Σιγουρα...απο αυτες ειναι η βασω.....χαχαχαχαχαχαχαguardian4 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιος.. Ετσι γινεται, παω και στοιχημα.![]()
maceio έγραψε: Γυναικα:¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
Βιερινια: Γυναικα , μην πουλας τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ. Σου εχω εξηγησει δεν με αφηνουν να φυγω. Ειπαμε , θα παμε Ελλαδα , αλλα δε θα κανω και τον αναπηρο για να μ αφησουν. Αυτα ειναι καραγκοζηληκια. ΚΑι το ΠΑΟΚτσακι να το προσεχεις και δε θα πηγαινει στη μανα σου να το κανετε μαμοθρευτο. Αντε να πουμε, δυο προπονησεις ειχα σημερα.
Γυναικα: Μα αντελινο μου, μη φωναζεις. Αφου ξερεις πως εγω σε στηριζω οτι και να επιλεξεις. Φετος ισως παρει ομως ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα, εχει και κανονικο προπονητη.
Βιερινια: Για μενα προπονητης ειναι μονο ο Σαντος. Και χτυπα και κανα φραπε, κανε και καμια δουλεια, μπιρι μπιρι ακομα δεν εκατσα να πουμε.
Γυναικα: Μα για σκεψου τι ωραια που εκανες τα ντιρλαντα ντα στο γαυρο μες το καραισκακι και ξερνουσαν οι αμυντικοι στο γκαζον. Σκεψου τα εμεις μαζι για μια ζωη.
Βιερινια σιγοψιθυριζει: Τσεκαρε εδω, ενα τσιγαρο δεν μπορουμε να κανουμε με την ησυχια μας..
Γυναικα. Τι ειπες ντριπλαδορε της καρδιας μου?
Βιερινια : Τιποτα, τιποτα, τι εχει να φαμε? (και καπακι γραφει sms)Mr. Ivan bring me to PAOK, to go ch.league. Bring me to see how good tentwnei in Toumpa to sentoni. Here is shit.
Παιζει να μην κανει κιχ ο μικρος μεσα στο σπιτι οταν μιλαει η βασω!


