οχι φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αν τυχω με καμια ζουλντε βαρεγκεν και δεν περασω εγω θα κραζω οσο ποτε αλλοτε γιατι τοσα χρονια το ιδιο και δεν εχουν μαθει απο τα λαθοι τους δηλαδη τοσο στοκοι ειναιdesperando έγραψε:δεν χρειαζετε να εισαι τοσο βιαστικος εχουμε ακομα 40 ημερες μεχρι την ολοκληρωση της μεταγραφικης περιοδου.paoktzis έγραψε:εγω λεω να το κλεισουμε το ποστ τζαμπα περιμενουμε
ΥΓ παντως τι γουστα θα βγαζαμε αν παιρναμε τους δυο πρωην συμπαικτες της κουλας![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
ο στοχος ειναι το πρωταθλημα....(για μενα οχι ακομα αν δε δω 2 βαρβατες κινησεις)....το τσ λου ειναι μπονους αν κατσει εκατσε./..απο ευρωπη η εισοδος στους ομιλους του ευροπα
moican4 έγραψε:Ουδέν νεότερον...markos4 έγραψε:Μοικαν με την περιπτωση ενος παιχτη που ελεγες την προηγουμενη βδομαδα οτι βρισκεται σε καλο δρομο,
εχουμε κανενα νεοτερο η δεν προχωρησε και πανε για κατι αλλο;
αυτός ο στόχος είναι ένας παίχτης καψούρα ή υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που μιλάμε;; και κάτι ακόμα, είναι ευρωπαίος ή απλά ωραίος

Αφού δεν υπάρχει "ουδέν νεώτερον" γράψε ρε Γόμαρε κανένα παπατζιλίκι σαν τα χθεσινά...από την απόλυτη νέκρα καλά ήταν και αυτά!!!
περαν οτι δεν μ α ρεσουν οι ισπανοι μπακ....ειναι και μεγαλουτσικος και αυτος κοντος για σεντερ μπακjibbie έγραψε:ο Μαρτσενα εκλεισε πουθενα;
φερτε μπεναγιουν τσαμακ αιμαρ αλ ιντναν ,ρολαν γκομεζ και μπουενο απο ουρουγουαη κατω των 20 ε Παμπλο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 12 Ιούλ 2013, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
μια και λεμε για αμυντικους,εγω θα το ξαναγραψω ο φορλιν ειναι ελευθερος. πανε ρε ζηση και κλειστον χθες
ναι ρε χιτ, οκ ουδέν νεώτερον, απλά να μας πει είναι ευρωπαίος, ωραίος ή πολύ ωραίος για να τρελαθούμε τελείως, άντε και έχω 10 tsar bomba στην κατάψυξηhitman έγραψε:Αφού δεν υπάρχει "ουδέν νεώτερον" γράψε ρε Γόμαρε κανένα παπατζιλίκι σαν τα χθεσινά...από την απόλυτη νέκρα καλά ήταν και αυτά!!!

moras 500 / forlin 600 ή civelli 1,2? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 12 Ιούλ 2013, 23:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μόρας 500;;; Πρέπει να αστειεύεστε. Τουλάχιστον 700 πρέπει να μας σκάσει για να τον πάρουμε.