Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
απ' οτι καταλαβα και σημερα τιποτα δεν θα εχουμε μεχρι να ερθει το 10αρι θα εχουμε κανει 200 μπαιπας
και τί νομίζεις; αν ήσουν παρών θα τα'λεγα;;moican4 έγραψε:Χωρικέ, αν δεν ήμουν σε διακοπές και στις καλές μου, θα σε μπάναρα για εξύβριση...![]()
περα της πλακας...
αργουμε να ολοκληρωσουμε το ροστερ και σε 20 μερες εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι...
εχουμε κανα νεοτερο με το cas που εχουν προσφυγει οι τουρκικες?
ποτε βγαινει η αποφαση?
αργουμε να ολοκληρωσουμε το ροστερ και σε 20 μερες εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι...
εχουμε κανα νεοτερο με το cas που εχουν προσφυγει οι τουρκικες?
ποτε βγαινει η αποφαση?
εγω που ειμαι και φανταρος εκει θα ειμαι σιγουραK_geo έγραψε:το 10αρι θα έλθει στην σελίδα 424
πιστευω θα ειναι στο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 vol2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Τρί 09 Ιούλ 2013, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K_geo έγραψε:το 10αρι θα έλθει στην σελίδα 424
ολοι μαζι γραφουμε 15 ποστ και φτασαμε στην 424 και ερχεται το δεκαρι
- ace79grpaok
Όσο δεν έρχεται το 10 Άρι τόσο θα βλέπουμε άρθρα για το ποσο ανεβασμένος είναι ο βουκιτς και κτλ κτλ. 
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι, το ξέρω...Black_White_Heart έγραψε:Περιμένουμε και εμείς βρε, λυπησου μας λίγο, και ναι μπορεί να είναι ο Transfer ποιος ξέρει
παντως ενω δεν το νπιστευω ακομα για τζεμπουρ αρχισαν οι χαβουζοφυλλαδες και τα χαβουζοσαιτ να τον αναφερουν για μας δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο