Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
κοίτα, για μέγα Χριστόδουλο το κόβω, αλλά θα είχε φάση να γίνει κάτι τέτοιο!
ΥΓ: Αποστολόπουλε μην σκέφτεσαι να πάς ΠΑΣ, έλα Βέροια. 30 λεπτά Σαλόνικα θα 'σαι! και στείλτε και Πέλκα να πάρουν αγώνες.
ΥΓ: Αποστολόπουλε μην σκέφτεσαι να πάς ΠΑΣ, έλα Βέροια. 30 λεπτά Σαλόνικα θα 'σαι! και στείλτε και Πέλκα να πάρουν αγώνες.
- efthimis_paok
Παοκτ'ζ'ης με ζητα και ο τζιμπουρ δεκαρι!!!!
Μοντς,,,, μας τρολλαρουν!!!!!
Πρώτη φορά που θέλω να βγει αληθινός οefthimis_paok έγραψε:Ο Τζιμπούρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (μη γελάτε), επισκέφτηκε το σπίτι που θα μένει και έχει καλή θέα, συμφώνησε στο οικονομικό και δέχθηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ να κρατάει εκείνος την πορτοκαλί. Δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα κρατάει τη λευκή. Τη ριγωτή θα την κρατάει ο Σαλπιγγίδης.
Περικλης Στέλλας
Πηγή: sentragoal.gr
μαλακος – Στέλας
Τον Τσιμπούρ τον θέλω κολασμένα!!!!!!!

- sourmenetes
- Moderator
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!sourmenetes έγραψε:Προσεχε πως τα διατυπωνεις μην παρεξηγηθεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

xaxaxax θα το παρω σαν χιουμορefthimis_paok έγραψε:Παοκτ'ζ'ης με ζητα και ο τζιμπουρ δεκαρι!!!!

- efthimis_paok
αφού δεν θα'χουμε λευκή φανέλα ρε φέτος!!!!!theo G4 έγραψε:Πρώτη φορά που θέλω να βγει αληθινός οefthimis_paok έγραψε:Ο Τζιμπούρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (μη γελάτε), επισκέφτηκε το σπίτι που θα μένει και έχει καλή θέα, συμφώνησε στο οικονομικό και δέχθηκε στην παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ να κρατάει εκείνος την πορτοκαλί. Δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα κρατάει τη λευκή. Τη ριγωτή θα την κρατάει ο Σαλπιγγίδης.
Περικλης Στέλλας
Πηγή: sentragoal.gr
μαλακος – Στέλας
Τον Τσιμπούρ τον θέλω κολασμένα!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα κάτι ερωτικό θα έχει η φάση !!!sourmenetes έγραψε:Προσεχε πως τα διατυπωνεις μην παρεξηγηθεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτός θα χώνει γκολλλλλλλλλλ !!!
και εγώ θα τελειώνω στην κερκίδα !!!!!

- efthimis_paok
Τελικά μαύρη δεν θα έχουμε η άσπρη; Μήπως τελικά δεν θα έχουμε ούτε πορτοκαλί κ το όλο θεμα είναι αρχιερεας;;!!;;
Ο τύπος που έχει η ΠΑΕ για το μαρκετιν (μου διαφεύγει το όνομα) είπε ότι δεν θα έχουμε μαύρη φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω πως με Νίνη και Σ. Κυργιάκο κλείνουν οι μεταγραφές μας για φέτος και μάλιστα πολύ πετυχημένα.