Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ααα δεν ξέρω αν το έγραψα αλλά κάτι άκουσα για κάποιον Βιεϊρίνιδη από το Κιλκίς
καλα αν ερθει ο βιερινιδης που σημαινει οτι ο λουκας θα φαει παγκο διπλο πανηγυρι μια και καλη για μενα
-
Χαχα φαντάζεσαι; Μην ξεχνάς όμως ότι θα μπορούν να παίξουν και στις δυο πλευρές! Άρα (θεωρητικά πάντα) θα είχαμε τρέλα πανυγηρια και σίγουρο πρωτάθλημα ( ο θεός να το κάνει) από τα Χριστούγεννα !!!!
έλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!

Πάρτε ένα παιχταρά ρε!

-
K_geo έγραψε:έλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!

Άψογος!!!!K_geo έγραψε:έλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!
Μας έχουν πρήξει με τους άμπαλςους!!!
'Ακου πορτογαλο-πόντιος διεθνής!!!

- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:έλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!
Άσε που έχει φτωχό βιογραφικό!
Από τα αζήτητα της Porto, βασικός στον αιώνιο δευτερότριτο της Superleague (με περιττά κιλά κάθε Ιούνιο) και τώρα στον Λεβαδειακό της Γερμανίας, όπου μάλιστα έκανε καιρό για να αρχίσει να παίρνει λίγα παιχνίδια στα πόδια του.
Τραγικός.
-
Ο Αντρέ Βιερίνια είναι στην Χαλκιδική λέμε!ας του κλέψεικάποιος το διαβατηριο να μη μπορεί να φύγει!
Ας μην ξεχναμε την δυναμη της γυναικειας παντοφλας!
¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
Μας το χρωστάει και η π#%τάνα η τύχη, ας λειτουργήσει μια φορά η γυναικεία παντόφλα υπέρ του ΠΑΟΚ!!