Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μην ξεχνάτε ότι κλείσαμε Ίδη τον Γιοβανοβιτς
αλήθεια ας μας πει το μέλος μας ο paoki 1985 ποτέ θα φτάσει Αυστρία αυτός!
αχ jumbo που σας. χρειάζεται
αλήθεια ας μας πει το μέλος μας ο paoki 1985 ποτέ θα φτάσει Αυστρία αυτός!
αχ jumbo που σας. χρειάζεται
- Mario Jardel
Λουτσο λεει...Μαλλον ο ΑΡΔ κατι αλλο σκεφτοτανε. Μακαρι να ισχυει βεβαια, αλλα...
ο ινδιάνος είπε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για κάποιον που ήθελε ο ΠΑΟΚ και πριν. Τον χειμώνα θέλαμε Βιερινια, του κάναμε και πρόταση, δεν ήρθε και δεν έρχεται και τώρα, αφού έχει γίνει βασικός και πάει για ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Τον Λούκας τον πείραμε. Έχουν μείνει ο Λάζοβιτς, που μένει ελευθερος από Ζενιτ, και τον ξέρει και ο Χουμπ. και ο Σκόκο που δεν ξέρω αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τον χειμώνα ή απλά οι ΑΡΔ γράφανε έτσι για να γράφουνε. Πάντως η νιουελς ολντ μποις αποκλείστηκε χθες από το λιμπερταδόρες, οπότε μπορεί τώρα να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον ήθελε σίγουρα για τους τελικούς. Το πιο πιθανό και ρεαλιστικό είναι μάλλον ο ΛάζοβιτςPaokPatraG4 έγραψε:Ααααααα.....μην λετε τετοια μεσημεριατικα....Μακαρι να μπορουσε να τον φερει τον παιχταρα ο Ιβαν αλλα λιγακι εως πολυ δυσκολο....αλλα και να μην τον φερει δεν πειραζει ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ρεεεεε!!!!!!K_geo έγραψε:look up
![]()
![]()
- teo4giannitsa
ΟΧΙΙΙΙ !!!!
Νέο συμβόλαιο για Βύντρα
Ο ισπανικός σύλλογος έμεινε ικανοποιημένος από το εξάμηνο του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην ομάδα και αποφάσισε να τον κρατήσει για άλλον ένα χρόνο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2014.
«Ο Λουκάς Βύντρα ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο με τη Λεβάντε. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήρθε στη Λεβάντε τον περασμένο Γενάρη από τον Παναθηναϊκό και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά στελέχη του ρόστερ. Ο Έλληνας διεθνής έχει ήδη πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Λεβάντε, παίζοντας πάνω από 1,350 αγωνιστικά λεπτά», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λεβάντε.
Νέο συμβόλαιο για Βύντρα
Ο ισπανικός σύλλογος έμεινε ικανοποιημένος από το εξάμηνο του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην ομάδα και αποφάσισε να τον κρατήσει για άλλον ένα χρόνο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2014.
«Ο Λουκάς Βύντρα ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο με τη Λεβάντε. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήρθε στη Λεβάντε τον περασμένο Γενάρη από τον Παναθηναϊκό και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά στελέχη του ρόστερ. Ο Έλληνας διεθνής έχει ήδη πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Λεβάντε, παίζοντας πάνω από 1,350 αγωνιστικά λεπτά», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λεβάντε.
- ΑποστόληςΑ
Το όνομα που κυνηγάει καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει απαραίτητα γνωστό μέσω ΑΡΔ.GoMaRoS έγραψε: ο ινδιάνος είπε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για κάποιον που ήθελε ο ΠΑΟΚ και πριν. Τον χειμώνα θέλαμε Βιερινια, του κάναμε και πρόταση, δεν ήρθε και δεν έρχεται και τώρα, αφού έχει γίνει βασικός και πάει για ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Τον Λούκας τον πείραμε. Έχουν μείνει ο Λάζοβιτς, που μένει ελευθερος από Ζενιτ, και τον ξέρει και ο Χουμπ. και ο Σκόκο που δεν ξέρω αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τον χειμώνα ή απλά οι ΑΡΔ γράφανε έτσι για να γράφουνε. Πάντως η νιουελς ολντ μποις αποκλείστηκε χθες από το λιμπερταδόρες, οπότε μπορεί τώρα να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον ήθελε σίγουρα για τους τελικούς. Το πιο πιθανό και ρεαλιστικό είναι μάλλον ο Λάζοβιτς
- Mario Jardel
teo4giannitsa έγραψε:ΟΧΙΙΙΙ !!!!
Νέο συμβόλαιο για Βύντρα
Συμπασχοντας με τον αδερφο, αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο, σας ανακοινωνω οτι σκεφτομαι να αποσυρθω, οχι μονο απο το φορουμ αλλα γενικα οσον αφορα τα τεκταινομενα στον ΠΑΟΚ. Ζουσα με το ονειρο να δω το ΠΑΟΚτσακι στα ασπρομαυρα...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΜΑΤΙΑ... Λουκα μας εδωσες μαχαιρια στην καρδια... ΤΙ ΠΟΝΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Πέμ 11 Ιούλ 2013, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δηλαδή μπορεί να έρθει πάλι ο Κουτσινικούλης;;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Το όνομα που κυνηγάει καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει απαραίτητα γνωστό μέσω ΑΡΔ.GoMaRoS έγραψε: ο ινδιάνος είπε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για κάποιον που ήθελε ο ΠΑΟΚ και πριν. Τον χειμώνα θέλαμε Βιερινια, του κάναμε και πρόταση, δεν ήρθε και δεν έρχεται και τώρα, αφού έχει γίνει βασικός και πάει για ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Τον Λούκας τον πείραμε. Έχουν μείνει ο Λάζοβιτς, που μένει ελευθερος από Ζενιτ, και τον ξέρει και ο Χουμπ. και ο Σκόκο που δεν ξέρω αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τον χειμώνα ή απλά οι ΑΡΔ γράφανε έτσι για να γράφουνε. Πάντως η νιουελς ολντ μποις αποκλείστηκε χθες από το λιμπερταδόρες, οπότε μπορεί τώρα να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον ήθελε σίγουρα για τους τελικούς. Το πιο πιθανό και ρεαλιστικό είναι μάλλον ο Λάζοβιτς
-
Dimg4
pagotatzis έγραψε:αν ήξερα κάτι δεν θά έλεγα;
Εγώ δεν έχω κάνα ξάδερφο στον ΠΑΟΚ ( dj timo)![]()
ξαιβδεν είμαι ο τελευταίος τον μοικανων!
απλά τα σημάδια δείχνουν μεταγραφή!
Τζιμπούρ; Γκοργκιουφ; Λουτσο;
θα ήθελα Λουτσο και Τζιμπούρ!
- Μπαρκαρούτσος
Έχουμε γίνει πολύ πρεζόνια σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο... Άρχισα αυτές τις μέρες να το βλέπω και πάνω μου...
Πού πήγαν οι εποχές που κλείσαμε έναν Nimani τελευταία μέρα και ήμασταν ευχαριστημένοι;
Πού πήγαν οι εποχές που κλείσαμε έναν Nimani τελευταία μέρα και ήμασταν ευχαριστημένοι;
arrwstos έγραψε:Εγώ πάντως μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο φιλικά, προτιμώ απόκτηση ΜΠΑΜ κάποιου φορ και στόπερ (αν ο Κατσουράνης λογίζεται ως χαφ) ή μέσου (αν ο Κατσουράνης λογίζεται ως στόπερ). Νομίζω με Βούκιτς και Λόρενς θα είμαστε καλά στη θέση 10. Πείτε γνώμες ρε παιδιά..
Forlan?ΑποστόληςΑ έγραψε:Το όνομα που κυνηγάει καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει απαραίτητα γνωστό μέσω ΑΡΔ.GoMaRoS έγραψε: ο ινδιάνος είπε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για κάποιον που ήθελε ο ΠΑΟΚ και πριν. Τον χειμώνα θέλαμε Βιερινια, του κάναμε και πρόταση, δεν ήρθε και δεν έρχεται και τώρα, αφού έχει γίνει βασικός και πάει για ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Τον Λούκας τον πείραμε. Έχουν μείνει ο Λάζοβιτς, που μένει ελευθερος από Ζενιτ, και τον ξέρει και ο Χουμπ. και ο Σκόκο που δεν ξέρω αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τον χειμώνα ή απλά οι ΑΡΔ γράφανε έτσι για να γράφουνε. Πάντως η νιουελς ολντ μποις αποκλείστηκε χθες από το λιμπερταδόρες, οπότε μπορεί τώρα να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον ήθελε σίγουρα για τους τελικούς. Το πιο πιθανό και ρεαλιστικό είναι μάλλον ο Λάζοβιτς
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
όχι τώρα θυμήθηκα αυτό το κελεπούριXTT έγραψε:Forlan?ΑποστόληςΑ έγραψε:Το όνομα που κυνηγάει καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει απαραίτητα γνωστό μέσω ΑΡΔ.GoMaRoS έγραψε: ο ινδιάνος είπε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για κάποιον που ήθελε ο ΠΑΟΚ και πριν. Τον χειμώνα θέλαμε Βιερινια, του κάναμε και πρόταση, δεν ήρθε και δεν έρχεται και τώρα, αφού έχει γίνει βασικός και πάει για ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Τον Λούκας τον πείραμε. Έχουν μείνει ο Λάζοβιτς, που μένει ελευθερος από Ζενιτ, και τον ξέρει και ο Χουμπ. και ο Σκόκο που δεν ξέρω αν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον τον χειμώνα ή απλά οι ΑΡΔ γράφανε έτσι για να γράφουνε. Πάντως η νιουελς ολντ μποις αποκλείστηκε χθες από το λιμπερταδόρες, οπότε μπορεί τώρα να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον ήθελε σίγουρα για τους τελικούς. Το πιο πιθανό και ρεαλιστικό είναι μάλλον ο Λάζοβιτς
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
http://www.transfermarkt.de/de/martin-z ... 62570.html
του φορλάν έχει παιχτεί, και μάλιστα ότι τον έκανε ψυστήρι ο Πάμπλο
- ace79grpaok
επειδη ειμαι και εγω πρεζακι με τις μεταγραφες ,και σημερα αποφασισα οτι δεν παει αλλο και πρεπει να αρχισω αποτοξινωση .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΙΚΑΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ Ο ACE79GRPAOK ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταξυ μας με κανεναν νινη την βλεπω να την βγαζουμε,αν και θελω λαζοβιτς.!!!!!!
ΟΧ ΟΧΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΕΙΜΑΙ Ο ACE79GRPAOK ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταξυ μας με κανεναν νινη την βλεπω να την βγαζουμε,αν και θελω λαζοβιτς.!!!!!!
ΟΧ ΟΧΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!