ΥΓ τετάρτη και πέμπτη οι ημιτελικοί

Και εμένα αυτό με χαλάει ρε φίλε...η νυχτερινή ζωή που κάνει...θα πρέπει να τα κόψει αυτά!!!ntou_apo_pantou έγραψε:Αν ο Καμαρα μείνει στη θέση του Ρομπερ και είναι το μπακ απ πχ του Λουκας το "αντέχω"..
Σίγουρα θα είναι καλύτερος και πιο σοβαρός με προπονητή Στέφενς.
Εκτός αν είναι εντελώς χαιβάνι τελικά. Και να κόψει λίγο τη μεγάλη (νυχτερινή) ζωή το παλικάρι..
rainmaker έγραψε:Μια χαρά είναι για μένα ο Σπυρόπουλος. Δεν κατάλαβα που είναι το τόσο μεγάλο κακό μ αυτό τον παίκτη.
barlow4 έγραψε:Το φετινο πρωταθλημα θα ειναι ακομα χαμηλοτερου επιπεδου απο περσι πιστευω καθως μεχρι στιγμης ο γαυρος δειχνει μαλλον να αποδυναμωνεται παρα να ενισχυεται και βαση αυτου θεωρω πως ακομα κ με το περσινο ροστερ αλλα με εναν προπονητη σαν το στεφενς θα διεκδικουσαμε στα ισα πρωταθλημα.
Το ξαναλεω,ειναι βαθια πεποιθηση μου πως η περσινη μας εμφανιση ηταν μαγικη εικονα,ηταν με αλλα λογια κατορθωμα καθως ειχαμε το χειροτερο προπονητη(?) που ειχαμε ποτε.χειροτερο σαφεστατα ακομα κ απο φρινγκερ.ο οποιος φρινγκερ μπορει να εμοιαζε με εξωγηινο αναμεσα μας αλλα τοσο ασχετος σαν το δονι δεν ηταν.το δονι αφησε καμενη γη κ τωρα προσπαθουν να συμμαζευτουν τα ασυμμαζευτα.γι αυτο επεστρεψε ο παυλαρας,γι αυτο δωθηκε εμπιστοσυνη σχεδον σε ολους τους παικτες στα πλεη οφς,μπας κ επιστρεψει το παλιο στιβαρο ομαδικο πνευμα που μας διεκρινε.
Δεδομενων των παραπανω κ στεφενς παροντος θεωρω οτι ενισχυθηκαμε μεχρι στιγμης αρκετα κ ισως επεται κ συνεχεια.υπαρχουν κ για εμενα κινησεις που με προβληματιζουν αλλα καταπινω τη γλωσσα μου καθως ειμαι αμπαλος κ γιατι δεν γινεται να βλεπω το δεντρο κ οχι το δασος.