Λόπεζ-Βιτορ-Κατσικά-Κατσουρανη ?
Διοτι μέχρι προχτες λέγαμε "μην αγχώνεστε Λόπεζ και Βιτορ θα είναι πάγκο.. θα έρθει παιχταρας στην αμυνα".
Edit:
Για Necid αν υπάρχει option, όποια κι αν είναι αυτή, μου κάνει και την βάζω στις θετικές μεταγραφές.
Αν έμαθα κάτι καλό από εποχή Σάντος είναι οτι για να φτιάξεις ομάδα πρέπει να έχεις σε κάθε γραμμή έναν ηγέτη που να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, που αυτοί οι τρεις ή τέσσερις θα αποτελούν τον κορμό.
Κανένα πρόβλημα να παίζω με Σπυρόπουλο αν στο κέντρο της άμυνας έχω έναν Κοντρέρας.
Κανένα πρόβλημα να παίζω με Πόποβιτς αν στα χαφ έχω έναν Γκαρσία.
Επίσης είχαμε 6 μήνες να βρούμε συγκεκριμένους παίχτες και να κάνουμε συζητήσεις.. αν νομίζεται πως μετά από 6 μήνες καταλήξαμε στον Τζιόλη και στον Λόπεζ που είχε πάει και Πολωνία για να υπογράψει και τον κλείσαμε τελευταία στιγμή, είστε γελασμένοι.. Είναι φανερό οτι δουλεύουμε με μάνατζερς κι όχι στυλ "είμαι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν και θέλω αυτόν επειδή τον παρακολούθησα και είναι αυτό που μου λείπει".
Όπως και να χει είχα την ελπίδα οτι θα πάρουμε ακριβό αμυντικό για να πω οκ, θα την παλέψουμε οι νίκες θα έρθουν από την άμυνα.
Α και τον Ιντζίδη γιατί τον στείλαμε δανεικό?
Ερώτηση προς όλους:
Αμυντικά είμαστε κομπλέ δλδ με Λόπεζ-Βιτορ-Κατσικά-Κατσουρανη ?
Διοτι μέχρι προχτες λέγαμε "μην αγχώνεστε Λόπεζ και Βιτορ θα είναι πάγκο.. θα έρθει παιχταρας στην αμυνα".
Edit:
Για Necid αν υπάρχει option, όποια κι αν είναι αυτή, μου κάνει και την βάζω στις θετικές μεταγραφές.
- Μπαρκαρούτσος
Ιδού το μεγάλο ΜΠΑΜ! Για βόμβα μεγαΤΟΝΩΝ μιλάμε...πολύ βαρύ πράμα σε λέω!

Από τη σελίδα του σαπιοκοιλιά στο Facebook*..
* Μη κράζετε, ένας φίλος μου σχολίασε στη φωτογραφία και το είδα από εκεί! Ούτε φίλο τον έχω, ούτε τίποτα..

* Μη κράζετε, ένας φίλος μου σχολίασε στη φωτογραφία και το είδα από εκεί! Ούτε φίλο τον έχω, ούτε τίποτα..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 17 Ιούλ 2013, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
μια τριαδα ''τι'' φορ;;joshua έγραψε:Την ιδια στιγμη ομως που εχεις πλεον μια τριαδα πρωτοκλασσατων φορ για μια θεση, σε αλλες επικρατει λειψανδρεια.Περιμενω με ενδιαφερον και αγωνια να ολοκληρωθει ο σχεδιασμος της ομαδας.

πρωτοκλασσατων;;;;;

ημαρτον ρε τζος,θα μας πνιξεις βραδιατικα και ειναι τιγκα στο κουκουτσι το καρπουζι!!!
ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός μας βγάζει CL ως δημοσιογράφος.. αν παίξει και τόπι.. παίρνουμε διηπειρωτικό..RoMaN έγραψε:Ιδού το μεγάλο ΜΠΑΜ! Για βόμβα μεγαΤΟΝΩΝ μιλάμε...πολύ βαρύ πράμα σε λέω!

παρακαλώ όλους τους συνοπαδούς να συνετιστούν και να καταλάβουν ότι σχεδόν έχουμε φτάσει στο critical point of eruption του τεραστίου για τα Ελληνικά δεδομένα μεταγραφικού μπαμ (για το δεκάρι, επιτελικό μέσο, περιφεριακό φορ, όπως το λέει ο καθένας στην τελική ρε αδελφέ) γιατί όλοι είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι η ΠΑΕ θα το κάνει τώρα, παρακαλούνται όλοι οι συνοπαδοί να έχουν σε ετοιμότητα τις εκρηκτικές τους ύλες. Η σελιδα 424 είναι σχεδόν εδώ, παρακαλείται η admin team να κλειδώσει το ποστ στις 423 σελίδες και να το ανοίξει πάλι στις 424 για να διακομιστούν τα θύματα

ΥΓ δεν ξέρω πόσοι το προσέξαν με τη σημερινή μεταγραφική εξέληξη, αλλά ο Σάλπι στην προπόνηση ήταν ήδη στο κέντρο με βούκιτς και πέλκα. Οπότε αν τυχόν και ισχύει αυτό το σενάριο με σάλπι για άντε μην το πω σε ποια θέση, παρακαλείται η admin team να μας πάει από τώρα στην 424 και να αρχίσει από τώρα η διακομιδή των πρώτων άκρως βαρέων περιστατικών

ΥΓ δεν ξέρω πόσοι το προσέξαν με τη σημερινή μεταγραφική εξέληξη, αλλά ο Σάλπι στην προπόνηση ήταν ήδη στο κέντρο με βούκιτς και πέλκα. Οπότε αν τυχόν και ισχύει αυτό το σενάριο με σάλπι για άντε μην το πω σε ποια θέση, παρακαλείται η admin team να μας πάει από τώρα στην 424 και να αρχίσει από τώρα η διακομιδή των πρώτων άκρως βαρέων περιστατικών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τετ 17 Ιούλ 2013, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένα ακόμη κέρδος από τον Βιερίνια είναι ότι οι παίκτες πιστεύουν
οτι μπορούν να φτιάξουν την καριέρα τους μέσω του ΠΑΟΚ και αυτό έχει οφέλη αγωνιστικά για εμάς.
οτι μπορούν να φτιάξουν την καριέρα τους μέσω του ΠΑΟΚ και αυτό έχει οφέλη αγωνιστικά για εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 17 Ιούλ 2013, 07:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΟΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΙΤΟΜΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
κανα 2 εφημεριδες γραφουν για αυτον
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ismai ... 30710.html
παιζει και στις 2 θεσεις πισω απο τους επιθετικους, 24 χρονων αλλα οχι το μεγαλο μπαμ
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ismai ... 30710.html
παιζει και στις 2 θεσεις πισω απο τους επιθετικους, 24 χρονων αλλα οχι το μεγαλο μπαμ
- ΑποστόληςΑ
Πολύ γουστάρω που οι ΑΡΔ τα παίρνουν στο κρανίο και συνέχεια γκρινιάζουν εναντίον του ΠΑΟΚ, του Σαββίδη, του χάλια προγραμματισμού (σύμφωνα με όσα λεν) κλπ.
Εντάξει υπάρχουν και κάποια μέλη που τσιμπάνε (;) και αναπαράγουν τους ΑΡΔ και τη γκρίνια τους, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή: Υπάρχουν όλων των ειδών οι διαφορετικότητες.
Προχωράμε στην ουσία.
Εντάξει υπάρχουν και κάποια μέλη που τσιμπάνε (;) και αναπαράγουν τους ΑΡΔ και τη γκρίνια τους, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή: Υπάρχουν όλων των ειδών οι διαφορετικότητες.
Προχωράμε στην ουσία.
Αποστολη,μπορει πχ ο Αρμαγεδων να ειναι πολλες φορες ισοπεδωτικος ακομα και για τα δικα μου δεδομενα αλλα στην ουσια του πραγματος καποιες φορες δεν εχει αδικο.Οταν διαρρεεις οτι επιδιωκεις τρυπημα στον αντιπαλο σου με προταση ανω του μυριου σε παικτη του και τελικα επιλεγεις να παρεις δανεικο παικτη χωρις οψιον αγορας με κοστος περι τις 300.000,παικτη που οσο μεγαλο ταλεντο και αν ειναι προερχεται απο 2 χιαστους και απραξια 2 ετων,ε το λες καπως.Εμενα προσωπηκα δεν με χαλαει καθως θεωρουσα υπερβολη την προταση για Τζιμπουρ αλλα με χαλαει που δεν περνουμε κεντρικο αμυντικο οπως με χαλαει αν και ο επιτελικος δεν ειναι μια πιο σιγουρη επιλογη.Οσο και αν καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν το συνολο σχεδον των μεταγραφων αποτελουν στοιχηματα και δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις στο ξεκινημα των μεταγραφων οτι ο Σαλπιγγιδης παρα τη μειωση θα παρεμενε το υψηλοτερο συμβολαιο στην ομαδα.
Υ.Γ Μονο εμενα χαλανε οι 2 μεαγραφες απο την τσσκα χωρις οψιον αγορας και μαλιστα με δηλωσεις στελεχων της για το ποσο χαιρονται που χρησιμοποιουν τον ΠΑΟΚ για να επανελθουν οι παικτες της σε υψηλο επιπεδο;Τσικο της γιναμε;
Υ.Γ Μονο εμενα χαλανε οι 2 μεαγραφες απο την τσσκα χωρις οψιον αγορας και μαλιστα με δηλωσεις στελεχων της για το ποσο χαιρονται που χρησιμοποιουν τον ΠΑΟΚ για να επανελθουν οι παικτες της σε υψηλο επιπεδο;Τσικο της γιναμε;
- kataramenos5