Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Με συμφέρουσα ρήτρα αγοράς θα αποκτούμε παίκτη με παρουσία στην ομάδα και με πολλές εμπειρίες και από τσου λου και από Ευρώπη γενικά...
-
Adelino André Vieira de Freitas χθες...τι Τζιμπουρη και μαλακιες....!

-
Αν σκεφτητε οτι το μπαμ δεν εχει γινει ακομα το πουλεν μου μπορει να ερθει!
joshua, ότι και να ναι, καλύτερος ή χειρότερος του σισοκό στα ίδια $$$, έχει σίγουρα το πλεονέκτημα της ταχύτερης προσαρμογής.
Βέβαια, τον Ιβοριανό τον έχουμε δλδ ξεγράψει εντελώς; γιατί εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω τριάδα Λούκας-Σισοκο-Ολισε ακόμα και ώς βασική μου.
αρκεί αυτό να σημαίνει ότι θα επενδύσω σε αρ.μπακ (που όσο και να είναι ο Λίνο, δεν παύει να είναι 37) για την επόμενη 5ετία μίνιμουμ.
ΥΓ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ. Θέλω να συνεχίσει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να συνεχίσει στην Εθνική της χώρας του και στα 30 του να έλθει στον ΠΑΟΚ για να μείνει μια ζωή. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι αν γίνει κανα τρελό και έλθει....
Βέβαια, τον Ιβοριανό τον έχουμε δλδ ξεγράψει εντελώς; γιατί εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχω τριάδα Λούκας-Σισοκο-Ολισε ακόμα και ώς βασική μου.
αρκεί αυτό να σημαίνει ότι θα επενδύσω σε αρ.μπακ (που όσο και να είναι ο Λίνο, δεν παύει να είναι 37) για την επόμενη 5ετία μίνιμουμ.
ΥΓ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ. Θέλω να συνεχίσει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να συνεχίσει στην Εθνική της χώρας του και στα 30 του να έλθει στον ΠΑΟΚ για να μείνει μια ζωή. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι αν γίνει κανα τρελό και έλθει....

Αυτο θελω να μαθω geo, αν ειναι στα ιδια €€ με τον Σισοκο, γιατι αν ακουσω καμια οψιον π.χ 1,5 μυριο θα το θεωρω big time λαλακια.
lucas-olishe-sissoko-Κολοβος υπερπληρης κ πας για βαρβατο 10αρι κ 9αρι+ αρ μπακ κ ισως σεντερ μπακ ονομα!κ ψαξτε τον 2ο!
Δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν 4 ακραιοι και μαλιστα με αγορα η οψιον, εκτος και αν αποχωρησουν Λορενς,Γεωργιαδης και παλυ χλωμο, γιατι υπαρχει και ο Σαλπι που στο 4-2-3-1 θα τον δουμε παλυ δεξια η στον παγκο.
και εγώ αυτό πιστεύω.
Εκτός εάν φύγει σίγουρα ο Λώρενς και οι Πέλκας ή/και Πόποβιτς πάνε δανεικοί. Ο Γεωργιάδης δεν νομίζω να φύγει.
Ο Σισσοκό αν έλθει δεν θα παίξει αποκλειστικά στα πλάγια (πιστεύω).
Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ουσιαστικά 3,5 σεντερ μπακ και 1 αρ.μπακ.
Εκτός εάν φύγει σίγουρα ο Λώρενς και οι Πέλκας ή/και Πόποβιτς πάνε δανεικοί. Ο Γεωργιάδης δεν νομίζω να φύγει.
Ο Σισσοκό αν έλθει δεν θα παίξει αποκλειστικά στα πλάγια (πιστεύω).
Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ουσιαστικά 3,5 σεντερ μπακ και 1 αρ.μπακ.
Έτσι λέω κι εγώ...(με δεδομένη την απόκτηση Λούκας και Ολίσε)
Λογικά ή θα αποκτηθεί ο Κολοβός ή ο Σισσοκό...διότι παίζουν πίσω από επιθετικό σε συνδυασμό με Βούκιτς και κατά συνθήκη Λώρενς
Θα κλείσει το αριστερό μπακ και μετά χωρίς πίεση χρόνου πάμε για πολυ ποιοτικές προσθήκες στο δέκα και ίσως στο σέντερ μπακ...
Λογικά ή θα αποκτηθεί ο Κολοβός ή ο Σισσοκό...διότι παίζουν πίσω από επιθετικό σε συνδυασμό με Βούκιτς και κατά συνθήκη Λώρενς
Θα κλείσει το αριστερό μπακ και μετά χωρίς πίεση χρόνου πάμε για πολυ ποιοτικές προσθήκες στο δέκα και ίσως στο σέντερ μπακ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 05 Ιούλ 2013, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άν είναι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, προτιμάω Έλληνα.
και άς χρειαστεί περισσότερο χρόνο.
είναι σημαντικό να αγοράσεις και να εξελίξεις το εγχώριο "προϊόν"
ΥΓ: Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα αποκτηθεί και ένα καλό 10αρι. Εκτός εάν ο Χουμπ κρίνει ότι όντως, ο Βούκιτς είναι για να κάνει παπάδες.

ΥΓ: Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα αποκτηθεί και ένα καλό 10αρι. Εκτός εάν ο Χουμπ κρίνει ότι όντως, ο Βούκιτς είναι για να κάνει παπάδες.
- desperando
- Επικοινωνία:
το οτι ο λουκας και ο ολισε η θεση που αποδιδουν καλυτερα ειναι του δεξιου εξτρεμ εμενα μου δειχνει καποια σημαδια ανησυχητικα και αν βαλω και τον σαλπι που και αυτουνου η θεση τα τελευταια χρονια ειναι δεξι εξτρεμ τοτε τα πραγματα γινοντε ακομα πιο περιεργα. οχι οτι δεν μπορει ο λουκας ή ο ολισε να παιξουν αριστερα αλλα και οι δυο δεν πιανουν τοσο υψηλα στανταρ οταν αγωνιζονται αριστερα
- sourmenetes
- Moderator
Λετε ν μην εχει υπολογισει ο στεφενς σε ποια πλευρα θα αποκτηθει παιχτης???
- desperando
- Επικοινωνία:
κατεβα στο πρωταθλημα με ακραιους λουκας-ολισε-σαλπι-γεωργιαδη-κολοβο και αν δεν τερματισεις στο τελος τουλαχιστον 10 βαθμους κατω απο γαυρο εγω θα βγω στην αριστοτελους γυμνος και θα πιω καφεK_geo έγραψε:άν είναι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, προτιμάω Έλληνα.και άς χρειαστεί περισσότερο χρόνο.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε despe ποιους θα πρεπει να εχεις ακραιους δηλαδη??
Αμα η ομαδα μονταριστει σωστα ποσο καλυτερους να θες για ελλαδα??
Αμα η ομαδα μονταριστει σωστα ποσο καλυτερους να θες για ελλαδα??
και εγώ γιατί νομίζω ότι με αυτούς θα κατέβω;
Λουκάς και Ολίσε ώς inside forward στην 11αδα και τα λοιπά πάγκο.
Τα παραπάνω επαναλαμβάνω, με την προυπόθεση ότι θα έχουμε 10αρι που θα κάνει παπάδες.
ΥΓ: Despe και ο Λουκάς και ο Ολίσε παίζουν αριστερά. Εσύ μου το έδειξες σε ένα απο τα βίντεο που παράθεσες προχθές. άσε δε που άν πάει όπως φαίνεται το θέμα, δεν θα υπάρχει σταθερά στο αριστερά-κέντρο-δεξιά άν με κατανοείς...

Λουκάς και Ολίσε ώς inside forward στην 11αδα και τα λοιπά πάγκο.
Τα παραπάνω επαναλαμβάνω, με την προυπόθεση ότι θα έχουμε 10αρι που θα κάνει παπάδες.
ΥΓ: Despe και ο Λουκάς και ο Ολίσε παίζουν αριστερά. Εσύ μου το έδειξες σε ένα απο τα βίντεο που παράθεσες προχθές. άσε δε που άν πάει όπως φαίνεται το θέμα, δεν θα υπάρχει σταθερά στο αριστερά-κέντρο-δεξιά άν με κατανοείς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 05 Ιούλ 2013, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.