Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Dimg4 »

Armagedonas έγραψε:Επιρρεπής στα λάθη και στις γκάφες
Επιθετικά ακίνδυνος έως ανύπαρκτος
Ειλικρινα καποιος πρεπει να σε παρει χαμπαρι και να σε σουταρει γιατι το εχεις γ@μησει το θεμα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ενταξει ρε αρμαγεδονα μην τον παντρευεσαι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:Να δείτε που κάποιοι(Εορτπολ κλπ) θα μας την βγάλουν κι αυτή σούπερ κίνηση!!!!
Έλα εσυ έβγαλες μέτριοτατο τον Λούκας μην λες για μένα μόνο να κραζεις ξέρεις ,και να αποθεωνεις έναν μόνο τον Άγγελο ,άχρηστος παίκτης δεν ειναι αλλα θα τον δούμε και αυτόν στο γήπεδο όπως και τον Λούκας τον μέτριοτατο άρμαγεδωνα ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 08:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:καλως ηρθες ..παικταρα μου

οτι καλυτερο μετα τον Βιερινια
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους καταφεραν και εφεραν τον Ισπανο στην Τουμπα

guardian4 έγραψε:
xavakhs έγραψε: Εξηγεισε μου λιγο την λογικη της προτιμησης Εστογιαννοφ απο Λουκας. Η μονη δεκτη ενσταση ειναι το βιογραφικο των δυο παικτων. Απο εκει και περα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Θες ταχυτητα, ηλικια, σωματοδομη, εναλλαγη σε θεσεις μεσοεπιθετικα; Οσο για το βιντεακι μην προτρεχεις. Ο παικτης θα φανει μεσα στο γηπεδο. Για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες θεσεις για τα εξτρεμ σε σχεση με τις υπολοιπες "υπαρκτες" λυσεις που ακουστηκαν-γραφτηκαν κλπ κλπ

Φιλικα παντα

Εννοειτε φιλικα ρε σεις. Αλλα. Ο εσταγιοναφ οταν εκανε ντριμπλες , κοβονταν οι χιαστοι των αμυντικων.
Αυτος εδω στριβει μιαμιση φορα καλυτερα απο τον κοντο. Τα σουτ του λουκας απο τα 10 λεπτα στο βιντεακι, των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ φασεων του ολα αυτα τα χρονια, ζητημα να πηγαν 10 μεσα στην εστια. Σουτ δυνατο δεν εχει.
Το μονο καλο δηλαδη ειναι οτι τρεχει γρηγορα και εχει καλη σεντρα. Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? Γεωργιαδη.
Και πιστεψε με αν μαζεψουμε τις καλυτερες φασεις του γεωργιαδη θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.

Εγω δεν θα εβλεπα καν περι τινος προκειτε, αλλα επειδη εβλεπα πολυ κραξιμο ειπα να δω, και δυστυχως τα παιδια επιβεβαιωθηκαν , τουλαχιστον στα ματια μου.

Ο λουκας δεν ειναι παικτης μεσοπειθετικα ο οποιος θα δωσει λυσεις, και να ανεβασει την ομαδα επιπεδο, αλλα ακομα ενας παικτης απο τους πολλους επιθετικους μας.

Και δεδομενου οτι πονεσαν τα ματια μας στα ΕΞΤΡΕΜ φετος, και δεδομενου οτι ο Ιβαν προσεγγισε τον χειμωνα Σαμαρα, βιερινια, και μιλησε τωρα για Ροναλντινιο κτλπ. Τωρα αμα βλεπω αυτα , ναι απογοητευομαι.

Και να στο πω και πιο απλα. Αμα δεν εχω ενα παικτη στην εντεκαδα να τους κανει τα ντιρλανταντα πανω στη γραμμη και να σπαει τη μπαλα προς τη μια πλευρα και να φευγει σφαιρα προς την εστία του κ@λογαυρου, εγω δεν ηρεμω. Τετοιους παικτες στη σουπερλιγκ, ηταν ο Βιερινια, σκοκο, λετο, εστογιανοφ, Που πραγματικα ετρεμες να μην παρουν πανω τους την φαση.

Τωρα το οτι τρεχει και εχει "καλη" σεντρα , δεν μου λεει τιποτα.

Υπενθυμιζω οτι περασε καιρος να δουμε καλη μπαλα και ξεχασαμε τι εστι τοπι και μας φαινονται ολα καλα. Ο συγκεκριμενος ποδοσφαιρστης , στον ΠΑΟΚ προ 2ετιας θα ηταν βασικος στον παγκο.

.....βλεπεις μπαλλιτσα ρε Κυπριε...τι να πω....κοβει το ματι σου....εσυ, και ο αλλος.. που συνεχιζει εδω και μια εβδομαδα το τροπαρι
περι αμπαλου ευαγγελιστη Λουκα........
αντε τωρα....να δω πως θα τον ''φαμε στην μαπα''...το ''παλτο'' εκ Ουκρανιας...
.

Υ.Γ. οπως ειπε ο εορπολ...απο τις κολοτουμπες που θα κανουν καποιοι....εθνικη ομαδα ενοργανης θα κανουμε...

ειπαμε....γνωμες-χαβαλες-κουβεντα -αλλα εδω θα τρελαθουμε τελειως..ελεος...ρε μαγκα μου..ελεος

Υ.Γ. μπαν δεν εφαγα ποτε....σταματαω για να μην κανω την αρχη...
...τα λεμε στα τσιμεντα...

τους χαιρετισμους μου στον Καταραμενο στον Ντανυ στον εορπολ στο Vasili τον δασκαλο και το Παοκτσακι τον Parolo
τα λεμε τον Αυγουστο...
Καλές διακοπές τάγμα .....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μια είναι η σύγκριση. Απο τη μια Λινο- Σπυρόπουλος απο την άλλη Χολεμπας - λυκογιαννης. Ποιος είναι καλύτερος; Εγω λέω εμείς.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Για την ωρα εμεις. Ομως ο αντιπαλος δεν εχει κλεισει στη θεση αυτη, πχ μπορει να παρει Τζαβελα και να δωσει το Λυκογιαννη στην Β ομαδα του(οπως ακουγεται).
Αλλα στην τελικη στα π@π@ρια μας. Η ομαδα χτιζεται, κανει καλο κορμο με εμπειρους παικτες και ελπιζουμε στην μεταγραφη που θα δωσει το κατι παραπανω (αν κι αυτη εχει ηδη γινει με Χουμπ)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ακριβώς. ΜΠΟΡΕΙ. αν το κάνει, να το συζητήσουμε. Προς το παρόν είμαστε καλύτεροι και χωρίς να δώσουμε χοντρά λεφτα. Άλλωστε το πρωτάθλημα δε θα κριθεί απο τα αριστερά μπακ, όσο καλά η χάλια και να είναι...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μα αυτο λεω. Στα παπ@κια μας, εμεις εχουμε πολυ καλη αριστερη πλευρα, ισως θελαμε καλυτερη λογω οσων ακουγονταν για Τζαβελλα.Τωρα ποσο καλυτερος ειναι ο Τζαβελας δε ξερω, υπαρχουν πιο ειδικοι. Προφανως για καποιο λογο δεν μπορουσε να γινει η μεταγραφη. Πηραμε τον Σπυροπουλο, που εγω δε συμπαθω, αλλα αντικειμενικα ειναι καλουτσικος.Πονταρουμε και στη διψα του για μουντιαλ, ειναι μεγαλο κινητρο. Αλλα ακομη κι αν δεν καταφερει να πεισει για βασικος, σιγουρα ειναι ικανος να ξεκουρασει τον αειθαλη Λινο σε ευκολα ματσακια.

Ο κοσμος γκρινιαζει (και ολοι μας σε καποια φαση το εχουμε κανει) γιατι διψαει για διακρισεις, εχει ενα μεγαλομετοχο που δινει οραμα(ισως το παρακανει),εναν προπονηταρα, εχει φαει ενα παπα για μπαμ μπουμ(φταιει και ο Ιβαν λιγο), βλεπει οτι για μια φορα μας ευννοει η τυχη στην Ευρωπη. Ε λιγη μιρλα ειναι, τοση εχουμε φαει τοσα χρονια. Θα το αντεξουμε και μολις αρχισει να τσουλαει το τοπι στο γκαζον ολα θα γινουν καλυτερα.
Εδω να πω σημερα μην τυχον κανενας τρομαξει αν παει στραβα το ματσακι με τους Ρωσσους. Ειναι φιλικο με μια ομαδα με παικταραδες μυριων, προπονηταρα απο τους λιγους, ομοιογενης που ειναι πολυ πιο μπροστα στην προετοιμασια της(πολυ σημαντικο). Το σημερινο φιλικο ειναι για χαβαλε για μας και για να βγαλουν συμπερασματα το προπονητικο τημ και γενικα οι υπευθυνοι του αγωνιστικου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 09:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

jacobo, itanje - carrol, mejeri
λινο , σπυροπουλος -χολεβας λυκογιαννης
κατσουρανης, λοπεζ, βιτορ, κατσικας- αβρααμ, κοντρερας, μανωλας, σιοβας
σκονδρας κωνσταντινιδης -παπαζογλου, μανιατης???...
γκαρσια, τζιολης,λαζαρ, κατσε-γκρεκο , φεισα, μανιατης,ιμπαγκασα
λουκας, ολισε, σαλπιγγιδης, γεωργιαδης - αμπντουν, βαις, φετφατζιδης, βλαχοδημος, ολαιταν ,πινο
βουκιτς, λορενς-μασαντο, ντομινγκες, ντε βιντσεντι,φουστερ
κλαους, σαλπι, τζεμπουρ? - τζεμπουρ?, μητρογλου

ε σιγα τις διαφορες....και ετσι 50-50 το εχω (σε ενα πρωταθλημα 50-50)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

νταξει και εμενα δε μου αρεσει ο σπυροπουλος αλλα γ@μω την π@υτανα μου τι ξεφτιλα ειναι αυτη εδω μεσα πια.
βγαλτε αλλου τα νευρα σας.τι υπερβολη ειναι αυτη.
και στην τελικη ρε επαναστατες του πληκτρολογιου αν δε γουσταρετε τα γραφεια της παε ξερετε που ειναι .αντε μαζευτειτε να κανετε μια ογκωδη πορεια, μιας και σε σοβαρα θεματα δεν βλεπω να αντιδραει κανεις πλεον-μονο για μ@λακιες ,να αποτρεψετε αυτη την καταστροφη που συντελειται με το σπυροπουλο.να σωσετε τον ΠΑΟΚ απο την ολοκληρωτικη καταστροφη.
ξεφτιλικια ρε π@υστη.
υγ.αυτη τη στιγμη το ροστερ μας ειναι δυο κλασεις πανω απο του γαυρου.ακομα και με αυτους που απο το πρωι ως το βραδυ βριζουμε.
ποια ειναι η ομαδα του γαυρου γ@μω το μπελα μου που πρεπει να παιρνουμε παικτες επιπεδου τσαμπιονς λιγκ?ο χολεπμπας?ο σιοβας ο μανωλας και ο μανιατης?ο ιμπαγασα?ο φεισα?ο φουστερ?ο βαις και ο τσορι?ο φετφατζιδης?ο αμπντουν?ενας μητρογλου και ενας αβρααμ εχουν αξια σε αυτην την ομαδα πλεον.κανα δυο τρεις ειναι ερωτηματικα και μπορει να διακριθουν και ολοι οι αλλοι ειναι ανεκδοτα.τι ειναι αυτο που βλεπετε πια και δεν το βλεπω εγω?
αντε ριξτε καμια βουτια το γ@μησατε το θεμα.ξεφτιλισμενοι.
υγ2.και για να ειμαι ξεκαθαρος.δεν γουσταρω τη φαση της εθνικης και χαλιεμαι που τους μαζευουμε.αλλα η ομαδα οπως και να το κανουμε ενισχυεται.ειναι πανω απο τις δυναμεις μας πλεον να καθορισουμε τις κινησεις που θα γινονται και σημασια εχει να δυναμωσουμε και να χτισουμε χαρακτηρα.αν δε γινει αυτο ουαι κ αλοιμονο.
η φαση εδω μεσα πλεον θυμιζει την ταινια "σπιρτοκουτο"
[youtube]dfMllq0Z0V0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ο βλαχοδημος πηγε δανεικος στην αουγκσμπουργκ
ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ποτε ξανα στην αμυνα
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Αρχίζω να πιστεύω πως θέλαμε και Βύντρα αλλά μπερδεύτηκε ο Σιτσιακόφ και διάβασε μόνο το μικρό του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mario Jardel έγραψε:Μα αυτο λεω. Στα παπ@κια μας, εμεις εχουμε πολυ καλη αριστερη πλευρα, ισως θελαμε καλυτερη λογω οσων ακουγονταν για Τζαβελλα.Τωρα ποσο καλυτερος ειναι ο Τζαβελας δε ξερω, υπαρχουν πιο ειδικοι. Προφανως για καποιο λογο δεν μπορουσε να γινει η μεταγραφη. Πηραμε τον Σπυροπουλο, που εγω δε συμπαθω, αλλα αντικειμενικα ειναι καλουτσικος.Πονταρουμε και στη διψα του για μουντιαλ, ειναι μεγαλο κινητρο. Αλλα ακομη κι αν δεν καταφερει να πεισει για βασικος, σιγουρα ειναι ικανος να ξεκουρασει τον αειθαλη Λινο σε ευκολα ματσακια.

Ο κοσμος γκρινιαζει (και ολοι μας σε καποια φαση το εχουμε κανει) γιατι διψαει για διακρισεις, εχει ενα μεγαλομετοχο που δινει οραμα(ισως το παρακανει),εναν προπονηταρα, εχει φαει ενα παπα για μπαμ μπουμ(φταιει και ο Ιβαν λιγο), βλεπει οτι για μια φορα μας ευννοει η τυχη στην Ευρωπη. Ε λιγη μιρλα ειναι, τοση εχουμε φαει τοσα χρονια. Θα το αντεξουμε και μολις αρχισει να τσουλαει το τοπι στο γκαζον ολα θα γινουν καλυτερα.
Εδω να πω σημερα μην τυχον κανενας τρομαξει αν παει στραβα το ματσακι με τους Ρωσσους. Ειναι φιλικο με μια ομαδα με παικταραδες μυριων, προπονηταρα απο τους λιγους, ομοιογενης που ειναι πολυ πιο μπροστα στην προετοιμασια της(πολυ σημαντικο). Το σημερινο φιλικο ειναι για χαβαλε για μας και για να βγαλουν συμπερασματα το προπονητικο τημ και γενικα οι υπευθυνοι του αγωνιστικου.
Σωστός .Δεν ήρθε η καταστροφή.Ειμαστε υπερβολικοί όπως πάντα, ισως γιατι με τα μέχρι τώρα δεδομένα περιμέναμε κάτι καλύτερο.Εμενα πάντως μου εγείρουν ανησυχίες περισσότερο για το διοικητικό κομμάτι παρά για το αγωνιστικό.

Taseos έγραψε:Ενταξει ρε αρμαγεδονα μην τον παντρευεσαι
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

buffalobill4 έγραψε:Εχεις το επομενο Αριστερο Μπακ της εθνικης (και παιδι των ακαδημιων σου) και το πουλας 1,5 μυριο (και βιαζεσαι να τον δωσεις πριν το Μουντιαλ νεων εν αντιθεσει με τον Κολοβο που πας χαλλλλαραααααα να τον παρεις οταν ανεβηκε η τιμη του) και παιρνεις το σπυροπουλο(πρωην μπακ της εθνικης και πρωην παιχτη γενικως) με (εκεασιες θα κανω εδω) 3ετες των 300.

Ε που πας ρε καραμητρο και πως να σε παρουν σοβαρα για συνδιεκδικητη οι απο κατω βρεεεεεεεεεεε?

Δεν παιρνεις ελευθερους παιχτες τυπου Ντε Βινσεντι και Ναπολεονι Φυτανιδη και παιρενεις 3ετες Τζιολη (400) και 3ετες καπιον Ινιγκο Λοπεθ? Στα τρωνε τα λεφτα Ιβααααν. Δωσε ποδι σε οσους ηταν μελη διοικησης πριν ερθεις πριν ειναι αργα
Κάτι τέτοια όταν διαβάζω δοκιμάζεται άγρια η αυτοσυγκράτησή μου ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

-------------- no comment
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”