ΥΓ Οι Καραγκούνης, Χαριστέας, Κυριάκος έχουν κλείσει κάπου η να περιμένουμε ανακοινώσεις?

Den τον θεωρω απαραδεκτο τον θεωρω κακη επιλογη εκτος και αν...150μαξ και 1+1...Athens έγραψε:δεν με καλυψες δωσε καθαρα αγωνιστικα χαρακτηριστικα που τον κανουν απαραδεκτο ποδοσφαιριστηRizla έγραψε:Ας πω 2-3...Athens έγραψε: για πες...
1ον νομιζα οτι ψαχναμαι καλυτερο ή εστω ισαξιο του γερο Λινο...δεν ειναι ο Σπυροπουλος αυτος...
2ον λογω της εμπειριας του Βραζιλιανου ηλπιζα οτι θα κινουμασταν για μικρο σε ηλικια παιχτη,τον Σπυροπουλο δεν τονε λες μικρο...
3ον οπως θα καταλαβες ηδη απο τις αντιδρασεις μαλλον δεν αρεσει στην πλειοψηφια οποτε δεν κερδιζεις κατι επικοινωνιακα...ποιος θα παρει πχ φανελα σπυροπουλου?Τζαβελλα πχ θα πουλουσες και μια δυο...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:καλως ηρθες ..παικταρα μου
οτι καλυτερο μετα τον Βιερινια
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους καταφεραν και εφεραν τον Ισπανο στην Τουμπα
Υ.Γ. οπως ειπε ο εορπολ...απο τις κολοτουμπες που θα κανουν καποιοι....εθνικη ομαδα ενοργανης θα κανουμε...
ειπαμε....γνωμες-χαβαλες-κουβεντα -αλλα εδω θα τρελαθουμε τελειως..ελεος...ρε μαγκα μου..ελεος
Υ.Γ. μπαν δεν εφαγα ποτε....σταματαω για να μην κανω την αρχη...
...τα λεμε στα τσιμεντα...
τους χαιρετισμους μου στον Καταραμενο στον Ντανυ στον εορπολ στο Vasili τον δασκαλο και το Παοκτσακι τον Parolo
τα λεμε τον Αυγουστο...
K_geo έγραψε:[...]
Ο ΠΑΟΚ όμως τον έπεισε ότι στον Δικέφαλο θα «νοιώθει σαν στο σπίτι του», άλλωστε δεν υπήρχε κάποιο κομμάτι από αυτά που του πρόσφεραν οι ασπρόμαυροι στο οποίο να διαφώνησε ο Σπυρόπουλος. Μάλιστα κατά την διάρκεια των συζητήσεων το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να μάθει τι συμβαίνει στον Δικέφαλο καθώς οι δύο γνωρίζονται πολύ καλά από την συνύπαρξη τους στην Εθνική Ελλάδας και τους «πράσινους».
[...]
Inpaok.gr
σου λέει ο κόντος "αυτά είναι, βρήκαμε και έναν να τον περνάμε στη προπόνηση!"![]()
![]()
![]()
![]()
(πλάκα κανουμε)