Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από K_geo »

Tziolis 1.93
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο κατσικας ειναι γυαλινος θα ειναι ρισκο να μην αποκτηθει αλλος,βεβαια υπαρχει και ο γεναρης οποτε ισως και να εχεις δικιο.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Εγώ πάντως μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο φιλικά, προτιμώ απόκτηση ΜΠΑΜ κάποιου φορ και στόπερ (αν ο Κατσουράνης λογίζεται ως χαφ) ή μέσου (αν ο Κατσουράνης λογίζεται ως στόπερ). Νομίζω με Βούκιτς και Λόρενς θα είμαστε καλά στη θέση 10. Πείτε γνώμες ρε παιδιά..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γενικα ειναι καλο οι παικτες που θα αποκτηθουν να μην αγωνιζονται αποκλειστικα σε μια θεση για να μπορουμε να κανουμε σωστα το ροτεισον γιατι φετος και τα 50+ παιχνιδια ειναι μαστ γουιν.
αν θελουμε πραγματικα να χτυπησουμε με αξιωσεις το πρωταθλημα πρεπει να αποβαλουμε σαν οργανισμος αυτη την κακη νοοτροποια που ειχαμε τοσα χρονια ΄΄ελα μωρε χαθηκε ενα ματς αλλα πλει οφ θα μπω΄΄.καθε παιχνιδι πρεπει να ειναι το ιδιο σημαντικο με το προηγομενο και με το επομενο, μονο ετσι θα μαζεψω αρκετους βαθμους για να γινω πρωταθλητης.
αρα νοοτροποιες οτι δεν θελω αλλον αμυντικο ή ειμαι καλα με τον κλαους και τον σαλπι στην επιθεση ειναι περα για περα λανθασμενες.

και ρωταω αν χτυπα ξυλο εχει ο κλαους εναν τραυματισμο για ενα μηνα (δηλαδη τουλαχιστον 4 παιχνιδια πρωταθληματος) και τυχαινει εκεινη την περιοδο εχεις δυο ντερμπη και δυο πολυ δυσκολα παιχνιδια εκτος εδρας δεν ειναι αμαρτια να πας με μονο επθετικο τον σαλπι ή με καμια αλχημεια?το ιδιο μπορω να πω και για την περιπτωση του κατσουρ ή του λουκας. εγω πρωσοπικα δεν θα ηθελα να παω σε μαι τετραδα σημαντικων αγωνων με διδυμο στοπερ λοπεθ-βιτορ και απο πισω τον κατσικα. ουτε θα ηθελα να βασιστω επιθετικα σε τρελολισε-γεωργιαδη.
γι αυτο πιστευω οτι το ροστερ χρειαζετε ακομα τρεις τουλαχιστον ποιοτικοτατες προσθηκες
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

3 προσθήκες είναι ιδανικό. Εννοώ 3 παιχταράδες σε άμυνα και επίθεση, ή έστω 2 παιχταράδες μπροστά και μια καλή κίνηση στην άμυνα.

Υπάρχει και ο Γενάρης για διορθωτικές κινήσεις και κάλυψη κενών.

Βέβαια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βγούμε το Γενάρη στο μεταγραφικό παζάρι με πολύ χρήμα ( όχι προερχόμενο από την τσέπη του Ιβάν ;) ) και να αποκτήσουμε παίκτες στις θέσεις που θα υπάρξουν αποχωρήσεις το επόμενο καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:Tziolis 1.93

1.89
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προτιμώ επιτελικό χαφ, όπως ήταν ο Ivic, αλλά ακόμη καλύτερον σε αξία. Εκεί πρέπει να πέσουν τα λεφτά. Και όταν λέω ΧΑΦ εννοώ ΧΑΦ, όχι χαζομάρες του τύπου: παίκτης πίσω από το φορ, όπου οι περισσότεροι εννοούν περιφερειακό φορ. ΧΑΦ που να μοιράζει, να απλώνει το παιχνίδι, να δίνει assist και να σκοράρει. Δεν υπάρχουν πολλοί καλοί, και όσοι υάρχουν κοστίζουν. Τα δύο φορ μια χαρά είναι και με την προσθήκη του Γιάννου είμαστε πλήρεις. Θα προτιμούσα το δεύτερο πακέτο να πέσει σε cb και το τρίτο σε αριστερό εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Λοιπον για να πω κι εγώ τα δικά μου..καταρχήν όταν λες πάω για πρωτάθλημα πρεπει ο πάγκος σου να είναι γέματος ..σωστά γεμάτος... Ο παγκος "δινει" πρωταθληματα..Να μην σε κρεμασει ποτε..Μην σκασουν πχ 2 τραυματισμοί (μακρυααααα) και μια τιμωρία μαζι και αναγκαστει να μπει να παίξει ο μοικαν και ο σουρμεν.. Με τρια σέντερ μπακ και μάλιστα τον ενα αποδεδειγμένα ευπαθή,ρισκαρεις..γιατί ο κατσουρ ηδη λογίζεται ως μπαλαντέρ μεταξύ κέντρου-αμυνας οποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβει .. Κάπως ετσι βλεπω την κατασταση και στην επιθεση ..

YΓ 1.. Πιστεύω οτι πέρα απο τα μπαμ θα έρθουν και παίκτες για να κλείσουν τρύπες
ΥΓ 2. Ο Λάζαρ είναι παιχταρα και φέτος που έχουμε κόουτς θα παίξει πολύ τοπι
ΥΓ 3 Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτός ο τσανδαρης με ψιλοαρεσει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε Πόντιε βραδυφλεγή φιτίλι έβαλες ?Αργούμε..
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Σήμερα σε πρωτοσέλιδο γράφει ότι προτάθηκε ο Lucho González!! Είναι πλέον 32 αλλά είναι τεράστιο όνομα...Αν και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για αρχιμανδρίτη :evil: :redcard:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από karlat85 »

Για τον λουτσο είναι πια αυτά τα πρωτοσέλιδα
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ θα προτιμούσα μία επένδυση σε κεντρ.αμυντικό τύπου Κουρμπέλη, γιατί ακόμα και με τον Κατσουρ εκεί, τον Κατσικά δεν τον εμπιστεύομαι. Εάν Βούκιτς και Λόρενς (τον Πέλκα δεν τον υπολογίζω γιατί θεωρώ οτι θα πρέπει να πάει δανεικός φέτος για να δέσει και να πάρει παιχνίδια) καλύψουν το 10, τότε το μπαμ μπουμ καλό θα ήταν να παίζει και σε τουλάχιστον μία θέση εξτρεμ.

Για επιθετικό συμφωνώ οτι με Κλάους Σάλπι δεν μπορείς, γιατί θα υπάρξουν ματς που το Σάλπι μπορεί να τον θες δεξιά ή άλλα ματς που θα θες δυο φορ μπροστά και οι δυο τους δεν νομίζω οτι κολάνε. για το Γιάννου, σαφώς κρίνεται τώρα από τον Στρατηγό, αλλά εάν έπρεπε να μαντέψω τώρα, μάλλον πάλι για δανεικό το βλέπω.

Αριστερά θα ήθελα να δω ευκαιρίες στον Πόποβιτς και νομίζω θα τις πάρει.

Λαζάρ πιστεύω φέτος θα παίξει μπαλάρα με το Στρατηγό, πέρσυ ήταν χαμένος - ζαλισμένος από τη μπόχα που ανέδυε ο γδβοσκός.

Κοινώς...επένδυση CB, μπαλαντέρ 10αρι μπαμ μπουμ, επιθετικός με διαφορετικά στοιχεία από Κλάους, να κάνει δλδ και παιχνίδι. Χωρίς να είμαι ειδικός, ένας Μούσλι που να έχει το γκολ.

ΥΓ. Το Μάνταλο γιατί δεν τον χτυπάμε τώρα που έχουμε και ανταλλάγματα να δώσουμε; όσες φορές τον έχω δει, φαίνεται να ξέρει μπάλα και έχει και τσαγανό.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Κι εμένα μου αρέσει ο Μάνταλος, πολύ καλός παίκτης. Βέβαια δεν μπορούμε να παίρνουμε όλους τους καλούς παίκτες χωρίς προγραμματισμό, αλλά σε αυτή την θέση θα ήθελα άλλον έναν νεαρό φέρελπι. Πρώτα απ'όλα η προσοχή μας πρέπει να είναι στα δικά μας παιδιά όμως. Κι εμείς δεν ξέρουμε τί έρχεται από πίσω...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από karlat85 »

θα προτιμούσα τον μάνταλο τον διαιτητή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”