Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
αν θελετε παικτη αρτιστα, που θα παιρνει την μπαλα στα ποδια του και θα μιραζει σακουλες σιγουρα τοτε ο λουκας δεν σας κανει,δεν ειναι ο θεαματικος παικτης που θα ξεσηκωσει την Τουμπα,αλλα οι προπονητες πρωτα κοιτανε την ουσια και μετα το θεαμα και ολουκας θεωρειται ως ενας ακραιος που μπορει να δωσει γκολ και ασιστ σε μια ομαδα. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο παικτης αν δεν εχει τραυματισμους θα εχει διψηφιο αριθμο γκολ και αρκετες ασιστ. επισης πλεον η ομαδα γινετε πολλη αθλητικη ειδικα απο τα ακρα.
θα περιμενω να δω και τις μεταγρφες στο 10 , του σεντερφορ και του αριστερου μπακ.και θελω να δω αν θα παρουμε και παικτη ηγετη στην αμυνα ή τον ρολο αυτο θα τον αναλαβει ο κατσουρ
θα περιμενω να δω και τις μεταγρφες στο 10 , του σεντερφορ και του αριστερου μπακ.και θελω να δω αν θα παρουμε και παικτη ηγετη στην αμυνα ή τον ρολο αυτο θα τον αναλαβει ο κατσουρ
Μιας και θα αναφερθώ σε πολλά, τα γράφω τηλεγραφικά :
1) Ο Λούκας μέσω τον βίντεο παρουσιάζει κάποια θετικά (δύναμη, ταχύτητα, μπούκα, αποφασιστικότητα, καλή σέντρα). Απο την άλλη, δεν βλέπουμε γκολ και τρίπλες. Επομένως ο παίκτης δεν είναι μάγος, αλλά ούτε και άχρηστος. Στο θέμα γκολ, θυμίζω πως η παραγωγικότητα του Αντελίνο μέχρι τα 23 του ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Δεν σημαίνει βέβαια πως όλα λύνονται. Αλλά δεν θα τον βγάλουμε και άχρηστο.
2) Συμφωνώ με τον Ναβιγκειτορ. Αν όντως επικρατήσει η γκρίνια για τις μεταγραφές, τα θέλανε και τα πάθανε λίγο. Ας μη βρωμούσανε απο το Γενάρη οτι ήδη έχουν επιλέξει παίκτες, ας μην έβγαινε ο Ιβαν να μιλήσει για τεράστια ονόματα. Δεν γίνεται όλα να τα φορτώνουμε στην καμπούρα του κόσμου.
3) Κανείς δεν επικρότησε το τμήμα scouting. Απλά είναι αρκετοί αυτοί που κρίνουν θετικά την έλευση Λούκας. Δεν ήταν θέμα κατασκοπείας παικτών.
4) Θεωρώ πως είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να πάρει ΑΚΟΜΑ ένα εξτρέμ. Ας δούμε τί θα γίνει με την περίπτωση Τζιμπούρ την οποία προσωπικά κρίνω ως ΥΠΑΡΚΤΗ.
1) Ο Λούκας μέσω τον βίντεο παρουσιάζει κάποια θετικά (δύναμη, ταχύτητα, μπούκα, αποφασιστικότητα, καλή σέντρα). Απο την άλλη, δεν βλέπουμε γκολ και τρίπλες. Επομένως ο παίκτης δεν είναι μάγος, αλλά ούτε και άχρηστος. Στο θέμα γκολ, θυμίζω πως η παραγωγικότητα του Αντελίνο μέχρι τα 23 του ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Δεν σημαίνει βέβαια πως όλα λύνονται. Αλλά δεν θα τον βγάλουμε και άχρηστο.
2) Συμφωνώ με τον Ναβιγκειτορ. Αν όντως επικρατήσει η γκρίνια για τις μεταγραφές, τα θέλανε και τα πάθανε λίγο. Ας μη βρωμούσανε απο το Γενάρη οτι ήδη έχουν επιλέξει παίκτες, ας μην έβγαινε ο Ιβαν να μιλήσει για τεράστια ονόματα. Δεν γίνεται όλα να τα φορτώνουμε στην καμπούρα του κόσμου.
3) Κανείς δεν επικρότησε το τμήμα scouting. Απλά είναι αρκετοί αυτοί που κρίνουν θετικά την έλευση Λούκας. Δεν ήταν θέμα κατασκοπείας παικτών.
4) Θεωρώ πως είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να πάρει ΑΚΟΜΑ ένα εξτρέμ. Ας δούμε τί θα γίνει με την περίπτωση Τζιμπούρ την οποία προσωπικά κρίνω ως ΥΠΑΡΚΤΗ.
ο τελευταιος εξτρεμ λογικα θα ναι ενας εκ των κολοβο σισοκοκο βιερα, με τον πρωτο να προηγειται...
Νομιζω φετος με αυτα που βλεπω εδω, δεν παρχει ρεαλιστικη μετεγγραφ που να μπορει να ικανοποιησει τη συντριπτικη πλειοψηφια...
απο το βιντεακι μην κρινετε.....τον ειδαμε 2 αγωνες, τον ειδα ο μπαφι μισο πρωταθλημα...ιστε κανειτε
Νομιζω φετος με αυτα που βλεπω εδω, δεν παρχει ρεαλιστικη μετεγγραφ που να μπορει να ικανοποιησει τη συντριπτικη πλειοψηφια...
απο το βιντεακι μην κρινετε.....τον ειδαμε 2 αγωνες, τον ειδα ο μπαφι μισο πρωταθλημα...ιστε κανειτε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Karpaty Lviv για την απόκτηση του Lucas Perez. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Αυστρία για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο και να εναωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
δυο σχολια:rainmaker έγραψε:Μιας και θα αναφερθώ σε πολλά, τα γράφω τηλεγραφικά :
1)ας περιμενουμε να τελειωσουν οι μεταγραφες και μετα βλεπουμε αν ο ποντιος ειναι ανακολουθος.
2)οκ να μην τα φορτωνουμε στην καμπουρα του κοσμου.αλλα το ξαναλεω ο ποντιος ειναι αμπαλος και φανφαρονος.ας εχει και λιγη κριση ο κοσμος.λεει ο ποντιος δεν ηθελε ο ροναλντινιο και εμεις σπευσαμε να ανεχτουμε το πολυ πολυ τον μισιμοβιτς.
2)
κατ`αρχην να συμφωνησω οτι η δηλωση περι "γκαουτσινιο" ηταν αστοχη και δημιουργησε τρελες προσδοκιες , με αποτελεσμα τωρα να σου φερνουν κανονικους καλους παικτες και να μην συγκινησε.. κατα δευτερον να αναφερω πως για τον λουκας η αποψη μου ειναι θετικοτατη ..οκ τον ειδαμε σε μολις 2 παιχνιδια αλλα για μενα ο ανθρωπος εβγαζε ματια πως το κατεχει το τοπι...επισης αναφερθηκε πως ισως ερθει για παγκο , προσωπικα πιστευω πως δεν μπορει κανεις απο τους υπαρχοντες να τον αφησει παγκο ουτε για πλακα... ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ θελω και σισσοκο και 10αρι φωτια τυπου φορμικα !!!!!!!
ΥΓ εγω ηθελα και 6αρι να δαγκωνει βλεπε γκαργκανο ..αλλα εμενα κανεις δεν με ακουει εκει στην ΠΑΕ
ΥΓ εγω ηθελα και 6αρι να δαγκωνει βλεπε γκαργκανο ..αλλα εμενα κανεις δεν με ακουει εκει στην ΠΑΕ

- sourmenetes
- Moderator
νομιζω οτι κλεισαμε στα εξτρεμ
εναν τζαβελα τωρα και ενα μεγαλο δεκαρι και ειμαστε ενταξει
σεντερ μπακ δεν ειμαι σιγουρος αν θα παρουμε λογω του κατσουρ πολυεργαλειο
μαλλον αν εχει δωρακι αυτο θα ειναι σεντερ φορ
αρχιστε τις πωλησεις και αποδεσμευσεις
εναν τζαβελα τωρα και ενα μεγαλο δεκαρι και ειμαστε ενταξει
σεντερ μπακ δεν ειμαι σιγουρος αν θα παρουμε λογω του κατσουρ πολυεργαλειο
μαλλον αν εχει δωρακι αυτο θα ειναι σεντερ φορ
αρχιστε τις πωλησεις και αποδεσμευσεις
Το σίγουρο είναι πως με ένα μεγάλο δεκάρι, ανεβάζεις την ομάδα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με ένα εξτρέμ. Κακά τα ψέματα η σωστή λειτουργία του άξονα είναι πολύ μεγάλο ζήτημα. Απο εκεί και πέρα βέβαια, πρέπει να υπάρχει και η σωστή συμπεριφορά στο γήπεδο απο τους Λούκας και Ολίσε, γιατί και οι δύο το μυαλό τους μόνο στο γκολ έχουν.
Θεωρώ πως μεγάλες κινήσεις θα γίνουν μετά την (πιθανή) πρόκριση στα πρώτα προκριματικά. Μέχρι τότε χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα αριστερό μπακ που θα ήθελα να είναι καλύτερο του Λίνο...
Το θέμα είναι πως απ οτι πήρε τ αυτί μου, πράγματι θα κινηθούμε και για καλό σέντερ φορ. Τώρα αν αυτό θα γίνει καθυστερημένα μαζί με το δεκάρι, ή θα πάρουμε δεκάρι τώρα και μετά για σέντερ φορ, δεν το ξέρω και δεν μπορούμε και να το προβλέψουμε...
Στην άμυνα, είμαστε σε μετριότατο επίπεδο. Με τρία στόπερ δεν βγάζεις χρονιά. Ο Κατσούρ για την ώρα στα χαφ παίζει...
Θεωρώ πως μεγάλες κινήσεις θα γίνουν μετά την (πιθανή) πρόκριση στα πρώτα προκριματικά. Μέχρι τότε χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα αριστερό μπακ που θα ήθελα να είναι καλύτερο του Λίνο...
Το θέμα είναι πως απ οτι πήρε τ αυτί μου, πράγματι θα κινηθούμε και για καλό σέντερ φορ. Τώρα αν αυτό θα γίνει καθυστερημένα μαζί με το δεκάρι, ή θα πάρουμε δεκάρι τώρα και μετά για σέντερ φορ, δεν το ξέρω και δεν μπορούμε και να το προβλέψουμε...
Στην άμυνα, είμαστε σε μετριότατο επίπεδο. Με τρία στόπερ δεν βγάζεις χρονιά. Ο Κατσούρ για την ώρα στα χαφ παίζει...
desperando έγραψε:αν θελετε παικτη αρτιστα, που θα παιρνει την μπαλα στα ποδια του και θα μιραζει σακουλες σιγουρα τοτε ο λουκας δεν σας κανει,δεν ειναι ο θεαματικος παικτης που θα ξεσηκωσει την Τουμπα,αλλα οι προπονητες πρωτα κοιτανε την ουσια
Η αληθεια despe τετοιον ηθελα. Καλομαθαμε και απο τον βιερινια.
Ελπιζω ο λουκας να εχει ουσια.
Δεδομενου οτι του λουκας ακουγοταν απο τον γενναρη σημαινει οτι δεν τον διαλεξε ο χουμπ, αλλα αλλοι πιο πριν.
Βεβαια σιγουρα τον ειδε και τον εγκρινε αλλα ελπιζω να μην τον πιεσαν οτι ειναι ηδη ψημενη η μεταγραφη.
Εξαλλου δεξι εξτρεμ δεν ειχαμε, αρα περνουμε και αλλον αμα λαχει.

rainmaker έγραψε:Το σίγουρο είναι πως με ένα μεγάλο δεκάρι, ανεβάζεις την ομάδα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με ένα εξτρέμ. Κακά τα ψέματα η σωστή λειτουργία του άξονα είναι πολύ μεγάλο ζήτημα. Απο εκεί και πέρα βέβαια, πρέπει να υπάρχει και η σωστή συμπεριφορά στο γήπεδο απο τους Λούκας και Ολίσε, γιατί και οι δύο το μυαλό τους μόνο στο γκολ έχουν.
εγω πιστευω θα παρουμε το αρ μπακ οπως λες θα τελειωσει η προετοιμασια για να γινουν δανεισμοι αποχωρησεις πωλησεις επιστροφες στην κ20 κτλ .... και μετα μπαμ μπαμ μπαμ ο αξονας σεντερ μπακ 10ρι σεντερ φορ
-
καλως ηρθες ..παικταρα μου
οτι καλυτερο μετα τον Βιερινια
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους καταφεραν και εφεραν τον Ισπανο στην Τουμπα
.....βλεπεις μπαλλιτσα ρε Κυπριε...τι να πω....κοβει το ματι σου....εσυ, και ο αλλος.. που συνεχιζει εδω και μια εβδομαδα το τροπαρι
περι αμπαλου ευαγγελιστη Λουκα........
αντε τωρα....να δω πως θα τον ''φαμε στην μαπα''...το ''παλτο'' εκ Ουκρανιας...
.
Υ.Γ. οπως ειπε ο εορπολ...απο τις κολοτουμπες που θα κανουν καποιοι....εθνικη ομαδα ενοργανης θα κανουμε...
ειπαμε....γνωμες-χαβαλες-κουβεντα -αλλα εδω θα τρελαθουμε τελειως..ελεος...ρε μαγκα μου..ελεος
Υ.Γ. μπαν δεν εφαγα ποτε....σταματαω για να μην κανω την αρχη...
...τα λεμε στα τσιμεντα...
τους χαιρετισμους μου στον Καταραμενο στον Ντανυ στον εορπολ στο Vasili τον δασκαλο και το Παοκτσακι τον Parolo
τα λεμε τον Αυγουστο...
οτι καλυτερο μετα τον Βιερινια
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους καταφεραν και εφεραν τον Ισπανο στην Τουμπα
guardian4 έγραψε:xavakhs έγραψε:Εξηγεισε μου λιγο την λογικη της προτιμησης Εστογιαννοφ απο Λουκας. Η μονη δεκτη ενσταση ειναι το βιογραφικο των δυο παικτων. Απο εκει και περα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Θες ταχυτητα, ηλικια, σωματοδομη, εναλλαγη σε θεσεις μεσοεπιθετικα; Οσο για το βιντεακι μην προτρεχεις. Ο παικτης θα φανει μεσα στο γηπεδο. Για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες θεσεις για τα εξτρεμ σε σχεση με τις υπολοιπες "υπαρκτες" λυσεις που ακουστηκαν-γραφτηκαν κλπ κλπguardian4 έγραψε:Ειδα τον λουκας στο πρωτο βιντεακι της κεντρικης. Δεν με ενθουσιασε ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν ειδα ντριπλα, δεν ειδα ευστοχα σουτ, και γενικα τιποτα το ιδιαιτερο. Μπορω να πω πως απογοητευτικα.
Υ.Γ. Η βομβα που ανεφερα καμια 10ρια σελιδες πριν δεν εσκασε, αλλα ουτε και εξουδετερωθει. Αναμενουμε.
Υ.Γ.2 ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ
Φιλικα παντα
Εννοειτε φιλικα ρε σεις. Αλλα. Ο εσταγιοναφ οταν εκανε ντριμπλες , κοβονταν οι χιαστοι των αμυντικων.
Αυτος εδω στριβει μιαμιση φορα καλυτερα απο τον κοντο. Τα σουτ του λουκας απο τα 10 λεπτα στο βιντεακι, των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ φασεων του ολα αυτα τα χρονια, ζητημα να πηγαν 10 μεσα στην εστια. Σουτ δυνατο δεν εχει.
Το μονο καλο δηλαδη ειναι οτι τρεχει γρηγορα και εχει καλη σεντρα. Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? Γεωργιαδη.
Και πιστεψε με αν μαζεψουμε τις καλυτερες φασεις του γεωργιαδη θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.
Εγω δεν θα εβλεπα καν περι τινος προκειτε, αλλα επειδη εβλεπα πολυ κραξιμο ειπα να δω, και δυστυχως τα παιδια επιβεβαιωθηκαν , τουλαχιστον στα ματια μου.
Ο λουκας δεν ειναι παικτης μεσοπειθετικα ο οποιος θα δωσει λυσεις, και να ανεβασει την ομαδα επιπεδο, αλλα ακομα ενας παικτης απο τους πολλους επιθετικους μας.
Και δεδομενου οτι πονεσαν τα ματια μας στα ΕΞΤΡΕΜ φετος, και δεδομενου οτι ο Ιβαν προσεγγισε τον χειμωνα Σαμαρα, βιερινια, και μιλησε τωρα για Ροναλντινιο κτλπ. Τωρα αμα βλεπω αυτα , ναι απογοητευομαι.
Και να στο πω και πιο απλα. Αμα δεν εχω ενα παικτη στην εντεκαδα να τους κανει τα ντιρλανταντα πανω στη γραμμη και να σπαει τη μπαλα προς τη μια πλευρα και να φευγει σφαιρα προς την εστία του κ@λογαυρου, εγω δεν ηρεμω. Τετοιους παικτες στη σουπερλιγκ, ηταν ο Βιερινια, σκοκο, λετο, εστογιανοφ, Που πραγματικα ετρεμες να μην παρουν πανω τους την φαση.
Τωρα το οτι τρεχει και εχει "καλη" σεντρα , δεν μου λεει τιποτα.
Υπενθυμιζω οτι περασε καιρος να δουμε καλη μπαλα και ξεχασαμε τι εστι τοπι και μας φαινονται ολα καλα. Ο συγκεκριμενος ποδοσφαιρστης , στον ΠΑΟΚ προ 2ετιας θα ηταν βασικος στον παγκο.
.....βλεπεις μπαλλιτσα ρε Κυπριε...τι να πω....κοβει το ματι σου....εσυ, και ο αλλος.. που συνεχιζει εδω και μια εβδομαδα το τροπαρι
περι αμπαλου ευαγγελιστη Λουκα........
αντε τωρα....να δω πως θα τον ''φαμε στην μαπα''...το ''παλτο'' εκ Ουκρανιας...
.
Υ.Γ. οπως ειπε ο εορπολ...απο τις κολοτουμπες που θα κανουν καποιοι....εθνικη ομαδα ενοργανης θα κανουμε...
ειπαμε....γνωμες-χαβαλες-κουβεντα -αλλα εδω θα τρελαθουμε τελειως..ελεος...ρε μαγκα μου..ελεος
Υ.Γ. μπαν δεν εφαγα ποτε....σταματαω για να μην κανω την αρχη...
...τα λεμε στα τσιμεντα...
τους χαιρετισμους μου στον Καταραμενο στον Ντανυ στον εορπολ στο Vasili τον δασκαλο και το Παοκτσακι τον Parolo
τα λεμε τον Αυγουστο...
PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
Παει και το αριστερο μπακ\\
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ