Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
T.H.E.O.S

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ολοι εχετε ξεχασει/αγνοειτε κατι σημαντικο.
Το πρωταθλημα δεν θα το παρεις αν βαλεις 5 γκολ στον γαυρο, ουτε θα το χασεις αν φας 3 στην Τουμπα.
Το πρωταθλημα κερδιζετε στους αλλους 32 αγωνες με τις υπολοιπες ομαδες.
Και το υλικο φετος ειναι πολυ καλυτερο απο τις αλλες ομαδες.
Για ριξτε μια ματια πως ξεκινησαμε περισυ τον Αυγουστο! (Για οσους δεν αρχισαν ξαφνικα να βλεπουν παλι ΠΑΟΚ λογο Σαββιδη πριν απο μερικους μηνες)
Αυτη την στιγμη εχουμε 70% καλυτερο/ποιοτικοτερο υλικο σε σχεση με περισυ.
Οποτε ναι, βλεπω την διαφορα να μικραινει πολυ.
Δεν πιστευω οτι θα μπορεσουμε να παρουμε πρωταθλημα, γιατι οταν φυσιολογικα θα κολλησουμε σε κανα 3-4 ματς δεν θα το παρουμε το πεναλτυ. Ο γαυρος θα το παρει, και πετσινο μαλιστα.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ, ΑΝ ερθει το μεγαλο 10αρι και κανει την διαφορα και σε ανεβασει ενα επιπεδο μονος του.
Και δεν εχω γραψει για το πιο βασικο.
Εχουμε προπονητη φετος. Και αυτος θα κανει την διαφορα.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

barlow4 έγραψε:δεν περιμενει κανεις να γινουν κατι αλλο ο τζιολης κλπ.αυτο που ειναι θελουμε γιατι στο συγκεκριμενο πτωταθλημα φτανουν και περισσευουν.ειναι πολυτελειας μπροστα σε αυτα που διαθετουν οι αλλοι.και ας ειναι και μετριοι.οι υπολοιποι ειναι αθλιοι.τι δεν καταλαβαινεις.
υγ.τηλεοπτικα μηδεν.χορηγιες μηδεν.φορολογια κατοχης.χρεη μη ρυθμισμενα.τι περιμενες εσυ δηλαδη.να πουλησει ο ποντιος το εργοστασιο με τα σαλαμια στην ουκρανια για να σου φερει διεθνεις αργεντινους και γερμανοισπανους σε καθε θεση?
Τι επιχείρημα είναι αυτό δεν καταλαβαίνω
όπως δεν καταλαβαίνω και την λέξη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Τα ίδια λέγατε κάποιοι για τον Πασιέντζα ότι θα ήταν πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και τελικά πήραμε εναν από τους 10-20 καλύτερους προπονητές που υπάρχουν παγκοσμίως.

Επειδή το επίπεδο είναι χαμηλό,πρέπει να συμβιβαστούμε με τον Αρκούδα και τον Χουχούμη και τον Πουλίδος δηλαδή?

Ευρώπη δεν υπάρχει?Φιλοδοξίες δεν υπάρχουν?
Ο Νάγκμπε και ο Ολιβάρεζ ήταν πολυτέλειες για τον ΠΑΟΚ?
Δηλαδή δεν πρέπει να έχουμε (λογικές) απαιτήσεις?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια...Ολοι (βαζω και τον εαυτο μου) νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα και μπορουμε να κρινουμε τοσο αυστηρα και απολυτα,επειδη παιζουμε κανα μανατζερ η ερασιτεχνικα μπαλα...Αν ομως στο τελος του καλοκαιριου βρισκομαστε στους ομιλους ,ακομα και μ'αυτους τους παιχτες, τοτε ολοι θα ειμαστε καλα και θα λεμε τι μεγαλη ομαδα που εχουμε κτλ...Οι επιλογες μεμονωμενες δε λενε τιποτα αν το συνολο δουλευει σωστα...Ας κανουμε λιγο υπομονη για μια φορα....Την τελευταια φορα που καναμε υπομονη κοντεψαμε να παρουμε πρωταθλημα.....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Έχεις καλύτερο απο τον Πέρσι. Τον Λίνο.&-. Βασικά είναι το καλύτερο αρ. μπακ που πέρασε απο την Ελλάδα την τελευταία 15ετία μαζί με τον κοκάκια του λαγού (λέω εγώ τώρα).

Επίσης, ένα τσακαλάκι πιο πρίν μου αράδιασε μέχρι και τον Γιαννούλη και τον...Ζαραδούκα, ώς καλύτερους του Σπυρόπουλου. Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε λίγο γιατί μετά καλά κάνουν και μας λένε ΑΜΠΑΛΟΥΣ, Τον ζαραδούκα; θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό στους 35 βαθμούς ρε παιδιά. Σοβαρευτείτε. σε λίγο θα μας πείτε να κρατούσαμε και τον Σακελλαρίου! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: Σοφλοδώρα, γ@μ@ τα, φάγαμε μεγάλο τρύπημα με τον Μανιά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2: φανταστείτε εγώ με τον χίτμαν χθές έβγαλα το γέλιο του...Αρκούδα! αλλά σήμερα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ λέμε ότι είναι απο τις καλύτερες επιλογές στα $$$ του. Αυτό θεωρώ ότι είναι υγειής ΟΠΑΔΙΚΗ συμπεριφορά. Ο Μηδενισμός των πάντων, οδηγεί πάντα και με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδες συμπεριφορές. Ας κρατάμε και τις πισινές μας λοιπόν μερικοί μερικοί, γιατί και στο τέλος μας βλέπω να κάνουμε ΠανΠΑΟΚτσήδικο τουρνουά κωλοτούμπας στο Θερμαϊκο.

ΥΓ3: Φέρτε και ένα 10αρι τούμπανο και ένα cb μπαρουτοκαπνισμένο με αετήσιο βλέμμα και χτυπάω πρωτάθλημα με την 11αδα που θα έχω.&-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Armagedonas έγραψε:
barlow4 έγραψε:δεν περιμενει κανεις να γινουν κατι αλλο ο τζιολης κλπ.αυτο που ειναι θελουμε γιατι στο συγκεκριμενο πτωταθλημα φτανουν και περισσευουν.ειναι πολυτελειας μπροστα σε αυτα που διαθετουν οι αλλοι.και ας ειναι και μετριοι.οι υπολοιποι ειναι αθλιοι.τι δεν καταλαβαινεις.
υγ.τηλεοπτικα μηδεν.χορηγιες μηδεν.φορολογια κατοχης.χρεη μη ρυθμισμενα.τι περιμενες εσυ δηλαδη.να πουλησει ο ποντιος το εργοστασιο με τα σαλαμια στην ουκρανια για να σου φερει διεθνεις αργεντινους και γερμανοισπανους σε καθε θεση?
Τι επιχείρημα είναι αυτό δεν καταλαβαίνω
όπως δεν καταλαβαίνω και την λέξη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Τα ίδια λέγατε κάποιοι για τον Πασιέντζα ότι θα ήταν πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και τελικά πήραμε εναν από τους 10-20 καλύτερους προπονητές που υπάρχουν παγκοσμίως.

Επειδή το επίπεδο είναι χαμηλό,πρέπει να συμβιβαστούμε με τον Αρκούδα και τον Χουχούμη και τον Πουλίδος δηλαδή?

Ευρώπη δεν υπάρχει?Φιλοδοξίες δεν υπάρχουν?
Ο Νάγκμπε και ο Ολιβάρεζ ήταν πολυτέλειες για τον ΠΑΟΚ?
Δηλαδή δεν πρέπει να έχουμε (λογικές) απαιτήσεις?
μη λεμε τα ιδια.αν εφερναν ναγκμπε απο την ασημη νις με 40 χιλιαρικα συμβολαιο να εβλεπα τι θα ελεγες.
το παραδειγμα με τον πασιεντσα ακυρο.εκει εγινε τρελη υπερβαση.δεν μπορει να γινει και για καθε θεση.
τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια.οταν εχεις να αντιμετωπισεις πουλιδος δεν παιρνεις αριστερο μπακ των 800 χιλιαδων και αλλα τοσα σε φορους.φιλοδοξιες υπαρχουν αλλα για τιτλο αρχικα.για να σιγουρεψεις τσουλου θελεις ενα σκασμο λεφτα.δεν ειναι αυτοσκοπος.δεν μπορει να ειναι απο τη μια στιγμη στην αλλη.
εσυ τα θελεις ολα.να τους γουσταρεις ολους.αν δε γουσταρεις υπαρχει και η μπιριμπα.
και εγω δε γουσταρω καποια πραγματα αλλα το προσημο ειναι θετικο και κατι καλο φαινεται να γινεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο καλύτερος τρόπος άλλωστε για να σιγουρέχεις τους ομίλους είναι το να πάρεις το Πρωτάθλημα. Τόσα χρονια δεν "μάθαμε" τίποτα απο τους gayrous?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

navigator11 έγραψε:

Ο Βιεϊρίνια δηλαδή ήρθε και έφυγε ο ίδιος αγωνιστικά απ'την ομάδα;Τον ξέραμε από πρίν ή με το που ακούμπησε την μπάλα στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε πέσαμε τ'ανάσκελο όλοι,διαβλέποντας το πόσο πολύ θα προόδευε υπό τον καρπουζά;
O Βιερινια δεν ηρθε 25 χρονών ναβι.
Ηρθε 22 χρονων.

Υπαρχει διαφορα. Τρομακτικη διαφορα.

Επισης ο βιερινια ειχε τριπλα,και ηταν εξαιρετικα ταχυς, και ηταν στην U20 της πορτογαλλιας.
....................................συμμετοχες....γκολ
2001..............Portugal U16......6....(2)
2002–2003.......Portugal U17......18....(7)
2003–2005.......Portugal U19......24....(13)
2005–2006.......Portugal U20......9.....(1)
2007–2009.......Portugal U21......17.....(3)

Τελοσπαντων, μακαρι να βγει αν και δεν το βλεπω δυστυχως.
Μακαρι να γινει σκοκο και εστογιανοφ σε ενα.

Ειναι καλο να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

σορρυ κι ολας αλλα αυτο δεν ειναι ποδσφαιρικη αναλυση αλλα διαφημιση απορυπαντικου
arrwstos έγραψε:Προς Ντέσπε

Τζιόλης--> Πολύ αργός πολυ αργος σε σχεση με ποιον? το ξερεις οτι στα 30αρια σπριντ εχει πολυ καλυτερους χρονους απο τον για πολλους γρηγορο κατσε? ο παικτης δεν εχει απλα ευκινησια και ειναι λογικο οταν εισαι 193,αλλα οταν δεν θα χανεις κεφαλια και πρωτη μπαλια στο κεντρο αυτο ουτε που σου περναει απο το μυαλο.μην αναφερω το ποσο επικινδυνος γινεσαι στις στημενες φασεις., μέτρια τεχνική κατάρτιση μετρια τεχνικη καταρτιση σε σχεση με ποιον? αν ειναι με τον γκαρσια,ναι,αλλα για κατι παικτες που τους κανατε θεους τυπου βιτολο που δεν μπορουσαν να βγαλουν πασα πανω απο δεκα μετρα μοιαζει μπεκαμ., ΑΝΕΥΡΟΣ, άχρωμος, άοσμος για να λες καποιον παικτη ανευρο πρεπει αυτος να χανει το συνολοτων προσωπικων μονομαχιων ο τζιολης ακομα και στα προηγμενα πρωταθληματα δεν χανει πανω απο 20% των μονομαχιων που δεινει .

Σπυρόπουλος--> Πολύ μέτριος αμυντικά (κακός στο ένας με έναν, ίσως λίγο καλύτερες οι τοποθετήσεις του) ισως ο σπυροπουλος να μην ηταν ποτε ο καλυτερος αμυντικος στο 1 με 1 (αν και τα γρηγορα ποδια παντα τα ειχε) αλλα μονο πολυ δυνατα εξτρεμ τυπου βιερινια τον εξεθεταν.το μεγαλο προβλημα του σπυροπουλου ηταν παντα οταν αναγκαζοταν να γινει ο τριτος σεντερ μπακ, που λογο σωματοδομης,νευρου και κυριοτερο ελλειψη συγκεντροσης εχανε τον παικτη που ηταν να μαρκαρει. , επιθετικά αστείος (πιο επικίνδυνος ο Δαλάι Λάμα), επιθετικα δεν κανει παραπανισια πραγματα,δεν θα κρατησει παραπανω την μπαλα στα ποδια του,ξερει να παιζει σωστα στην πλατη του εξτρεμ,εχει καλυτερη σεντρα αποτ ον εττο για παραδειγμα και οποτε του γκαυλωσει παταει και κανα μπουμ απο πλαγια αριστερα σαν το γκολ που εβαλε με την εθνικη προσφαταο Σνάου καλύτερη σέντρα είχε (με μια δόση υπερβολής το συγκεκριμένο) και ΑΝΕΥΡΟΣ, άχρωμος, άοσμος

Γνώμη μου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είμαι αμπαλότατος. Βασικά δηλώνω αμπαλότατος, απλά εγώ αυτά βλέπω.

Αυτό που με πειράζει κυρίως είναι η απάθειά τους. Ο Στέφενς τα άλλα κουτσά στραβά μπορεί να τα βελτιώσει. Να τους παθιάσει και να τους κ@υλώσει όμως δε γίνεται.

Αυτά πιστεύω εγώ τουλάχιστον γι' αυτό και ξενερώνω τόσο με τους δύο συγκεκριμένους.

επισης να θημησω για τον σπυροπουλο οτι ο γαυρος και ο βαζελος σκοτωθηκανε για το ποιος θα παρει τον παικτη και τον πρωτο καιρο στον βαζελο εβγαζε ματια και ολοι μιλουσαν με τα καλυτερα για τον σπυροπουλο.
για τον τζιολη και μονο που ηταν βασικο στελεχος της βρεντερ που πηγε τελικο ουεφα εκεινη την χρονια θα επρεπε να ειστε πιο προσεχτηκοι σε αυτα που λετε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να θυμισω σε καποιους οτι το αθλημα ειναι ομαδικο.
Η ομαδα μας τα τελευταια αρκετα χρονια εδειξε ενα πολυ καλο συνολο επι Σαντος εχοντας βασικους παιχτες οπως

σναουτσνερ ---->δεν ανεβαινει,δεν μπορει να τριπλαρει γενικως δεν εκανε.
μαλεζας -------->ακομα και για φετος που ακουστηκε δεν εκανε σε πολλους.
τσιριλο -------->ας μην αναφερω τι ακουγοταν.το παθος του ηταν απαντηση καποιων.
σορλεν -------->τι τον βαζει,ειναι αργος,δε στριβει
ιβιτς --------->σχολια επιπεδου τσουκαλα μετα την ηττα στο τηγανι
μπακαγιοκο -->ας μη σχολιασω

Και ειχε και αλλους ο μπαξες.Βεβαια θα μου πεις οτι ειχε και 4-5 παιχταρες.Και τωρα εχεις.
Απλα οπως τοτε ειχες προπονητη και ειχες ομαδα ετσι εχεις και τωρα.
Επομενως μην προεξιφλειτε καταστασεις...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

OK.Eίπα να περιμένω να τελειώσουν οι μεταγγραφές και μετά να σχολιάσω,αλλά δεν πάει άλλο...γίνανε 7 μεταγγραφές και πιστεύω ότι έχουμε στέρεο δείγμα γραφής για σχολιασμό
Καταλήγω ότι ζούμε σε διπλή πραγματικότητα σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Από τη μια οι δηλώσεις-αξιώσεις του μεγαλομετόχου που αυτοπροσδιορίζεται ώς επίδοξος πρωταθλητής,ερχόμενος σε επαφή με δυσθεώρητα ποδοσφαιρικά μεγέθη για τη μέχρι σήμερα ιστορία μας,διαθέτοντας μυθικά ποσά για συμβόλαια που ισούνται με το μπάτζετ όλης της ομάδας για την προηγούμενη χρονιά.(σε δηλώσεις...)
Από την άλλη μεταγγραφές φτηνών,ελεύθερων,άγνωστων ή δυστυχώς γνωστών μας ποδοσφαιριστών,που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να με κάνουν να πιστέψω πως κλείνω τη ψαλίδα με αυτόν που κυνηγάω.Εξαίρεση μέχρι τώρα ο Λούκας και ο Σκόνδρας.

Η αλήθεια ,φυσικά, κάπου στη μέση.Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ομάδα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ του με εργαλεία,που κάποτε ελπίζω να διαλέγει ο ίδιος, και όχι με σούπερ στάρ.Ναι, υπάρχει ακόμα χρόνος για μπαμ,αλλά ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν καταδυκνύει κάτι τέτοιο.Πολλά κενά στο ρόστερ τα οποία σιγά σιγά θα καλύπτονται και ποδοσφαιριστές που θα βγάζουν μπροστά τα προτερήματα τους και θα κρίβουν τις αδυναμίες τους μέσα από την ομοιογένεια.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστεί τουλάχιστον μια διετία.Οπότε,σε εμένα προσωπικά οι δηλώσεις για πρωτάθλημα φέτος φαντάζουν ουτοπικές.Κυρίως αν συνδυάσει κανείς τόσο τα όσο συμβαίνουν εντός των τεσσάρων γραμμών,όσο και εκτός όπου έχεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου κόντρα σε μια στρατιά αγγραμάτων υπηρετών του κόκκινου αφεντικού,τύπου Σαρρή.
Συμπερασματικά,σε κανέναν δεν μπορώ να πώ ότι η ομάδα είναι στα ίδια με πέρυσι,αλλά και κανείς δε θα με ψήσει ότι θα πάρουμε και αυτά που έχουμε ώς στόχους.Όπως και κανένας δε μπορεί να με κάνει να ενδιαφερθώ για το τι θα γράφαν οι φυλλάδες αν ήταν ανάποδα οι μεταγγραφές ή τι θα έλεγα αν ήμουν γαύρος.Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και τι κάνουν αυτοί.Τους ζώ απο κοντά 15 χρόνια και ξέρω τη φάρα τους.Άρα καταλήγουμε στη λέξη που μισούμε πιο πού σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ:υπομονή.
Υ.Γ.Είναι μειωτικό ,κρίμα και αποκαρδιωτικό να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ,να ξέρεις εδώ και ένα χρόνο ότι οι δύο σίγουρες θέσεις που θα χρειαστείς ενίσχυση είναι του αρ.μπακ,και του αμ.χαφ και οι επιλογές σου να είναι ο Τζιόλης και το playmobil Σπυρόπουλος.Τώρα στα γεράματα δε θα γίνω γαυροειδής χειροκροτητής,και επειδή ήρθαν στην ομάδα μου να ξεχάσω τι έβλεπα και με τι γελούσα τα τελευταία χρόνια.Μακάρι να κάνω λάθος και θα αλλάξω το όνομά μου στο site σε playmobil.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συμφωνώ με Despe αλλά παράλληλα βάζω την δικιά μου μικρή αμφιβολία :oops: για το βαθμό ετοιμότητας. Αλλά αν δουλευτεί και προσαρμοστεί σωστά, τότε θα μπορεί να προσφέρει όταν χρειαστεί.

Πάντως, έπρεπε να φέρουν Ζαραδούκα ή/και Γιαννούλη. Μερικοί εδώ φαίνεται θα ήταν ευχαριστημένοι. :twisted:

ΥΓ: νομίζω ότι όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις έχουν (και) σαν στόχο την μείωση του χρόνου που θα χρειαστεί η ομάδα για να δέσει. Σίγουρα είναι ένα κριτήριο.

ΥΓ2: Καλά για Σορλέν έχω κάνει και εγώ κωλοτούμπες για...Ολυμπιάδα! :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Θα κανω την εκπληξη και θα πω πως μεχρι στιγμης οι μεταγραφες δεν με ικανοποιησαν.Περιμενα πιο δυνατο μπακ, αλλα απο οτι φαινεται θα αξιοποιησουμε περισσοτερο απο οτι φαινεται τον Λινο και φετος.Δεν με χαλαει αυτο.Περιμενω να δω τι θα γινει και με τις υπολοιπες.Ουτε του Λουκας με χαροποιησε.Να πω την πικρη μου αληθεια περιμενα να δω Βιειρινια εκει φετος.Παντως δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα...σωστα? (ακομα πιστευω οτι εχουμε γατες στο επιτελειο και τους εμπιστευομαι... ;) )

Οπως και να εχει φετος εμεις ειμαστε πολυ πιο δυνατοι απο οτι περσι και ο γαυρος απο αρκετα πιο αδυναμος μεχρι οριακα βελτιωμενος (δεν ξερω αν θα χωθει σφηνα ο αρης :lol: :lol: :lol: ). Και αυτο για μενα εχει μεγαλη σημασια. Περιμενω να δω και τι δουλεια θα κανει ο Στεφενς (ακομα και ο καλυτερος προπονητης καμια φορα δυσκολευεται να προσαρμοστει και να παραγει εργο)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κάντε καμιά μεταγραφή ρεε.... :D
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Βεβαια αρχιζω και αγχωνομαι με τα δημοσιευματα

"βγαζει ματια ο Βουκιτς στις προπονησεις" / "κορυφαια μεταγραφη ο Στεφενς" κ.ο.κ.
μηπως εχει αδειασει τελικα η λιστα Τσιστιακωφ για να μας λενε τετοια?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δώσε ελπίδα στο ΛΑΟ Ινδιάνε!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”