Αντελίνιο; πές αλεύρι...

η πεθερά σου σε γυρεύει!
maceio έγραψε: Γυναικα:¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
Δε χρειάζεται διαβατήριο. Και με δίπλωμα οδήγησης μπορεί να ταξιδεψει, που λέει ο λόγος, εντός ζώνης χωρών Σένγκεν...Χωρικός έγραψε:Ο Αντρέ Βιερίνια είναι στην Χαλκιδική λέμε!ας του κλέψεικάποιος το διαβατηριο να μη μπορεί να φύγει!
Σήμερα άκουσα απο αρειανο αυτήν ακριβώς την έκφραση στην αρχή είπε ότι δεν έβαλε ΛΕΦΤΑ μετά με είπε ότι ειναι μαύρα για να καταλήξει ότι του τρώνε τα ΛΕΦΤΑ βρυζας ζαγορακηςK_geo έγραψε:έλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!
αυτός σου κάνει;;john4serres έγραψε:δεν θελουμε μεταγραφες ρε !!!
ονοματα θελουμε , ενα παπατζιδικο ονομα , αιντε !!!
Διαχρονικά στην εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών, τα παίγνια αποτελούσαν (και αποτελούν) τη "βιτρίνα" του κάθε πολιτισμού. Αυτοί είμαστε φίλε μου.....rainmaker έγραψε:Γενικά όσο περνάνε τα χρόνια, καταλαβαίνει και ο πιο αδαής οτι δεν είναι μόνο λόγω οπαδικής ζήλειας ή κόντρας τα όσα λέγονται. Είμαστε γενικά για τον π...ο κοινωνία. Μίρλα γκρίνια αρπαχτή, λεζάντα και άποψη. ΈΛεος με τις εξυπνάδες