Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo G4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από theo G4 »

fiorentinos έγραψε:Για τον Sobota έλεγαν ότι ενδιαφερθήκαμε πριν κλείσει ο Lucas.

Όσο για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο Civelli με τον Forlin είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Forlin πράγματι φέρνει σε Vitor ενώ ο Civelli είναι ψηλός με καλή κεφαλιά, πολύ στενά μαρκαρίσματα και δυνατές μονομαχίες. Πάντως και οι δύο είναι από το "πάνω" ράφι!!!!

Υπάρχει επίσης ο David Mateos (επίσης σε στυλ Civelli) που έμεινε ελεύθερος από την Castilla και είχε αρκετές συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα της Real. Είναι αυτός που είχε έρθει ως δανεικός στην ΑΕΚ πριν 2 χρόνια.

Και τέλος υπάρχει και η περίπτωση παλιού μας γνώριμου που θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του τις επόμενες μέρες....
Μαλεζάς ???
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Contreras ????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sotos
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Θέλουμε παίκτη από γαύρο
Contreras χμμμ κολαει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

theo G4 έγραψε:Contreras ????? :lol: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D

Ο Μπαλάφας ανανέωσε με την Goverla αφού παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία γιατί έπεσε άλλη ομάδα λόγω χρεών. Και ο Μαλεζάς δύσκολο! :geek: :geek: :geek:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Παλιός γνώριμος;;; Μπιζέρα;;; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Την τρίτη πάντως παρουσιάζεται και η ριγέ στολή. Επίσης τη Δευτέρα άν δεν κάνω λάθος, βγαίνει η οριστική απόφαση για τις τούρκικες ομάδες :? :? :?

ΥΓ: Ο Ντόλμπεργκ δεν παίζει ακόμα ε; :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Parolos έγραψε:
K_geo έγραψε: Civelli σίγουρα ψηλός, δυνατός και τσαμπουκαλής, αλλά αυτό έχει και το ανάλογο τίμημα (>1εκ. συμβόλαιο λογικά).
650.000 έπαιρνε στην Nice. Άμα του δώσουμε κάνα 700άρι πιστεύω ο παίχτης έρχετε. Τον Forlin να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω , εφόσον είναι βασικός στην Εσπανιόλ θα είναι αμυντικάρα. Το θέμα είναι οτι βλέποντας το ύψος του, δε νομίζω να είναι αυτό που ψάχνουμε. Χρειαζόμαστε έναν ψηλό.
Προτιμώ Civelli που είναι άπιαστος στα ψηλά και σκοράρει και συχνά με κεφαλιές στα στημένα. 6 γκολ θα σου κάνει.
μπορεις να μου πεις ποιες πηγες αναφερουν τοσο μεγαλο νουμερο? εγω θυμαμαι ειχα διαβασει οταν ειχε παει στην νις οτι θα επερνε κοντα στα 400.

παντως προσωπικη αποψη και επειδη και τους δυο τους εχω δει σε παρα πολλα παιχνιδια αγωνιζομενους,ο φορλιν ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Χαχαχαχα!!!Μάλλον όχι και τόσο παλιός! Γιατί περιμένω να ακούσω Ουντέζε και Βόκολο σε λίγο!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

έλα ρε. Μάρκος Αντονιο εννοεί ο παίχτης!εξάλλου φέτος δεν ακούστηκε! :mrgreen:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

κεντρικός αμυντικός, τον έχω έτοιμο, ΠΑΠΑσταθόπουλος :opaokara: :opaokara: :opaokara:

μακάρι να ερχότανε πίσω ο Μαλεζάς, αλλά δύσκολο. Από Ρωσία θα βρεθεί στόπερ, όπως έγινε και με τον Σίντελφεν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando, να πώ την αλήθεια, εγώ το 1 μύριο το συμπεραίνω απο 2 δεδομένα:
1) απο φόρουμ της Μίλαν όπου ήταν υποψήφιος μεταγρ. στόχος (εκεί μιλάνε για 2 μύρια!)
2) απο το ακατανόμαστο :D

Και εγώ απο τα λίγα που έψαξα απο εχθές, νομίζω ότι ο Φορλίν είναι καλύτερη περίπτωση ΚΑΙ λογω ηλικίας, αλλά μου φέρνει καρμπόν σε Βιτόρ....

ΥΓ: μάρκος αντόνιος το 14 λήγει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω να τις βαλω τις μπριζες μου.
Τον ινιγκο που επαιζε βασικος στη 15η γραναδα τον φαγαμε ενω τον φορλιν που επαιζε στη 13η εσπανιολ που τερματισε δυο ποιντς παραπανω τον εχουμε (?)(ΠΑΟΚεισαι)για παικταρα?
Μπορει να ειναι παικταρας ο φορλιν αλλα με τη γλωσσα των αριθμων που μιλανε καποιοι η διαφορα δε βγαινει.τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλη.
Υγ.μηπως παλιος γνωριμος ειναι ο κυργιακος?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πολύ πιθανό ακούγεται ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε:Εγω να τις βαλω τις μπριζες μου.
Τον ινιγκο που επαιζε βασικος στη 15η γραναδα τον φαγαμε ενω τον φορλιν που επαιζε στη 13η εσπανιολ που τερματισε δυο ποιντς παραπανω τον εχουμε (?)(ΠΑΟΚεισαι)για παικταρα?
Μπορει να ειναι παικταρας ο φορλιν αλλα με τη γλωσσα των αριθμων που μιλανε καποιοι η διαφορα δε βγαινει.τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλη.
Υγ.μηπως παλιος γνωριμος ειναι ο κυργιακος?
και τι σχεση εχει ρε μπαρλοου σε ποια ομαδα επαιζε ο καθενας?ακομα και απο ομαδες κατωτερης κατηγοριας μπορεις να βρεις παικταραδες.
και μιλαμε για εναν παικτη 25 χρονων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”