Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Φανταζομαι δεν θα σηκωνοταν να παει ως το Ντουμπαι αν δεν ηταν στα τελειωματα η υποθεση. Αντε να δουμε
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Αποστολη αντί να παρακαλάς όλη μέρα να έρθουν παλτά στο ΠΑΟΚ , άμα θες πάρε εσύ το ξυλάγγουρο και πάτε να παίξτε κανά 5*5 .. που μου θες να το φορτώσεις και στην ομάδα
Δε θέλει και πολύ , μετά από τόσα παρακαλια και βουντού που κάνεις να έχουμε καμιά περίεργη επιστροφή .. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας
Δε θέλει και πολύ , μετά από τόσα παρακαλια και βουντού που κάνεις να έχουμε καμιά περίεργη επιστροφή .. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας
- ΑποστόληςΑ
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μιλάει ο έγκυρος "σκύλος"!
Αυτή θα είναι η βαρβάτη μεταγραφή του Ιβάν!
03.07.2013 - 09:00
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να κάνει τουλάχιστον μια μεγάλη μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο τον Δικέφαλο και θα "φτιάξει" τον κόσμο. Τι μυρίστηκε ο σκύλος;
Πολλά ονόματα έχουν ακουσθεί μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο sportdog έμαθε ότι το σερβικό μανατζερικό λόμπι παραμένει ισχυρό στον Δικέφαλο του Βορρά και πως ετοιμάζει μία βαρβάτη μεταγραφή ..."ιτς"!
Όπως αποκαλύπτει η στήλη, "Sportdog Penalty", ο παίκτης που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ για να κάνει τη διαφορά δεν θα είναι απαραίτητα Σέρβος. Μπορεί να είναι Κροάτης, Μαυροβούνιος ή και Βόσνιος. Πρώην Γιουγκοσλάβος, δηλαδή.
Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό;
Μιλάει ο έγκυρος "σκύλος"!
Αυτή θα είναι η βαρβάτη μεταγραφή του Ιβάν!
03.07.2013 - 09:00
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να κάνει τουλάχιστον μια μεγάλη μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο τον Δικέφαλο και θα "φτιάξει" τον κόσμο. Τι μυρίστηκε ο σκύλος;
Πολλά ονόματα έχουν ακουσθεί μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο sportdog έμαθε ότι το σερβικό μανατζερικό λόμπι παραμένει ισχυρό στον Δικέφαλο του Βορρά και πως ετοιμάζει μία βαρβάτη μεταγραφή ..."ιτς"!
Όπως αποκαλύπτει η στήλη, "Sportdog Penalty", ο παίκτης που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ για να κάνει τη διαφορά δεν θα είναι απαραίτητα Σέρβος. Μπορεί να είναι Κροάτης, Μαυροβούνιος ή και Βόσνιος. Πρώην Γιουγκοσλάβος, δηλαδή.
Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό;
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε:Αποστολη αντί να παρακαλάς όλη μέρα να έρθουν παλτά στο ΠΑΟΚ , άμα θες πάρε εσύ το ξυλάγγουρο και πάτε να παίξτε κανά 5*5 .. που μου θες να το φορτώσεις και στην ομάδα

- Μπαρκαρούτσος
Ρε 'σείς, μήπως ο Βρύζας πήγε για διακοπές στο Dubai;; Δεν αποκλείεται...
Εντάξει, μπράβο στον Ο.Φ.Η.! Σοβαρά..
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο ΟΦΗ παίρνει Φρεντερίκ Νιμανί!
Εντάξει, μπράβο στον Ο.Φ.Η.! Σοβαρά..
Εντάξει αν ισχύει αυτό για Κουαρέσμα,ανεβαίνουμε 3 επίπεδα..Ο τύπος εκτός του οτι είναι μάγος με την μπάλα,έχει αυτή την τρέλα και αυτήν την αλητόφατσα και συμπεριφορά που μόλις δει το πρώτο sold out θα σκυλιάσει.Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια έπιασε μόνο στην Μπεσίκτας.
Βέβαια δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι,αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τεράστιος παίκτης.
Βέβαια δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι,αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τεράστιος παίκτης.
θεωρώ ότι παίχτης quaresma, με προπονητή stevens δύσκολα να υπάρξει
δεν ταιριάζουν αυτά τα 2 πώς να το κάνουμε
δεν ταιριάζουν αυτά τα 2 πώς να το κάνουμε
Αυτος πανω στη φωτο φαινεται οτι το χει παντως..!!
Κουαρεσμα με κλειστα ματια.. Ευχομαι ο γαυρος να μην παρει γκαργκανο.. αν και δεν νομιζω να θελει να ερθει εδω αυτος..

Κουαρεσμα με κλειστα ματια.. Ευχομαι ο γαυρος να μην παρει γκαργκανο.. αν και δεν νομιζω να θελει να ερθει εδω αυτος..
Εγω παντως απο κουαρεσμα προτιμω Χιμενεθ, ισως γιατι ο επιτελικος ειναι ο καημος μου εδω και χρονια.
O Ζησης ξερει την αδυναμια μας στο προσωπο του .... Ο δε δανεισμος του εληξε στις 30 Ιουνιου ....
Ως εκ τουτου μπορει να τον ξαναδουμε στα ασπρομαυρα....
Υ.Γ. Εχει γουστο να ψαρωσουν τα αρδ και να γραψουν για κανα Σικα....

Ως εκ τουτου μπορει να τον ξαναδουμε στα ασπρομαυρα....

Υ.Γ. Εχει γουστο να ψαρωσουν τα αρδ και να γραψουν για κανα Σικα....