Βιβλία
Re: Βιβλία
Αν και μουσική, θα έλεγα το τελευταίο Symphony X - "Iconoclast"
Για βιβλία, κυρίως ιστορικά (και μυθιστόρημα και ιστορίας) και fantasy.
Απλά επειδή με την επιτυχία του GoT-ASOIaF αρχίζουν και μεταφράζονται πολλές νέες εκδόσεις, καλό είναι να ακούγονται και μερικές γνώμες για να μην παίρνουμε ό,τι λάχει.
Πχ Rothfuss έχει διαβάσει κανείς;
Για βιβλία, κυρίως ιστορικά (και μυθιστόρημα και ιστορίας) και fantasy.
Απλά επειδή με την επιτυχία του GoT-ASOIaF αρχίζουν και μεταφράζονται πολλές νέες εκδόσεις, καλό είναι να ακούγονται και μερικές γνώμες για να μην παίρνουμε ό,τι λάχει.
Πχ Rothfuss έχει διαβάσει κανείς;
Πάντως τα fantasy/science fiction πωλούνται σε υπερβολικές τιμές. Ευτυχώς έχω βρει κάποιον κολλημένο με τεράστια βιβλιοθήκη και μπόρεσα επιτέλους να διαβάσω DUNE για παράδειγμα. Πωλούνται σε απλησίαστες για τα δεδομένα της εποχής τιμές.
- Μπαρκαρούτσος
Την σειρά A Song Of Ice And Fire δεν μπορώ να διανοηθώ να την πάρω.. Το πρώτο έχει 16-18 ευρώ και τα άλλα από 24 μέχρι 30 παρά κάτι... *άμησέ τα, θα περιμένω 5 χρόνια για να δω τι θα γίνει ενώ άλλοι θα τα έχουν διαβάσει!
- Μπαρκαρούτσος
Σοβαρά;;
Μια χαρά τότε!! Δεν έχω θέμα με τα Εγγλεζικά, είναι σαν δεύτερη μητρική μου γλώσσα..
Θα κάνουμε ένα συμβούλιο με τη μάνα μου που βλέπουμε μαζί το Game Of Thrones και οψόμεθα..
Ευχαριστώ nico!
Μια χαρά τότε!! Δεν έχω θέμα με τα Εγγλεζικά, είναι σαν δεύτερη μητρική μου γλώσσα..
Θα κάνουμε ένα συμβούλιο με τη μάνα μου που βλέπουμε μαζί το Game Of Thrones και οψόμεθα..
Ευχαριστώ nico!
Το The Malazan Book of the Fallen ξεκίνησα να το διαβάζω στα αγγλικά (Ebook) αλλά το παράτησα προς το παρόν γιατί με δυσκόλεψε λίγο. Τώρα διαβάζω το GoT 1 και 2 που δεν τα είχα διαβάσει (ξεκίνησα απο το 3 λόγω τηλεοπτικής σειράςbane1980 έγραψε:Καιρό έχει να γράψει κανείς εδώ...
Οπότε ρίχνω δίχτυα μπας και...
Έχει διαβάσει κανείς το The Malazan Book of the Fallen?
Έλεγα μπας και μαζευόμασταν οι GoT addicts και το γενικεύαμε και λίγο σε άλλα διαμάντια του είδους.

Το Malazan Book of the Fallen το έχεις διαβάσει?
αξίζει?
εγώdimbar έγραψε:Οποιος θέλει e-book στα αγγλικά όποιο κι αν είναι αυτό ας μου το πεί να του το στείλω.

όχι αλλά το είδα πριν λίγες μέρες και σκεφτόμουν να το πάρωMANIAKOS έγραψε:του νταν μπραουν το ινφερνο το χει διαβασει κανεις>
φορμάτ δεν έχω πρόβλημα το reader διαβάζει σχεδόν τα πάντα οπότε είτε ebup ή pdf. Απο βιβλία τι έχεις?
Οτι best-seller εχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 3 χρόνια, fiction και nonfiction και περίπου 20.000 τίτλους ακόμα από ότι μπορείς να φανταστείς.Αν εχει κυκλοφορήσει βιβλίο ή περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή δύσκολα να μην το έχω.ΜΟΝΟ Αγγλικά όμως.Τα Ελληνικά μου είναι ελάχιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τετ 10 Ιούλ 2013, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

να μην έχουμε pm να τα πούμε αναλυτικά

δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα τίτλο, ,εχεις να προτείνεις κάτι?
το τσατ αλήθεια λειτουργεί?