Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω ο pitpapk4 κάνει πλάκα.

Μια χαρά κίνηση είναι ο Λουκάς αρκεί να συμπληρωθεί απο ένα 10αρι που θα εκμεταλευτεί την ταχύτητα και την κίνηση του στο χώρο. Μόνος του φυσικά και δεν μπορεί να φέρει την μεσοεπιθετική μας άνοιξη.
Περιμένω επίσης. να δώ τις κάθετες των Γκαρσία, Κατσουράνη και Λαζάρ να τον ψάχνουν.

Φορμίκα απο πού και ώς που; ακόμα και αν δεν υπολογίζεται, δεν θα θέλει κανα....3αρι για να τον αποκτήσεις; ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

che4 έγραψε:μωλις τον ανακοινωσει επισημα η παε θα το βουλωσω ως τοτε θα γραφω οτι ειναι ο συνεχιστης του τονι γκονζαλεζ στον ΠΑΟΚ α ρε ιβαν θα δωσεις και λεφτα γιαυτην την παλτουδια

να σας κανω βιντεακι του ρομπερ θα ειναι δεκα φορες καλυτερος απο κει και περα οταν ακουμε εστογιανοφ σκοκο βιερινια κουαρεσμα ε ναι ξενερωνουμε με λουκα και βολευομαστε με αλλους στοχους για την ομαδα μας απλα ειναι τα πραγματα

Δηλαδή τα ακούς από πού ακριβώς και "πείθεσαι" ρε τσε;Θα παλαβώσουμε.
Πότε τέθηκε ας πούμε ζήτημα Εστογιαννόφ,Σκόκο ή Κουαρέσμα;

Σύγκριση με Τόνι Γκονζάλες,ε;Μάλλον συμβιβάζεσαι με την ιδέα και ρίχνεις σιγά-σιγά τους τόνους της ... κριτικής σου.Θα περίμενα να διαβάσω ακόμα και πως ο ΟΦΗ με Γκαλέτι και Νιμανί θεωρητικά είναι καλύτερος στα άκρα από εμάς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pitpapk4

Δημοσίευση από pitpapk4 »

Ενοείται ρε παίδες οτί κάνω πλάκα. Απ'οσα έχω δει από βίντεο και θυμάμαι από τα ματς εναντίον μας δε νομίζω οτί από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν περάσει καλύτερα αριστερά εξτρέμ με εξαίρεση ίσως τον λέτο.

:pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:νομίζω ο pitpapk4 κάνει πλάκα.

Μια χαρά κίνηση είναι ο Λουκάς αρκεί να συμπληρωθεί απο ένα 10αρι που θα εκμεταλευτεί την ταχύτητα και την κίνηση του στο χώρο. Μόνος του φυσικά και δεν μπορεί να φέρει την μεσοεπιθετική μας άνοιξη.
Περιμένω επίσης. να δώ τις κάθετες των Γκαρσία, Κατσουράνη και Λαζάρ να τον ψάχνουν.

Φορμίκα απο πού και ώς που; ακόμα και αν δεν υπολογίζεται, δεν θα θέλει κανα....3αρι για να τον αποκτήσεις; ;)
σιγα ρε K_geo σε ενα χρονο λιγει το συμβολαιο του και δεν τον θελουν στην ομαδα. και αυτος θα ρωτησει τον αδερφο του και θα του πει να ρθει στην ΠΑΟΚαρα με τα 1000
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pitpapk4 έγραψε:Ενοείται ρε παίδες οτί κάνω πλάκα. Απ'οσα έχω δει από βίντεο και θυμάμαι από τα ματς εναντίον μας δε νομίζω οτί από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν περάσει καλύτερα αριστερά εξτρέμ με εξαίρεση ίσως τον λέτο.

:pano:
σορρυ ο φουστης ο γραπτος φταιει :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε despe, μην με αποπαίρνεις! και ο Ολίσε ένα 3αρι ήθελε.... :idea:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

navigator11 έγραψε:
che4 έγραψε:μωλις τον ανακοινωσει επισημα η παε θα το βουλωσω ως τοτε θα γραφω οτι ειναι ο συνεχιστης του τονι γκονζαλεζ στον ΠΑΟΚ α ρε ιβαν θα δωσεις και λεφτα γιαυτην την παλτουδια

να σας κανω βιντεακι του ρομπερ θα ειναι δεκα φορες καλυτερος απο κει και περα οταν ακουμε εστογιανοφ σκοκο βιερινια κουαρεσμα ε ναι ξενερωνουμε με λουκα και βολευομαστε με αλλους στοχους για την ομαδα μας απλα ειναι τα πραγματα

Δηλαδή τα ακούς από πού ακριβώς και "πείθεσαι" ρε τσε;Θα παλαβώσουμε.
Πότε τέθηκε ας πούμε ζήτημα Εστογιαννόφ,Σκόκο ή Κουαρέσμα;

Σύγκριση με Τόνι Γκονζάλες,ε;Μάλλον συμβιβάζεσαι με την ιδέα και ρίχνεις σιγά-σιγά τους τόνους της ... κριτικής σου.Θα περίμενα να διαβάσω ακόμα και πως ο ΟΦΗ με Γκαλέτι και Νιμανί θεωρητικά είναι καλύτερος στα άκρα από εμάς!

εγω ακουσα απο τα πιο επισημα χειλη για ροναλντινιο στο σκοκο κτλ θα κολησουμε

ειπα οταν ανακοινωθει δε θα ξανα πω τιποτα κακο μεχρι να τον δουμε και τοτε μετα απο κανα εξαμηνο θα υπαρχουν δυο επιλογες η θα κανω κολοτουμπα που το ευχομαι η θα φαω μπαν απ το βρισιδι :lol: :lol: :lol: :lol:

μπορει να βαλει τα ασπρομαυρα και να μεταμορφωθει
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Πολύ καλές κινήσεις μέχρι τώρα. Ίσως όχι για πρωτάθλημα, αλλά όποιος πιστεύει ότι γίνονται τα πάντα από τη μία μέρα στην άλλη κακό του κεφαλιού του. Για μένα θέλει μεγάλη προσοχή σε μία μόνο κίνηση από εδώ και πέρα. Στο λεγόμενο 10άρι. Και ξηγούμαι. Δεν θέλουμε 10άρι τύπου Βούκιτς αν και μεγάλη παικτάρα ο Σέρβος. Θέλουμε 10άρι που να παίρνει την μπάλα από τα αμ. χαφ κάτω από το κέντρο. Αυτό έλειπε από τον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια. 10άρι τύπου Ίβιτς, που να παίρνει την μπάλα και να τη σπάει δεξιά-αριστερά στον κενό χώρο και να κάνει παιχνίδι. Οπότε τα 10 άρια με 10 γκολ και 2 ασίστ εμένα προσωπικά δεν μου κάνουν. 10άρι που να κατεβάζει τη μπάλα θες...
Dip Myalo

Δημοσίευση από Dip Myalo »

Άραγε θα ενδιαφερόμασταν για τον Λούκας αν δεν είχαμε πέσει πάνω στην ομάδα του? Αυτό δεν σας λέει κάτι για το επίπεδο scouting της ομάδας, το οποίο και επικροτείτε? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μεταγραφή του να θεωρείται καλύτερη και πιο συμφέρουσα από αυτήν του ελεύθερου Barbosa που είχε ακουστεί (και πολλών άλλων φυσικά που δεν είχαν ακουστεί). Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για την αξία του παίχτη, μόνο για την οργάνωση των τμημάτων scouting στην ομάδα μας και στην χώρα μας, απαρχαιωμένα, έρμαια των μάνατζερ, όπως και οι απαιτήσεις για "ονόματα" των φιλάθλων (λες και παίζεις μπάλα με την ταυτότητα).
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

xavakhs έγραψε:
guardian4 έγραψε:Ειδα τον λουκας στο πρωτο βιντεακι της κεντρικης. Δεν με ενθουσιασε ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν ειδα ντριπλα, δεν ειδα ευστοχα σουτ, και γενικα τιποτα το ιδιαιτερο. Μπορω να πω πως απογοητευτικα.

Υ.Γ. Η βομβα που ανεφερα καμια 10ρια σελιδες πριν δεν εσκασε, αλλα ουτε και εξουδετερωθει. Αναμενουμε.

Υ.Γ.2 ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ
Εξηγεισε μου λιγο την λογικη της προτιμησης Εστογιαννοφ απο Λουκας. Η μονη δεκτη ενσταση ειναι το βιογραφικο των δυο παικτων. Απο εκει και περα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Θες ταχυτητα, ηλικια, σωματοδομη, εναλλαγη σε θεσεις μεσοεπιθετικα; Οσο για το βιντεακι μην προτρεχεις. Ο παικτης θα φανει μεσα στο γηπεδο. Για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες και πιο ποιοτικες θεσεις για τα εξτρεμ σε σχεση με τις υπολοιπες "υπαρκτες" λυσεις που ακουστηκαν-γραφτηκαν κλπ κλπ

Φιλικα παντα

Εννοειτε φιλικα ρε σεις. Αλλα. Ο εσταγιοναφ οταν εκανε ντριμπλες , κοβονταν οι χιαστοι των αμυντικων.
Αυτος εδω στριβει μιαμιση φορα καλυτερα απο τον κοντο. Τα σουτ του λουκας απο τα 10 λεπτα στο βιντεακι, των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ φασεων του ολα αυτα τα χρονια, ζητημα να πηγαν 10 μεσα στην εστια. Σουτ δυνατο δεν εχει.
Το μονο καλο δηλαδη ειναι οτι τρεχει γρηγορα και εχει καλη σεντρα. Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? Γεωργιαδη.
Και πιστεψε με αν μαζεψουμε τις καλυτερες φασεις του γεωργιαδη θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.

Εγω δεν θα εβλεπα καν περι τινος προκειτε, αλλα επειδη εβλεπα πολυ κραξιμο ειπα να δω, και δυστυχως τα παιδια επιβεβαιωθηκαν , τουλαχιστον στα ματια μου.

Ο λουκας δεν ειναι παικτης μεσοπειθετικα ο οποιος θα δωσει λυσεις, και να ανεβασει την ομαδα επιπεδο, αλλα ακομα ενας παικτης απο τους πολλους επιθετικους μας.

Και δεδομενου οτι πονεσαν τα ματια μας στα ΕΞΤΡΕΜ φετος, και δεδομενου οτι ο Ιβαν προσεγγισε τον χειμωνα Σαμαρα, βιερινια, και μιλησε τωρα για Ροναλντινιο κτλπ. Τωρα αμα βλεπω αυτα , ναι απογοητευομαι.

Και να στο πω και πιο απλα. Αμα δεν εχω ενα παικτη στην εντεκαδα να τους κανει τα ντιρλανταντα πανω στη γραμμη και να σπαει τη μπαλα προς τη μια πλευρα και να φευγει σφαιρα προς την εστία του κ@λογαυρου, εγω δεν ηρεμω. Τετοιους παικτες στη σουπερλιγκ, ηταν ο Βιερινια, σκοκο, λετο, εστογιανοφ, Που πραγματικα ετρεμες να μην παρουν πανω τους την φαση.

Τωρα το οτι τρεχει και εχει "καλη" σεντρα , δεν μου λεει τιποτα.

Υπενθυμιζω οτι περασε καιρος να δουμε καλη μπαλα και ξεχασαμε τι εστι τοπι και μας φαινονται ολα καλα. Ο συγκεκριμενος ποδοσφαιρστης , στον ΠΑΟΚ προ 2ετιας θα ηταν βασικος στον παγκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Μπορεί να ήταν το «βολικό» όνομα που γουστάρει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να καταλάβει λοιπόν ο Σαββίδης πως οι πίπες για Ροναλδίνιους κλπ,για προσωπική λεζάντα,δημιουργούν κλίμα και προσδοκίες στον κόσμο.Και επακολουθούσα δυσανασχέτηση,όταν οι πραγματικές κινήσεις απέχουν των λεκτικών.Τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να τσουλάει το τόπι ...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

O κηδεμονας εν μερει εχει δικιο.
Βεβαια τον Λουκας μπορει να τον πηραμε οντως για παγκο...δεν αποκλειεται αυτο.
Για το μονο που ειμαι σιγουρος φετος ειναι οτι δεν θα πονεσουν τα ματια μου. 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ABALAEA2 έγραψε:Πολύ καλές κινήσεις μέχρι τώρα. Ίσως όχι για πρωτάθλημα, αλλά όποιος πιστεύει ότι γίνονται τα πάντα από τη μία μέρα στην άλλη κακό του κεφαλιού του. Για μένα θέλει μεγάλη προσοχή σε μία μόνο κίνηση από εδώ και πέρα. Στο λεγόμενο 10άρι. Και ξηγούμαι. Δεν θέλουμε 10άρι τύπου Βούκιτς αν και μεγάλη παικτάρα ο Σέρβος. Θέλουμε 10άρι που να παίρνει την μπάλα από τα αμ. χαφ κάτω από το κέντρο. Αυτό έλειπε από τον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια. 10άρι τύπου Ίβιτς, που να παίρνει την μπάλα και να τη σπάει δεξιά-αριστερά στον κενό χώρο και να κάνει παιχνίδι. Οπότε τα 10 άρια με 10 γκολ και 2 ασίστ εμένα προσωπικά δεν μου κάνουν. 10άρι που να κατεβάζει τη μπάλα θες...
Αν υποθέσουμε ότι η ποδοσφαιρική λογική που θέλει να εμφυσήσει ο Προπονητής στην ΟΜΑΔΑ, είναι βασισμένη σε Ολλανδικά και Γερμανικά πρότυπα, τότε μπορεί να προτιμηθεί ένα σύγχρονο 10/9αρι που θα μπορεί να παίζει ΚΑΙ κρυφός φόρ, να έχει επαφή με τα δίχτυα και την προσωπική ενέργεια. Παραδείγματα (σε μεγαλύτερη φυσικά κλίμακα) :
-Μίλλερ, Μπάγερν
- Ρόις/Γκέτσε, Ντόρτμουντ
- Έρικσεν/Ντε Γιόνγκ, Άγιαξ
- Παλαιότερα ο Γκερέρο στο Αμβούργο και την Μπάγερν ;)
- Ετό, Ανζί.

ΥΓ: Εντάξει με το Λουκά. Δεν είναι ο υπερπαίχτης και το λέω και εγώ, αλλά ρε παιδιά μην το σκοτώνεται το άλογο ακόμα δεν έτρεξε. Εγώ απο εκεί που έκραζα, είδα δυο-τρια βιντεο που δείχνουν ότι έχει πράγματα να προσφέρει.
Τον Μπαρμπόσα ας πούμε πόσους αγώνες τον έχουμε δεί και είπαμε ότι οκ; επειδή ήταν καλός στο μάνατζερ και τον παίρναμε πχ; :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 19:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o lucas ειναι η αλυτερη μετεγγραφη στην ελλαδα εως τωρα.....δεν ξερω τι αποδοση θα χει σε κλειστο χωρο επιθετικα...αλλα θα το δουμε....

μονο που τον δοκιμασε ασχετα αν δεν επιασε η διναμο κιεβου επρεπε να μας λεει κτ.ας κοιταξει οποιος θελει το ροστερ της...και ας αναρωτηθουμε αν κπς παικτης μας μπορει να εχει θεση εκει....οοπως και οτι δεν επιασε λεει κτ φυσικα.. :mrgreen:

βεβαια εν ικανο ποσοστο γκρινιας οφειλεται και στον ιβαν οποτε ας προσεχε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”