Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Thanix »

guardian4 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιος.. Ετσι γινεται, παω και στοιχημα. :lol:
maceio έγραψε: Γυναικα:¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨

Βιερινια: Γυναικα , μην πουλας τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ. Σου εχω εξηγησει δεν με αφηνουν να φυγω. Ειπαμε , θα παμε Ελλαδα , αλλα δε θα κανω και τον αναπηρο για να μ αφησουν. Αυτα ειναι καραγκοζηληκια. ΚΑι το ΠΑΟΚτσακι να το προσεχεις και δε θα πηγαινει στη μανα σου να το κανετε μαμοθρευτο. Αντε να πουμε, δυο προπονησεις ειχα σημερα.

Γυναικα: Μα αντελινο μου, μη φωναζεις. Αφου ξερεις πως εγω σε στηριζω οτι και να επιλεξεις. Φετος ισως παρει ομως ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα, εχει και κανονικο προπονητη.

Βιερινια: Για μενα προπονητης ειναι μονο ο Σαντος. Και χτυπα και κανα φραπε, κανε και καμια δουλεια, μπιρι μπιρι ακομα δεν εκατσα να πουμε.

Γυναικα: Μα για σκεψου τι ωραια που εκανες τα ντιρλαντα ντα στο γαυρο μες το καραισκακι και ξερνουσαν οι αμυντικοι στο γκαζον. Σκεψου τα εμεις μαζι για μια ζωη.

Βιερινια σιγοψιθυριζει: Τσεκαρε εδω, ενα τσιγαρο δεν μπορουμε να κανουμε με την ησυχια μας..

Γυναικα. Τι ειπες ντριπλαδορε της καρδιας μου?

Βιερινια : Τιποτα, τιποτα, τι εχει να φαμε? (και καπακι γραφει sms)Mr. Ivan bring me to PAOK, to go ch.league. Bring me to see how good tentwnei in Toumpa to sentoni. Here is shit.
Σιγουρα...απο αυτες ειναι η βασω.....χαχαχαχαχαχαχα
Παιζει να μην κανει κιχ ο μικρος μεσα στο σπιτι οταν μιλαει η βασω! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

ΠΗΓΗ: http://www.foyska.com
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. είναι κοντά στο να κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου αποκτώντας στην σούπερ σταρ Λόλα Πιανόλοβα.Σε λίγο περισσότερες λεπτομέριες.
Εικόνα

Παπά θέλατε , φάτε τον και καλή χώνεψη :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ωραια η Χαλκιδικη παντως..το Σαββατο θα την τιμησει κ ονομα που χει ακουστει εντονα για ΠΑΟΚ. ελπιζω η παρουσια του στην πολη να σχετιζεται και με πιθανη συνεργασια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατ' εμέ δεν μπορεί να επιστρέψει τώρα ο Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι καλό για την επαγγελματική του καριέρα. Θα θεωρηθεί σαν αποτυχία να στεριώσει σε μια μέτρια ομάδα της Γερμανίας. Ο Βιερι πρέπει να επιδιώξει να πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα και όχι να γυρίσει στην Ελλάδα. Μετά τα 30 μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ πως δεν είναι καλό να επιστρέψει. Ούτε για τον ίδιο ούτε για εμάς. Πάμε γι άλλα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε παιδιά, αλλά είναι καλό για την οικογένεια
και ένας άντρας, πάντα πρέπει να βάζει την familia πάνω απο τον εαυτό του! :D :lol: :lol:

ΥΓ: σοβαρά τωρα, ποιος θα πάει σαβ. χαλκιδική; μην πάμε τώρα και στηνόμαστε στη μέση του δρόμου.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Παικτης που δινει καποιος 7 εκατομυρια ευρω για την παρτη του μονο πισωγυρισμα δεν το λες.
Και οι μανατζερ ξερουν καλα τι παιζει.Δεν ειναι σαν και εμας τους γκαουγκανους.Αλλωστε στον ΠΑΟΚ του Ιβαν θα ερθει.Δε θα παει στην Ουγκαντα για μπαλα.Ξερει ο ποδοσφαιρικος κοσμος τι θα πει αυτο.

υγ.μετα τα 30 τι να τον κανω?

Αποστολε ο Βιειρινια ειναι καθολικος προτεσταντης....μας κανει?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κακουλη
Το θεμα ειναι να μπαινουν σε καλουπι.οχι σαν τους μουσλι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τι ρε; 7-4,5=2,5.
Δηλαδή θα δώσουμε 2,5 εκ. για να...αδυνατίσει;
να τον στέλναμε στα Gilli diet με 30 το μήνα αν ήταν έτσι ρε.....

Ιβάν σου τρώνε τα λεφτά ρε! ξύπνα!2,5 εκκατομύρια αδυνάτισμα ρε!

:mrgreen:

ΥΓ: Καθολικός Προτεστάντης υπάγεται στην κατηγορία Β, όπου θα χρειαστεί επανεξέταση του θέματος και απόφαση της Ιερας Συνόδου με την καθοδήγηση (ποιύ άλλου;) του Εφραίμ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ανακοινώστε επειγόντως μεταγραφή, έχουν καεί μυαλά στο Paokmania
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πες το ψέματα

εγώ πάντως δεν την παλεύω άλλο. θα πάω να περιμένω μου φαίνεται στο δρόμο για Χαλκιδική! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Τώρα που λέγεται ότι εγκατέλειψε την περίπτωσή του ο gay λέω να πάμε να χτυπήσουμε Morgan Amalfitano :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Αυτό κι αν είναι τρύπημα! Και κατάλληλος παίκτης!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ε όχι και μπαμ ο αμαλφιτανός

σέντερ μπακ για να παίξει βασική δε χρειάζεται να είναι μπαμ
επιθετικός και δεκάρι όμως για να αφήσουν στον πάγκο κλάους και βούκιτς, πρέπει να ναι πάταγοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 09 Ιούλ 2013, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

δεξι χαφ εξτρεμ ειναι οχι σεντερ μπακ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”