Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ειναι δυνατον να δινει ομαδα 3 μυρια για Μαυρια και εμεις να μην μπορουμε να βρουμε πανω απο 1,5 για Κλαους και πηραμε 2,5 για Βιερινια;
- pagotatzis
joshua έγραψε:Ειναι δυνατον να δινει ομαδα 3 μυρια για Μαυρια και εμεις να μην μπορουμε να βρουμε πανω απο 1,5 για Κλαους και πηραμε 2,5 για Βιερινια;
Για Κλάους 500 00 είναι μια χαρά και ούτε στον παπά Μην το πεις!
- PAPA TSIBIKOS
Δεν ξέρω αν γίνει η μεταγραφή του Τσιμπούρ .......μακάρι να γίνει.
Αλλά αυτό που βλέπω-ακούω-διαβάζω δεξιά-αριστερά είναι ότι τα κολαράκια των γκέυ έχουν πάρει φωτιά και το βρωμολίμανο τους έχει γίνει κανονικό μπουρδέλο
Αμερικανάκια ερχόμαστε λαίμαι

Αλλά αυτό που βλέπω-ακούω-διαβάζω δεξιά-αριστερά είναι ότι τα κολαράκια των γκέυ έχουν πάρει φωτιά και το βρωμολίμανο τους έχει γίνει κανονικό μπουρδέλο

Αμερικανάκια ερχόμαστε λαίμαι

pagotatzis έγραψε:joshua έγραψε:Ειναι δυνατον να δινει ομαδα 3 μυρια για Μαυρια και εμεις να μην μπορουμε να βρουμε πανω απο 1,5 για Κλαους και πηραμε 2,5 για Βιερινια;
Για Κλάους 500 00 είναι μια χαρά και ούτε στον παπά Μην το πεις!

σοβαρευτειτε ρε τι μια χαρα μονο 500.000

παιχτης που κανει 20+ γκολ σε μια σαιζον χωρις 10αρι εξτρεμ και προπονητη?????
τουλαχιστον στα λεφτα του μαυρια αν θελουν να τον πουλησουν. εγω δεν θελω να φυγει παντως!!!
Αυτό το ποστ σίγουρα θα χιλιαρίσει στο χαλαρό
δώσε πόνο στον λαό
1,8 για τζιμπούρ
ήμαρτον, μάλλον για παπάς μου φαίνεται η είδηση
όχι ότι δεν μου αρέσει σαν παίχτης, καλός είναι, αλλά όχι για 1,8 το χρόνο, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίχτες με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα
Πάντως κάτι μου λέει ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε καλά νέα

1,8 για τζιμπούρ

Πάντως κάτι μου λέει ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε καλά νέα

Ο Τζιμπούρ είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει στα φορ στην Ελλάδα. Με διαφορά, παίκτης ευρωπαϊκής κλάσης. Αν τον πάρεις είναι επίδειξη δύναμης σε πολλά μέτωπα.

- PAPA TSIBIKOS
Εγώ λέω Τζιμπούρ και Κλάους στην ομάδα μας.
Ο πρώτος και ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ναιιιιιιιιιι έτσι δείχνεις ότι πας να πάρεις την κούπα.
Ο πρώτος και ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ναιιιιιιιιιι έτσι δείχνεις ότι πας να πάρεις την κούπα.
Παιχταρας ο Αλγερινος αλλα ο κλαους ειναι στα πατηματα του, πιο νεος και χωρις προσθετα στιρηγματα...
- xrictoforoc
analog έγραψε::mrgreen:![]()
Τέλεια ιδέα ο Κακά..
Έτσι κ αλλιώς οικονομικό πρόβλημα δεν είχε ποτέ στην ζωή του το παλικάρι..
Του δείχνεις τι εστί Παοκτσίδικη τρέλλα κ τι γούστα μπορεί βγάλει εδώ κ τον κλείνεις...απλά πράματα![]()
![]()
ναι ενώ για γούστα και τρέλα...πρώτος θα έρθει

03 Ιουλ 2013 18:15, Από PAOK24
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Λούκας Πέρεθ της Καρπάτι. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, η μεταγραφή του Λούκας θα στοιχίσει 750.000€, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει στην Καρπάτι και το 25% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης. Κι όλα αυτά, ενώ από το πρωί υπήρχε η πληροφορίας ότι ο Λούκας οδεύει προς την Ισπανική Έλτσε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Λούκας Πέρεθ της Καρπάτι. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, η μεταγραφή του Λούκας θα στοιχίσει 750.000€, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει στην Καρπάτι και το 25% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης. Κι όλα αυτά, ενώ από το πρωί υπήρχε η πληροφορίας ότι ο Λούκας οδεύει προς την Ισπανική Έλτσε.
- buffalobill4
blackfox έγραψε:Παιχταρας ο Αλγερινος αλλα ο κλαους ειναι στα πατηματα του, πιο νεος και χωρις προσθετα στιρηγματα...
Τι ειναι ο κλαους????