Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από riegel »

Parolos έγραψε:K_geo όταν λέω τζογάρουμε εννοώ οτι μπορεί οι μεταγραφές να μη βγούνε ούτε καν υποφερτές.. βλ. Βιβιάν..

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Ο Calaiο που γράφτηκε σήμερα δεν είναι τζόγος. Θα σου κάνει θες δε θες 20 γκολ.
Ο Petric επίσης.
Ο Simao που γράφτηκε για αριστερά θα σε πάρει απο το χεράκι.
Τέτοιους παίχτες εγγύηση δεν έχουμε ακόμη.
Συμφωνω απολυτα και θελω να πιστευω οτι θα αποκτηθουν τουλαχιστον 2 τετοιου ειδους παικτες..Κατα την προσωπικη μου αποψη ο ενας θα πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στο κεντρο της αμυνας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κ_geo ναι ας πούμε επιθετικό έχω οκ..
ο κοντός δε, ας αρχίσει να κελασπώνει και λίγο εμάς..
Ο Λούκας έπαιζε στην Ουκρανία που αν εξαιρεσεις 3 ομάδες οι άλλες είναι από Πλατανιά και κάτω, γι αυτό και τον θεωρώ ρίσκο.
Για Vukic συμφωνώ οτι είναι παιχταράς κι αν είναι σε καλή κατάσταση κάνει τη διαφορά.
Τώρα για τους αμυντικούς.. δε ξέρω για το Λόπεζ τι να σου πω.. εδώ η Λεβάντε πήρε Βύντρα και Καράμπελα.. οπότε δε ξέρω ειλικρινά..
Ολίσε είναι λίγο τσαμπατσούλης, θέλει πάρα πολύ δουλειά..

Ξέρεις τι.. δε ξέρω αν θα υπάρχει αυτός ο παίχτης που όλοι θα ψάχνουν στα δύσκολα να πασάρουν εκεί (Γκαρσία)..
Λείπει επίσης ο παίχτης που όταν θα πάρει τη μπάλα ξέρεις απο πριν οτι κάτι καλό θα βγει σίγουρα (Βιειρίνια)..

Από τον Ολίσε φέτος για παράδειγμα θυμάμαι οτι όταν έπαιρνε τη μπάλα εγώ κατά 50% την είχα χαμένη..
Στο ίδιο κλίμα είναι κι ο Σισσοκό.. τους δίνεις τη μπάλα και δε ξέρεις αν θα σου βγάλουν ουσία..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Για αυτό και όλοι λέμε, ότι ευτυχώς που έχουμε ένα προπονητή που ξέρει να χτίζει ομάδες και να βελτιώνει παιχτες και φυσικά ότι ναί, όλοι θέλουμε ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ*, με την έννοια που απο ότι καταλαβαίνω, καταλαβαίνουμε και οι δύο πλέον :D

*και ένα αρ.μπακ ταλεντάρα και ένα μπαρουτοκαπνισμένο κεντρικό αμυντικό με αετήσιο βλέμμα. ;)

Κατα τα άλλα, πάμε πολύ, πολύ καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 05 Ιούλ 2013, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Για τον Ολισε θεωρω οτι ειναι πολυ καλος παικτης και φετος θα δειξει πολλα..Μην ξεχναμε οτι περσι ηρθε μολις 4-5 μερες αφοτου ειχε ξεκινησει προετοιμασια με την CSKA και τον βρηκαν στα καπακια 2 τραυματισμοι..
Ηταν λογικο και σφιγμενος να ειναι και πατηματα να μην εχει..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

πηγε δεκα και καμια ανακοινωση επισημη απο παε .... λες να πιασουν οι προσευχες μου .... μπορει οι τελευταιες τριαντα σελιδες του τοπικ με κυριο θεμα τον ευαγγελιστη να βγουν ακυρες .... κατι μεσα μου λεει οτι μπορει να εχω δικιο και να ανακοινωθει ομορφα αυριο μεθαριο κανα αλλο αρ χαφ τυπου κουαρεσμα κτλ. .... νιωθω οπως τοτε μετα το ματς με ατρομητο στην τουμπα που ημουν ο μονος που πιστευα οτι θα βγουμε τσ. λου. αλλα παει πολυ τοση κολοφαρδια στις προβλεψεις μαλλον για δευτερη φορα κοντρα σε ολους και κοντρα στους αρδ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Parolos έγραψε:Κ_geo ναι ας πούμε επιθετικό έχω οκ..
ο κοντός δε, ας αρχίσει να κελασπώνει και λίγο εμάς..
Ο Λούκας έπαιζε στην Ουκρανία που αν εξαιρεσεις 3 ομάδες οι άλλες είναι από Πλατανιά και κάτω, γι αυτό και τον θεωρώ ρίσκο.
Για Vukic συμφωνώ οτι είναι παιχταράς κι αν είναι σε καλή κατάσταση κάνει τη διαφορά.
Τώρα για τους αμυντικούς.. δε ξέρω για το Λόπεζ τι να σου πω.. εδώ η Λεβάντε πήρε Βύντρα και Καράμπελα.. οπότε δε ξέρω ειλικρινά..
Ολίσε είναι λίγο τσαμπατσούλης, θέλει πάρα πολύ δουλειά..

Ξέρεις τι.. δε ξέρω αν θα υπάρχει αυτός ο παίχτης που όλοι θα ψάχνουν στα δύσκολα να πασάρουν εκεί (Γκαρσία)..
Λείπει επίσης ο παίχτης που όταν θα πάρει τη μπάλα ξέρεις απο πριν οτι κάτι καλό θα βγει σίγουρα (Βιειρίνια)..

Από τον Ολίσε φέτος για παράδειγμα θυμάμαι οτι όταν έπαιρνε τη μπάλα εγώ κατά 50% την είχα χαμένη..
Στο ίδιο κλίμα είναι κι ο Σισσοκό.. τους δίνεις τη μπάλα και δε ξέρεις αν θα σου βγάλουν ουσία..

μεγαλη ουσια εχει αυτο που λες, η ενσταση μου ειναι οτι εξτρεμ σε ηλικια ολισε που να ναι ο βιερι στα καλα του ΔΕΝ μπορει να φερει κανενας μα κανενας στην ελλαδα....και τον βιει εσυ τον εφτιαξες ...ειχε ερθει με κουσουρια...και σε αυτο πρεπει να επενδυσεις καλα ταλεντα που θα κρυψεις ή θα διορθωσεις τα κουσουρια τους..π.χ την τσαπατσουλια τπυ ολισε κλπ κλπ..

Τσε γιατι δεν τον θελεις ρε συ?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γιατι δεν τον θεωρω καλο παιχτη για μενα ειναι απατη το λεω πριν καν γινει θεμα και το ξερουν πολλοι εδω

απο κει και περα το ποδοσφαιρο ειναι κατα το μισο ψυχολογια αλλο να μπαινει ο κουαρεσμα στην τουμπα και αλλο ο λουκας της πατυ ... ξερεις πως θα τρεμουν τα αντιπαλα μπακ πριν τη σεντρα με κουαρεσμα η κατι αντιστοιχο

επισης τοτε που εκανε σε δυο τρεις φασεις γιογιο το λινο που λενε μερικοι θυμαμαι καλα οτι ηταν μια περιοδος ντεφορμαρισματος του πιο σταθερου μας παιχτη τ τελευταια χρονια που αμυντικα παντα ειχε προβληματα...εχω πει βεβαια οτι αν ερθει και βγει θα χαρω να κανω κολοτουμπες ολη μερα

η φαση λουκας μου θυμιζει λιγο πασιεντζα για να κανουμε κανενα χατιρι να ανεβει καμια προσφορα απο ελτσε μερια ;)

σιγουρο ειναι ενα ο ζησης ντουμπαι δεν πηγε για να βρει κανεναν προεδρο της πατυ ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 05 Ιούλ 2013, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε:
desperando έγραψε:
K_geo έγραψε:άν είναι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, προτιμάω Έλληνα. :shock: και άς χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

είναι σημαντικό να αγοράσεις και να εξελίξεις το εγχώριο "προϊόν"

ΥΓ: Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα αποκτηθεί και ένα καλό 10αρι. Εκτός εάν ο Χουμπ κρίνει ότι όντως, ο Βούκιτς είναι για να κάνει παπάδες.
κατεβα στο πρωταθλημα με ακραιους λουκας-ολισε-σαλπι-γεωργιαδη-κολοβο και αν δεν τερματισεις στο τελος τουλαχιστον 10 βαθμους κατω απο γαυρο εγω θα βγω στην αριστοτελους γυμνος και θα πιω καφε
ε ναι που να κοντραρεις αμπντουν φουστερ και μανιατη..
και λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει
σου μοιζω για αστειος?θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους σου γιατι και γω μπορω να γραψω πολλα ;) ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το οτι τον δοκιμασε με δανεισμο η ντιναμο παντως ασχετα αν δεν εκανε ματς ειναι στα συν του..εχουν τρελα λεφτα και παικτουρες αυτοι..
κα ι το ουκρανικο πρωτθλημα ειναι π καλυτερο απο τη σουπαλιγκ εδω και καιρο
τεσπα θα φανει,..
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Offtopic, αλλά despe δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπές λινκ να κατεβάσω το "desperando" (την ταινία). Έχεις καμιά ιδέα?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ναι ρε μανιακ αν ερθει μακρι να μας βγει ρομπεν και οχι ρομπερ αλλα κατι μου μυριζει στο σκηνικο με δηωσεις μανατζερ για ποσα κτλ πριν καν γινει επισημη συμφωνια και πεσουν υπογραφες εσενα δε σε φαινεται περιεργο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έχω γράψει και εγώ πριν λίγες μέρες ότι χρειαζόμαστε έναν παίχτη που θα μας ξελασπώνει με την προσωπικότητα ή την προσωπική του ενέργεια ή την εν γένει ποιότητά του. Ο τελευταίος τέτοιος που είχαμε θα πω ότι ήταν ο ίβιτς και όχι ο βιειρίνια.

Μακάρι να βγει ο Βούκιτς αυτό που ψάχνω (αν και με φοβίζουν κάποια τσαπατσούλικα τελειώματά του), αλλά για το μειωμένης δυναμικότητας ελληνικό πρωτάθλημα δε νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε πολύ ψηλά για έναν παίχτη-ξελασπωτή.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μωρε και εγώ δεν τον έχω όσο ψηλά μπορεί να φαίνεται απο τα λόγια μου.
Αλλά σίγουρα απο μερικά βίντεο που παρέθεσαν παιδιά απο εδω μέσα φαίνεται πολύ καλύτερος απο το υπάρχον ρόστερ και στους καλύτερους αν και εφόσον έλθει Ελλάδα. Φυσικά και σε καμία των περιπτώσεων, ούτε είναι, ούτε μπορεί να γίνει Βιειρίνια.
Αλλά μακάρι να κάνουμε λάθος, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ και μιλάμε για πάιχτες που (μπορεί να) φοράνε τη απρόμαυρη φανέλα. Και φυσικά αυτό που εύχεται περισσότερο απο όλα ο Τσέ (και ο κάθε Τσε) είναι να έλθει η στιγμή που θα δοκιμάσει το τριπλό εναέριο λούπ. και δεν νομίζω ούτε ότι παρεξηγώ ούτε ότι κάνω λάθος.

ΥΓ: σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, όλα μου φαίνονται περίεργα..... 8-)
ΥΓ2: Εγώ πιστεύω ότι στο υπάρχον ρόστερ ο Βούκτις είναι ο πιο ποιοτικός μας παίχτης, μαζί με το Λίνο φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 05 Ιούλ 2013, 21:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Λουκας και Ολίσε για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι παρα πολύ καλοί. Δεν είναι super παίχτες έχουν τις αδυναμίες τους, αλλα και το αντίπαλο δέος να κοιτάξουμε ποίους έχει? Τον Αμπντουν της Καβαλας και τον Weiss της Πεσκάρα. Για μένα ο παίχτης που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα κάνει τη διαφορα είναι το δεκάρι. Εκεί δε χωράνε ούτε πειράματα ούτε τσιγκουνιές. Και δυστυχώς έπρεπε να είναι και από τις πρώτες μας μεταγραφές. Οι ομάδες ανεβαίνουν επίπεδο από τον άξονα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

παντως εκτος απο κανα δυο καυγαδακια της πλακας το τοπικ εχει ωραιο καφενειακο κλιμα φετος και μαρεσει

θυμαμαι παλια κατι καυγαδες και κατι μπανν για μεταγραφες

εμενα μαρεσει η φαση ετσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”