Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Το παλικαρακι ναι ηταν τεραστιο ταλεντο και ευχομαι να ειναι υγιης,τι μπορει να σημαινει ομως μια τετοια προσθηκη για τους Κλαους,Σαλπι; Επιτελικο θα παρουμε η θα μας βγαλουν την ψυχη; 

Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί στο φορ μόνο καλό μπορεί να φέρει. Επίσης, σε σχέση με πχ Τζεμπούρ, δεν αλλάζουν τα βασικά χαρακτηριστικά τόσο πολύ σε σχέση με Κλάους και έτσι θα είναι πιο εύκολο το ροτέισον.
εγω νμζω οτι χρειαζομασταν φορ με διαφορετικα στοιχεια που μπορουσε ν παιξει κ περιφερειακος αλλα για να με κραζετε ΟΛΟΙ κ για να μην σας σπαω τα @@ μαλλον για πρωτη φορα στην ζωη μου κανω λαθος. 

Την ιδια στιγμη ομως που εχεις πλεον μια τριαδα πρωτοκλασσατων φορ για μια θεση, σε αλλες επικρατει λειψανδρεια.Περιμενω με ενδιαφερον και αγωνια να ολοκληρωθει ο σχεδιασμος της ομαδας.
Δαίμονα λογικά θα πάρουμε καθαρό 10αρι, για αυτό προτιμήθηκε ένας παίχτης που δεν θα αλλάζει τόσο την επιθετική φιλοσοφία της ομάδας σε σχέση με τον Κλάους.
2 μεταγραφές ακόμα και είμαστε καλά. πολύ καλά.
2 μεταγραφές ακόμα και είμαστε καλά. πολύ καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 16 Ιούλ 2013, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλή κίνηση.
Ναι, ρίχνουν το μέγεθος της μεταγραφής το γεγονός οτι ήταν τραυματίας και είναι δανεικός. Αν δεν ίσχυαν αυτά όμως, θα ήταν τεράστια μεταγραφή επιπέδου Primera. Γι αυτό μη γκρινιάζετε.
Για μένα το γεγονός πως είναι δανεικός είναι ΘΕΤΙΚΟ, γιατί σημαίνει οτι δεν θα τα στάξεις χοντρά για το φορ, αλλά δεν θα μείνεις και χωρίς προσθήκη.
Τα πολλά λεφτά εξακολουθούν να κατευθύνονται σε άλλες θέσεις.
Για μένα επίσης η έλευση του Νεσιντ ΔΕΝ αποκλείει την έλευση Τζιμπούρ.
Ναι, ρίχνουν το μέγεθος της μεταγραφής το γεγονός οτι ήταν τραυματίας και είναι δανεικός. Αν δεν ίσχυαν αυτά όμως, θα ήταν τεράστια μεταγραφή επιπέδου Primera. Γι αυτό μη γκρινιάζετε.
Για μένα το γεγονός πως είναι δανεικός είναι ΘΕΤΙΚΟ, γιατί σημαίνει οτι δεν θα τα στάξεις χοντρά για το φορ, αλλά δεν θα μείνεις και χωρίς προσθήκη.
Τα πολλά λεφτά εξακολουθούν να κατευθύνονται σε άλλες θέσεις.
Για μένα επίσης η έλευση του Νεσιντ ΔΕΝ αποκλείει την έλευση Τζιμπούρ.
και τι θα παίζουμε ρε ραιν; 424; 
εκτός αν όντως τον φέρουν δανεικό στη Βέροια

εκτός αν όντως τον φέρουν δανεικό στη Βέροια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 16 Ιούλ 2013, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει διαφορετικα στοιχεια απο τους υπαρχοντες ο Νεσιντ,μπορει να παιξει με πλατη!!! Περιφερειακο φορ θα θελαμε για 4-4-2 κατι που θα παιξουμε ελαχιστα και τετοιο ειναι ο Λουκας.Το θεμα ειναι να γεμισει το ροστερ πλεον μεσοεπιθετικα.DamoN έγραψε:εγω νμζω οτι χρειαζομασταν φορ με διαφορετικα στοιχεια που μπορουσε ν παιξει κ περιφερειακος αλλα για να με κραζετε ΟΛΟΙ κ για να μην σας σπαω τα @@ μαλλον για πρωτη φορα στην ζωη μου κανω λαθος.
- sourmenetes
- Moderator
Θα παρουμε και τον τζεμπουρ damon μην αγχωνεσαι..
rain στο μυαλο μου εισαι..
rain στο μυαλο μου εισαι..
- ΑποστόληςΑ
Ο Σάκης είναι 1,95. Κάτι Νέσηδες τους καταπίνει αμάσητους!K_geo έγραψε: ΥΓ2: Απόστολε; θές ακόμα τον Σάκη για να φτιάξει τα κεραμίδια του φίλου σου;;;![]()
![]()
Γιατί μονίμως όλοι βασικοί θα είναι;
Πάρε λοιπόν ανάλυση επιπέδου :
1. Κλάους πάγκο
2. Τζιμπούρ αριστερά να πατάει περιοχή
3. Λούκας δεξιά
4. Ολίσε πάγκο
5. Σάλπι δεξί μπακ
6. Παπάζογλου δανεικός

Πάρε λοιπόν ανάλυση επιπέδου :
1. Κλάους πάγκο
2. Τζιμπούρ αριστερά να πατάει περιοχή
3. Λούκας δεξιά
4. Ολίσε πάγκο
5. Σάλπι δεξί μπακ
6. Παπάζογλου δανεικός

Για πρώτη φορά??DamoN έγραψε:εγω νμζω οτι χρειαζομασταν φορ με διαφορετικα στοιχεια που μπορουσε ν παιξει κ περιφερειακος αλλα για να με κραζετε ΟΛΟΙ κ για να μην σας σπαω τα @@ μαλλον [url]για πρωτη φορα[/url]στην ζωη μου κανω λαθος.
Ε είσαι σίγουρα ο Damon!!

αμα ειναι να παρουμε δεκαρι και καποιον για αριστερα και παιζει δεξια ο λουκας και σεντερ φορ αυτος και εχεις αλλαγες κλαους σαλπι βουκιτς λορενς ολισε τοτε νταξει παω πασο καναμε μεταγραφαρα μπαμ μπουμ ξερω γω και ετσι. 

συμφωνώ για Σάλπι

ΥΓ: Ο Τζιμπούρ για να μην παίζει άκρα, στην αρχή έστειλε τον Μπλάνκο δεξιά (
) και στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό........
άν και τώρα έχεις Χουμπ, που δεν καταλαβάινει απο τέτοια αλλά

ΥΓ: Ο Τζιμπούρ για να μην παίζει άκρα, στην αρχή έστειλε τον Μπλάνκο δεξιά (

άν και τώρα έχεις Χουμπ, που δεν καταλαβάινει απο τέτοια αλλά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 16 Ιούλ 2013, 15:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τα χαπια του και γρηγορα...
Για τον αποστολη μιλαω..
Υ.Γ.Τοτε που παιζαμε με τσσκα υπηρετουσα την πατριδα και δε το θυμαμαι το παληκαρι..Τωρα που ειδα το video επανηλθαν οι εφιαλτες των 2 βραδυων που ειχαμε με την τσσκα...

Για τον αποστολη μιλαω..
Υ.Γ.Τοτε που παιζαμε με τσσκα υπηρετουσα την πατριδα και δε το θυμαμαι το παληκαρι..Τωρα που ειδα το video επανηλθαν οι εφιαλτες των 2 βραδυων που ειχαμε με την τσσκα...