Κλήρωση Πρωταθλήματος SuperLeague 2013-14
Re: Κλήρωση Πρωταθλήματος SuperLeague 2013-14
πολύ καλή η κλήρωση. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα μου φάνηκε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε όλες τις ομάδες.
κοιτάξτε λίγο από πάνω μέχρι κάτω το πρόγραμμα και πείτε μου αν βλέπετε κανένα ντέρμπι, μόνο ο ολυμπιακός υπάρχει, κανένας άλλος; είναι σαν πρωτάθλημα σκωτίας
θετικό ότι όταν θα είναι φουλ ζέστη και θα έχουμε μάχη στην ευρώπη, για να μπούμε ομίλους, παίζουμε με εύκολους αντιπάλους εδώ

θετικό ότι όταν θα είναι φουλ ζέστη και θα έχουμε μάχη στην ευρώπη, για να μπούμε ομίλους, παίζουμε με εύκολους αντιπάλους εδώ
"έχουμε κλείσει το σκόκο, τέζα και ο danirifle".stelyk έγραψε:αυριο ξυπνας να διαβασεις καμμια καινουρια μεταγραφη, δεν εχουμε κανει καμμια τεζα και ο danirifle![]()
![]()
![]()
μισογεμάτο το ποτήρι!!

αμα κλεισουμε σκοκο ολοι τεζα θα μαστε αν πλι δεν κανουμε μεταγραφη την παλευουμε

danirifle έγραψε:28η αγωνιστική ΠΑΟΚ - γαύρος , η ΤΟΥΜΠΑ κοχλάζει και ο ΠΑΟΚ παίρνει το ντέρμπυ για την κορυφή. τέζα τα γαυράκια. την επόμενη κυριακή ρούλης - ΠΑΟΚ. παίρνουμε το διπλό με εύκολο 0-3 και ρίχνουμε το συμπολίτη για να καθαρίσει η πόλη. τέζα και τα λήκια
28 αγωνιστικη κεκλεισμενων θα μαστε τι νομιζεις?
- Dark Angel
ΠΑΟΚ αγωνες 13-14
http://i.imgur.com/rMSgXxs.png[/img]
Προσπαθησα να το ανβασω ως εικονα,αλλα το site δεν το δεχεται
γιατι λεει
Το μέγιστο μέγεθος που επιτρέπετε στις δικές σας εικόνες είναι 800 εικονοστοιχεία πλάτος
http://i.imgur.com/rMSgXxs.png[/img]
Προσπαθησα να το ανβασω ως εικονα,αλλα το site δεν το δεχεται
γιατι λεει
Το μέγιστο μέγεθος που επιτρέπετε στις δικές σας εικόνες είναι 800 εικονοστοιχεία πλάτος
Οπότε το κόβεις λίγο από δεξιά για να είναι λιγότερο από 600 pixels πλάτος:

- kataramenos5
Re: Απ: Κλήρωση Πρωταθλήματος SuperLeague 2013-14
17-08-2013 21:30 με Ξάνθηkarlat85 έγραψε:Ακόμα από ημερομηνίες τίποτα?
Re: Απ: Κλήρωση Πρωταθλήματος SuperLeague 2013-14
Για τριτη και τέταρτη αγωνιστική ενδιαφέρομαι, γιατί έχω άδεια και θα είναι Θεσσαλονίκηkataramenos5 έγραψε:17-08-2013 21:30 με Ξάνθηkarlat85 έγραψε:Ακόμα από ημερομηνίες τίποτα?
- Maximus
Η άδεια θα είναι Θεσσαλονίκη, εσύ που θα είσαι?karlat85 έγραψε: Για τριτη και τέταρτη αγωνιστική ενδιαφέρομαι, γιατί έχω άδεια και θα είναι Θεσσαλονίκη