Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:aubameyang -> dortmund
anelka -> west brom

2 παίχτες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα

Επειδη δεν το εχω δει,αληθεια υπηρξε καποιος εδω μεσα που ανεφερε οτι μπορουμε να παρουμε αυτον τον ποδοσφαιριστη η οτι ενδιαφερομαστε?
Ο τυπος αυτος ηταν ο καλυτερος παιχτης του φετινου championnat.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

O rizla :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

desperando έγραψε:
Demon4 έγραψε:desperado, εσύ που τον έχεις δει σε αρκετά ματς, πες μας, ο παίκτης αυτός έχει διάρκεια;
οταν λες διαρκεια τι εννοεις? μεσα στο παιχνιδι? ή σε μια σειρα παιχνιδιων?
γενικα παντως δεν εχει μεγαλα σκαμπανεβασματα στην αποδοση του, του αρεσει να παιζει οσο γινετε πιο ψηλα και οταν περνει μπαλα χαμηλα στο κεντρο και με οργανομενη αμυνα του αρεσει να μην κραταει πολυ την μπαλα,την δεινει και παντα κανει κινηση στον κενο χωρο.με παικτες οπως ο κατσουρανης, ο γκαρσια και εναν επιτελικο ανταξιο των προσδοκιων μας απο πισω θα βγει παρα πολλες φορες στην πλατη της αμυνας και αντε πιασε τον μετα
Εικόνα

Με αυτόν τον παίκτη όλοι θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αυτό ακριβώς.Ένα δεκάρι μας έμεινε τώρα να πετάει μπαλιές που "σβήνουν" στην πλάτη του αντίπαλου αμυντικού
[youtube]D9f-LXAQd3g[/youtube]
Σημειολογικό το βίδεο. 9 χρόνια μετά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paok87 έγραψε:O rizla :mrgreen:

Eτσι εξηγειται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα στις θέσεις των μεσοεπιθετικών, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του PAOK24 έκανε το πρωί της Πέμπτης πρόταση απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού στον Πανιώνιο. Αναλυτικά:

Από τον Πανιώνιο, αλλά και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του 19χρονού μεσοεπιθετικού.

Αρχικά υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των ομάδων, με τον Πανιώνιο να αξιώνει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ για να αφήσει τον ποδοσφαιριστή του να φύγει. Όσο περνούσε η ώρα η απόσταση μειωνόταν, αλλά δεν υπάρχει κανένας που να ισχυρίζεται πως οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά.

Σήμερα Παρασκευή, θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτή την κίνηση προφανώς γιατί προτιμά να επενδύσει στον 19χρονό Έλληνας που άφησε άριστες εντυπώσεις στο Μουντιάλ Νέων, παρά στον 23χρονό Σισοκό που ναι μεν πήγε καλά με τον Παναθηναϊκό αλλά στατιστικά έχει ξεκάθαρες αδυναμίες.

Όσον αφορά στη πλευρά του παίκτη, υπάρχει μεγάλη διάθεση για τη μεταγραφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ, αφού θεωρούν πως μετά από δύο σεζόν στον Πανιώνιο και αρκετές συμμετοχές με τις μικρές εθνικές, είναι έτοιμος να κάνει το βήμα σε μία μεγάλη ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται γνήσια ταλέντα.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 7&id=29636
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ελπιζω το ρεπορταζ να ειναι μακακια γιατι πιστευω οτι ο 1,5 χρονο μεγαλυτερρος σισσοκο ειναι κλασης ανωτερος του κολοβου
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

T.H.E.O.S έγραψε:εγω θελω ακομα
-Ολισε
-Σισοκο
-Ενα μετριου βεληνεκους φορ για αλλαγη με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους υπαρχοντες (πχ Σακης ;) )
-ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΑΡΟ 10αρι
-Ενα εξελιξιμο αριστερο μπακ κοντα στα 25-26

και ειμαι υπερευχαριστημενος
Bαλε ρε αδερφε και ενα γομαρι σεντερ μπακ να ειμαι κ εγω υπερευχαριστημενος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για Λουκας μου χε κανει τομερη εντυπωση στα 2 παιχνιδια με μας...αυτος και επειτ το δεκαρι τους ο χουντομπιακ..οπως και τ ο δ μπακ τους...

Αλογο σκετο ταχυδυναμη καλο σουτ δυνατος...επαιζε αντιπαλος με το Λινο που δεινοπαθησε..το μονο κακο ειναι οτι δε μπορω να κτλαβω την τεχνικη του σε κλειστο χωρο...εκει θα το δουμε...

Για κολοβο που βγηε ειμαι θετικςο με λογικο ποσο...αν και προτιμω σισοκο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μαμω την αγανακτηση μου και τις βλακιες που διαβαζω απο τον χοντρο 24. ας μου φερει καποιος 21χρονο παικτη που να εχει τετοια πρωτη επαφη με την μπαλα, να μπορει να ξεμαρκαρετε απο τον αντιπαλο του που τον εχει στην πλατη μονο με το πρωτο κοντρολ,να εχει τετοια κοφτη τριπλα και τοσο γρηγορα ποδια στον χειρισμο της μπαλας,να εχει σεντρα και καθετη και να κοστιζει μονο 500-700 χιλιαρικα. και καθοντε και μου λενε οτι ο παικτης δεν εχει ουσια και μακακιες,η ουσια ερχετε μεσα απο τις προπονησεις και την δουλεια αλλα το ταλεντο του σισοκο δεν το βρισκεις πουθενα σε αυτα τα λεφτα

[youtube]K8q-kpJTGWc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Με Λούκας, Σισσοκό, Ολίσε, ένα δεκάρι ΠΟΛΥ καλό, αριστερό μπακ και ένα δοκιμασμένο στόπερ θα είμαστε καλά. Ίσως και ένα φορ.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ο Σισσοκό πως επανήλθε στο προσκήνιο?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτά για την Έλτσε και τα 100 χιλιάρικα πού τα ξέρετε;Από τα ρεπορτάζ των ΑΡΔ;Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο παίκτης να κόστιζε 100.000.Μα με καμία κυβέρνηση όμως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”