xavakhs έγραψε:guardian4 έγραψε:Ειδα τον λουκας στο πρωτο βιντεακι της κεντρικης. Δεν με ενθουσιασε ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν ειδα ντριπλα, δεν ειδα ευστοχα σουτ, και γενικα τιποτα το ιδιαιτερο. Μπορω να πω πως απογοητευτικα.
Υ.Γ. Η βομβα που ανεφερα καμια 10ρια σελιδες πριν δεν εσκασε, αλλα ουτε και εξουδετερωθει. Αναμενουμε.
Υ.Γ.2 ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ
Εξηγεισε μου λιγο την λογικη της προτιμησης Εστογιαννοφ απο Λουκας. Η μονη δεκτη ενσταση ειναι το βιογραφικο των δυο παικτων. Απο εκει και περα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Θες ταχυτητα, ηλικια, σωματοδομη, εναλλαγη σε θεσεις μεσοεπιθετικα; Οσο για το βιντεακι μην προτρεχεις. Ο παικτης θα φανει μεσα στο γηπεδο. Για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες θεσεις για τα εξτρεμ σε σχεση με τις υπολοιπες "υπαρκτες" λυσεις που ακουστηκαν-γραφτηκαν κλπ κλπ
Φιλικα παντα
Εννοειτε φιλικα ρε σεις. Αλλα. Ο εσταγιοναφ οταν εκανε ντριμπλες , κοβονταν οι χιαστοι των αμυντικων.
Αυτος εδω στριβει μιαμιση φορα καλυτερα απο τον κοντο. Τα σουτ του λουκας απο τα 10 λεπτα στο βιντεακι, των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ φασεων του ολα αυτα τα χρονια, ζητημα να πηγαν 10 μεσα στην εστια. Σουτ δυνατο δεν εχει.
Το μονο καλο δηλαδη ειναι οτι τρεχει γρηγορα και εχει καλη σεντρα. Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? Γεωργιαδη.
Και πιστεψε με αν μαζεψουμε τις καλυτερες φασεις του γεωργιαδη θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.
Εγω δεν θα εβλεπα καν περι τινος προκειτε, αλλα επειδη εβλεπα πολυ κραξιμο ειπα να δω, και δυστυχως τα παιδια επιβεβαιωθηκαν , τουλαχιστον στα ματια μου.
Ο λουκας δεν ειναι παικτης μεσοπειθετικα ο οποιος θα δωσει λυσεις, και να ανεβασει την ομαδα επιπεδο, αλλα ακομα ενας παικτης απο τους πολλους επιθετικους μας.
Και δεδομενου οτι πονεσαν τα ματια μας στα ΕΞΤΡΕΜ φετος, και δεδομενου οτι ο Ιβαν προσεγγισε τον χειμωνα Σαμαρα, βιερινια, και μιλησε τωρα για Ροναλντινιο κτλπ. Τωρα αμα βλεπω αυτα , ναι απογοητευομαι.
Και να στο πω και πιο απλα. Αμα δεν εχω ενα παικτη στην εντεκαδα να τους κανει τα ντιρλανταντα πανω στη γραμμη και να σπαει τη μπαλα προς τη μια πλευρα και να φευγει σφαιρα προς την εστία του κ@λογαυρου, εγω δεν ηρεμω. Τετοιους παικτες στη σουπερλιγκ, ηταν ο Βιερινια, σκοκο, λετο, εστογιανοφ, Που πραγματικα ετρεμες να μην παρουν πανω τους την φαση.
Τωρα το οτι τρεχει και εχει "καλη" σεντρα , δεν μου λεει τιποτα.
Υπενθυμιζω οτι περασε καιρος να δουμε καλη μπαλα και ξεχασαμε τι εστι τοπι και μας φαινονται ολα καλα. Ο συγκεκριμενος ποδοσφαιρστης , στον ΠΑΟΚ προ 2ετιας θα ηταν βασικος στον παγκο.