Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ασχετο αλλα εκείνος ο Ντινος εβερτον ,μαντσεστερ κλπ που χαθηκε?
Δε είναι λίγες οι φορες που αναρωτιέται κανεις τι έχουν απογίνει κάποια μέλη.
Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ίσως ένα σχετικά topic όπου να αναφέρεται κάτι σαν: ο τάδε αποχώρησε
Η σιωπή και η απουσία κάποιων σε συνδυασμό με την έλλειψη μιας ενημέρωσης, ενός αντιού - είτε φιλικού είτε οργισμένου - εμενα τουλάχιστον με χαλάει λιγάκι.
Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ίσως ένα σχετικά topic όπου να αναφέρεται κάτι σαν: ο τάδε αποχώρησε
Η σιωπή και η απουσία κάποιων σε συνδυασμό με την έλλειψη μιας ενημέρωσης, ενός αντιού - είτε φιλικού είτε οργισμένου - εμενα τουλάχιστον με χαλάει λιγάκι.
πολλές φορές καλό είναι να μη λέγονται πράγματα.
το γιατί "αποχωρεί" ο καθένας ή γιατί "κρατάει απόσταση" είναι καθαρά προσωπικό και καλό είναι να το κρατάει για τον εαυτό του
τρεις είναι οι βασικοί λόγοι κατά την άποψή μου.
1) έλλειψη χρόνου-διάθεσης-ενδιαφέροντος
2) μετακίνηση σε άλλα forum και site
3) ξενέρα από το τεκτενόμενα στο PAOKmania
το γιατί "αποχωρεί" ο καθένας ή γιατί "κρατάει απόσταση" είναι καθαρά προσωπικό και καλό είναι να το κρατάει για τον εαυτό του
τρεις είναι οι βασικοί λόγοι κατά την άποψή μου.
Εντάξει εικασίες μπορεί κανεις πολλές να κάνει. Και σίγουρα θα ισχύουν τα ενδεχόμενα που αναφέρεις.
Αλλα όπως και στην πραγματική ζωή: μονο καλο μπορεί να κάνει μια κουβέντα και ας είναι μοναχα ένα αντίο.
Αλλα όπως και στην πραγματική ζωή: μονο καλο μπορεί να κάνει μια κουβέντα και ας είναι μοναχα ένα αντίο.
4) Μόνιμο μπανάρισμα.danirifle έγραψε: τρεις είναι οι βασικοί λόγοι κατά την άποψή μου.

ακόμα και αυτό να είναι, που σε εμένα φαίνεται σαν δημόσια κατάθεση προβληματισμών για το ΠΑΟΚμανια, που είναι το κακό?
Μπορεί όντως να ξεκίνησε ως κατάθεση προβληματισμών, αλλά στο τέλος νομίζω παίρνει μορφή κουτσομπολιού, του γιατί έφυγε ο τάδε ή ο δείνα.
Δεν το βρίσκω θεμιτό.
Δεν το βρίσκω θεμιτό.
εγώ το βλέπω περισσότερο σαν "υπήρχαν εδώ μέσα άτομα που ξημεροβραδιάζονταν, που είχαν κάποιες χιλιάδες posts με μηδενικό ποσοστό τρολαρισματος, και έφυγαν/μπαναρίστικαν και δεν ξαναπερασαν να πουν ενα γεια. γιατί??" εσυ δηλαδή σε μια παρέα αν κάποιος φύγει δεν θα αναρωτηθείς τί έγινε ρε παιδιά ο .... γιατί την κοπάνησε τί επαθε??? και θα έλεγα ότι είναι και θεμιτό να ενδιαφερθείς.
Όταν η παρέα είναι τόσο δημόσια και αποδεδειγμένα κάποιοι τρίτοι ενδιαφέρονται να την εκμεταλλευτούν, νομίζω πως είναι λάθος να γίνονται τέτοιες κουβέντες. Και στο κάτω κάτω δεν καταδίκασα και κανέναν. Γι αυτό έκανα ερώτηση.
Επιμένω λοιπόν πως είναι επίφοβες τέτοιες κουβέντες. Δεν είπα οτι απαγορεύονται.
Επιμένω λοιπόν πως είναι επίφοβες τέτοιες κουβέντες. Δεν είπα οτι απαγορεύονται.
δεν ειπα οτι ειπες οτι απαγορεύεται....κουβεντα καλοπροαιρετη κανουμε και προσπαθω να προσομοιωσω σαν να ειμασταν για ενα καφε...οσο δυσκολο και αν ειναι (οχι να πιουμε καφε να κανω την προσομοιωση
)
- kataramenos5
Χαλαρώστε ρε γιατί το βλέπω να κλειδώνει πάλι.Μια ερώτηση έκανα γιατι τον πεθύμησα τον μπαγάσα (κι ας διαφωνούσαμε συνήθως)
- Maximus
Πάντως ο rizla ξέρω που κρύβεται και δεν εχει εμφανιστεί σήμερα...
Στη Πάρο για να βρει την Μόνικα!
Για οσους δεν το ξερουν, το Σ/Κ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν στην Πάρο... Μην βγει παραέξω και του κάνουμε χαλάστρα. Αφήστε τα παιδία να νιώσουν ρομαντικές διακοπές.
Στη Πάρο για να βρει την Μόνικα!
Για οσους δεν το ξερουν, το Σ/Κ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν στην Πάρο... Μην βγει παραέξω και του κάνουμε χαλάστρα. Αφήστε τα παιδία να νιώσουν ρομαντικές διακοπές.
Γιατι είναι κλειδωμένο το θεμα του Ιβαν?
Λάθος δικό μου σόρρυ..το ξεκλείδωσα
moican4
Λάθος δικό μου σόρρυ..το ξεκλείδωσα
moican4