xrisitsapa έγραψε:Εγω ξερω οτι αν επαιρνε ο γαυρος αυτους που πηραμε εμεις, τοτε θα διαβαζαμε οτι ο Λουκας ειναι το λαυρακι, το εξυπνο χτυπημα και ο αντι-Μιραλας, για Τζιολη - Σπυροπουλο οτι ειναι εξυπνες κινησεις με δυο διεθνεις και θα γινοταν και καζουρα στο βαζελο περι ακαδημιας, ο Σκονδρας θα βαφτιζοταν ο νεος Τοροσιδης κτλ κτλ.
Αντιθετα, αν καναμε εμεις τις μεταγραφες του γαυρου, για τον Βαις θα λεγαμε " πηραμε Σλοβακο απο την τελευταια του ιταλικου πρωυαθληματος", για τον Τσορι " με 32 χρονων παικτη απο τον Λεβαδειακο της Ισπανιας θα κανεις ομαδα Ιβαν;" , και για τον Σαλινο " ποιος ειναι αυτος, ειδες ο αλλος πηρε τον Σκονδρα, στραβοι ειστε εκει στην ΠΑΕ;"
Έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι.
Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσα μας πολλοί μίζεροι και μίρλες,
έτοιμοι να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα με το παραμικρό.
Ούτε εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές αλλά ΞΕΡΩ ότι δε γίνεται να έρθουν μεγάλα ονόματα απο τη μια μερα στην άλλη.
Ποιος είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Ευρώπη για να τραβήξει μεγάλα ονόματα;;
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ;;;
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ 12 ΜΗΝΕΣ;;
ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ;;
Προσπάθησαν να φέρουν διεθνή Δανό αριστ μπακ και δεν δεχόταν με τίποτα!!!
Αν έφερναν τον Ισπανό απο τη Σεγουντα Ντιβιζιον πάλι θα μιρλιάζανε κάποιοι ξερόλες.
Εφεραν Ελληνα εν ενεργεία διεθνή, βασικό 29 ετών, και πάλι κράζουμε.
Αν περίμεναν αρχές Αυγούστου για να φέρουν κάποιο μεγάλο όνομα που δε θα έβρισκε ομάδα μέχρι τότε ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!
ΝΑΙ, ο Σπυρόπουλος δεν είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά, αλλά μαζί με Λίνο και υπο την καθοδήγηση Στεφενς και με κανονικά αριστερά χαφ/εξτρεμ (πχ Λουκας) και καλό ποιοτικό άξονα πιστεύω μια χαρά θα βγει η χρονιά και είμαστε σίγουρα πολύ πολύ καλύτερα απ' οτι τα τελευταία 2 χρόνια και πολύ κοντά, αν οχι καλύτεροι , του γαυρου.
Στο κάτω κάτω, σε μια ομάδα που χτίζεται η διαφορά σε ποιοτητα δε θα γίνει με τα μπακ, εκεί θέλεις παικτες που θα κρατήσουν τη θέση τους και θα παρέχουν μια σταθερότητα. Ουτε τα λεφτά είναι ατελειωτα!! Τα λεφτά καλύτερα να πέσουν στους επιθετικογενεις. Που απ'οτι καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο θα γίνει. Του χρόνου προσθέτεις και ποιοτικό μπακ.
ΥΓ Δε ξέρω τι γράφεται στα αντίστοιχα οπαδικά σαιτ του γαύρου...
Ισως έχουν και αυτοί αντίστοιχες οπαδικές παθογένειες και πολλους ξερόλες.
Αν και τους έχω για πολύ πρόβατα γενικά.. για να έχουν και αποψη.. τους εζησα 4 χρόνια απο κοντα.
ΥΓ2 Αν κάποιοι θέλουν να γκρινιαζουν για κάτι ας το κάνουν για την ανυπαρξια και την ανοργανωσια μας στην κερκίδα τα τελευταία χρόνια και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοι οι οπαδοι στην ομαδα με τιμωρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προστιμα και κράξιμο στους ίδιους μας τους ποδοσφαιριστές..... ΒΑΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΣΟΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ