Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
αν παρουμε εναν τζεμπουρ μετα ή 10αρι ή αρ εξτρεμ και γω θελω....γερνουμε προς τα δεξια με λορενς ολισε σαλπι..λουκας που παιζει πιο καλα...αλλα αυτον θα τον δοκιμασει και απο την αλλη λογικα....
αριστερα εχεις ποπο γεωργιαδη με αναποδο ποδι...και Λουκας που θα τον δουμε ,ολισε δε μπορει...
Το ιδανικο θα ταν τζεμπουρ ,10αρι μπαμ ,και σισοκο...και μετα πας οντως για πρωταθλημα...μπορει να παρουμε και καλυτερους δε λεω απλα τα τωρινα δεδομενα κρινω....
αριστερα εχεις ποπο γεωργιαδη με αναποδο ποδι...και Λουκας που θα τον δουμε ,ολισε δε μπορει...
Το ιδανικο θα ταν τζεμπουρ ,10αρι μπαμ ,και σισοκο...και μετα πας οντως για πρωταθλημα...μπορει να παρουμε και καλυτερους δε λεω απλα τα τωρινα δεδομενα κρινω....
Συμφωνώ. ¨Εγραψα το προηγούμενο πόστ έχοντας ένα όνομα στο μυαλό μου που συνδυάζει 10άρι και αριστερό χαφ.
Mίλαν Γιοβάνοβιτς.
Το γιατί προτιμά Γεωργιάδη από Σισοκό πάντως θα μου πάρει καιρό να το καταλάβω.
Mίλαν Γιοβάνοβιτς.
Το γιατί προτιμά Γεωργιάδη από Σισοκό πάντως θα μου πάρει καιρό να το καταλάβω.
Γιοβα ναι ...ειναι και λευτερος επαιζε και φορ παλια...
δεν ξερω αν προτιμα γεωργιαδη ή απλα θελει κτ καλυτερο απο σισοκο...
δεν ξερω αν προτιμα γεωργιαδη ή απλα θελει κτ καλυτερο απο σισοκο...
ένας από τους 2 πρέπει να είναι πάγκο. ποιοτικότατοι ως "συμπληρωματικοί" ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του εκάστοτε αγώνα ίσως. Γενικά πιστεύω (και ελπίζω), εκτός από 4-5 όλες οι άλλες θέσεις, ανηλεές ροτέϊσον, ανάλογα με τον αγώνα και τις συνθήκες. δεν θα είναι πολλοί αυτοί σε πλήρη σεζόν με πάνω από 2500-2600 λεπτά αγώνα.barlow4 έγραψε:Κλαους κ κοντος μπουλο δλδ?για να ξερουμε κ τι λεμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 15 Ιούλ 2013, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον gay και τον Αμπντούν που είπαν μερικοί..
Τον πουλάνε τον παίχτη δεν τον χάνουν..
δε ξέρω γιατί χαίρεστε ακριβώς.
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ο gay...εμείς πρέπει να έχουμε καλή ομάδα..και θα την έχουμε!!!! Θα γίνουν 2-3 καλές προσθήκες για να ανέβουμε επίπεδο μεσοεπιθετικά και θα είμαστε μια χαρά..υπομονή αδέρφια και έρχεται μια φανταστική σεζόν!
τον πουλανε κανονικα η οπως πουλανε τον τζιμπουρ ?Parolos έγραψε:Για τον gay και τον Αμπντούν που είπαν μερικοί..

- soflodoras
MANIAKOS έγραψε:δεδομενο ειναι οτι οποιος ερθει απο δω και περα..δεν πρεπει να ναι καλος παικτης απλα αλλα να μας ανεβαζει επιπεδο...κυριως οι 2 μπροστινοι...
η μπροστα 4 αδα θα κρινει τον τιτλο....μεχρι στιγμης μονο ο λουκας για μενα καλυπτει αυτα τα στανταρ ...αντε στη μια θεση να δωσεις ευκαιρια στον ολισε...10αρι και φορ ομως....δεν εχει ψεμματα..ο αλεφας γαβρος μεν αλλα ξερει τι λεει και ενας παικτης τυπου τζεμπουρ μας ανεβαζει πολυ
http://www.youtube.com/watch?v=Zksu2gRqUEA
Φυσικα και ξερει τι λεει. (ενα μαστ που ολοι πρεπει να ακουσουν,αλεφαντικοι και μη)
Μανιακε βαλε υπογραφη "ο αλεφας ξερει τι λεει"
Να μην το ξεχναμε και μπαινουμε ασκοπα σε συζητησεις και αντιπαραθεσεις.
Να μην το ξεχναμε και μπαινουμε ασκοπα σε συζητησεις και αντιπαραθεσεις.
- kataramenos5
+++++
Ουτε για β' ο Σαλπι και μετά το γκόλ παικταρα 
soflodoras έγραψε: http://www.youtube.com/watch?v=Zksu2gRqUEA
Φυσικα και ξερει τι λεει. (ενα μαστ που ολοι πρεπει να ακουσουν,αλεφαντικοι και μη)

καλημέρα και καλη εβδομάδα, η οποία μεταγραφικά θα αρχίσει πολύ καλά 
τι είπε ο Χουμπ, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, δηλαδή σας παρακαλώ καλοί μου κύριοι, κάντε μια μπαμ μεταγραφή για μπροστά, μαζί σου είμαστε Χουμπ

τι είπε ο Χουμπ, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, δηλαδή σας παρακαλώ καλοί μου κύριοι, κάντε μια μπαμ μεταγραφή για μπροστά, μαζί σου είμαστε Χουμπ

- sourmenetes
- Moderator
Λογικα αυτη θα ειναι η εβδομαδα των εξελιξεων.Για να δουμε..
Ή που θα πεσουν ολες μαζι ή που δε θα πατησει κανεις...

Ή που θα πεσουν ολες μαζι ή που δε θα πατησει κανεις...

-
Γιατι δυσκολα βρισκεις αντικαταστατη σε τοσο κομβικους παικτες ( Τζιμπουρ, Αμπντουν). Οσο βρηκαν για το Μιραλας, ή εμεις για τον Βιερινια, αλλο τοσο θα βρουν και τωρα.Parolos έγραψε:Για τον gay και τον Αμπντούν που είπαν μερικοί..
Θελει πολυ ψαξιμο, πολλα λεφτα, και ακομα και αν τον βρεις, με δεδομενο οτι η προετοιμασια ξεκινησε, θα αργησει να δεθει με την ομαδα.
Επισης σε καθε περιπτωση:
1. Χανει το πλεονεκτημα του σταθερου κορμου παικτων ο γαυρος
2. Δινει και στους υπολοιπους το μηνυμα οτι κατι δεν παει καλα για να φευγουν οι δυο καλυτεροι παικτες περυσι
3. Μηπως ειναι ενα προμηνυμα και για την υποθεση Τζιμπουρ;
- sourmenetes
- Moderator
Σωστα οσα λεει ο αδελφος απο πανω σημειωστε λιγο και το νουμερο που ακουγεται οτι θα εισπραξει ο γαυρος,εαν πουληθει ο αμπντουν.
Γυρω στο 1.5.
Συγκρινετε το λιγο με αυτο του μαυριας και του αντελινο..Η πληρης παραλογισμος ή καλο και κακο deal.
Γυρω στο 1.5.
Συγκρινετε το λιγο με αυτο του μαυριας και του αντελινο..Η πληρης παραλογισμος ή καλο και κακο deal.
- Mario Jardel
Κανα νεο σημερα; Αντι για Κασερες θα παρουμε Πικε; Μηπως τον Τσαβι για 10; Και Ρουνει για φορ;