Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Παντως ειναι απιστευτη η πρεμουρα και η συγχυση που επικρατει στις γαυροφυλλαδες...Οτι μ@λακια βγει απο το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ και τις διαρροες απο διαφορες πηγες , τρεχουν να το διαψευσουν ή να το επιβεβαιωσουν...
Μενει ο τζιμπουρ γραφει η μια ... Το ιδια ελεγαν και για Τοροσιδη , Χολεμπας , γραφει η αλλη .... Παιρνει ο θρ..ος Σισοκο....
Ειναι απιστευτα τα ορκ εκει κατω....
Να κανουν τον σταυρο τους να μην γινει κανα κουλο και μπουμε σε τιποτα ομιλους ..... Γιατι καλα την εχουν βγαλει τοσα χρονια με τα φραγκα του ΤΣ.Λ. που τα εχουν εξασφαλισμενα στο 100% .... Τοτε θα αρχισουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Μενει ο τζιμπουρ γραφει η μια ... Το ιδια ελεγαν και για Τοροσιδη , Χολεμπας , γραφει η αλλη .... Παιρνει ο θρ..ος Σισοκο....
Ειναι απιστευτα τα ορκ εκει κατω....
Να κανουν τον σταυρο τους να μην γινει κανα κουλο και μπουμε σε τιποτα ομιλους ..... Γιατι καλα την εχουν βγαλει τοσα χρονια με τα φραγκα του ΤΣ.Λ. που τα εχουν εξασφαλισμενα στο 100% .... Τοτε θα αρχισουν τα οργανα με τα εξωγαμα του στολου....
Να που και ο Βάζελος, αφού πούλησε το καλύτερο του ταλέντο με...3 μύρια(!), κινείτε για Σισσοκό, Κίβου και απέκτησε Μέντεζ (καλο παιχτάκι). Ενδιαφέρεται επίσης για Μπέργκ και...Μπίμπη. Τελικά, μπορεί και να μην πέσουν....
ΥΓ: 3+1 για Μαυρία; πήρε μετοχές ο Τσάκας με τον Άραβα στη Σάντερλαν;

ΥΓ: 3+1 για Μαυρία; πήρε μετοχές ο Τσάκας με τον Άραβα στη Σάντερλαν;
«Δεν μπορεί ο ΠΑΟ να ικανοποιήσει τον Κίβου»
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο μάνατζερ του Κρίστιαν Κίβου, Βίκτορ Μπεκάλι, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται κοντά στον πελάτη του.
Τελευταία ενημέρωση 05/07/2013, 10:23
http://www.sport-fm.gr/article/den-mpor ... bou/685924
Οι φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να κινείται για την απόκτηση του Κρίστιαν Κίβου, διαψεύστηκαν με μια πρώτη δήλωση του μάνατζερ του Ρουμάνου, Βίκτορ Μπεκάλι, στην οποία γίνονταν σαφείς οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.
Καθώς, όμως, οι φήμες επέμεναν, ο Μπεκάλι φρόντισε να επανέλθει στο ζήτημα και να απαντήσει με ακόμα πιο σκληρά λόγια. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο εμπνευστής τέτοιων αδιανόητων φημών. Παρά τις πρώτες μου δηλώσεις, συνέχισα να διαβάζω πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στον πελάτη μου. Μα πώς θα μπορούσε η ελληνική ομάδα να ικανοποιήσει οικονομικά έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Κίβου; Από όσο γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και δεν είναι σε θέση να καλύψει το συμβόλαιο του πελάτη μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι.
Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο Βίκτορ Μπεκάλι.
Αν ήσουνα ρε Κριστιάν 1-2 χρονάκια νεώτερος (κλείνει 34 τον Οκτώβριο) θα ήθελα πολύ να καλύπταμε εμείς το συμβόλαιό σου!!
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο μάνατζερ του Κρίστιαν Κίβου, Βίκτορ Μπεκάλι, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται κοντά στον πελάτη του.
Τελευταία ενημέρωση 05/07/2013, 10:23
http://www.sport-fm.gr/article/den-mpor ... bou/685924
Οι φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να κινείται για την απόκτηση του Κρίστιαν Κίβου, διαψεύστηκαν με μια πρώτη δήλωση του μάνατζερ του Ρουμάνου, Βίκτορ Μπεκάλι, στην οποία γίνονταν σαφείς οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.
Καθώς, όμως, οι φήμες επέμεναν, ο Μπεκάλι φρόντισε να επανέλθει στο ζήτημα και να απαντήσει με ακόμα πιο σκληρά λόγια. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο εμπνευστής τέτοιων αδιανόητων φημών. Παρά τις πρώτες μου δηλώσεις, συνέχισα να διαβάζω πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στον πελάτη μου. Μα πώς θα μπορούσε η ελληνική ομάδα να ικανοποιήσει οικονομικά έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Κίβου; Από όσο γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και δεν είναι σε θέση να καλύψει το συμβόλαιο του πελάτη μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι.
Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο Βίκτορ Μπεκάλι.

Αν ήσουνα ρε Κριστιάν 1-2 χρονάκια νεώτερος (κλείνει 34 τον Οκτώβριο) θα ήθελα πολύ να καλύπταμε εμείς το συμβόλαιό σου!!
ο ΄΄τελειωμενος'' καρα ανανεωνει με φουλαμ...στα 36 του στο πιο δυσκολο και απαιτητικο πρωταθλημα.....μπραβο του...κααλο μαθημα για ολους αυτο
- Μπαρκαρούτσος
Ειδικά για όσους δεν μπορούν να μαζευτούν για ένα 5χ5 επειδή έχουν "γεράσει"................................

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/panopoylos_koroideuoyme_toys_filathloys.2321138.html
Αιντε και λιγες παρακατω ομαδες να μην παρουν αδεια θα παει ο ρουλης της καρδιας μας!
Αυτη η τιτανοτεραστια ομαδα που ειναι αηττητη σε 10 ευρωπαικα παιχνιδια εντος εδρας στα 100 χρονια ιστορια της!

Η Ατλετικο φανταζομαι θα παρακαλαει να μη πεσει μαζι τους σε περιπτωση που συνεχισει στα νοκ αουτ του europa league!

''Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως είναι δρομολογημένο να ανεβάσουν την ΑΕΚ μία κατηγορία.
· * Θα βγάλουν μίνιμουμ μετοχικού κεφαλαίου στη Φουτμπολ λιγκ 500 χιλιάδες ευρώ και όσες ομάδες δεν μπορούν θα πέσουν. Στη Φούτμπολ λιγκ 2 θα υπάρχουν μερικές που θα καλύπτουν αυτή την προϋπόθεση.
· * Όλως τυχαίως, μέσα σε αυτούς και η ΑΕΚ.''
kolkas24
λετε????και μεις ακομα παλευουμε να δωσουμε λεφτα στο κρατος...
· * Θα βγάλουν μίνιμουμ μετοχικού κεφαλαίου στη Φουτμπολ λιγκ 500 χιλιάδες ευρώ και όσες ομάδες δεν μπορούν θα πέσουν. Στη Φούτμπολ λιγκ 2 θα υπάρχουν μερικές που θα καλύπτουν αυτή την προϋπόθεση.
kolkas24

εν τω μεταξύ ο γαφρος εχει ετοιμα τα 3εκ για να τα ακουμπίσει για τον Αμαλφιτανό
αλλά κολλάει γιατί δεν μπορούν να βρουν στο χάρτη την Αμαλφιτανία
αλλά κολλάει γιατί δεν μπορούν να βρουν στο χάρτη την Αμαλφιτανία
Κολλάει του Ντιαρά στον ΠΑΟ. Δεν έχει Ελληνικό ΑΦΜ και δεν θα μπορεί να κόβει απο μπλοκάκι αποδείξεων για κάθε αγώνα που θα παίζει.

- navigator11
tasos81pl έγραψε:''Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως είναι δρομολογημένο να ανεβάσουν την ΑΕΚ μία κατηγορία.
kolkas24

η αεκ πλακα πλακα σε 3 χρονια θα ναι πιο δυνατη απο ποτε χωρις χρεη με γηπεδο και λεφτα
Θέλει λέει να μείνει στη Μαρσέιγ ο Αμαλφιτανό...μάλλον ερχόμενος με τα πόδια το μετάνιωσε λόγω ζέστης και είπε: "Δε γ@μιέται, ας μην παίξω ποτέ στην ομάδα της καρδιάς μου"...