Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Αναλυτικά στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό θα βρεθούν οι: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.
και για πείτε μου τί διαφορές τεράστιες βρίσκετε;;;;; και σημειωτέον όλους αυτούς τους προπονεί κάποιος Μιτσελ
και για πείτε μου τί διαφορές τεράστιες βρίσκετε;;;;; και σημειωτέον όλους αυτούς τους προπονεί κάποιος Μιτσελ
- sourmenetes
- Moderator
Διαφορες και να υπαρχουν δε σημαινει κατι...
Το θεμα ειναι το συνολο.
Ο ΠΑΟΚ με το συγκεκριμενο προπονητη μπορει να εχει ενα παρα πολυ καλο συνολο ακομα και με το υπαρχον ροστερ.Η δουλεια θα φανει στο συνολο.Τι να το κανω να εχω παιχταραδες και να μην εχω συνολο.
Το θεμα ειναι το συνολο.
Ο ΠΑΟΚ με το συγκεκριμενο προπονητη μπορει να εχει ενα παρα πολυ καλο συνολο ακομα και με το υπαρχον ροστερ.Η δουλεια θα φανει στο συνολο.Τι να το κανω να εχω παιχταραδες και να μην εχω συνολο.
σισοκο μπεργκ μπαιραμι ειναι καλη τριαδα μπροστα..αν παρουνε λεφτα απ μαυρια σο θα φτιαξουν καλη ομαδα

Τελικα τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα στον αρη.
Δεν εχουν ουτε λεφτα να αγορασουν τρακτερ και εχουν βαλει τους παικτες για οργωμα !
- kataramenos5
Εχουν νοοτροπια πρωταθλητηΧωρικός έγραψε:Αναλυτικά στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό θα βρεθούν οι: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.
Ή εστω ειχαν μεχρι φετος

T.H.E.O.S έγραψε: Τελικα τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα στον αρη.
Δεν εχουν ουτε λεφτα να αγορασουν τρακτερ και εχουν βαλει τους παικτες για οργωμα !
Γελάμε τώρα αλλά, σε πληροφορώ πως στο ξεκίνημα του Ζαγόρ στον ΠΑΟΚ, επί παράσχου, έχω δει με τα μάτια μου τους τότε γυμναστές του ΠΑΟΚ να παρακαλάνε τους παίκτες να προσέχουν μ αυτά τα λάστιχα, γιατί δεν έχουμε αρκετά για όλους και άμα σπάσουν δε θα μπορούν να προπονηθούν. Τα διπλώνανε μάλιστα στη μέση για να αντέχουν περισσότερη πίεση.
Άστα...
Σας ανακαλώ στην τάξη κύριοι. Είναι δυνατόν να μη βλέπετε τις χαώδεις διαφορές μας με τον πρωταθλητή;;
Μη διανοηθείτε να συγκρίνετε την ομάδα που φτιάχνουμε με τον γαλαξία αστέρων του Σιόβα, του Μανωλά, του Μανιάτη και του Χολέρα.
Θα μπουν στο τόπικ και οι άλλοι που λένε ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα ούτε με σφαίρες και μετά θα μας λένε φαφλατάδες και παπαρολόγους που τολμάμε και λοξοκοιτάμε την πρώτη θέση.
Σςςςς! Σεμνά και ταπεινά κύριοι. Σας πήρε τα μυαλά ο πολυλογάς Ιβάν με τις δηλώσεις του και τολμάτε να κάνετε συγκρίσεις.
Μη διανοηθείτε να συγκρίνετε την ομάδα που φτιάχνουμε με τον γαλαξία αστέρων του Σιόβα, του Μανωλά, του Μανιάτη και του Χολέρα.
Θα μπουν στο τόπικ και οι άλλοι που λένε ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα ούτε με σφαίρες και μετά θα μας λένε φαφλατάδες και παπαρολόγους που τολμάμε και λοξοκοιτάμε την πρώτη θέση.
Σςςςς! Σεμνά και ταπεινά κύριοι. Σας πήρε τα μυαλά ο πολυλογάς Ιβάν με τις δηλώσεις του και τολμάτε να κάνετε συγκρίσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Υπέγραψαν Καστίγιο, Ντίκο και Φατί λέει ο άρηθ.
και λέω ρε για δες τα ερπετουλια που πήραν και παίχτες!
αλλά έκανα λάθος!
απλά είναι 3 απο τους 106!

αλλά έκανα λάθος!

- Μπαρκαρούτσος
Άντε γείτονες πάρτε μια βαθιά ανάσα, άλλοι 103 μείνανε και τέλος!!!K_geo έγραψε:Υπέγραψαν Καστίγιο, Ντίκο και Φατί λέει ο άρηθ.
αλλά έκανα λάθος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

T.H.E.O.S έγραψε:
Τελικα τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα στον αρη.

εγω πάλι νομίζω πως προπονούνται για τάρανδοι
για τα έλκυθρα του Σαντα Κλαους, μηπως πέσει κανα χαρτζιλικι τουλαχιστον από εκεί
σοβαρα τωρα :ugeek:
κατι κυκλοφόρισε πως θα καταργησουν τα παλιά νούμερα από τις φανέλες
όπως και την ελεύθερη επιλογή τους από τους παιχτες
η νέα αρίθμηση,για λόγους τάξης και καλύτερης οργάνωσης,
θα αρχίζει από το νούμερο 107
και θα δίδεται κατ΄αύξοντα αριθμό
σαν την επετηρίδα ενα πράμα
στην περίπτωση τους θα ονομάζεται ερπετηρίδα