Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από MANIAKOS »

περαν του λουκας και αντε και σκονδρα λεφτα δε δωσαμε πολλα...δεν υερασπιζομαι το τμημαμ ετεγγραφων μιας και θα πρεπε να χανε λυσεις μεσω σκαουτιγκ και οχι μανατζαρεοςυ και παλιους γνωριμους αλλα σε λεφτα δεν ξεφυγανε..

περιμενω φορ 10αρι και σεντερμπακ να κρινω...

εγω ειμαι ευχαριστημενος εως τωρα...σχετικα..απο αποψη δομησης δεν μου κολλαν τα χαφ...που αυτο θα πρεπε να ναι περισσοτερο θεμα συζητησης για μενα...τα αλλα ειναι υποθετικα ακομα..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Armagedonas έγραψε:
lamosas έγραψε:Έως τώρα βλέπουμε μια απο τα ιδια. Επιλογές Βρυζα ο οποίος τελικά τη μπάλα μάλλον τη βλεπη τετράγωνη γιατί τόση αμπαλιαση ρε παιδι μου δεν το περίμενα. Ακόμα και με λεφτά τα ίδια αργά αμπαλα ανούσια παιχτακια παίρνουμε. Τι να πω κρίμα πραγματικα...Αυτόν τον Λουκας τον έχετε δει ρε παιδιά και ειδτε τόσο σίγουροι; Εμένα μου φαινετε μια απο τα ίδια. Τέλος πάντων η μονη μας ελπίδα είναι ο δάσκαλος στον παγκο.

Ζήση κάνε μας τη χάρη και παραιτησου. Ακόμα και 50 μύρια να είχες μπάτζετ παλι σαπακια θα φέρεις. Γιατί αγόρι μου οι μεταγραφές δεν είναι μονο μάνατζερ και κονε. Πρεπει να κόβει και το μυαλό και μάτι.
joshua έγραψε:Μονο ο Βρυζας θα μπορουσε με την παρουσια επενδυτη να φτιαξει χειροτερη ομαδα απο αυτη που εφτιαξε μονο με τον κοσμο.Οσο και αν θελουν καποιοι να πιστευουν το αντιθετο η ομαδα που στηνεται με την απουσια πλεον μονο 2 παικτων εντεκαδας ,αν παρουμε κιολας κεντρικο αμυντικο επιπεδου και οχι τον κουρμπελη, ειναι κατι κλασεις κατωτερη απο αυτη του 2008-2009 και μετα βιας καλυτερη απο την περσινη.
+++++++++++

++++++++++++++++++
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

δηλαδη ρε τσακαλια της παε παιχτες εκτος απο φιλους και γνωστους δεν θα παρουμε εμεις καμια φορα?

παε τα φιλαρακια εχουμε καταντησει

το ανεκδοτο ειναι διεθνης να σταματησει διεθνης ηταν και ο κουμαλο και αλλα παλτα

φοβερο ψαξιμο η παε εκανε παλι και φυσικα μεσα απο τα χερια της ρεαλ πηραμε τον σπυροπουλο

υγ καημενε λινο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σόρρυ ρε μάγκες, αλλά το μοναδικό που μου αρέσει στην μεταγραφή αυτή είναι ότι θα παίζει ο Λίνο βασικός!

Αν και το είχαμε πάρει χαμπάρι απο το απόγευμα με την παρέμβαση του teacher, έλεγες του φούστη. Κάτι θα αλλάξει.

Τέσπα, ελπίζω ο Hitman να μην είχε δίκιο. :P (ακόμα γελάω)

Συνεχίζουμε. Παίχτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον, οπότε το μόνο που εύχομαι είναι να κάνω μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Καλά δεν είμασταν πριν αρχίσουν οι μεταγραφές; :evil:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Athens έγραψε:
Rizla έγραψε:Κακη επιλογη ο Σπυροπουλος για πολλους λογους.Εκτος και αν παιρνει περι τα 100-150 χιλ και το συμβολαιο εχει διαρκεια 1+1...
για πες...
Ας πω 2-3...
1ον νομιζα οτι ψαχναμαι καλυτερο ή εστω ισαξιο του γερο Λινο...δεν ειναι ο Σπυροπουλος αυτος...
2ον λογω της εμπειριας του Βραζιλιανου ηλπιζα οτι θα κινουμασταν για μικρο σε ηλικια παιχτη,τον Σπυροπουλο δεν τονε λες μικρο...
3ον οπως θα καταλαβες ηδη απο τις αντιδρασεις μαλλον δεν αρεσει στην πλειοψηφια οποτε δεν κερδιζεις κατι επικοινωνιακα...ποιος θα παρει πχ φανελα σπυροπουλου?Τζαβελλα πχ θα πουλουσες και μια δυο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα σοβαρα καποιοι χαιρονται που θα παιζει βασικος ο 37χρονος Λινο; Πλατανια περασατε τα προκριματικα του Τσου Λου και του Γιουροπα;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Το να ξαναγυρνάς στην πρώην είναι πισωγύρισμα, ξέρεις όμως τι να περιμένεις και δεν σπαταλάς χρόνο για ψηστήρι και μπίρι-μπίρι. Είναι προφανές πως ψάχνουμε για παίχτες που τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Έτσι βέβαια δεν πρόκειται να πας μακριά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Γιατί; Ο Κοστακούρτα έπαιξε και σήκωσε τελικό Τσ.Λ στα 41 ώς...δεξί μπακ.

Ο Λίνο τί έχει να ζηλέψει απο το γατάκι της Μίλαν; τώρα ειδικά που θα παίρνει ανάσες στα ματς με Βέροια, Καλλονή και Λεβαδειακό. :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 23:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Rizla έγραψε:
Athens έγραψε:
Rizla έγραψε:Κακη επιλογη ο Σπυροπουλος για πολλους λογους.Εκτος και αν παιρνει περι τα 100-150 χιλ και το συμβολαιο εχει διαρκεια 1+1...
για πες...
Ας πω 2-3...
1ον νομιζα οτι ψαχναμαι καλυτερο ή εστω ισαξιο του γερο Λινο...δεν ειναι ο Σπυροπουλος αυτος...
2ον λογω της εμπειριας του Βραζιλιανου ηλπιζα οτι θα κινουμασταν για μικρο σε ηλικια παιχτη,τον Σπυροπουλο δεν τονε λες μικρο...
3ον οπως θα καταλαβες ηδη απο τις αντιδρασεις μαλλον δεν αρεσει στην πλειοψηφια οποτε δεν κερδιζεις κατι επικοινωνιακα...ποιος θα παρει πχ φανελα σπυροπουλου?Τζαβελλα πχ θα πουλουσες και μια δυο...
δεν με καλυψες δωσε καθαρα αγωνιστικα χαρακτηριστικα που τον κανουν απαραδεκτο ποδοσφαιριστη
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Επιρρεπής στα λάθη και στις γκάφες
Επιθετικά ακίνδυνος έως ανύπαρκτος
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ειμαι στην πλακα ,πινω το ουζακι μου με την ποικιλια,
μπαινω στο 3G και διαβαζω για τον σπυροπουλο.
Πηγα να πνιγω με το κεφτεδακι :lol:

Τους μαζεψε τους κολλητους του ο Ζ.Β στον ΠΑΟ(Κ)
Να υποθεσω εδωσε την εγκριση του ο Χουμπ...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Γκέκας έχει ακόμη συμβόλαιο στην Τουρκία ή είναι ελεύθερος; Κι αν ο Σειταρίδης αρνηθεί να ανανεώσει με τον βάζελο, θα είναι επειδή έχουμε μπει σφήνα; Να ξέρω να προετοιμάζομαι. :mrgreen:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Στην Άουγκσμπουργκ ως δανεικός ο Βλαχοδήμος
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Απορω πως δεν εκλεισε ο Βυντρα τον χειμωνα. Παραυτα ποτε δεν ειναι αργα :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”