Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

ΚΑΡΕΛΙΑ
Ντροπη
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις?
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

"αν ήμουν δημοσιοκάφρος
που παριστάνω τον ΠΑΟΚτσή για να βγάζω το μεροκάματο, γιατί δεν είμαι άξιος για τίποτε άλλο(ούτε για να ξύνω πατσές, ακόμη και τη δική μου), αν ήμουν σκουληκοοπαδός, παριστάνοντας τον φουμαδόρο και τον κάτοικο Τούμπας, που έχω κατασκηνώσει σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ για να τροφοδοτώ και να υποθάλπω και να υποδαυλίζω την μίρλα την αμφισβήτηση και την μοιρολατρεία για κάθε τι ΠΑΟΚτσήδικο, προκειμένου ν'απολαύσω τον αρμαγεδώνα του ΠΑΟΚ, από χθές θα είχαν πάρει φωτιά τα μολύβια μου, τα μπατζάκια μου, οι πατσές μου οι σκουληκοφωλιές μου και όλα τα υπάνθρωπα ένστικτα και αντιλήψεις που εξυπηρετούν ό,τι βρομερότερο υπάρχει στην ανθρώπινη φύση δηλαδή την ιδιοτέλεια και τον ραγιαδισμό."

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... tigos-huub

Δεν εισαι και ο Proin sizigos Ntepis Gkolema για να αρεσεις...

Ασε τον ΠΑΟΚ να πεταξει ελευθερα ρε ΚΑΡΕΛΙΑ
Μην γινεσαι βαριδιο
Kαι για ενα να εισαι σιγουρος
Οταν στραβωσει παλι η φαση οι δικαιωμενοι θα ειναι αλλοι και το βαριδιο εσυ
Εγω τον αφηνω απο σημερα να πεταξει ελευθερος
Αηδιασμενος πλεον
Τα λεμε
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

toumpiotis35 έγραψε:ΚΑΡΕΛΙΑ
Ντροπη
Ειναι κατι που δεν καταλαβαινεις?
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

"αν ήμουν δημοσιοκάφρος
που παριστάνω τον ΠΑΟΚτσή για να βγάζω το μεροκάματο, γιατί δεν είμαι άξιος για τίποτε άλλο(ούτε για να ξύνω πατσές, ακόμη και τη δική μου), αν ήμουν σκουληκοοπαδός, παριστάνοντας τον φουμαδόρο και τον κάτοικο Τούμπας, που έχω κατασκηνώσει σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ για να τροφοδοτώ και να υποθάλπω και να υποδαυλίζω την μίρλα την αμφισβήτηση και την μοιρολατρεία για κάθε τι ΠΑΟΚτσήδικο, προκειμένου ν'απολαύσω τον αρμαγεδώνα του ΠΑΟΚ, από χθές θα είχαν πάρει φωτιά τα μολύβια μου, τα μπατζάκια μου, οι πατσές μου οι σκουληκοφωλιές μου και όλα τα υπάνθρωπα ένστικτα και αντιλήψεις που εξυπηρετούν ό,τι βρομερότερο υπάρχει στην ανθρώπινη φύση δηλαδή την ιδιοτέλεια και τον ραγιαδισμό."

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... tigos-huub

Δεν εισαι και ο Proin sizigos Ntepis Gkolema για να αρεσεις...

Ασε τον ΠΑΟΚ να πεταξει ελευθερα ρε ΚΑΡΕΛΙΑ
Μην γινεσαι βαριδιο
Kαι για ενα να εισαι σιγουρος
Οταν στραβωσει παλι η φαση οι δικαιωμενοι θα ειναι αλλοι και το βαριδιο εσυ
Εγω τον αφηνω απο σημερα να πεταξει ελευθερος
Αηδιασμενος πλεον
Τα λεμε

Ο αετος εβαλε τα κλαματα μολις το εμαθε.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Πιστευω δεν εχω δωσει δικαιωμα για μπαναρισμα τοσα χρονια,εκτος απο το οταν απανταω σε σενα,αλλα ρε φίλε πρεπει να τρως πολυ παντοφλα σπιτι,δεν μου ειπες τελικα ο λουκας μπορει να υπογραψει απο σήμερα?η ειναι κανενα τρικ του κακου σαββιδη,γαργαρα το εκενες χθες
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

karlat85 έγραψε:Πιστευω δεν εχω δωσει δικαιωμα για μπαναρισμα τοσα χρονια,εκτος απο το οταν απανταω σε σενα,αλλα ρε φίλε πρεπει να τρως πολυ παντοφλα σπιτι,δεν μου ειπες τελικα ο λουκας μπορει να υπογραψει απο σήμερα?η ειναι κανενα τρικ του κακου σαββιδη,γαργαρα το εκενες χθες

Nα λες σε ποιον μιλας αδερφε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Προφανώς όχι σε σένα, στον από πάνω σου
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για να επανέλθω στην οφ-τόπικ συζήτηση περί πρωταθλήματος της προηγούμενης σελίδας, να πω τα εξής:

είχα γράψει παλιότερα ότι 2 είναι οι δρόμοι για το πρωτάθλημα. Ο ένας, είναι ο "δρόμος της ουσίας", που λέει ότι θέλω να μαζέψω 90 βαθμούς για να μπορώ να λέω ότι χτυπάω το πρωτάθλημα. Τα δεδομένα στην ελληνική λίγκα αυτά είναι και τα νούμερα δε χωράνε πολύ παζάρι. Για να κάνω τόσες νίκες πρέπει να έχω Πάγκο γιατί το άλλο που αρχίζει από Π δεν το έχω. Ο άλλος είναι ο "δρόμος της λεζάντας" που λέει ότι θέλω να έχω τέτοια ονόματα στο ρόστερ που να φαίνεται "περίεργη" η πιθανή διαφορά από τον 1ο.
Για τον πρώτο δρόμο χρειάζομαι Σπυρόπουλο, για το δεύτερο Τζεμπούρ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η τελευταια 1,5 σελ. σβηστηκε γιατι το ξεφτυλισσατε καποιοι.Μη δοκιμαζετε καλοκαιριατικα τις αντοχες μας... 8-) 8-) 8-) 8-)
Και κυριως προσπαθηστε να προσφερετε στο φορουμ και οχι να το υποβαθμιζετε ή να το κανετε σκατα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σου πω ρε Sick γιατί θεωρώ (κι εγώ) ότι θα είμαστε καλύτεροι απο πέρυσι:

1. Προπονητής (το 70% της ομάδας)
2. Jacobo (δεν υπήρχε στην ομάδα που τελείωσε πέρυσι)
3. Σκόνδρας
4. Garcia (δεν υπήρχε στην ομάδα που τελείωσε πέρυσι)
5. Πολλές λύσεις στα αμυντικά χαφ (Kace, Lazar, Τζιόλης, Κατσουράνης, Garcia)
6. Vukic (πέρυσι ήρθε απροπόνητος και πάθαινε θλάσεις)
7. Αριστερό εξτρέμ (Λουκάς Πέρεθ)
8. Oliseh (πέρυσι δεν μπόρεσε να δείξει πολλά καλά πράγματα γιατί τραυματίστηκε δύο φορές και μόλις στα play-off καθιερώθηκε).

Θεωρώ πώς μόνο στο κεντρικό στόπερ πιθανόν να υστερούμε με πέρυσι, λόγω φυγής του Σιλντ και χωρίς να έχω δει τους Ίβηρες.

Τα παραπάνω με βάση τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τώρα είδα ότι σβήστηκε το Post στο οποίο απαντούσα με την ανωτέρω δημοσίευση.
Sorry!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

toumpiotis35 δεν ασχολούμαι με κάποιον τύπο που γργάφει για ηπατοπάθειες και νεφροπάθειες και τέτοια. Το παιδάκι δεν ξέρει τι του γίνεται, οπότε τι να λέμε. Άσε που απολαμβάνει και τρομερή ασυλία γι αυτό που γράφει, οπότε άστο σου λέω.

Εγώ απλά, θέλω απ τον Σαββίδη, να πληρώσει τα χρέη και μετά να φτιάξει μια ομάδα που να παράγει ποδόσφαιρο aka να παράγει κέρδος. Ούτε την Αμερική ούτε την πυρίτιδα ζητάω να ανακαλύψει. Κι αυτό, με Σπυρόπουλους και τέτοια, δεν γίνεται. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Aυτα που ζητας παντως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα ουτε και γινονται μεσα σε μια χρονια.... Και αποπληρωμη χρεων και νεα ομαδα και παραγωγη ποδοσφαιρου και κερδη , θελουν χρονο.... Δεν γινονται απο τη μια στιγμη στην αλλη...

Οσο δε για το Σπυροπουλο - και τον καθε Σπυροπουλο- για το Ελλαδισταν και για τον στοχο του πρωατθληματος και της εισοδου στους ομιλους μια χαρα ειναι.... Αν ολη η ομαδα στηριζοταν σε Σπυροπουλους να το δεχτω.... Αλλα δεν ειναι ετσι...

Με Μποροβηλους , πανοπουλους , Χριστοπολους , ρουληδες , ατρομητους ,Σπαθες , και το κακο συναπαντημα και την μεικτη Μπαγερν με Μπαρτσελονα να φερεις , μπορεις να την πατησεις ....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όχι αδερφέ, έτσι όπως το λες, δε μπορείς.
Με τη μεικτή Μπι-Μπι, το παίρνεις δια περιπάτου. Βάλτε ένα τέλος σ αυτή τη λογική, δεν πάει άλλο.
Με την ίδια λογική, αφού χαϊρι δε θα δεις ακόμα και μ αυτούς, μη φέρνεις κανένα.
Αυτά πρέπει να τελειώσουν κάποτε. Δεν μπορεί εν μέσω βαθειάς παράγκας να παίρνω κύπελο με 4αρα μέσα στην Αθήνα και να με λέτε ότι και η μικτή Ευρώπης να έρθει θα με φάει ο κάθε Πανόπουλος, δε στέκει, παρα μόνο ως αιώνιο άλλοθι αποτυχίας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Karelia όλη η κουβέντα ξεκίνησε απ το γεγονός οτι σου ζήτησα να προσέχεις τι γράφεις αλλά κι όταν σ ανέφερα οτι το κρατάω το ποστ σου.

Το ποστ λοιπόν το κρατάω γιατί θεωρώ πως θα φανεί μέσα στη χρονιά οτι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ όσο κρίνεις. Η ομάδα θα πάει μια χαρά και ο Σπυρό δεν είναι άχρηστος.

Απο εκεί και πέρα όμως απαγορεύεται να γράφεις οτι κάποιοι του τρώνε τα λεφτά κλπ. Άμα ξέρεις κάτι πες το. Οι άσχετες κατηγορίες κάνουν κακό. Άμα λες κάτι στην τύχη και πέσεις μέσα, είναι απλά εξυπνάδες. Δεν είναι δικαίωση. Προσοχή λοιπόν και σταματήστε να παριστάνεται τους αδικημένους, όσοι απλά δέχεστε παρατηρήσεις για τα γραφόμενά σας. Κανείς δεν έχει ασυλία κλπ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν μπορεί εν μέσω βαθειάς παράγκας να παίρνω κύπελο με 4αρα μέσα στην Αθήνα και να με λέτε ότι και η μικτή Ευρώπης να έρθει θα με φάει ο κάθε Πανόπουλος, δε στέκει, παρα μόνο ως αιώνιο άλλοθι αποτυχίας.

Υπαρχει μια βασικη διαφορα ...Η απωλεια ενος κυπελλου - για τη ΔΕΚΟ εν προκειμενω- περα απο ενα τροπαιο και μια ηττα δεν λεει τιποτα αλλο...

Η απωλεια της πρωτης θεσης στο πρωταθλημα - εστω και για μια χρονια- ισοδυναμει με οικονομικο ακρωτηριασμο....

Γι΄αυτο το βασικο αγχος της παραγκας Ι και ΙΙ δεν ηταν ουδεποτε το ποιος θα παρει το κυπελλο και ποιος θα κανει καζουρα ....Ηταν ο πακτωλος χρηματων των ομιλων για να ξεφαντωνουν στο τζαμπα τα εξωγαμα του στολου...Και ο βαζελος του Πατερα με τον Σπαθα σε καθαρισε οταν " ακουμπησες " το πρωταθλημα ....

Θυμισου τους γαυρους οταν εκαναν το κλαρινο με τους εβραιους ...Για οικονομικη καταστροφη μιλουσαν ...Και στην ουσια ειχαν μεινει μολις μια χρονια εξω....

Σε αυτους τους καιρους δεν ειναι τοσο απλο....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

rainmaker έγραψε:Karelia όλη η κουβέντα ξεκίνησε απ το γεγονός οτι σου ζήτησα να προσέχεις τι γράφεις αλλά κι όταν σ ανέφερα οτι το κρατάω το ποστ σου.

Το ποστ λοιπόν το κρατάω γιατί θεωρώ πως θα φανεί μέσα στη χρονιά οτι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ όσο κρίνεις. Η ομάδα θα πάει μια χαρά και ο Σπυρό δεν είναι άχρηστος.

Απο εκεί και πέρα όμως απαγορεύεται να γράφεις οτι κάποιοι του τρώνε τα λεφτά κλπ. Άμα ξέρεις κάτι πες το. Οι άσχετες κατηγορίες κάνουν κακό. Άμα λες κάτι στην τύχη και πέσεις μέσα, είναι απλά εξυπνάδες. Δεν είναι δικαίωση. Προσοχή λοιπόν και σταματήστε να παριστάνεται τους αδικημένους, όσοι απλά δέχεστε παρατηρήσεις για τα γραφόμενά σας. Κανείς δεν έχει ασυλία κλπ.

Πουθενά δεν είπα ότι του τρώνε τα λεφτά. Είπα κρίμα τα λεφτά σου, εννοώντας, κρίμα τα λεφτά που βάζει σε Σπυρόπουλους και αηδίες. Γιατί θεωρώ ότι ακόμα κι ένα κουλούρι να δώσεις στον Σπυρόπουλο, φύρα είναι, περιτό έξοδο.
Όσο δε για τις άσχετες κατηγορίες που κάνουν κακό, μη τα λες σε μένα, πες τα σε κάτι αρκαδοπόντιους ή πως τους λένε που ΓΡΑΦΟΥΝΕ σε δημόσιο φόρουμ, περί νεφροπαθειών και ηπατοπαθείων για ανθρώπους και το αυτάκι σας δεν ιδρώνει μία, εξ ου και η ασυλία. Ο συγκεκριμένος δε, έχει πει κι άλλα.
Ούτε αδικημένος αισθάνομαι ούτε τίποτα, απλά τα του Καίσαρος το Καίσαρι.

Σαρκ, ναι δεν γίνονται σεμ ια χρονιά, αλλά με Σπυρόπουλους δε γίνονται ούτε σε 10.
Και ναι, δεν είναι λογική αυτή με την οποία θα φτιάξεις μια ομάδα. Ακόμα και την Μπαρτσελόνα να φέρω κτλ.
Αν είναι κάτσε στα αυγά σου και μη με λες για Ροναλντίνιο των 6,5 μυρίων, φέρε κανα Σπυρόπουλο, ουπς, see what i just did there?

Karelias έγραψε:Όσο δε για τις άσχετες κατηγορίες που κάνουν κακό, μη τα λες σε μένα, πες τα σε κάτι αρκαδοπόντιους ή πως τους λένε που ΓΡΑΦΟΥΝΕ σε δημόσιο φόρουμ, περί νεφροπαθειών και ηπατοπαθείων για ανθρώπους και το αυτάκι σας δεν ιδρώνει μία, εξ ου και η ασυλία. Ο συγκεκριμένος δε, έχει πει κι άλλα.
Ούτε αδικημένος αισθάνομαι ούτε τίποτα, απλά τα του Καίσαρος το Καίσαρι.

Καρέλια, τον Αρκαδοπόντιο τον ξέρουμε με ονοματεπώνυμο και με όλα του τα στοιχεία. Αν το σαίτ φάει ξανά μήνυση θα αναλάβει και την ευθύνη αυτών που έγραψε και ΤΕΛΟΣ.
Επειδή εσύ είσαι ένα μέλος όμως που δεν γνωρίζουμε, γράφε ότι γουστάρεις στα ΚΛΕΙΣΤΑ φορουμ γιατί αυτό το δημόσιο φόρουμ και έχει κανόνες.
Απλά πράγματα.

ΥΓ. 'Έσβησα οφ τοπικ ποστ και καλό είναι να επικεντρωθούμε στο θέμα του τόπικ.
Moican4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”