Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μην προδικάζετε, μπορεί να είναι κανένας πιτσιρικάς που δεν τον ξέρουμε! 

- buffalobill4
Ποια νομιζεις ειναι η αξια του αδερφε? Ο Οικονομου που εφυγε απο τα Γιαννενα ειναι δυο κλασσεις πανω.desperando έγραψε:δεν με χαλαει τοσο η αξια του ποδοσφαιριστη οσο το γεγονος οτι μαζευουμε στην ομαδα ολους τους γενιμενους δευτερους
Βασικα πιο αμπαλος απο το Σπυροπουλο δεν παιζει να ναι κανενα βασικο μπακ της Α εθνικης. Αντε για να μην το μαμησω εντελως. Ισως ειναι τα μπακ αυτων που πεφτουνε. Αλλα ο τυπος ειναι ελεινος και τρισαθλιος
πιστευω ολοι ξενερωσαμε!!! αλλα μη προτρεχουμε και ο κατσουρανης ετρωγε κραξιμο ''πριν'' αλλα τελικα φανηκε μια κλαση πανω απο τους αλλους ''μετα''!!
Θα αρχίσω να κόβω εισητήρια για το club των "γκρινιάριδων".. Έχω τα δικαιώματα.. !
Ένας Γιούρκας λείπει.. και ο Τοτσέ δε με χαλούσε.. Ο Μπασινάς παίζει ακόμη μπάλα?
Ένας Γιούρκας λείπει.. και ο Τοτσέ δε με χαλούσε.. Ο Μπασινάς παίζει ακόμη μπάλα?
Μήπως ήθελαν να γράψουν για τον Αλέξη και όχι τον Νίκο; Μήπως πάει να καλύψει το ρεπορτάζ της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ;RoMaN έγραψε:PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
"Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος"
Από το Facebook

Χαλαρωσε ρε μαν, ειπαμε οχι και να σου χαλασουν την εξοδο... Δεν καταστραφηκε η ομαδα χαλαρωσε λιγοdesperando έγραψε:ενταξει με διαφορα η χειροτερη επιλογη που μπορει να γινει για την θεση του αρ. μπακ.
πραγματικα χαλαστικα μου χαλασαν το σαββατοβραδο ουτε να βγω δεν εχω ορεξη
κοντέ μαζεύεις όλη την κλίκα σου από την πρώην ομάδα?
ιβάν μάθε ότι όποιος έπαιζε εθνική δεν ήταν αυτόματα ο καλύτερος στη θέση του.
έπαιζαν πολλά κόλπα στη μέση. ειδικά επί εποχής ρεχάγκελ

ιβάν μάθε ότι όποιος έπαιζε εθνική δεν ήταν αυτόματα ο καλύτερος στη θέση του.
έπαιζαν πολλά κόλπα στη μέση. ειδικά επί εποχής ρεχάγκελ
-
Parolos έγραψε:Θα αρχίσω να κόβω εισητήρια για το club των "γκρινιάριδων".. Έχω τα δικαιώματα.. !
χαχαχα,σε πέτυχα καισε άλλο φόρουμ να γκρινιιάζεις,εκτος αν ήταν αλλος παρολος

Αυτός φυλακή πρέπει να είναι... Αλλιώς παίζει να ακούγαμε και τέτοιο σενάριο...Armagedonas έγραψε:ο δανεισμός του Μουν ισχύει ακόμα?
Οχι που θα εχανες ευκαιρια να ριξεις λαδι εσυ στη φωτια.Armagedonas έγραψε:ο δανεισμός του Μουν ισχύει ακόμα?
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο βάζελος την ψάχνει για Κίβου κι εμείς παίρνουμε Σπυρόπουλο... Μπερδεύτηκα γαμώτο... Μήπως το λογικό θα ήταν το ανάποδο;