Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ε και επρεπε να παει στο ντουμπαι για να μιλησει με τζεμπουρ?τι δουλεια εχει με ντουμπαι ο τζεμπουρ.
Κ τα αρδ λενε για ονομα παταγο.κ εκει τετοιο ειναι μονο ο τρεζεγκε.
Κ τα αρδ λενε για ονομα παταγο.κ εκει τετοιο ειναι μονο ο τρεζεγκε.
- Mario Jardel
Tης ποπης γινεται...

Οι αλλοι λενε θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη στην Ελλαδα. Εχει ερθει ο Ριβαλντο ρε, ποιον μπορουμε να φερουμε μεγαλυτερο ονομα απο αυτον σε αυτην την περιοδο για Ελλαδα; Μαζευτειτε λιγο, μεχρι να γινει η κινηση(για τους ΑΡΔ λεω)

Οι αλλοι λενε θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη στην Ελλαδα. Εχει ερθει ο Ριβαλντο ρε, ποιον μπορουμε να φερουμε μεγαλυτερο ονομα απο αυτον σε αυτην την περιοδο για Ελλαδα; Μαζευτειτε λιγο, μεχρι να γινει η κινηση(για τους ΑΡΔ λεω)
- ΑποστόληςΑ
O Μπόλονι είπε για τον Κουαρέσμα: «Είχα την τύχη να τον έχω σε πολύ μικρή ηλικία, είναι τρομερός ποδοσφαιριστής με φοβερά προσόντα. Μακάρι να έρθει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει τα μέγιστα. Για μένα ο Κουαρέσμα ήταν «το άλογο μου».
- Mario Jardel
Τι θα ελεγε ρε παιδια; Εν ενεργεια στο χωρο του ποδοσφαιρου ειναι...
Και ο Κουτσιανικούλης για εμάς το "γαϊδούρι"...ΑποστόληςΑ έγραψε:O Μπόλονι είπε για τον Κουαρέσμα: «Είχα την τύχη να τον έχω σε πολύ μικρή ηλικία, είναι τρομερός ποδοσφαιριστής με φοβερά προσόντα. Μακάρι να έρθει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει τα μέγιστα. Για μένα ο Κουαρέσμα ήταν «το άλογο μου».
Εγώ ένα ξέρω:Κανείς δεν ξέρει τί του γίνεται και πετάνε αβέρτα ονόματα μπας και το πετύχει κανείς,για να το παίξει μετά κάποιος.
Μπορεί ο παίκτης να μην αγωνίζεται καν στο Ντουμπάι,στο Κατάρ ή δεν ξέρω γω πού αλλού.
Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Μέχρι τότε δεν θα έχουμε ιδέα.
Μπορεί ο παίκτης να μην αγωνίζεται καν στο Ντουμπάι,στο Κατάρ ή δεν ξέρω γω πού αλλού.
Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Μέχρι τότε δεν θα έχουμε ιδέα.
Κλαψομουνης κουβεντιδης τωρα on air....παλι πολυ κλαμα ριχνει για την κακια ΠΑΕ

- john4serres
παιδια μολις μιλησα με τον Βρυζα και με ειπε το ονομα της νεας μας μεταγραφης.
Fahad Khalfan
μπορειτε να τον τσεκαρετε στο Youtube
Fahad Khalfan
- ace79grpaok
πιο γραφικος και απο τον βασιλακη καιλα ,αν ηταν ρεπορτερ του ρουλη τι θα ελεγε αφου σε εμας τα βλεπει ολα μαυρα και αραχνα!!!!και κλαμα ο κουβεντιδης γιατι σταματησαν τα σμσ

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxakataramenos5 έγραψε:danirifle έγραψε:τον σουνά?MANIAKOS έγραψε:θα δειξει...Για δεκαρι θα θελα το 10αρι του ισραηλ παντως![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι σε μεγάλη φόρμα τελευταία

- Μπαρκαρούτσος
Trollάρεις τους (φανατικούς του Paokmania) ΑΡΔ, έτσι;john4serres έγραψε:παιδια μολις μιλησα με τον Βρυζα και με ειπε το ονομα της νεας μας μεταγραφης.
Fahad Khalfan

Τον εχεις δει; (ρωταω δεν στην λεω)danirifle έγραψε:ο πορτογάλος δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
δεν υπάρχει λόγος απόκτησής του για τον πάγκο