21.Νίκος Σπυρόπουλος
Re: Νικος Σπυρόπουλος
Νικόλα καλώς ήρθες..
Δεν έχουμε κάτι μαζί σου αλλά καλό θα ήταν αντί για ένα νορμάλ αυτοκίνητο να αγοράσεις κάτι σε Χάμμερ. Ρώτα το Σάλπι, έχει κάνει σίγουρα έρευνα αγοράς!!
Δεν έχουμε κάτι μαζί σου αλλά καλό θα ήταν αντί για ένα νορμάλ αυτοκίνητο να αγοράσεις κάτι σε Χάμμερ. Ρώτα το Σάλπι, έχει κάνει σίγουρα έρευνα αγοράς!!

- buffalobill4
"Οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την μεταγραφή του Νικου Σπυρόπουλου στον ΠΑΟΚ.
Οι δύο άντρες είχαν συχνή επικοινωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήθελε να πάει στον Δικέφαλο αλλά είχε και κάποιους ενδοιασμούς στο πόσο… βολικά θα νοιώσει. Τι σημαίνει αυτό; Ο Σπυρόπουλος είχε ως επιλογή στο μυαλό του να συνεχίσει να παίζει και φέτος στο εξωτερικό καθώς πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν του άρεζαν και ειδικά καταστάσεις που έζησε στον Παναθηναικό.
Σε όλα τα άλλα οι δύο πλευρές τα είχαν βρει και φυσικά και στο οικονομικό κομμάτι με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για ετήσιο μισθό που δεν θα ξεπερνάει τα 200-250.000 ευρώ και συμβόλαιο συνεργασίας που θα ισχύει για δύο χρόνια."
Απο που να αρχισεις.
1) Επιλογη Βρυζα Γεωργιαδη (ετσι λεει εδω τουλαχιστον). Να ξερουμε ποιοι θα φανε τα γιαουρτια.
2)Ειχε ενδοιασμους το παιδι για το ποσο βολικα θα νοιωσει. Και αμπαλος και με ψυχολογικα
3)Καλα αυτο ειναι ανεκδοτο. ΝΑ διαμενει στο εξωτερικο θα ηταν καλυτερη συνταξη αφου δεν αγωνιζεται.
4)Δεν υπαρχει αξιοκρατια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Δν παιζουν οι καλοι και παιζουν οι αμπαλοι.TRUE STORY
5)Με ξενα κωλλυβα που λενε
6)Α, 200 με 250. Ε πειτε ρε παιδια πως ηρθε με ψιχουλα.
7) Κατι μ λεει οτι θα παρει κι αλλα για να του σπασουμε το συμβολαιο
Αντε Νικο καλη αρχη να χεις ρε. Βασικα σου ευχομαι να κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ ουτοσωστε να παρατησεις αυτο το χομπι που δεν το κατεχεις κιολας και να μας αδειασεις και μας τη γωνια
Οι δύο άντρες είχαν συχνή επικοινωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήθελε να πάει στον Δικέφαλο αλλά είχε και κάποιους ενδοιασμούς στο πόσο… βολικά θα νοιώσει. Τι σημαίνει αυτό; Ο Σπυρόπουλος είχε ως επιλογή στο μυαλό του να συνεχίσει να παίζει και φέτος στο εξωτερικό καθώς πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν του άρεζαν και ειδικά καταστάσεις που έζησε στον Παναθηναικό.
Σε όλα τα άλλα οι δύο πλευρές τα είχαν βρει και φυσικά και στο οικονομικό κομμάτι με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για ετήσιο μισθό που δεν θα ξεπερνάει τα 200-250.000 ευρώ και συμβόλαιο συνεργασίας που θα ισχύει για δύο χρόνια."
Απο που να αρχισεις.
1) Επιλογη Βρυζα Γεωργιαδη (ετσι λεει εδω τουλαχιστον). Να ξερουμε ποιοι θα φανε τα γιαουρτια.
2)Ειχε ενδοιασμους το παιδι για το ποσο βολικα θα νοιωσει. Και αμπαλος και με ψυχολογικα
3)Καλα αυτο ειναι ανεκδοτο. ΝΑ διαμενει στο εξωτερικο θα ηταν καλυτερη συνταξη αφου δεν αγωνιζεται.
4)Δεν υπαρχει αξιοκρατια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Δν παιζουν οι καλοι και παιζουν οι αμπαλοι.TRUE STORY
Αντε Νικο καλη αρχη να χεις ρε. Βασικα σου ευχομαι να κερδισεις το ΤΖΟΚΕΡ ουτοσωστε να παρατησεις αυτο το χομπι που δεν το κατεχεις κιολας και να μας αδειασεις και μας τη γωνια
Το "βάζελοι" δεν πάει μόνο στην οπαδική ταυτότητα των παικτών. Πάει και στην προσωπικότητα που αυτοί έχουν και την αύρα που αυτοί εκπέμπουν. Υποτίθεται ότι θες παίκτες Έλληνες να ταυτιστούν με την φανέλα και να νιώσουν τι εστί ΠΑΟΚ. Αυτό υποτίθεται ότι θες, αυτό υποτίθεται σε χαρακτηρίζει. Χημεία κόσμου-παικτών σε συνδυασμό με ποιότητα. Άλλωστε υποτίθεται ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, και ο συνδιασμός κ@υλωμένου λαού και κ@υλωμένων παικτών είναι ασφυκτικός για τους αντιπάλους. Και παρόλα αυτά εσύ πας και με παίρνεις Σπυρόπουλο και Τζιόλη. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μη βγουν οι επιεικώς μετριότητες που έχω στο μυαλό μου, αλλά να αποκτήσουν ξαφνικά cojones και να μασάνε ατσάλια, δε νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί.
ΥΓ.Αν αυτά τα "υποτίθεται" δεν ισχύουν τελικά και είμαι ένας φαντασιόπληκτος νεολαίος τότε μάλλον άλλα πράματα κατάλαβα όταν με έλεγαν και με έδειχναν τι εστί ΠΑΟΚ ο πατέρας μου, ο μπάρμπας μου και ο παππούλης μου.
ΥΓ.2 Είρωνα "φίλε" ΓΙΑΝΝΕΝ4, δυστυχώς τη σήμερον ημέραν το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας δεν προτιμάει το πορτοκαλί. Στρέφεται σε άλλα χρώματα, αρκετά της μοδός τελευταία σε ολόκληρη τη χώρα. Θα έρθει η μέρα όμως που θα επιστρέψει στο πορτοκαλί. Και θα είναι μια πανέμορφη μέρα.
ΥΓ.Αν αυτά τα "υποτίθεται" δεν ισχύουν τελικά και είμαι ένας φαντασιόπληκτος νεολαίος τότε μάλλον άλλα πράματα κατάλαβα όταν με έλεγαν και με έδειχναν τι εστί ΠΑΟΚ ο πατέρας μου, ο μπάρμπας μου και ο παππούλης μου.
ΥΓ.2 Είρωνα "φίλε" ΓΙΑΝΝΕΝ4, δυστυχώς τη σήμερον ημέραν το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας δεν προτιμάει το πορτοκαλί. Στρέφεται σε άλλα χρώματα, αρκετά της μοδός τελευταία σε ολόκληρη τη χώρα. Θα έρθει η μέρα όμως που θα επιστρέψει στο πορτοκαλί. Και θα είναι μια πανέμορφη μέρα.
- WestBlock4
]buffalobill4 έγραψε:"Οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν αποκλειστικά με την μεταγραφή του Νικου Σπυρόπουλου στον ΠΑΟΚ.
Απο που να αρχισεις.
τι ειναι αυτα που γραφεις ρε εισαι καλα? απο τη στιγμη που ειναι στην ομαδα μας χωρις να τον εχεις δει να παιζει στον ΠΑΟΚ δε γινεται να μιλας ετσι.. αυτα τα κανουνε σουπεραδες ..αμαν με αυτη τη μιζερια σας..
Εγώ έχω να κάνω μία ερώτηση:
Όταν την μία χρονιά μέσα στο τηγάνι πλακωνόντουσαν καφές και οκκάς με τον μαυρούκο και την άλλη χρονιά πήγαναν στον γαύρο (χωρίς να πάρουμε μία) τι ήτανε ο gay;
Παράρτημα του ΠΑΟΚ; ή βάλανε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος......
συνεχώς μίρλα και μιζέρια
Όταν την μία χρονιά μέσα στο τηγάνι πλακωνόντουσαν καφές και οκκάς με τον μαυρούκο και την άλλη χρονιά πήγαναν στον γαύρο (χωρίς να πάρουμε μία) τι ήτανε ο gay;
Παράρτημα του ΠΑΟΚ; ή βάλανε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος......
συνεχώς μίρλα και μιζέρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cronos την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 08:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγω νόμιζα ότι ειναι επαγγελματίες οι παίκτεςDimg4 έγραψε:εδω ο αλλος εγραψε να αλλαξουμε τα χρωματα σε πρασινο ρε φιλε τι να πεις!!! βγαλτε μιζερια γαμω την τρελα μου οτι ναναιNapoli4 έγραψε:Τι βαζελια εχει γεμισει η ομαδα ρε; Πατε καλα; Εχουν δηλωσει βαμμενοι παναθηναικοι οι τζιωλης, κατσουρανης, σπυροπουλος, σαλπιγγιδης; Ή επειδη εχουν παιξει εκει απαγορευεται να τους παρει ο ΠΑΟΚ για να κρατησει "καθαρη" την τιμη των οπαδων; Οταν παιρναμε Ιβιτς, Χαλκια, Βιτολο, Παπαζογλου ακουγα ανεκδοτα για "δευτερη ομαδα" και "παραρτημα". Τοτε δεν σας πειραζε εε;

Καλως να ορισει ο παικτης και μακαρι να αναγεννηθει σε εμας. Να δειξει το Σπυροπουλο του Πανιωνιου του Παναθηναικου παλαιοτερα και της Εθνικης. Παικτης ο οποιος θελει να αποδειξει οτι δεν ειναι τελειωμενος και να κλεισει στοματα ειναι καλοδεχουμενος ειδικα εφοσον με αυτον γεμισαμε τον παγκο μας.
Και να ρωτησω ο φετινος κλεισμενος Σταφυλιδης ποσο καλυτερος δηλαδη ηταν?Και τι εννοω?Σαν αριστερο μπακ που εχει ολα τα εχεγγυα να πρωταγωνιστησει και να παρει τη φανελα του αριστερου μπακ της Εθνικης για τα επομενα 10 χρονια ο Σταφυλιδης ηταν κλασσεις ανωτερος του Σπυροπουλου.ΑΛΛΑ ως ενα αριστερο μπακ που για εμας παυει να εχει οποιαδηποτε μελλοντικη εξελιξη αφου απο το καλοκαιρι μας χαιρετουσε, οποτε η τρεχουσα αξια μας ενοιαζε θεωρω οτι δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο εναν παικτη ο οποιος στο παρελθον εκανε πολυ κακα παιχνιδια αλλα εκανε και πολυ καλα παιχνιδια αλλα εχει μια 3τια ηλικιακα να προσφερει και βασει των εμπειριων και βασει ηλικιας.
Για το ελληνικο πρωταθλημα φετος μια χαρα εναλλακτικη λυση τη βλεπω.
Δε γινεται παιδια να παρουμε ολους τους παικτες του κορμου των επομενων ετων σε μια μεταγραφικη περιοδο.Απλα αναβαλαμε το αναποφευκτο της αντικαταστασης του γερο Λινο για ενα ακομα ετος, πονταροντας στον επαγγελματισμο του Λινο και στην πιστη οτι θα αντεπεξελθει παρα το ηλικιακο απαγορευτικο (37? Κιολας ρε Λινο?Σαν χθες σε θυμαμαι που ηρθες στα αγουρα 31 σου....)
Και να ρωτησω ο φετινος κλεισμενος Σταφυλιδης ποσο καλυτερος δηλαδη ηταν?Και τι εννοω?Σαν αριστερο μπακ που εχει ολα τα εχεγγυα να πρωταγωνιστησει και να παρει τη φανελα του αριστερου μπακ της Εθνικης για τα επομενα 10 χρονια ο Σταφυλιδης ηταν κλασσεις ανωτερος του Σπυροπουλου.ΑΛΛΑ ως ενα αριστερο μπακ που για εμας παυει να εχει οποιαδηποτε μελλοντικη εξελιξη αφου απο το καλοκαιρι μας χαιρετουσε, οποτε η τρεχουσα αξια μας ενοιαζε θεωρω οτι δεν ειχε μεγαλες διαφορες απο εναν παικτη ο οποιος στο παρελθον εκανε πολυ κακα παιχνιδια αλλα εκανε και πολυ καλα παιχνιδια αλλα εχει μια 3τια ηλικιακα να προσφερει και βασει των εμπειριων και βασει ηλικιας.
Για το ελληνικο πρωταθλημα φετος μια χαρα εναλλακτικη λυση τη βλεπω.
Δε γινεται παιδια να παρουμε ολους τους παικτες του κορμου των επομενων ετων σε μια μεταγραφικη περιοδο.Απλα αναβαλαμε το αναποφευκτο της αντικαταστασης του γερο Λινο για ενα ακομα ετος, πονταροντας στον επαγγελματισμο του Λινο και στην πιστη οτι θα αντεπεξελθει παρα το ηλικιακο απαγορευτικο (37? Κιολας ρε Λινο?Σαν χθες σε θυμαμαι που ηρθες στα αγουρα 31 σου....)
- Mario Jardel
Ειλικρινα νομιζα οτι δεν ισχυει. Καλως ηρθε και μακαρι να προσφερει. Πονταρω στο να θελει να παει μουντιαλ , οποτε θα τα δωσει ολα. Καλη επιτυχια
Ανύπαρκτος παίκτης, κάποτε σφάζονταν ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και αποδείχτηκε μεγάλο παλτό.
Απίστευτη μετεγγραφή από τους ''ειδικούς''.
Ακόμα και να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, τα ίδια θα λέω. Τι είναι ο ΠΑΟΚ, πείραμα?
Ο Βύντρα μπροστά του είναι Ρ.Κάρλος...
Απίστευτη μετεγγραφή από τους ''ειδικούς''.
Ακόμα και να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, τα ίδια θα λέω. Τι είναι ο ΠΑΟΚ, πείραμα?
Ο Βύντρα μπροστά του είναι Ρ.Κάρλος...
Οτε και μπαγερν ειναι. Με 5 ευρω εισιτηριο τι περιμενες να δεις; Τον λεβαντοφσκι!;
Αρκετά με τον Σπυρόπουλο!
Βάλτε ALPHA και γυρίστε το σε Σπυροπούλου να φτιάξει λιγάκι η διάθεσή σας.

Βάλτε ALPHA και γυρίστε το σε Σπυροπούλου να φτιάξει λιγάκι η διάθεσή σας.