Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ο Μόικαν γνώστης;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
Τίποτε δεν ξέρει! Σας το λέω εγώ! Απλά επειδή είναι κολλητός του κλόπα 24 μαθαίνει κάποιους παπάδες και τους διαρρέει...
(ο κλόπας νοικιάζει το σπίτι του Μόικαν, ως γνωστόν)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!
Τίποτε δεν ξέρει! Σας το λέω εγώ! Απλά επειδή είναι κολλητός του κλόπα 24 μαθαίνει κάποιους παπάδες και τους διαρρέει...
ποιός Γκουργκίφ ρε παληκάρια!!!Έτσι μας κάνουν οι αρδ και μετά έρχεται κάποιος καλός παίκτης και λέμε οτι είναι...σαπάκι!Να πατάμε λίγο στη γη ...
ποιος Κλόπας ρε; ο Φρανκ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μόικαν γνώστης;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να πω σε λεπομέρειες...
Μόνον ο guardian έγραφε ότι σκάει η βόμβα κι ακόμα περιμένουμε να την ακούσουμε...
Μόνον ο guardian έγραφε ότι σκάει η βόμβα κι ακόμα περιμένουμε να την ακούσουμε...
Ρε παίδες, ο teacher είπε του την δίνουν οι διαρροές, εγώ που να ξέρω αν θα κάνουμε μεταγραφή, ανέφερα πουθενά όνομα παίκτη που αποκτήσαμε..?
ΥΓ. Ο γιοβανοβιτς και ο τζιμπουρ τι ώρα κλείνουν αν είναι να επιστρέψω από τις διακοπές...

ΥΓ. Ο γιοβανοβιτς και ο τζιμπουρ τι ώρα κλείνουν αν είναι να επιστρέψω από τις διακοπές...

- Mario Jardel
- Μπαρκαρούτσος
Ακριβώς.Χωρικός έγραψε:ποιός Γκουργκίφ ρε παληκάρια!!!Έτσι μας κάνουν οι αρδ και μετά έρχεται κάποιος καλός παίκτης και λέμε οτι είναι...σαπάκι!Να πατάμε λίγο στη γη ...
μόλις έγραψε ο Μοϊκανός, οι επισκέπτες αυξήθηκαν πάνω από 100% (απο 34 σε 78)! 

Ενας ακομα λαοπλανος τραχανοπλαγιας...moican4 έγραψε:Ρε παίδες, ο teacher είπε του την δίνουν οι διαρροές, εγώ που να ξέρω αν θα κάνουμε μεταγραφή, ανέφερα πουθενά όνομα παίκτη που αποκτήσαμε..?![]()

Πες εστω καναν αυτοσχεδιο παπα...μη μας ξενερωνεις...
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙΣ

Ναι κανονικά, ραντεβού απο κάτω στις 8.Mario Jardel έγραψε:Μονο μια απορια. Ισχυει για Καμάρα;
(σόρρυ αλλά με έπιασε μια διάθεση για τρολλάρισμα)
- Mario Jardel